Психично болна уби жена пред блок в София

53-годишна жена е била убита тази сутрин пред жилищна кооперация в столичния жк "Хиподрума".

Обратно в новината

Коментари - Психично болна уби жена пред блок в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в българия е трудно да не получиш психични отклонения, спомагат и политици, и роднини, и колеги, и деца и партниори.

шизофреници не бива да са на свобода, защото не се знае кога как ще действат. Ако няма достатъчно места в лудниците, направете подписка за дарения, всички нормални ще участват. Но тази ситуация с лудите около нас не става.

ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ НА СВЕТА, .............ВСИЧКО ДЕН ДНЕШЕН, СЕ ЗНАЕ И ОТ ИЗВЪН ЗЕМНИТЕ, И СЕ "КОМЕНТИРА" ПО ВСИЧКИ МЕДИИ

причината е ясна но какъв е повода

Съболезнования на семейството и близките на убитата ! ----- Пресложна ситуация. ...а и с много неясноти . - 4 сутринта... 2 жени + 2 мъже... - тази с отклоненията - какви Са те ? ...кой/как/защо я категоризира ? .... Отделно : а. във Всички Водещи Държави - Всички които Имат отклонения СА или в Съответни Лечебни учреждения или под Съответен Контрол б. Следва да се Отбележи И : - че в Този район Е онова психотронното на ЗнаемКои - в Такъв ранен час - Има Хора които отиват или се връщат от работа Сумарно : - Отново Доказателство че у Нас - Нещата НЕ са наред.

papion

Че лудите са по улиците, това е ясно. Затвориха по не знам каква причина заведенията-лудници, в които уж ги лекуваха. Вероятно поради липса на средства, но явно управляващите считат, че е по-добре те да са на свобода и да убиват нормалните хора, само че никой не е застрахован от среща с луд.

заглавието е само предположение прочетете цялата статия

Преди няколко седмици заради видимо агресивен и с психични проблеми млад мъж с детето бяхме принудени да се изнасяме от района на фитнеса в ЮП в столицата. Същия сме засичали и в рейс 204 и пак сме бягали. ЗАЩО ЗА БОГА СЕ СЛУЧВА ТОВА?

Какво сте му казали, че ви гони?

Абсолютно никакъв близък контакт не е имало. Човека явно живее в района. Ходи и явно се кара с някакви въображаеми...не знам какво но е ясно изключително афектиран. Изглежда меко казано странно. Хората се плашат и бягат.Ако те вземе ''на мушка ''на дали някой би ти се притекъл ,а и наоколо са старци или майки с децата си като мен. Когато си жена и с малко дете си изключително уязвим.

.... тайната цел на управляващите е да ни направят като американците ,сбирщана от откачалки ,които се мразят и самоизбиват ,в името на доходната за тях демокрация ... цялото ни общество е скапано от омраза ,която бавно и сигурно ни задушава. доказателствата са навсякъде около нас ,което е напълно обяснимо. кой руши човешкото равновесие още в ранната ни възраст ,защо го допускаме ,къде са ни човешките ценности и принципи ?? кое е основното ни задължение в този кратък момент,наречен живот ? да бъдем всичко друго ,освен Човеци ли ? Ами ,ако е точно обратното ?!?

... ами ние отдавна сме си като американско щат....

"свестните у нас считат за луди" казано от Славейков в стихотворението паричката преди доста повече от сто години

Искаш да кажеш от Христо Ботев в стихотворението "Борба", нали?

Психично болните и неадекватните основно са в парламента,по улиците и при управляващите ни от 27 години.Мизерията и безперективноста на българите води до масова психоза.

КОЙ НИ КАРА ДА ТЪРПИМ БЕ ХОРА. да се вдигнем не виждате ли- реформи-няма, намаление на субсидиите-няма, мафията вилнее с наша подкрепа защото мълчим. НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ?!

Питаш нацията с националните мъдрости "преклонена главица сабя не я сече" и "срещу ръжен не се рита" и "няма смисъл да се разправям" кой ги кара да търпят ли?

Най-големите престъпници в България се намират в Парламента, които от 25 години НАРОЧНО наказват българския народ за избора му за демокрация и нарочно не създават ефективни закони срещу престъпността. Няма значение от кой цвят и от коя партия са българските политици доказаха че на са българи а са безродници на които не им пука за бългрския народ ! Ако търсите престъпници, ги търсете в българския парламент ДОКАЗАНИ РЕЦИДИВИСТИ, защото са виновни за всяко едно подобно престъпление !!!!!!!!!!!!!!!!

За да не се харчат пари, заведенията отглеждащи психично болни се затварят едно след друго, както и с болниците. Лудите са на свобода, всеки да се оправя сам, кой както може.

много по лошо е да те изкарват без вина виновен и да ти лепват етикет после доказвай истината дори да успееш етикета остава

Тази държава е тотално сбъркана. Да идва някой, да на пороби и да ни оправи, българите издигнем ли се, не ставаме и за храчка. През февруари миналата година двама ненормални братя в Казанлък убиха майка си. Лежаха в Раднево по-малко от месец и след това ги пуснаха. Единият брат често го виждам, другият напоследък изчезна, не знам, аз ли не го срещам или пак е в психиатрия. Очевидно държавната власт в последния четвърт век прави всичко възможно, за да ни затрие като племе.

Не мога да повярвам,че се намериха толерасти да докладват предния ми коментар.Дано бъдат нападнати от същите,които толкова пламенно защитават!Да са ви честити бъдещите такива!

Скрий се бе. Хем не съобразяваш елементарни неща, хем си мръсник, като ти гледам пожеланията.

По неофициални данни...психично болна, убила, ам ато имало и още двама...АЛООУУ да ви пи*кам на драсканицитие неграмотни!

Винаги съм била съпричастна и състрадателна към психично болните. Кой знае какво са преживяли, за да стигнат до тук....но вече НЕ..преди две седмици, докато чаках с детето ми (6г.) пред лаборатория, за да й вземат кръв, покрай нас мина видимо бездомна и психично болна жена, която нападна дъщеря ми и й удари шамар. Детето изпадна в шок, с неистови писъци, вкопчи се в мен и за мое голямо съжаление не успях да реагирам, бях способна да убия тази луда. От тогава този въпрос за психично болните на свобода стои при мен..започнах да се оглеждам и да забелявам колко много са всъщност. Определено трябва да се направи нещо за тях, защото в момента ситуацията е крайно изпусната..разхождат се свободно сред нас, оневиняват ги, в психиатричните заведения не полагат грижи за тях,, пускат ги за домашно лечение, те не пият лекарствата...положението е изключително сериозно.

да не сте я обиждали нещо

Моля Ви, аз съм сериозна и възпитана жена, никога не бих обидила някой. Тя просто мина покрай нас, ние бяхме с гръб към нея, дори не я видяхме.Подмина ни, направи две крачки и се обърна рязко към детето.Аз дори помислих, че иска да грабне дъщеря ми и затова я дръпнах, тя успя да й удари шамар. Има и свидетели. С нищо не сме предизвикали жената. Вероятно има склонност да напада деца. Там има и детска площадка. В последствие разбрах, че не е единичен случай. Има и други...и никой нищо не прави. Прибират я за 24 часа и я пускат.

напиши си името и града за да сме сигурни че не си измисляш и че нямаш вина

е явно по-скоро социопатка/психопатка,отколкото психично болна .Социопати с антисоциално личностово ПРОЯВЯВАТ ЖЕСТОКОСТ И НЕЗАЧИТАНЕ ЧУЖДИЯ ЖИВОТ И ПРАВА, ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ,ДОРИ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ПРЕБИВАТ ДРУГИ ДЕЦА НАПР С ИГРАЧКИ,ЮМРУК,И ВСЯКАКВИ ПРЕДМЕТИ,дори има случай 2-3г дете със сила и жестокост да чупи кост на друго дете,и системно към всички проявяват АГРЕСИЯ ,наред с другите характерни прояви вкл към учители,родители и т.н. такива индивиди и групи не могат да бъдат излекувани или лекувани в психиатрии,а в институциите за превъзпитание,или специални селища за такива ,каквито има в някои държави,когато системно нарушават законите и правата на другите,и представляват опасност за функционирането и живота на индивидите и обществото

Съпричастна била....и с какво си била съпричастна, ти ако изобщо имаш представа това какъв ужас е , един шамар на детето ти е нищо...Съпричастна била...

Човек да не сподели нещо.Веднага нападате и съдите без да знаете за какво става въпрос. Рядко коментирам, но днес споделих лична случка, коментирах по темата. Няма да си губя времето повече.

"чиято съпричастност към случилото се предстои да бъде изяснена" бързате с изводите

Неразбирам как хем е психичноболна хем не се води на отчет?????В България е така - хем си престъпник хем не съществуваш в регистрите като такъв, ама като се набележи някой наивник до девето коляно ще има данни за него в ''регистрите''

С жегите лудите непиещи хапчетата си луднаха, а пък няма и протести пред парламента за изпразване на натрупаната лоша енергия.

Последната ''опорна точка'' на ченгеджийницата - убийствата се извършват от психичноболни дето не носят отговорност за действията си а жертвата сама си е пожелал участта след като не е психичноболна...И как бре така изведнъж психичноболната на преден план а другите двама ги търсите сякаш ако ги има няма да се прехвърли цялата вина на тая дето не носи отговорност за действията си и може безнаказано да си убива когото иска..

Защо ли в заведенията за психично болни няма места поне за хората с по-тежки или опасни за околните заболявания? От добър живот ще да е...

Месец престой, в що годе прилично частно психиатрично заведение = 4 - 5000лв. Да му мисли родата!

Това да не е 4-звезден хотел? Там е по-евтино.

Психично болната да не е Депутат от Герб ???????

И какво ако е се води на отчет пише ли й на челото ,че е психично болна , та да се пазим от нея. Не е ли по добре да са прибрани тези хора, а не да се движат спокойно......

Такива хора нямат място сред нас.Не е редно да се толерират от незасегнати от тях хора.Те са дори опасни.

случая да не се окаже съвсем друг

Какъв? Жената се е убила сама ли?! Ти някакъв защитник на свободно придвижване на лудите ли се явяваш? Ужасс, дори при смърт на човек, има хора, които да защитават такава теза!

Свят подчинен на принципите на хаосът лъжа, нелюбов, годдост, суета и липса на свобода няма бъдеще. Този свят е натрупан за огън и лети със шеметна скорост към своят гибел. Сапсението е лична отговорност и лично отношение към Бога. Господ ни казва да не трупаме съкровища на Земята където ръжда и молец ги ядат и крадци ги нападат, а на Небето където няма ръжда, молец и крадци. Нашето единствено спасението е в Божият Син.

10000+

Боби, Боби, Що не почнеш да си боядисваш и смазваш железата, че да не ги хваща ръжда и да си изтребеш молците, че да не ти ядат дрехите. Щото не знам какво ти е говорил, лично на теб, Господ, ама народът е казал "Господ дава, но в кошара не вкарва".

всички които клеветят други хора да си пишат имената и да се регистрират

така и цензурата!

До каква възраст горе-долу преживяват лудите? Ако живеят до дълбока старост, жална ни майка на всички около тях.

Психичните заболявания не увреждат жизнените функции на организма, та ка че болните от този контингент си живеят колкото и нормалните. Най-тежките състояния обаче завършват преждевременно с убийства и самоубийства. Така че, хора, вече е време да започнем да се оглеждаме и за нападения от луди когато сме навън. Чудя се какво ли ще е следващото изпитание пред българите в тая жалка държавица.

Народът изтрещя. Много хора си говорят сами по улиците. Други пеят при чешмичките на софийските хали,някои рецитират,други-убиват. ..Бюджетът на болниците намален,лудите на свобода....,а БОРИСОВ ОТНОВО НА ВЛАСТ.......ХАК ТИ Е НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ! ГРЕБИ С ПЪЛНИ ШЕПИ ДЕМОКРАЦИЯ И БОЙКОВИЗЪМ!

На място веднага е насочена оперативна група??? Въпросът е: "Защо лудите са по улиците, в домовете си? Не трябва ли държавата да ги прибира, за да ги контролира, защото и на децата е ясно, че те са опасни за всички. Не толкова за тях си, колкото са околните и най-вече близките им, които полагат неистови усилия, за да се справят по някакъв начин с такива хора. Къде е държавата?".

sybil пак се е вихрила на мегданя.

Преди години на обекта ми имаше един перко, който по едно време домъкна отнякъде и сестра си. Имаше работници-идиоти, които като се напиели вечер, я опъвали и оная беше тръгнала да носи по едно на 9 месеца в дом майка и дете. Досега сигурно двайсетина. Там пък като знам какво търсене има за бели деца /никой нормален не ще циганета/ се сещате какъв развъдник на ненормалници е организирала уждържавата. Кастрация не е град-държава!

Ако е разрешено всеки нормален да има оръжие, тази лудата щеше да е отдавна на оня свят! И циганска престъпност нямаше да има и животът щеше да е по-спокоен. Само, че държавата е на страната на престъпниците.

за терористите и атентаторите нещо да кажете или за убийците по пътищата или в борисовата градина

Притесняваме се за това, че много лекари, кардиолози, анестезиолози и какви ли не още напускат България. А никой не се замисля засега колко психиатри напускат България, както и колко малко места има в лудниците за такива психично болни. Опасно психично болни, убийци се разхождат по улиците. В този ред на мисли сега се сетих и за хомофобията, страхът от гейовете които се разхождат сред нас и парадират на гей прайдове. Това да ви е проблемът, уважаеми сънародници! Страхувайте се от опасно лудите, които са сред нас. Те няма да излязат на психо-прайд. Те не афишират своята лудост, напротив, те се спотайват, крият се... сред нас!

Хомофобията е в най-тясна връзка с нарастването на психичните отклонения. Когато поставиш хората сред плаващи пясъци, разрушавайки естествените им ценности и морални принципи, необратимо разклащаш психиката им. Analyse this! А, и още нещо - никой не дава пет пари за обратните, за да ги мрази, но разните комсогейчета от НПО-тата са си за мразене!

На място веднага е насочена оперативна група??? Въпросът е: "Защо лудите са по улиците, в домовете си? Не трябва ли държавата да ги прибира, за да ги контролира, защото и на децата е ясно, че те са опасни за всички. Не толкова за тях си, колкото са околните и най-вече близките им, които полагат неистови усилия, за да се справят по някакъв начин с такива хора. Къде е държавата?".

Като част от плана на юдо-масонската конспирация е оставянето на свобода на престъпниците и опасните психично болни субекти. Целта е една - тормоз над съвестните и коректни граждани, създаване на страх в обществото с цел по-лесна манипулация ! Не забравяйте, че нищо случайно няма ! Всичко лошо, за което не се вземат съответни мерки, е конспирация (умишлени действия от страна на управляващите) !

Психично болните ни убиват,после за тях няма наказания,пускат ги за да ни убиват пак... Тази ще я пуснат и тя пак може да убие,но на кого му пука....

Разбира се, че ще я пуснат. Защото е луда. А доказано лудите не могат да ги съдят защото по закон не носят наказателна отговорност. И ще я пуснат не за друго, а защото няма свободни места в лудниците!

Причината случаите с луди да зачестяват е овчедушието на народа. Всъщност това е причината за положението в страната ни! Кучето скача според тоягата! Докато народът си трае и търпи дори по-лошо ще става!

Тикво мръсна, кога ще отделиш пари за психиатриите!?

Чеки малко да си допълня шестия милиард и ше дам.

Преди години една луда нападна майка ми, удари я в главата, после разбрахме, че е нападала и др хора. Майка ми отиде при кварталния, който и казах, че трябвало двама свидетели!!!! Хората във входа и писаха къде ли не..........оказва се, че по ЗАКОН, само дъщеря и може да я прати в лудницата, а тя не иска да има нищо общо с нея и така тази лудата е на свобода и се молим да не направи пак нещо! Нека променят закона и да може да се вкарват лудите в специализираните болници, а не да има нападнати или убити хора, случайно минали покрай тези болни хора!

да не би да и е казала луда което е обидно и тя се е защитила такива хора трябва да се отминават с мълчание

Не разбира се, нищо не и е казала! Това ли е решението, да бягаме от такива хора на др тротоар и да не ги гледаме...ама има толкова агресивни, че нищо не ги спира, ами малките деца, ами старците и те ли да бягат от лудите?! Това ли е решението....не съм съгласен!

не е вярно, че е така по закон. С прокурорско решение може да се наложи принудително лечение, ако се докаже, че е опасна за себе си и околните.

А колко прокурорски решения за вкарване в лудницата на такива хора????!!!! При условие, че същата тази нападна и мъжа си и идва тогава и полиция!Истината е, че никой не взима мерки и тези хора се разхождат по улиците!И тази новина е доказателство за това!

О! Пожелавам ти успех в доказването! Ако не полудееш ти самия докато се бориш с великата система, считай се за късметлия!

В тази държава нормалните хора застрашени отвсякъде...как се живее така, може ли някой да обясни? Защо наркомани и неадекватни имат повече права от нас нормалните...? Защо няма осъдени, защо ниой не носи отговорност ...ЗАЩО????

България - там, където психичноболните и престъпниците щъкат на свобода, а нормалния човек се заключва с 12 катинара и спи в еднaкво голям страх от бандитите и държавата, които всъщност са едно и също.

София е град на лудите. Почти няма вход без поне двама, които са си освидетелствани и не се лекуват, особено в по-старите блокове.

Проф.Гълъбова каза,че психиатричната диагноза е доживотна присъда-следователно би трябвало да се води на отчет.Ами така тя може и да се ожени и никий няма да разбере навреме,че е лежала в психиатрия.

с психопатия/социопатия,конкретно анти-социално личностово р-во,които индивиди проявяват 15 вида престъпни прояви от раждането до смъртта,в различна степен,генетично обусловено. Психиатричните диагнози не означават доживотна присъда ,лекуват се напр наркомании и алкохолизъм ,при които се рушат съзнателния контрол на поведението и междуличностовите отношения до пълен разпад,както става и при други зависимости напр от секс,когато всичко е подчинено на нагона за секс,изнасилване без усилия за нормален живот с изпълнение на човешките задължения в обществото за правата. Другите диагнози -шизофрения с нарушена форма и съдържание на мисленето ,подлежат на лечение и може да няма рецидивиращо протичане,отделни симптоми напр халюцинации може да са проява на интоксикация с дрога,или други причини,но СЪДЪРЖАНИЕТО НА ХАЛЮЦИНАЦИИТЕ ПРОИЗХОЖДА ОТ САМИЯ ЧОВЕК И ОТРАЗЯВАТ НЕГОВОТО ЯДРО НА ЛИЧНОСТТА ,т.е. ако личността не е с престъпна наклонност заради социопатия,то и "гласовете" ,които чува болният няма да са с престъпна насоченост, друго- параноидни прояви -може да са отражение на реална престъпна ситуация в среда на реална заплаха от престъпност напр банда/клан за измами,кражби,проституция,трафик на оръжия,дрога,или хора,и в такъв случай е по-добре полицията и обществото ,и индивидите да се борят срещу престъпността,а не да репресират жертвите на престъпността,които проявяват пост-травматичен стрес и други реакции на ужас от преживяно или застрашаващо престъпление...

В учебника по съдебна медицина добре са разграничени психичните болести от психопатиите,ама в практиката не е така,затова има такива инциденти.

кой да се води на отчет дайте го тука веднага

Такива хора трябва да се лекуват в съответните заведения. Сега по улиците скитат луди, бездомници, наркомани, просяци и бездомни кучета - всичко това като знак за просперираща демокрация.

заглавието е само предположение искат да ви проверят и вие се хващате, но един ден да не се окажете в лудница защото са ви оклеветили от злоба или омраза

дкми

"едно време" лудите бяха по лудниците, и нямаше такива проблеми. Сега... лудите са на свобода, трепят - и не ги съдят, защото не можели да носят отговорност... защото били луди? Ами лекувайте ги бе!

и неудобните на властта бяха там доносниците са сред нас

Luna0102

И едно време имаше луди по улиците, бях в малките класове имаше един луд близо до нас, като ме видеше си смъкваше панталоните и ме гонеше. Имаше и други но те бяха тихи на пръв поглед, какви са били в действителност не знам.