Ученик убил баща си и скрил трупа в бидон в мазето

18-годишен ученик от Казанлък е задържан за убийството на баща си през април, след като сам се обадил в полицията и казал, че е открил трупа, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Ученик убил баща си и скрил трупа в бидон в мазето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя да пътува към Сащ. Там знаят как да съдят за подобни прояви. Не само, че е убил, ами и умишлено криел престъплението цели три месеца... И не е нужно за всяко провинение да се обвинява живота- скотски бил, мизерен и т.н. Животът е такъв, какъвто си го направим ние. Друго е, когато си си бандит по рождение.

Какво нищожество трябва да си за да посегнеш на родителя си....

Абсолютно вярно!

Ученик на демокрацията!

ненормалник

Тоя нещастник живее в моя блок....От край време върши мизерии и селения ама туй е върха,такива трябва да бъдат после рязани месо по месо насред центъра в Казанлък...Да е-а отракания пед.ал

Такъв трябва да го изстрелят в космоса незабавно.

не знаем в това бедно семейство защо се е стигнало до скандал че синът да нападне бащата. Не знаем защо синът е станал агресивен. Не знаем нищо. Ще ще лежи, ще лежи...

ами какво като е бедно семеиство.явно този изрод е бил безкраино неблагодарен.горките хорица,отгледали гарван.

Скотският живот, простотията, алчността и какво още, докараха този народ до там, че синове да избиват родителите си, бащи да изнасилват децата си. Тази нация явно е обречена, но ако нещо не се промени в държавата и преди всичко да се промени училището, съвсем скоро няма да ни бъде.

Тежка, човешка, жестока, безока съдба. Голяма трагедия...

чудя се как може да има хора, които успяват да открият нещо забавно в тази ужасяваща трагедия..... лошо се възпитават децата в българия, много лошо. всеки родител е длъжен да възпита уважение в детето към другия родител, иначе няма оправия.

"който е с 11 криминални регистрации за кражби и подобни деяния" Най-вероятно е и до болга познат на полицаите, че чак им е като другар.

Единадесет криминални регистрации за кражба! Само регистрации, без присъди... Човекът знае, че за престъплението няма наказание и си действал без спирачка, даже еволюирал към убийство. Когато не се действа адекватно, престъпленията нарастват!

Ужас!Откъде тази жестокост?И то заради едно спречкване?

Сигурно ще го пуснат на свобода, както е бил пускан досега след поредния грабеж.

Какво ще рече "били българи, ама въпреки това - бедни"????

Пример за високото ниво на "журналистите"

ами почти като:"били цигани, ама въпреки всичко богати"

Извинявайте за неточността-българин,ама от 90-те%-бедните.

Отношение към родител! А представяте ли си как се е държал в училище- към учители и съученици.....

Пфууу стига дрънкахте глупости бре !!! Зимнина е правило момчето кво искате, ама поне две аспиринчета да беше турнало завалийката, че да не се развали. Нищо следващия път у буркани ! :)

Ха-ха-ха! Ако няма аспирин може и да го осоли по-стабилно и пак ще стане готов за зимата.

Ами ако всеки един от вас двамата се окаже един ден в подобен бидон?! Никой не е застрахован от изненанадите на съдбата, както и от собствената си простотия!

Това е голата истина - това са рожбите на "ДЕМОКРАЦИЯТА"! Няма да е все така, ще става по-лошо!

Космос-ракети совалки по БНТ простотии ,чалгосани и останалите ,на кого ни остави др.Живков,ааааъъъъъъ рев....

Чакайте, чакайте, тепърва ни предстои да се срещнем с много по-жестоки престъпления. Не искам да мисля какво ще се случва през зимата. Трябва всички да знаем, че не сме на дъното, още и още ще затъваме и криминалните престъпления ще зачестяват от ден на ден. Дано да греша, но без изстрели на жълтите павета.... няма да се оправим.

Трябва обществото да почне да се развива по друг начин. Всяка форма на УПРАВЛЕНИЕ Ви УПРАВЛЯВА. Свободни ли сте ,когато сте УПРАВЛЯВАНИ ????

В момента в България няма управление, а анархия.

Кво става бе хора... баси и изродията... дано тоя сват се свършва по бързо

Нищо необичайно не става. Всичкото това зверско насилие на което сме свидетели е в резултат на немотията и все повече изнемогващия народ. И още по зле ще става докато масата не се депресира достатъчно и не дестабиизира управлението на страната.

Света няма да се свърши, но с България е свършено!

Е какво да става? От медиите освен пошлост, лигавене у насилие друго има ли?Семейното възпитание на техния фон е като капка в морето.Отделно,че живот далеч от природните закони - в името на работа, кариера дразни

баси и психопатите и кретените дето насяляват този булгаристан...дано скоро време ни нема на картата...

Ами какво да прави момчето след като баща му се връщал всяка вечер пиян и го скъсвал от бой.Ама трябвало е да го зарови някъде.

Що за малоумник ще скрие трупа в мазето и няма да се сети, че ще се размирише?

Това е младото поколение. Чалга, неграмотност и мързел.

УЖАС И БЕЗУМИЕ.

Айде, стига бееееее ...