Задържаха младия мъж, убил майка си в Русе

Русенската полиция задържа 26-годишния Виктор Андреев, който уби по особено жесток начин 63-годишната си майка Лиляна.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха младия мъж, убил майка си в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива хора трябва да се лекуват и да бъдат под строг контрол. Доживотен затвор без право на замяна.

loyola

Нещо много бързо го осъдихте и то само по предположения...

ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ ОТДАВНА ВЕЧЕ НИЩО НЕ СТРУВА В ТАЯ ГНИЛА ДЪРЖАВА .СМЪРТНАТА ПРИСЪДА Е ИСТИНКАТА МЯРКА ЗА ДА СЕ СПРЕ ТОВА НАСИЛИЕ

Интересна психореакция на неадекватен наркоман: зверски жесток към майка си, но милостив към себе си.Уж, бил объркан от дрога, но твърдо линеен в реакциите си.Действа дори смислено.Зависи на кого тези реакции са направени и мисли като че ли логично. Бяга, крие се,спасява се за да не бъди наказан.

''задържан за 72 часа'' След това какво? Свобода ли? Доживотен затвор, дали е невменяем или вменяем, доживотен затвор

Секс, наркотици, рок и хеви метъл, проституция, легални убийства на болни, вкл. деца от лекари (евтаназия), узаконена педофилия, трети пол - всичко това се случва днес в Белгия, Холандия, Англия, Швеция и др. Това са "ценностите", които ни налагат срещу скромни подаяния, отиващи в джобовете на определени наши политици.

Говорите глупости. Всички мои приятели слушат Rock, Hard Rock I Heavy Metal. Но никой от тях не ползва дрога нито пуши каквото и да е. Дори цигари.

Продукти на демокрацията. Дори не са виновни децата. Те са жертва, както и нещастните им родители. Нима държавата , която може всичко, не може да се пребори с наркодилърите?

Никоя държава не се бори със началниците и спонсорите си.

Тази трагична новина трябва да бъде набивана в главата на всеки наркозависим, защото това им е бъдещето на всички. Или ще убият някого или ще умрат като кучета от хепатит или свръхдоза. До някъде този наркоман е късметлия, защото в затвора няма да има кой да го снабдява, не че няма дилъри и там но за това трябват пари а този няма от къде, защото тези, които са му давали вече ги уби. Редно е на всички начинаещи дроги да бъдат показвани снимки от убийството и беседи с този мамин сладък за да видят още от начало каква ще е съдбата им. Дрогата изпържва мозъка - въпреки очевадните доказателства, че това е толкова вредно, могат да ти спорят колко е хубаво и че всички хора лъжат и има някаква световна конспирация против наркоманите. За този вече е късно, провали си живота, но може да направи добро и да помогне на други!

Питам: И за този ли изрод ще се намери адвокат да го защитава,независимо платен от бащата или служебен-от държавата? И още-заслужава ли тази гадина за лежи в затвор,да плюска кюфтета и да му плащаме от данъците си отоплението , гимнастиките и другите капризи и екстри? Като за такива трябва едно наказание- да го обесят и да не разправят разни "учени",че бил жертва или че имал тежко детство и пр.измишльотини?

Инженерче

Повярвайте ми, този ще иска сам да умре. Смъртта е по-лекият изход от наркотичната абсистенция. Ще се моли за дрога, ама няма да му дават, може би само от начало малко метадон да не вземе да ритне камбаната и БХК да обясняват отново колко ни е скапана държавата. А ако сте на мястото на бащата бихте ли платили за адвокат на този? Заслужава си съдбата. Много хора казват - смърт! Вярвайте ми, има много по-лоши и болезнени неща от смъртта. Смъртта при екзекуция обикновено е бърза и безболезнена, но в случая този няма да го огрее, освен ако не го закарат на последния етаж на някое РПУ и не оставят случайно прозореца отворен.

Такива хора има в много страни. В сащ като постоянно деца трепят деца в училище, к'во ще кажеш?!

Ц€нности, няма що. Аз не си спомням за наркоман преди 30 години.

Е, имаше ти малко за цвят - например в град като Русе бяха десетина хлапака от двата пола, и милицията ги държеше под око. А сега са на път да станат мнозинство...

......кУмунягите!?Кавал-неграмотник!

Това не е къщата на Лиляна! Пак невярно!

На мама момчето!