20-годишно момиче бе жестоко убито след признание за бременност

20-годишно бременно момиче е намерено убито в София. Тялото е открито в бетонна шахта в кв. „Западен парк” в ранния следобяд вчера, съобщи на брифинг началникът на сектор "Убийства" в СДВР Георги Тотков, цитиран от "Фокус". За жестокото убийство са задържани двама младежи.

Обратно в новината

Коментари - 20-годишно момиче бе жестоко убито след признание за бременност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази държава задължително трябва да се въведе СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ !

Жалко за младия живот! На престъпниците подобаващо наказание! НО всяко зло за добро! Детето НАЙ-ВЕРОЯТНО щеше да израсне в нездравата среда на някой дом за изоставени и щеше да се влее и попълни многообразния престъпен контингент!! Крушата не пада по-далече от корена си. Корена е ниско морална представителка на плебса!!!

Кой си ти , че да съдиш кой трябва да живее и кой да умре? А ти откъде си , бе нещастник? Тези двамата трябва доживотна присъда да получат. Мизерници! Най-хубавото нещо в живота на един човек са децата! Колко жени страдат , че не могат да имат деца. Ти да убиеш детото си и бременна жена. Тези са за обесване!

наистина детето наи вероятно щеше да отиде в дом таи като маиката е от ромски проижод и знаете какако правят циганите с децата си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лесно е да кажеш смърт за такива но нали ние ги направихме такива в къщи в училище на улицата харти за правата на децата за един шамар в къщи или в училище съдят родители уволняват учители криворазбрана цивилизация резултатите ги виждаме всеки ден

Изроди, не са хора това!

dreadman

Хайде сега някой пак да започне да вие, че "смъртното наказание" е нехуманно, неуместно, нечовешко и т.н. глупости! Няколко пъти съм коментирал подобни изродщини и не смятам да си променям мнението - законите и наказанията са за ХОРА, за ИЗВЕРГИ следва ЗАЛИЧАВАНЕ! НЕЗАБАВНО! ТОТАЛНО! БЕЗ ВЪПРОСИ! БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ЩОМ СА ТОЛКОВА "ГОРДИ" ДА НАПРАВЯТ САМОПРИЗНАНИЯ! А може и друго - ДА ГИ ПРЕДОСТАВЯТ НА БЛИЗКИТЕ НА ПОЧЕРНЕНОТО СЕМЕЙСТВО ЗА ИЗПЪНЕНИЕ НА ПРИСЪДА ПО ИЗБОР! И без ТЪПИ РЕПЛИКИ И КОМЕНТАРИ - ТОВА НЕ Е САМОРАЗПРАВА, А ВЪЗМЕЗДИЕ!

СМЪРТНА ПРИСЪДА !!! СЕГА И ВЕДНАГА!!! ИЗРОДИТЕ НЯМАТ ПРАВО НА ЖИВОТ!!! ДА СЕ ПРИЛОЖИ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - ЕЛ.СТОЛ ИЛИ ИНЖЕКЦИЯ!!! АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ С ДЪЩЕРЯТА НА БУДА - КАК ЩЕ ГО ВЪЗПРИЕМЕ ТОЙ?

Кой си ти , че да съдиш кой трябва да живее и кой да умре? А ти откъде си , бе нещастник? Тези двамата трябва доживотна присъда да получат. Мизерници! Най-хубавото нещо в живота на един човек са децата! Колко жени страдат , че не могат да имат деца. Ти да убиеш детото си и бременна жена. Тези са за обесване!

Какъв доживотен затвор? Заради такива келеши искам връщане на смъртната присъда. Ако има проблеми с изпълнението й - да ми се обадят. Писна ми от изверги, крадци, изнасилвачи, цигани и всякаква паплач...

Ще ви разкажа един конкретен случай, без да назовавам имена. В изминалите 3 години български бизнесмен си продаде бизнеса, взе двайсетина милиона евро и си би камшика с цялото семейство за САЩ. Какво остава за 80% от хората в България, които взимат 500лв средна заплата. Сами си правете изводите в каква страна живеете, щом дори и хората с много пари не желаят да живеят в нея. Системата в България е виновна и ще става все по-лошо. Това е закономерна тенденция, която се наблюдава през целия преход.

Има и друга интерпретация на случая , който описваш.Човека се е накрал за няколко живота и ... е яхнал джапанките.

Със сигурност твоята версия е МНОГО ПО-ВЕРОЯТНА! МНОГО!!!

То понеже в САЩ цари едно спокойствие, една овладяна престпност - само дето всяка! вечер международните новини започват с това как някой си там е избил поне десетина човека след което(в на-добрия случай) се е самоубил и той! Обикновено избитите са напълно невинни и случайни.Направо си мечтая да ида в САЩ да живея...

Не е зле все пак да си припомните критиките на италианския свещеник към разюзданото поведение на някои жени, предпоставящо насилие спрямо тях. Справка - Белнейски! Помислете и за огромната вина на родителите - както на едните, така и на другите! "Родителите на момичето са знаели, че е бременно"! И...?!

ужас,само като си помисля че в неделя се разхождах в парка и .. настръхвам...

кастрация на тези марши и доживотен затвор без право на помилване.мир на праха на момичето.

Най-тъжното е, че изроди като теб обсъждат други изроди. Като ти гледам начина на мислене, ще е логично да четем някога защо потегляш към затвора.

Мир на праха й....а на убииците доживотен затвор ....и дано там никой не ги пожали и дано съжаляват до края на дните си, че не са били те в канавката....долни изчадия

Циганите убиват,крадът и изнасилват ако стигнат до съд се разминават с условни присъди.Ние плащане социални и здравни осигуровки за да могат човекоподобните да вземат децки и социални и никога да не работят.Време е това да се промени!!Ако чакаме някой друг да го направи-никога няма да стане.Ние трябва да го направим.Да се въведе образователен ценз за гласуване.По този начин ще отрежем пътя на техни поддръжници в парламента.

Elita

Крумови закони, само те ще оправят България! Смърт за тези двамата! Не заслужават да живеят, нито да ядат от нашите пари до края на живота си!Почивай в мир момиче и твоето неродено дете!

Смъртно наказание и за двамата , те не заслужават по-лека присъда ! Доли изверзи !

Видяхте ли колко циганина имаше днеска в съдебната палата за защита на гръмнатия заек , а ще видим утре колко бг ще излезат в поткрепа на това момиче.

дано и за твоето дете да се саберем но 777пати по жестоко убииство.дане можеш да си го погребеш.амин амин амин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Идва поколение, в което ще изпъкват все повече духовни изроди. Тях ги направи такива преходът, но и 45-те години комсомолско дръзновение. Защото каквито са родителите, такива са и децата. 45 години вярвахме в измислените богове Ленин, Маркс и Енгелс, оправдавахме насилието, защото целта оправдавала средствата, затънахме в грубия материализъм и изгубихме връзка с душите си. Всъщност връзката с душите ни беше грижливо късана от пропагандата и идеологията. После всичко се срина. И изведнъж другарският съд на профкомитета изчезна. Няма и бог, защото всичко е проста материя и биология. Излиза, че можем да правим всичко, стига да не ни разберат. Висша форма на лицемерие. Задавали ли сте си въпроса защо "елитът" на системата преди 89-та се превърна в най-циничната мафиотска каста в наши дни - бивши командоси, тюлени, партийни секретарчета?! Защото те никога не са имали съвест, онази система им я взе. После тези изроди станаха герои на нашето време д услужливата помощ на политици и медии. Това плюс промиването на мозъците, насилието, оскотяването, жаждата за пари и липсата на съвест води логично до духовни изроди като този на снимката!

Само смърт за тия изроди тъпи,не е истина какво става с днешните пубери.

Само смърт за доказано убийство със самопризнание. Няма нужда държавата- ние да храним тези убийци! Не трябва да живеят и не трябва да имат деца.

Да ги бесят публично.

Поредният епизод от агонията на една нация. Съжалявам много! Ние, българите, се израждаме и изчезваме. Ще имаме служебно правителство и избори за нов парламент. Браво! Това съществено ще ускори изчезването на нацията. Президентът Плевнелиев може да се "гордее" с това. След сто години в учебниците по история ще пише: През 2013 година, когато българският етнос все още преобладавал като численост в балканските региони Мизия, Тракия и Македония, един от последните български президенти, Росен Плевнелиев, имал възможност да промени самоубийствената инерция в общественото устройство на България, което блокирало оцеляването на българския етнос, но се оказал твърде слаб, за да го направи. Така процесите на емиграция и депопулация станали необратими и само след половин век българите се стопили като численост, отстъпвайки съревнованието по оцеляване на по-жизнените етноси като ромите, турците, руснаците и китайците"

Ти си много ниско паднал бе, това е трагедия и пак искаш да я използваш за политическа цел. Може пък в учебниците да пише следното "След като Българите започнаха само с политика да се занимават, спряха да работят и да възпитават децата си, разчитайки все някой друг да прави това вместо тях, те се самоиздоха". Никва смъртна присъда за тия, в окови и в мината на двойни смени, всичко, което искарат докато са живи, на семейството на жертвата. Да копат, да мислят, ако искат пък могат да се самоубият, тамън и Господ да не може да ги спаси.

За ужас на ВРАГОВЕТЕ СЪМ ДОБРЕ.И ма връзка с това ,за ужас има....

Само в Абсурдистан можем да прочетем, че двамата убийци са задържани за 72 часа!!! Ужас и безумие! Съболезнования на близките на момичето! Бог да го прости момичето!

C изтичането 72-та часа се предявява иск за постоянна мярка за задържане. Hе се притеснявай , тия няма да ги освободят

Аз с ужас забелязвам, че все повече коментират неща с, които не са си направили труда да се запознаят от обща култура! Мерките за неотклонение се взимат по следния ред: - 24 часа - взима се от полицията. - 72 часа - мярката се внася от прокуратурата в съда. - задържане под стража - внася се от прокуратурата в съда и се прилага за престъпления с висока обществена опасност или, когато има опасност извършителя да се укрие или извърши ново престъпление. - домашен арест - тук вече е отговорност на МВР дали задържания ще наруши мярката. - парична гаранция - дори на теб ти е ясно. - подписка - лицето се води на отчет в РПУ по местоживеене и има задължението на определен период от време да се явява и да се разписва. Сами не си правите труда да се запознаете с правата си, законовото устройство в държавата, а после ревете, че някой не си вършел работата. Масово хората не са запознати дори коя институция, какви отговорности има.

Не знаят, ама искат да сменят... деийба и сбирщината от идиоти, клакьори и манипулатори (маниджии, чекилатори)

Сега и тия двамата трябва да ги издържаме в затвора, вместо просто да ги умъртвят и да дарят органите им за трансплантация :(

евреин и циганин са забранени теми. муслиманин и Аллах - не. ЪЪ,, OPSA, УУУУУУУ...

поне 20-25 коментара ги НЯМА,не скрити, че чакат одобрението на някого, а все едно не са пуснати (и, утре ще са така). с две-три думи - беж от мангал.бг, гейсбук по-добре от дирника..

трий, куче. дажи свинята ще е по-близо до Аллах от теб, помияр дир.бгжийски. Направи мантра от това. Успех, без майтап. Ама надали.

СМЪРТ!!!! Смъртно наказание за изродите!!!!!!!!!!!!

Изроди! Такива заслужават да ги обесят с главата надолу и оставят да изсъхнат, както едно време римляните са разпъвали на кръста...

"Михаил е съучастник в убийството от солидарност "?!?!?!? Плюя на солидарността ти... ИЗРОДИ!!!!!

КЪДЕ Е ДПС ДА СИ ВИДИ ЕЛЕКТОРАТА?!?! НАЛИ ТЕ РАЗДАВАТ СВОБОДИ НА ЦИГАНИТЕ! ДО КОГА ЩЕ НИ ТЕРОРИЗИРАТ ЦИГАНИТЕ?!?!

1. Ако не можеш да си измислиш НИК-помоли майка си да ти помогне! 2.Мангалите във "Факултета" са електорат, на който плати (На последните избори-на ГЕРБ) 3.Криминалните са от всяка прослойка. Всеки извършил такова деяние би трябвало без много формалности да увисне на въжето! Тези, които са си признали, да ползват привилегията да бъдат само разстреляни!

без значение, ама количеството е точно от ДПС. Не ме кефи, живея в района, единствените сносни мангали са евангелистите, а единствените сносни муслимани - иракчаните и.. може би, не мога да говоря, кюрдите.

Да горят в АДА! За да се случи, обаче някой трябва да им помогне! НО първо да ги скопят и после да ги запалят и ДА горят като свещ! БАВНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО! ИЗРОДИ!

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР?!?! ДО КОГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА РАЖДАТ ПО 10-12 ЦИГАНЕТА, А НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ НА НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ?!?! ДЕТСКИ И МАЙЧИНСТВО САМО ДО 3-ТО ДЕТЕ!!! ДА СИ ПРАВЯТ СМЕТКА КОЛКО МОГАТ ДА ИЗХРАНЯТ. БРАТЯ, ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ!!!

докато имате лидери като пдерасате и болен, и въобще стари лекета за лидери. дайте младежи - иначе - подлоги сте, знаем ви, биете арабчететата, които мият пазара, не богатите араби и евреи. аре, улево..

защо махнахте от статията че Емил е циганин!?!

Защото по телевизията видяха лидера Цветелин Кънчев да ни обяснява колко са дискриминирани хората му, дето ни точат осигуровките!

За тези изверги най строги наказания , НЕ за охранителя ,който застреля циганчето , защото то е крало , а човека си е изпълнявал дълга , да охранява обекта

Крайно време е да се върне смъртното наказание, как тези изроди ще бъдат спрени, след като за убийство се дават присъди от по 10 години!

Вместо да оставят да се създаде нов човешки живот, те са отнели два. Сурово наказание за такива изверги. И доживот да са в затвора няма лошо.

голема тъпотия е това моме да прави секс с тези идиоти ама и момето май не ще да е било много умно щом се е забавлявало с тях тоя Чарлз Дарвин пак е прав, а това ме отчайва

Смъртно наказание трябва да има за всяко двуного животно!

Смърт и за двамата! Но да бъде мъчнителна и бавна, като смъртта на това невинно момиче. Подкрепям идеята да се върне смъртното наказание. Ще бъда с удоволствие командир на наказателната рота.

Да бе,а такива сливи като теб кой ли ги е раждал,питам се аз

Kратко,точно и ясно ,направо в "дония ляв ъгъл му го заби.Tака му се пада ,като се съмнява в българщината!

Безнаказаността води нацията към изтребване.

Безнаказаността беше създадена съзнателно под диктвката на турския, американския, английския и израелски посланници диктуващи директно какво да има в българското НК и НПК.

и кво направихте, бе, мамка ви педерастатска, аонакавска, младежко IYI-вовска? осрахте се и работихте да сте послание, че има нужда от ЗАЩИТА на мангалите? Лидерите ви са по-големи говна от Доган и Костофф, и по-големи педали от СърГей... и много по-страхливи от Бойко

Аз предлагам преди да ги убият мъчително - най-напред да вземат да ги забременят. Или поне да се опитват усърдно няколко седмици.

Промяна на конституцията и връщане на смъртното наказание. Българският профан само това го оправя.

Толкова свестни младежи стоят без приятелки, защото жените очевидно предпочитат убийци. Деградирало общество.

хайде сега миЛЛетуте дето реват като животни УБИЕЦ по охранителя гледал си работата съвестно да дойдат тук и да викат също убиец по миЛЛета извършител на това убииство

Е къде са сега лумпените да стачкуват??????????? или за това няма кой да им плати и да ги организира........

В някои щати като има смъртно наказание - да не би да е спряло някой да извърши престъпление? Не. Пък и идеята на наказанието е човека да се мъчи, за да му дойде акъла в главата. А това че не съжалявали е напълно очаквано - в техните глави действията им са напълно оправдани. Тука се корени и проблема. Обществото е средата, в която виреят такива. И тия двамата не са виновни, щото са тъпи и само реагират. Всички сме виновни, че продължаваме да поддържаме тая среда. После в съда ще кажат че съжаляват, разбира се.

до pff: Един от малкото смислени коментари! ПОздравявам ви за което.

Абе кво говорите та ние сме " демократична държава" какви са тия извращения. Има едни клещи ветеринарите знаят дето се използват за притискане шишарките на магаретата само веднъж ги пуснете на тия убавци и ще видите какъв глас ще добият като на С. Дянков.

Баси, не знаех, че Монката е ходил на ветеринар...