Издирваният за убийството на училищен дърводелец се самоуби

Стрелецът, обявен за издирване заради убийството на училищен дърводелец, се е самоубил край Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Издирваният за убийството на училищен дърводелец се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

напълно съм съгласна!

И сега какво? Пракрасен чове е убит от престъпник. Органите на реда не са си изпълнили задължението да защитят добрия човек и свидетел по дело. Никоя присъда не оправдава убийството на свидетел за отмъщение. Съдът най-напред трябва да се грижи за опазване на свидетелите.

Ако след първата условна присъда го бяха опандизили барарар със съдичта и адвоката, този престъпник нямаше да убие човек...

да си 30 годишен вече е диагноза,господа политици на прехода. колкото и да си трайкате ,те лажат на вашата съвест и сте тежко бреме за държавата.

Luna0102

Добре че се е самоубил, че кой знае още колко условни го чакаха докато си умре от старост.

Как така първия път с условна присъда и втория път с условна присъда? Веднъж с условна присъда и край, от там нататък при всяко друго престъпление да гние в затвора. Сега съдиите които са му дали втората условна просъда да бъдат уволнени веднага!

Абсолютно съм съгласна!Ако този боклук беше в затвора след второто престъпление сега нямаше да се случи това.Да ама той се е споразумял/разбирай платил/и сега разбираш ли се самоубил по-скоро някой му е помогнал да ни отърве от себе си

Затвори ни трябват, не магистрали! Много нови и големи затвори и всичката сган с 'условни' присъди (защо условни? какви са условията?) - вътре. И съдилищата, вместо да раздават тези 'условни' присъди, да раздават ефективни. А магистралите, като се цивилизоваме, поне малко. Ако тази гнида беше в панделата, това нямаше да се случи. Сега смъртта на този човечец да тежи на онези, дето са дали 2 (две!) условни присъди (защо условни? при какви условия?).

Някой явно му е "помогнал", нали първото убийство е било поръчано и сега какво отиде си важния свидетел, а на убиец няма разследване- естествено , че ще се е "самоубил"..... При толков аочевидни неща, явно подкупите са големи, за да се прави полицията, че не вижда неща, които всички може да видим с просто око!!!! Умряла е държавата- няма никаква институция, само подкупни прокурори, полицаи и съдии!

Их, че удобно се е самоубил! Защо ли ми прилича цялата история на хванат в училищния двор пласьор, заплашен да извикат полицията, вади, стреля, бяга... Ама шефчетата му са го стигнали преди полицията. Това са само предположения, разбира се.

Не, не е циганин - наркоман е. От това по-страшно не се сещам. За съжаление, чувала съм на улицата деца в 6-7 клас в петък да обсъждат купона вечерта и да се уговарят кое да донесе алкохола, кое - медикаментите. Това беше преди около 7 години. Сега сигурно и по-малки вече започват да се друсат. Страшно е! Страшно, а виновните сме всички ние, защото не им предлагаме ценностна система, която да ги крепи, и цели към които да се стремят. Повечето от нас се интересуват най-вече от пари, а при тях това е с две педи повече, отколкото при нас...

А защо се продават навсякъде наркотици и никой не се бори срещу това? Защото партиите оглавяват наркопазара и кондрабандата и така се финансират! Ревизоро го каза отдавна. Всички , като дойдат на власт. не са само жертвите виновни. Не страдам от носталгия по бай Тошовото време, но тогава почти нямаше наркотици. Как така тогава можеше, а сега не може?!Май никой не иска да спре това.

Имаше наркотици, и тогава имаше наркотици, но само разглезените дечица на патрийни функционери и разни артистични натури имаха достъп до тях. Сега наркотиците са на всеки ъгъл и... горното е вярно.

Аман с тия УСЛОВНИ присъди! Всякаква паплач броди по улиците и вече не знаеш кой - кой е и какво ще ти извади от задния джоб!

Трябва да се легализират не наркотиците, а самоубийствата на наркомани. Те и без това са ходещи вредни твари, които не могат да генерират позитивни новини.

трябва да се легализира отстрела на такива тъпи парчета като тебе, дето набързо лепят квалификации и бръщолевят глупости. Ти какви позитивни новини създаде днес, освен, че ти олекна сутринта в тоалета? чукундур

мноо сте тъпи...като не разбирате от право не коментирайте закони...садете си чушките там и събирайте кинти за развода.. в полЮцията се радват на такива развръзки...а вие коментирате все едно доматите им се вдигнала цената...пфу...

Честно казано, аз също се радвам на такива развръзки, макар че нямам нищо общо с полицията. Радвам се и когато някой боклук се претрепе сам с колата си, карайки с превишена скорост или пиян, и няма жертви като съвсем случайни хора (семейството не е от случайни хора, защото и те са виновни щом го търпят). Това е така, защото разбиращите закона (примерно като теб) правят всичко възможно, за да го заобиколят, мислейки, че те са извън него. 'оди си чети законите сега, не че ще поумнееш от това.

Абе тия "развръзки" май не са от полза за адвокатите, ама ...

Se taia

"При аутопсията е установено, че смъртта на Колев е настъпила от огнестрелна рана в главата. По тялото имало и други наранявания от куршуми, които обаче не са били животозастрашаващи." На мен ми е много странно как така има други наранявания, а е самоубийство... Все едно пича да си е изпразнил цял пълнител в тялото и последния патрон в главата. Направо фантастика....

Прочети пак. Колев е дърводелецът, жертвата, а Стоянов е убиецът и след това самоубиец.

Тъпанар!Върни се в първи клас и се научи да четеш!

Чел си през ред , приятел!

sawo

Как така по две дела се осъжда условно? Не трябва ли при второ провинение директно да влезе в затвора независимо от присъдата?

Напълно прав, като казва че в съдебната с-ма съществуват кръгове (тайни общества, или както искате ги наречете) , които работят с/у Б-я ! Не е трудно да се досетите то кои са те! Не е нужно да изпада човек в конспиративни теории, а е достатъчно само да вземе пред вид случващото се в тази с-ма през последните 20 год. и да не остане съмнение в него за какво става дума. Умишлено се бавят дела, хора с по 10 присъди се разхождат на свобода и пр. и т.н. А народът и държавата очакват справедливост и законност, защото без тях няма нормално общество и нормална държава. И тъкмо това се цели да няма..защото така по-лесно държавата ще бъде разрушена и превзета!

YpaBHeHue

Очевидно е глупост заключението изложено надоло, че законодателната власт била предпоставка. Съдебната е: Ключов свидетел е оставен да бъде умълчан. Братя Галеви бяха оставени свободни при изнасяне на информация за отсъждането по тяхното дело. Тук не виждам, как МВР конкретно би могло да задържи някого без нареждане на прокурор. Как законодателят трябва да нареди на съдията да следва закона. Съдия и прокурор са ненаказуеми - напрактика това е борд от ПИРАТИ. Един етикет от мен. Самозаслужен.

Само да кажа, за тези, които освен да хранят чернотията в душите си , са склонни и да мислят: Първата присъда на Извършителя - за закана за убийство, всъщност не е присъда. Става въпрос за споразумение ,сключено между прокуратурата и защитата. Това са страните, които са договорили параметрите на наказанието и неговото изтърпяване. В това число и т.нар. "условно". По Закон съдът тук само проверява дали престъплението е доказано и наказанието е определно в рамките на предвиденото за това престъпление. Така че не винете съда. Не че няма трески за дялане. А инак неуравновесени / и неосъждани / хора има навсякъде край нас...

айде улево и ти, съда е могъл да попречи, и ти го знаеш - нещо повече, бил е длъжен да прояви активност и да попречи.

Ха-ха, бати яките лукуми. Не е "присъда", а "споразумение" " ... договорили параметрите на наказанието". И при втората присъда къде е блял съдията? Що втората е условна? Чисто съдебно минало, може би? Няма присъди, има само "споразумения". Айде у лево, както са ти казали ...

журналистите, също са неадекватни. къде е информация за съдиите? кой го е пуснал? поименно? защо? кой е прокурор?

Какво става със закона бе хора.Две условни присъди.Тези са ненормални.Присъдата е условна докато се издъни пак.После става ефективна и всяка следваща.Закона трябва да прощава само веднаж.Това не е държава,нито правосъдието ни е правосъдие.

При първоначалната новина днес се впечатлих как така полицията толкова бързо стигна до името на извършителя и го издирваше. Сега нещата се избистрят. Полицията вероятно е знаела, че животът а дърводелеца не струва и пукната пара с този кибритлия наркоман на свобода. Но вероятно не са можели нищо да направят за да го защитят. Днес дърводелецът е видял най лошият си кошмар наяве. И полицаите едва ли са се двоумили и минута кого да издирват.

Опиц е жив. Извод: купувайте, преправяйте и се въоражавайте. Престъпниците го правят, независимо дали потърпевшите сте пацифисти или не.

НАТШТЕ ХОРА ОТ МВР ДОБРЕ СА СВЪРШИЛИ ЗАДАНИЕТО-И ПИШМАН УБИЕЦА УДОБНО СЕ САМОУБИ В ПОЛЕТО??????ТОВА Е НЕЧУВАНО САМОУБИЙСТВО-САМ В ПОЛЕТО,БЕЗ ПРЕДСМЪРТНО ПИСМО,А ДАЛИ ИМА БАРУТНИ СЛЕДИ ОТ НАТРИВКИТЕ??? НАЛИ САМОУБИЛИЯТ СЕ ЧОЧО В ПЕРНИК С КУП ЧЕНГЕТА-СЪЩО ТАКА СЕ САМОУБИ -БЕЗ ДА СЕ НАМЕРЯТ БАРУТНИ СЛЕДИ...ХА-ХА БРАВО ЦЕЦКО,БРАВО ФЛОРОВ,БРАВО ЦОНОВСКИ...... ГЕРБЕР-МЕВЕРЕЙЦИТЕ ДА САМИЯТ ВРЪХ НА РЕГЕСТРИРАНИ САМОУБИЙСТВА НАПОСЛЕДЪК.... САМО ГЕРБ ЗНАЧИ...

Не искам да спекулирам но да не стане и тоя да няма барутни частици по ръцете... Както се оказа при това момче Чочо, един от "убийците" на Мирослава.Не оправдавам никой... НО: Абсолютно недопустимо е заподозрян да се самоубие под контрола на ГДБОП и накрая да се окаже, че няма натривки... Просто няма как да се обясни:) Единствено, че този голям мутро-схемаджия Флоров, както и колегите му отгоре са обикновенни тъпаци.Едно престъпление немогат да направят читаво... всичко в "лайна" след тях...явната работа

Тузарите се подслушват, а обикновените хора ги трепят като мухи. Няма защита, няма право!

политикАн. я разкажи чий е съда, който го е пуснал?

Фактите са уникални: - неадекватен и избухлив наркоман; - закана за убийство; - две условни присъди; - знае местоработата на ключов свидетел срещу него. Убитият дърводелец преживе сигурно ужасно е съжалявал и се е тревожил че се е оказал свидетел на заканата и поставен срещу такъв неуравновесен и опасен тип. Този случай напълно обезсмисля цялата ни съдебна система. За какво ни е, след като ни оставя заложници на кефа на побъркани и опасни наркомани? Въоръжени и на свобода.

Съдебна система ли? Такова животно нема!

Поредната жертва на неадекватната ни законодателна власт, която тихо си мишкува докато изпълнителната и съдебната власти се карат кой е виновен за престъпността . А дупетатите - тези творци на правилата по които трябва да живеем тихо се скатават . Нека това да ни е за урок защото сега избираме не толкова изпълнителна, а най-вече ЗАКОНОДАТЕЛНА власт . Нека се огледаме какви творци на закони са ни предложили да избираме и да ги преценим - могат ли да създават свестни правила за живота в България .

Благодарение на денонощните издирвателни действия на МВР имногото безсънни нощи убиеца бе обезвреден.Подслушванията за които ме обвинявате дадоха резултат.Вечна слава наМВР!!!

Добре де дами и господа от съда. Какво прави този изрод на свобода? Осъден условно и после хванат с наркотици ,защо не е панделата ,а му е позволено да ходи да убива свидетелите по делото си ?

Оооо, не! Не може да е просто! Като може да е сложна конспирация. Примерно, че този съвсем невинен човечец от снимката онеправдано е бил подслушван и тормозен от страна на полицията. Която е гръмнала и чичото в училището и после е убила и въпросния и му е сложила някакъв пистолет, да изглежда като самоубийство. Знаем ги ние полицаите, да тормозят качествения български материал!

Поздравявам ,съответните органи,които са съумели да спестят трудностите на съдебната система как,колко и кога да го осъдят.Това е начин да се икономисат средства от бюджета на съдебната система.Ами самоубил се е ,какво друго може да е .Да не си помисли някой ,че при издирването му ,са го гръмнали,за да не пострада някой от издирващите го.Аде де...Ние сме правова държава.

При всичките гадни новини, които чета напоследък, никога друг път не ме е обхващало такова чувство на отчаяние, както след тази новина. Един почтен, трудолюбив и смел човек (да, смел, защото да станеш свидетел срещу престъпник се иска не смелост, а и отгоре!) си отива толкова нелепо. Заради извратеното ни правосъдие и криворазбрания хуманизъм на политиците ни. Такива случки ни убиват по малко всеки ден- и като общество, и като личности...

Не само подкрепям коментара Ви, а и Ви казвам браво. Един от малкото, да не кажа единствения грамотно написан.

Ето едно от последствията, при не работеща съдебна система. И после защо хората не и вярват.

Жалко за момчето.Имал е съвест.

Поредната кървава комунистическа предизборна провокация с цел да се създаде напрежение и да се дискредитират успехите на ГЕРБ в борбата срещу престъпността!

Еех, завалийо, завалийо !

Глупостта е изключително забавна, но за съжаление, оставя горчив вкус. Само като си помисля колко много такива глупаци с промити мозъци и огромни амбиции има около мен... Не само от тази... цветната партия, а от всички - в момента така са активни всичките! Борят се, милите, за властта; всичко обещават. Хем ми е забавно за наивната им глупост, че им вярвам; хем ми е тъжно, че част от тях ще се докопат до властта на финала.

Горкият човечец... да почива в мир и дано душата му е на едно по-добро място... за убиеца... без думи...

Може да е било скалъпено дело (особено като знам гнилата съдебна система) и дърводелецът да е лъжесвидетел. И въобще свидетелите трябва да се заменят с обективни технически и други доказателства.

Да бе, 100 % е лъжесвидетел по скалъпено дело. А стрелеца, като го гледам на картинката, е света вода ненапита- на лицето му е изписано! Ако няма какво толкова да кажеш, поне не дрънкай глупости, човече! Кажи едно "Бог да прости!" за убития невинен и замълчи!

Ми дай по рождение за това как изглеждат да им издаваме присъди. Да не говорим, че има славянски народи много по-красиви от нас и сигурно и ти и аз им изглеждаме като този на снимката. Никога не подженявай самоубийството - този е бил отчаян и обезверен от липса на съдебна справедливост. Съдебната ни система е лайняна, повярвай ми знам много съдебни грешки.

Защо мръсния циганин е бил на свобода.

Накратко - едно говедо с оръжие е убило свестен и работлив човек ! Въпросите са : защо този боклук е бил на свобода, защо има оръжие и кои са имената на съдиите, които са преценили, че този изрод заслужава да е на свобода ? Защо не публикувате след всяко подобно дело имената на тези боклуци в тоги, които пускат на свобода подобни индивиди ! Къде е и великата полиция на другарят цветанов, която би трябвало да следи изкъсо такива нещастници ?

Щом е съден значи полицията го е хванала и го е предала на съда! Това , че съда го е пуснал на свобода е друг въпрос.

По вероятно след втората условна присъда да му се наложи да излежи и двете и затова да е изперкал. Друг е въпросът защо ЗАКОНЪТ позволява на хора с присъди да се разхождат по улиците. Но ЗАКОНЪТ се вправи в народното събрание, не в съда и полицията.

Поредната жертва на неадекватната ни съдебна система, може би... Жалко за жертвата. Такива като убиеца, трябва да си биват прибирани или в затвора или в лудница за дълги периоди, да им се издават ограничителни заповеди и да ги грози затвор, ако ги нарушат и с по-малко от метър!

Ние ги хващаме, вие ги пускате.

Това убийство ще тежи ба съвестта на този който е дал условната присъда .......гнусна корумпирана паплач ще горите в ада

съ-вест и съ-дия? аре нема нужда...

Ама и вие коментирате без да четете. Преди условната присъда е било "закана за убийство". Условната присъда очевидно е дадена, за да може "заканата за убийство" да не остане само закана, а да се превърне в "убийство". :(

Покрай поредната условна присъда за рецедивисти, нещо ефективно няма ли да се свърши? Гниди!

ей хората изтрещяха тотално....къде са спокойните соц години, когато хората по това време си пиеха ракията със салатка по съседски...вместо да се убиват, самоубиват...

в България не е останал нито един социалист. освен няколко почтени православни попове по провинцията.

Житейската ирония е съкрушителна. Да станеш убиец живеейки на улица Радост... е гадост.

Поне има мъничко успокоение, че сам се е гръмнал и е раздал правосъдие! Ако останеше на съда,сигурно щеше да е пак с условна присъда!

Ето защо хората и свидетели не искат да стават...затова каквото и да стане, никой нито е чул, нито видял...

тоя (самоубилият се) като е опасен за обществото, защо е на свобода ? за да може да убива и да си върши мизериите ? Проста пропаднала държава

законите в тази държава стриктно бдят за правата на престъпника - не дай си боже да кихнеш пред него. Другите - абе дбем и мат'ряла, да мрат!

горкият човечец :( бог да го прости. стойте далеко от изроди и тъпанари!

условни присъди са дадени от червените съдии вероятно.