39-годишен мъж бе убит в центъра на Плевен

39-годишен мъж е бил убит в центъра на Плевен снощи, съобщиха от полицията в града. Той е бил намушкан с нож в гърба.

Обратно в новината

Коментари - 39-годишен мъж бе убит в центъра на Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи не само няма заловени и събрани доказателства ами и нови хора убиват. Ужас.

Точно така! Другото е дрън-дрън ярина.. Ако се знае, че има такова наказание, май ще си помислят преди да стрелят..

Незабавно връщане на смъртното наказание. Това е единственото решение на проблема!

До 7 дни ще намерят убииците;Дума ви давам; С поздрави бате Боико;

Ми как да имат страх престъпниците ,като " нашите" искат да отменят най- тежкото наказание , доживотен затвор без параво на замяна.Пу

Важното е че за 3 месеца сме си върнали ( Че де ли е било?) доверието на Европа и сега предстои поголовно саниране по европрограма...

защо всички телевизии мълчат ? Новярно то не е станало в българия а в Плевен това не е България !!!Помнете всичко извън софия е анексирана терипория!

Да им бъде лека пръста на всички починали.A ТРЯБВАШЕ ДА ЖИВЕЯТ. Това е потоп,който е чел,,НОВИЯ ЗАВЕТ'',знае за какво става въпрос-моите съболезнования към близките им,без значение какви сме,имаме право да живеем,защото сме деца на БОГА .АМИН

Боже мой направж съм ужасена как може да стават такива неща а шибаните политизи да си затварят очите егати

Доста сгъстиха графика.Кога почват с политиците?

Е то ако почнат от политиците, другите може и да няма смисъл... Държавата ще се оправи, законът ще възтържествува и нито висящи длъници, нито неосъдени убийци и изнасилвачи че останат, а с рушветчиите дъравата и сама ще се справи!

Тиквата бил дал 1 седмица срок да се разкрият всички убийства. Смяххххх. Сега ще разкрият набързо някой дето си няма понятие, че е убиец

И друг боклук да вкарат пак е от полза.

Ще си признаят. Признанието е царица на доказателствата.

за капак на поредицата от убийства, вчера правният министър поиска отмяна на доживотния без право на промяна.къде са им главите на нашите управляващи-не знам.дали въобще мислят, преди да говорят -май НЕ

А реформаторския "мозък" Иванов иска да маха доживотната присъда... Егати нелепата идея! Апропо, тук върви винаги много смислен дебат...Не знам дали знаете, но мненията ви често се цитират в Между редовете ком. Сега има статия за доживотната присъда и видях че има мнения взети от тук!

Аз съм дълбоко ЗА смъртната присъда! Преди 7-8 години бях чел че издръжката на един затворник е над 870 лв при минимална тогава пенсия за стаж 140 или 145. Как виждаш отрепки като убийците на момичетата от Варна, Заека, който е убил Мирослава от Перник, убийцата от Поморие да ги дундуркаме докато са живи, като всеки един от тях яде пенсията на 4-5 работили цял живот? Очаквате да излязат превъзпитани ли? Уви, не. Ако го вкараш на 22 години за 20, то на 42 ще излезе озлобен и запазен. Запазен, защото нито ще е ставал в 4 часа за смяна, нито ще се е чудил с какво да си купи лекарства. Озлобен, запазе и деевпособен!!! Искате ли такъв във входа си? Или до училището на детето си? "Разстрел и след разстрела червеи - това е толкоз просто и логично..."

Много бих се учудил ако деня беше минал без убйство.Това е българското ежедневие.

ДОЛУ МАФИЯТА!!!

Че то в България няма мафия.

Аха, хич няма ;)

Дир.бг доста сте пропаднали щом триете нормални коментари директно. То и на такива псевдо-журналистчета им се връща всичко за дезинформацията, с която заливате народа.

Изтеглете и гледайте филма " МЕЧ " !

аиде дано се изчисти маиката земя от мръсотията и следващят да е доган ага

Всички престъпления да се разкрият , снежинките да се ловят във въздуха, Галеви и Брендо да се върнат ХАХАХАХА, това сме го яли, но защо пак ни го сервират!!!!

Да не би на власт да са дошли мутрите?

Борисов преди като ставаха убийства и не беше на власт обвиняваше правителството. А сега кой ли е виновен?

Станишев

Как КОЙ! КОСТОВ Е ВИНОВЕН!

Абе какво се оплаквате бе... убийства ставали... нормални странични ефекти от прилагането на евроатлантическа демокрация. Какво - не си ли струва? Все пак сме в Елитния Клуб, в Цивилизования Свят, в Международната Общност! Да живее международното положение!

НЕ Е ЗА СМЯХ но това което си написъл му се изкефих

Льохман, бягай при Путин там не стават убийства на негови хора!

Не гейзерче, ти ще бягаш...скоро. Мислиш, че като се етикираш "българин" ще звучиш автентично? Нещастен си както всеки "нормален" гейзер.

Подкрепа за полицая Лулеов! такива полицай ни трябват. Дори по-смели - направо да го гърми.

Бочко се върна, Бочко се върна!

Радвай се народе,отпадъците на БКП са на власт,превождани от тъпият мутроид!

Абе за всичките тия бизнесмени и т.н., честно да си кажа, ако е поредица от поръчкови.. ХВАЛА на който го прави! Да ги очистват цялата тая отрова за обществото! всякакви такива предприемачи, бизнесари и т.н., няма нито един честен из тях! Най-жалкото е единствено, че може и някой невинен да го отнесе в процеса, като примерно този дето пише за него тука.

Дойде пак Тиквата на власт и отново почнаха убийствата. Мафия начело на държавата.

Тиквата- както му казваш не е виновен, че народа е НЕНОРМАЛЕН! Такъв са го оформяли ТВОИТЕ любимци вече 60г. Луди, непукизи, безскрупулни, нагли и неграмотни!- това е народа на бай Ганьо, който е жив във всеки от нас с пълна сила! Трай ся и не прехвърляй вината другиму.

Последните 26г те са виновни Бай Хой не 60 г.

България ще кандидатства за книгата на Гинес за рекорден брой убийства за единица време. ББ първо да разкрие останалите неразкрити убийства /около 150 броя/ от времето, когато той беше ген. сек. в полицията.

Много добре се живееше ,при бай Тошо...

Tani4ka69

Да колкото и и да плюят,такава престъпност нямаше.Нямаше цигански безобразия.........циганите си знаеха мястото.....а сега Тиквата пъчи мускули...а всеки ден убиват хора....

Много сте зле и двете... кое му е било добре при бай ви Тошо? - това, че 1 път в годината имаше банани, портокали...? и се избиваха хората за тях? - това, че чакахме по минимум 15г за кола.. - това, че всичко ставаше с наши хора... и апартамент да вземеш можеше, ако работиш в Кремиковци, или чакаш 20г? - това, че не можеше да си подадеш носа извън границата, освен в СССР? - това, че работехте за по 80-12олв? - това, че навсякъде имаше хора от ДС и слухтяха.. и ако кажеш политически виц, се събуждаш в районното? Сега всички говорят за всеки, оплюват свободно... Свободата е незаслужена ... обърната на идиотска, Ганьовска СВОБОДИЯ... ТА КОЕ Е БИЛО ПО- ДОБРЕ???????

ДРЪ-ДРЪН,бананова пропаганда! Встрани от темата за ЕЖЕДНЕВНИТЕ УБИЙСТВА.А те, май, са резултат на "свободата"...

Абе Иванов и преди и сега живеем лошо.Имаше и хубави и лоши неща при бай Тошо и сега е така.Имаме банани,но нямаме пари за тях.Може да пътуваме,но ако не се върнем още по добре.Можеш спокойно да оплюваш властта и да се чудиш защо винаги си пред уволнение.Изстрадал народ сме и надежда никаква,докато престъпниците са на власт.

нямаше банани но,имахме пари а сега има банани но,няма пари. чакахме за коли но,имахме работа и ходехме всяка година на море с москвич,сега имаме опели но,на море гледаме през крив макарон. п.с не говоря за 1% от населинието които са добре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

A ссега яж банани на воля.Да ти е сладко.

булгаристан=дивия запад,каква европа какви пет лева.....свинландия

Това едва ли е първото престъпление на убиеца. Ако съда го беше вкарал в затвора, убития щеше да е жив сега.

Докога ??? И трябвало доживотния затвор без право на замяна да се отмени ! Затова всеки ден има такива гадни новини !

Трябва обратното. Да се върне смъртното наказание и да се отвори свинарника в Белене. Ефектът е гарантиран.

А я да го питам тоя гениален министър като иска да отмени доживотната присъда какво ще правим ако някой ден народа съвсем превърти и се пръкне някой масов или сериен убиец? Ще полежи малко в затвора, пък после пак на свобода да се залавя с "хобито" си...

Спомняте ли си какви славни времена бяха, когато главен секретар беше Бойко Борисов? Ходеше въоръжен с два пистолета и всички новини започваха и свършваха с това какво е правил през деня Б. Б. Всеки ден имаше престрелки и убийства както сега. Само, че сегашния главен секретар НИКОЙ не го повишав, а Бойко само за 3 години го направиха полковник, генерал майор, генерал лейтенат...Такива повишения има само в Северна Корея и някои африкански държави.

Спомням си, спомням си...Яко се стреляше тогава, не както сега...

Сега ходи с три пистолете. Два под мишниците,и един У дупец!!! Познайте къде е заврян пистолета на Доган,дет го подари на ББ??? браво...там е!!!

Да бе да! Сегашната честота на убийствата надхвърли онази, при която Бойко Борисов, бе Гл.Секратар на МВР! Значи, крайно време е сегашният Гл.Секретар да бъде повишен в звание и длъжност!

Вместо да дава срок за разкриване, Бойко Борисов да забрани на Горилите да организират и реализират убийствата! Странно е, че отново се започна със серии убийства след като пак ГЕРБ е на власт!?

А защо секретатчето да не започне да си върши работата. Ако не се справя да се маха.

Странно е на промити мозъци като теб. За мислещите не е странно. Е такива зомбирани докато има... ще е много трудно да мръдне Държавата настрани.. не напред.. За да мръдне напред поне малко, трябва силна воля, обединение и здрава работа. Ганьовската далавера не върши никаква работа. Така е и в Русия.. така е и тук- това ни е наследството от соц.строя- "благородно" натресен от ШИБАНИТЕ РУСНАЦИ!

След 50 години децата ще учат в училище: Как се съсипва държава?- Виж България 2020 год.

След 50 години училищата тук ще са закрити...

"В неделя премиерът Бойко Борисов заяви, че е дал срок от една седмица за разкриване на серията от поръчкови убийства в страната и лично ще следи за развитието". Сега му се налага да даде още една седмица. Но всички знаема, че яловите ни правохранителни органи няма да разкрият нищо.

И да го разкрият съда ще го пусне с мярка подписка и убиеца ще изчезне.

А ние им плащаме яки заплати за нищоправенето им.

разказваше, как бил задържан заподозрян в убийство и на втория час дошъл адвоката му, освободил го без проблеми, защото на протокола за задържане нямало....нанесена дата?!?

Това е герберско "управление" в действие, убийстава, смърт, мизерия и дрънкана на оръжия. Оставка!

ГЕРБ се опитват да правят истински реформи но засягат олигархичните интереси и затова се случват тия неща. Пеевски поръчва убийствата за да саботира управлението на ББ. Затова и издействаха и обвинението срещу Цветанов за да държат Борисов на каишка да внимава какво прави

Пропуснал си да замесиш Орешарски и Сергей Станишев! Само те липсват в твоята теория на конспирацията!

няколко политици вече потвърдиха че Пеевски седи зад всичко това като контролира системата за сигурност чрез ДАНС и МВР т.е. той се разпорежда кой и кое да се случи

Хора, пазете се. Червената мафия не понася да е извън властта! С дявола ортак ще стане, само за да се докопа обратно до нея. В момента се извършват случайни убийства, за да се дискредитира демократичното управление. Старите номера на ДС, отново са на мода. Ако не вярвате, прочетете коментарите и ще се убедите, как платените драскачи на мафията се опитват да прокарат новата си опорна точка, която иска да ни убеди, че когато управляват демократи, има убийства!

Ку-кууу

Куку, но Русия свършва и вие червените келеши, ще останете без заплата!

7 случайни убийства....

Убийства ще има винаги, не политизирайте. Но откакто и Брендо си тръгна по утъпканата пътека, а Цветанов е в комисията за СРС , се разбира, че друго куца.

""9-годишният плевенчанин е убит с нож в гърба. "" - ясно..почти сигурно, че убиеца е циганин

Абе, хора, какво сте заревали! Как ще ги стигнем американците!?! Та те ни настигнаха, оправиха ни, само ние дето нищо не разбрахме!ОК

с какво американците са ти виновни, че непрекъснато след 89-та гласуваш за ДПС или БСП или техните клонинги ?

а ти като гласуваш за герб да не би ефекта да е друг. боико голям тарикат с два селски номера научени от тодор живков ви е промил мозаците. за сега все още няма за кои да се гласува в българия и затова не сам в бг чакам маршата и помията да измрат да се самоизядат или да измрат от глад. пак тогава ще се варнем да градим велика българия

Всеки ден по едно убийство - гарантирано от герб ! Когато на власт са мутри и милиционери - няма как да се разчита на съда, а се върнахме в рекетьорските години, когато всеки си раздаваше правосъдие безнаказано !

Добре де. Герб е виновен. Ами секретарчето да разкрие извършителя. Нали Съсела го е назначил.

От много напъни ще увяхнеш бързо.Мигар по времето на Живков нямаше престъпления.Имаше и още как.Но всичко се прикриваше.Научаваха хората от околните села и това беше.Да си видял по медиите новини за катастрофи на български самолети?Всичко научавахме по втория начин.А тези наши журналисти в момента са като жълти папараци.

Това е първия случай на убийство за тази година,когато убития не е криминално проявен и сигурно за това следствието ще го претупа.

Преди години в някои латиноамерикански държави, съществуваха т.нар. "Ескадрони на смъртта" - паравоенни формирования от бивши и настоящи полицаи или военни, които раздаваха правосъдие по свой собствен начин. Та си мисля дали и тук, понеже все повече докарваме модела на латиноамериканските държави от средата на миналия век не се е пръкнала такава формация, която е коректив на независимата съдебна власт?

При такава съдебна система,трябва сами да започнем да си търсим правата.

На бг полицаите не им стиска за такива неща...

Откакто ББ и герб дойде на власт пак настана хайдушко време,сицилианската мафия ряпа да яде.

вие не свързвате ли новините? всичките убийства се поръчват от Делян Пеевски за да саботира правителството Бойко Борисов