Младеж уби двама пенсионери, за да скрие кражби

20-годишният Атанас Атанасов от търговищкото село Здравец в рамките на един месец е подпалил две къщи, в които са загинали собствениците – мъже на 81 и 85 г.

Обратно в новината

Коментари - Младеж уби двама пенсионери, за да скрие кражби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

просто един широко скроен Тинейджер Европеец...

Искахме демокрация, стана както при комунизма - който иска работи, ... Не трябва да има социални помощи - всеки трябва да работи, с изключение на тежкоболните. Има си форми за заетост подходящи за всички.

бай Стояне, тук грешиш нещо май? Еба си правосъдието, което не осъжда крадците и убийците и за това че присъдите им са нищожно малки!

Нещата ще си дойдат на мястото, когато тъмнозеленият убиец бъде пратен да копае уран. Зя целта трябва да се възобнови производството на уран в България

с този цъфтеж следва канибализъм, развиващ се от 20-годишните, без да са живели на дивите 2-3 места в света с това явление.

На 20-годишна възраст, 40 лв. откраднати = 4 кутии цигари, палеж, убийство на старци над 80 годишна възраст, върнал се от чужбина, където 40 лв. са 2 кутии цигари!!!!! Какво да кажем???? Що за психар? Малоумник ли? Комплексар ли? Пълен неадекватник? Или проста селска пръчка, равна на животно, готова даже да се съвокуплява с животно????!!!! Политиците да се замислят какво се случва за 2-4 кутии цигари!!! Дотам докараха селата - до оскотяване!!!! Албания, Македония са преди нас по доходи и пенсии, без дори да усвояват средства от ЕС! СРАМ! ДИВАЩИНА! СЛЕДВА ЧОВЕКОЯДСТВО.

Най-добре всички бг мангали под дулото на руския автомат и право в Анадола.

Колеги от ДИР! От петък вечер до понеделник сутрин Ви няма никакви една новина като хората да публикувате, а сега триете мнение на реални читатели като комунисти Евангелието! Решете си проблема като спрете коментарите! Но кой ли тогава ще Ви чете?

ме изтриха. два пъти

И срешу такива изроди нямаш възможност да се защитаваш, защото държавата не дава право на оръжие и е въвела т.нар. "пропорционална самоотбрана" т.е. колкото и да е як ония, нямаш прави да го застреляш ако не носи оръжие. Как един бавноподвижен 80 годишен може да се защити срещу един 20 годишен?

С тенджера.....Пълна с динамит и поставена на подходящо място в двора....Така,че 10 инженера по нанотехнологии да го събират цял месен със спектрален анализатор...

Да, ама престъпниците тук са защитен вид, особено по-тъмните. После дядката ще прекара остатъка от живота си в затвора.

Аз съм беден цял живот и никого не съм убил.Бедността или каквото и да е друго не можа да оправдае един убиец.Само масонския съд в БГ може да узакони разбойниците.

30 години.тоя идиот е убил 2ма човека за нула време.никога няма да излезе нищо от него.безмислено е да лежи в затвора.

Грешиш. За 20 години го е направил.

Мила родино ти си земен рай !

бе и по хорските родини се случва, че и по-грозно понякога.

Този "младеж" трябва да бъде обесен публично на стадион.Но понеже живота и правата му са по ценни от тези на 2ма българи работили като роби да възстановят България от войната ще лежи 2-3 години за наша сметка и ще го пуснат пак да убива.

маи трябват санитарни мерки....циклон б или ориндж

Чешаме си езиците и какво - онези ни трепат, убиват възрастните, крадът, изнасилват бабичките?! Ама ние нали си чешаме езицити, кво ни дреме за другите.

Ами когато някой се опита да обедини хората около една кауза (например протест против слаба полиция), ние гледаме с недоверие към него и го плюваме

Какво стана с обещанието на Герб за полицаи във всяко населено място? Здравец, Дралфа, Подгорица..няма млади българи там. Който не вярва, да мине през селата..накичунени като маймуни по барчетата, там бял човек не се вижда. Работят някоя година в чужбина / илли крадат/, след което си купуват къщи на село и започват терора.

Животни, какво друго да добавя. В 21 век в Европейска страна.

ВЕДНАГА ЗАЯВЯВАМ-НЕЗАВИСИМО ОТ КОЙ ЕТНОС Е,ДОЖИВОТЕН ТЕЖЪК ТРУД ,А НЕ 20 Г, И СЛЕД 8 ДА ГО ПУСНАТ!НЕ С ТЕЛЕВИЗОР В КИЛИЯТА И ДОБРИ УСЛОВИЯ!КМЪНИ ДА ЧУКА,НА СЛЪНЦЕ ДА СЕ ПЪРЖИ-НЯМА МЯСТО НА УБИЙЦИ СРЕД НОРМАЛНИТЕ ХОРА....ИСКА МИ СЕ СМЪРТ ДА КАЖА,АМА ЩЕ Е МНОГО ЛЕСНО И БЪРЗО....

защо да живее питам аз

Престъпно проявеният екземпляр сигурно се ползва от безплатно здравеопазване, като социално слаб и взема помощи?! Мислите ли, че е редно да взема пари от нашата държава и от нашите данъци?! Държавата трябва да ги лиши от право да вземат помощи и да ползват безплатни услуги от държавата, след като са криминално проявени! Сега ще му платят и адвоката! А БХК ще изкарат старците виновни, защото вместо сами да си запалят къщите, са го тормозили, той да се напъва - "горкият"!

Евроатлантик та дрънка........Хелзински комитет да не се офлянква а да защити невинният гражданин

Да се изясни, за кои хора в България важат законите, плащането на сметки и данъци и кои екземпляри правят изключение?! Може да ни хареса да си сменим самоопределянето от българин на ром. Ако това означава, че ще можем да си правим, каквото ни скимне, няма да имаме никакви отговорности и задължения, защо да не си щракаме с пръсти?! Кой е луд да бачка и да плаща, ако може и иначе, пък и БХК ще ни подгъзуват, кеф!

От какъв етнос е извършителят? Въпросът не е с повишена трудност!

От български.

От български.

'Младеж уби двама пенсионери за да скрие кражби' 'Роми с колове пребиха жестоко трима горски' 'Маскирани биха и душиха старица за 92 лева' ...и това е само от вчера и днес, и не цялата криминална хроника, свързана с малцинството. Докога?! Народе!!!!

Обърнете се към онези примати от БХК за съвет,те са винаги на разположение,когато става дума за правата на...кроманьонците в Бантустаня!!!

Има ли в другите държави такъв термин - "криминално проявен" ?! В България има много такива, тя полицията освен с регистрации на престъпници и участие/организиране на организираната престъпност друго не прави... А , сетих се, и протести за по-високи заплати о прЕвилегии... Друг е въпросът, че и депутатите нищо не правят, за да защитят обикновения Българин от битовата престъпност, ама нищичко!!! Обикновеният редови данъкоплатец в България няма никаква възможност да се защити от кражби или УБИЙСТВА, той е оставен на милостта на "криминално проявените" !!!