Баща уби 2-годишната си дъщеря и се обеси (обновена)

33-годишен мъж е убил 2-годишната си дъщеря, след което се е самоубил. Трагедията се разиграла в столичния кв. "Редута" вчера.

Обратно в новината

Коментари - Баща уби 2-годишната си дъщеря и се обеси (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да се легализира продажбата на наркотици.

аз като имам 7 деца и продавам хероин в лондон,това прави ли ме лош баща? :)))

абсолютно да !

не се тревожете ! винаги ще се намери един милиционер съсед,които да потвърди че сте наркоман!

знам варварско и дивашко е, но този трябва да бъде изложен на бесилото публично и оставен докато не се скапе.

Ние сме държавата на рецедивистите!Това вече е професия.В друга държава-при подаден такъв сигнал,за дете в риск,няма да се препращат от един на друг,а на секундата ще дойдат и ще решат пролема.Да не говорим за измисрения тел.112,на който не знам кой и за какво работи,но полувачат заплати,пак не знам за какво!

Бъди проклет и гори в Ад, мръсна гнида наркоманска

Кой позволи наркотиците и престъпността да залеят страната? Кой ежедневно си затваря очите? Кой трябва да гори на кладата?

Корумпираните, продажни управляващи от 24 години насам (времето на прехода).

Майката се оплакала от агресивното поведение на мъжа, но полицията не можела да съдейства!!! Едно дете щеше да е живо! Кога ли пък полицията е "съдействала" и за какво?!! Хрантутници мръсни, с претенции за недосегаемост!

И той не е искал да приеме правата вяра,хайдука му с хайдук и умира като Кочо"Кочо Чистеменски убива жена си и детето си и се самоубива, за да не попадне никой от семейството му в плен на османците.".....ами на такива неща учат българите още от деца.

Твоите коментари,винаги придават нов,и нов смисъл на думите наглост и дебилизъм!! Почти митологичен смисъл...... Тъкмо помисли човек,че си стигнал на дъното,и успяваш да изненадаш всички,намирайки начин да пропаднеш още повече....... `Що не отидеш в турската баня да играеш на турска рулетка??

не виждаш ли че е наш българин- провокатор от Атака или ПФ.

Миличък Сами, за.би ги българите, прибери овцете и ела да видиш каква свинска пържола съм ти направила :)

Мани го тоя ще се размирише. Тия си мият само гъзовете и вонят ужасно ако си близо до тях

объркали са новината, това се е случило в уса, в бг такива неща не се случват, защтото сме наи умните, наи образовани, наи начетени и изобщо всичко наи наи ако върнем комунизма с сигурност повече такива новини няма да четем

У нас (в България) НИКОГА не е имало комунизъм. Как да върнем нещо, което не го е имало? А като ти гледам правописа си мисля, че ти май не знаеш що е то комунизъм и има ли той почва у нас!

Тоя народ тотално изтрещя! Жалко за детенцето! Да почива в мир, миличкото!

Мисля, че за по- широката маса читатели по- би вървяла, че мъжът е с психични отклонения. Но понеже много станахме лудите, този път за успокоение на нацията са го изкарали криминално проявен. Ставате банални и трудно смилаеми с това, че всички самоубийци са я луди, я криминални- явно друго за сега не ви идва на акъла, ама вече трудно се вярва- сори!

Ами те, самоубийците, по принцип са си луди. Какво има да не вярваш? Какъв е според тебе тоя, който убива двегодишната си дъщеря и се самоубива, ако не ЛУД? Я, я дай твоята версия, да прочетем нещо "умно"!

Веднага ще отговоря: безкрайно отчаян- такъв може да бъде човека. Не вярващ, че живота ще се промени, не желаещ повече да измъчва детето си в глад и мизерия. А констатация, че е криминално- проявен или е луда- както в случая с Лидия? Ами- добре се продава, лесно се приема- всички сме луди, а не сме отчаяни от райския живот в България. Не ръся акъл, не вярвам на купешките медии- статия по този повод е на днешна страница. Медии, които под диктовка ни изкарват луди и престъпници, на местото на правда, че хората си заминават в отчаян опит да се спасят от мизерията!

Понеже виждам че Определен//и Колега/и се опитват да Инсинуират - позволете да Си зададем Въпрос с Еднозначено-Знаен Отговор : - И Главният Наркобарон у Нас Е ?

:-))))))) Да не пугайтесь, гаулайтеря 'нашие' ! - не потеря - Адът Ще ви гони !!!

Държава у Нас - НЯМА, Колега ! (Има една Всеобхващаща ВОНЯ, която Е Целево-шлякана Навсякъде от 'наште'.) НО ! - Ще Я Създадем. Ние. Всички. Заедно.

Да беше намушкал Борисов или плЕВНелиев или поне Пръмова и Костов а той на невинното дете си го изкарал. Ид$%т... На кого навреди? На кого помогна? На олигархията която цели да ни изтреби и да ни заграби всичко ли?!?!?

Такива новини не са хубави. Могат да се спестяват на обществото. Защо да травмираме допълнително и без това травмирата ни нация.

Защото тези са им любимите и най-вървежни новини!

Криминално проявен за кражби и наркотици. Но баща с дете. Браво, българска жено, най-добрите си ги подбираш. Помияри. Заслужат си страданието, даже им е малко. Никаква симпатия за такива.

Най-страшното на комунизма е това, което идва след него. А то е: духовно и материално опустошение, капитализъм в най-бруталната му форма, неконтролирана престъпност.

Ако позволите, Колега : - в Чехия - Бе Същия режим Навремето... - в Германия - тоже... - в Полша... - в Румъния... че И в Чили ! А Разликата между у Нас и всички Други - я Знаем в Детайли/Поименно .

в тези страни винаги е имало- РЕЛИГИЯ. Нашата църква през соц. беше в ъгъла. Духовна нищета залива народът ни....

В Чили пък кога е имало комунизъм? Не че в изброените от тебе държави е имало комунизъм, ама...

Не виждам логика. На колко години е въпросният убиец? Защо решихте че някакви политически идеи са причина за това гнусно престъпление? Не е ли прехода виновен за такава деградация на обществото?

Не става дума за политически причини, говоря за пълната бездуховност на обществото ни, резултат на пагубният марксистко-ленински чифутски експеримент, провеждан с кръв и насилие 45 години.

има статии под които не бива да се коментира. няма ли опция да не се дава възможност за коментари?

Според мен под никоя статия не трябва да се коментира, защото това само разкрива на показ всеобщата изтрещялост. В случая в коментарите има идеи да ври да го късат парче по парче и тем подобни. Подтискаща жестокост и агресия. Интересно дали на коментиращите така им става по-добре.

Луда държава луди хора.................

Не знам дали ви прави впечатление не само от трагедиите, които се случват, но народа ни откача. Всеки 3-ти си говори сам на улицата, а всеки 2-ри те гледа а кръв. Трябва да се помисли за някакви здравни пътеки хората да ходят на психолози, а не само да крадат касата за несъществуващи заболявания и леглодни .

Да интересна мисъл, ако се излекува психиката може и да няма нужда от лечение на физиката. Може да излезе дори по-евтино за данъкоплатците а и нацията ще е по-силна и такива неща няма да се случват.

ами да исус не се е ражождал с скалпели,когато е лекувал !

преход към капитализъм, на тази територия простаците и продажниците победиха окончателно, и започваме да берем плодовете му. Никога България не е била в по-жалко състояние - държава няма, цялата власт е узурпирана от мутри, престъпници и българофоби, които са поставени на тези места от американските престъпници, и слугуват на чужди антибългарски интереси. Ние не сме европейска държава, защото сме американска колония.

Всичко Е Безупречно-точно ! НО ! - да Не се лъжем ---> Е Все-Същата задунайска губерния. (Всъщност - комай Вече ГУЛАГ.)

всичко да обясняваме със задунайдсата губерния. Да вземем само един пример - по времето на задунайската губерния нямаше необразовани хора, а сега образованите са по-малко от необразованите. Това е само една от причините. Ето заатлантическата губерния до къде ни докара. И по-лошо ще става. Преди 7-8 години излязоха някакви изследвания на някакъв заатлантически институт /вероятно някакъв филиал на ЦРУ/, че през 2020 ще бъде опасно да се пътува от София за Пловдив, ако се напусне магистралата, от вилнеещи цигански банди. Вижда се, че нещата вървят натам в цялата държава. Явно целта на заатлантическите господари е просто на тази територия да няма държава. А вие си обяснявайте още всичко със задунайската губерния!

определено не е заддунайская а е презокеанская с тия американски военни бази в страната ни. Заддунайската губерния не допускаше такова падение на човешкото същество........и ако трябва да сравнявам двете въпреки че мечтаех за презокеанската губерния,днес след 25 г. аз се отказвам от реализираната си мечта,защото тя се оказа една илюзия...оказа се път надолу...път без изход. Реалноста е че демокрацията която демокрациите построиха в България е нещо различно от тяхната демокрация,а можеби тук сме опитното поле на Новия Световен Ред,който ще замени и западната демокрация.

Излъгаха ни, че преходът е към капитализъм. Преход имаше, но беше към планово пазарен крони капитализъм. Да не се бърка с капитализма. При капитализма няма квоти, субсидии, мита, евродирективи, регулиране цените на такситата, директиви за кривите краставици...

най-добре да се определи, защото твърдят, че в ЕС има пазарна икономика, а са се разпищолили либералите, за които държавата е най-голямата зло, а в същност виждаме един командно-административен стил на управление, гарниран с господстващо положение на големите монополи, всичко това обилно полято с лъжи, манипулации, демагогия и двойни стандарти.

Нека мине разследването и тогава коментирайте кой кого, защо и как е убил. Откъде знаете, че не са го направили наркопласьори за назидание например?

Всички Знаем че 'наште' държат И тези канали... И ! - Ако се окаже че И на Децата посягат - .... (Ясно-Какво !)

изрооооод да гниеш ва ада дано...горкото детенце- да почива в мир! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужас ... Какво е това бе... Все по-съмнителни асмъртни случаи и все по един и същи начин....

ох защо отворих сайта...не мога да чета такива ужасни новини. какво е направилно малкото детенце.....егаси тъпия живот

А защо първо не се обеси и тогава да убиеш детето, боклук!

Да врят в Ада всички убийци на деца!

Партията или Фирмата го казват това???Или ти като Майка???

Човекът е бил крими!Грижел се е за детето си!Ако "професионалните"му ангажименти са му донесли сериозни заплахи за детето му?!!Бил е под натиск!Може и друго!Бил е убеден че БЪДЕЩЕ в скапаната държава няма за детето му!Боко ножицата идва на бис какво хубаво!Жалко за детето!Соц.климата става арктически!Джобен вакуум!Под България има черна дупка и всичко пропада!

Дори Сицилианската, КозаНостра, сандинистите, колумбийците - Не посягат на Семейството и Децата. (Извинете !)

Значи ли че Кочо Чистеменски убил децата си е по-лош от всички мафии по света!?Депесарско Гербаджийския климат омръзна отдавна на хората!Нещо положително да я чака страната?След като няма работа светлото бъдеще за дъщерите ни е европейските публични домове!

В официалната полицейска информация никъде не се казва, че бащата е убил детето и се е самоубил. Та журналистите за пореден път си измислят гръмки статии да забавляват читатели. Колкото аз съм крадец на автомобили, толкова и този мъж е убил детето си. Те са посетили дома и са намерили обесен мъж и убито дете. Никъде не е споменато и за писмо, а сигнала е бил за мъж който се е обесил. И как така без да си видял нещо решихте, че се е обесил? Може ли и да е обесен? Майката нещо .....

Какво пише не е важно. И без това никой не го чете. Важното е банерите да цъкат стотинки.

Крайно време е в България да се върне смъртното наказание, защото такива "хора", като този не заслужават да дишат. Те са вредни и за себе си и за обществото в което живеят.

Luna0102

Точно на този смъртното наказание няма да му навреди- самоубил се е вече, за съжаление не го е направил преди да убие детето.

васко

А вие откъде знаете,да не сте били там по време на ......

С такива новини всеки ден още хора ще луднат. Много е подтискаща обстановката в БГ. Ние вече не сме народ и държава. Пълна деморализация.

Що бе? Сега е моментът да цъкаме циганки безплатно!

убил е дете. (ако има ад) да гори цяла вечност.

Може би е изнудвал майката???

Като гледам,една човешка трагедия,е повод-отново-за някои форумци,да започнат полемика на тема:-"американските граждани ли са по-тъпи и кръвожадни,или руските по-безкрупулни и алкохолно- деградирали убийци??".... Общият знаменател-отново на дневен ред!!Заради политиците,заклеймяване на цели народи!! Сега и "пъстрата" да се включи с нЕк`ва конвенция.... П.П. Такъв е животът бе хора!! Вие се карайте още,на "комунисти" и "капиталисти",и не обръщайте-въобще-внимание на факта,че целият свят отива на кино... Все повече богатства в ръцете на все по-малко хора,и умело превръщане на масите в неадекватни идиоти!! Това,батковци и какички,нито "комунисти" го правят,нито пак е "капитализъм"!! Изродска история е-измислена от изроди.....

егати боклука, малко му е било че се е обесил, дано се е мъчил дълго на въжето, но и това му е малко, боклук боклук!!!

Бе пишете нещо хубаво бе, мама му стара! Само изродщини и гнусни криминални истории!

Такава ти е държавата бе Коце! Що нещо не те кефи ли бе? Ти да не си юрод да се срамиш, че си бОлгарин ли... - както пита оня Пайсе Нахилендарския. Ся да стане па му речи що те е гнус ... айде с по лай ти....

Аз съм на същото мнение като теб. Но на медиите в БГ е по-важно да съобщят трагедиите, а не добрите новини. По този повод ще кажа, че преди точно 1 година на този ден имаше пожар в нашия блок, обхващащ трети и четвърти етаж. Благодарение на бързата реакция на пожарната и бърза помощ две бебета на 6 месеца (моето дете) и 7 месеца бяха изведени и подложени на всякакви възможно изследвания, предвид, че бяха обгазени. Не вярвах на очите си, как пожарникарите и лекарите, действаха бързо, работеха в екип и направиха всичко възможно да се преодолее ситуацията с щастлив край. Но познайте, този случай не се отрази в нито една медия, никъде не съобщиха - Браво, пожарникарите спасиха живота на десет семейства, вкл. и на две бебета. На фона на тази тъжна новина, аз се убедих, че в БГ има все още професионалисти и хора, които си вършат съвестно работата, но нямаме културни и най-малкото човешки ценности и сами се самозаличаваме като нация.

Дир, обичам позитивните ви новини. Карат те да се чувстваш горд, че си българин. Увеличиха ли се хитовете?? Браво, браво... така е, бизнесът е важно да върви, хитове да има, и рекламките поп-ъпкат из страниците... Отврат!

Като посягаш на друг човек при това не дете, не знаеш какъв ще е отпора ако ще и да си рецидивист. Затова гладките мозъци посягат по-лесно на беззащитните. Нали се сещаш какъв отпор може да ти направи едно 2 годишно сладурче. Трябва да нямаш сърце за да му причиниш такова нещо. Или да нямаш никакъв контрол върху емоциите си.

Е, не! Тотална липса на познание по история! Точно за Индже ли седна да даваш примери - че те и малките деца /по наше време/ знаят, че първоначално Индже /Стоян/ е бил кърджалия, в последствие повежда хайдушка конна дружина. Байрактар му е бил Кара Кольо Омарчалията... Сега кажи, че и Кара Кольо е бил "бандит"...

Дойде Борисов на Власт,и започнаха убийствата върху дечица.Дано Господ му прости греховете на Бащата.

Никой не пише писмо преди да убие детето си. Хванете престъпниците които са заклали пред очите му дъщерята и са го обесили на балкона.

да убие себе си го е писал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това, че някой е криминално проявен се разбира едва когато извърши тежко престъпление и вече би било прекалено нагло да го оставят на свобода.С една дума,ако краде не е проблем,та то кой не го прави, ама да убива...логиката на институциите.

Поредния изтрещял ... После хората като мен били дебили, защото проявавали малодушие видиш ли.. ми като чета такива дивотии всеки ден, много ясно, че ще ми е все тая вече ..

От МВР уточниха, че бащата е криминално проявен за кражби и наркотици. Защо такива хора са на свобода? Той е крадец, но не е осъден!?!?!? И после такива ходят и пребиват баби и дядовци за 5лв. А той даже посегнал на собственото си дете!!! Наказанията за битови престъпления трябва да бъдат драстично завишени (стига да има кой да ги осъди)....

Сигурно е бил информатор

Почна се пак.............................