Сравняват ДНК на убитото дете с профили на престъпници

ДНК на убитото дете, открито край Пасарел, ще бъде сравнено с профили от националната ДНК база данни на криминално проявени в МВР, както и с профили в Интерпол.

Обратно в новината

Коментари - Сравняват ДНК на убитото дете с профили на престъпници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То си е направо Путин -на детска възраст!

Не ми се вярва детето и родителите му да са български граждани - за толкова дни все някой комшия щеше да се усъмни в нещо и да подаде сигнал. Убеден съм, че става дума за чужденци, които едва ли вече са в България...

ХАХА! А без консумативи как ще стане тая работа!?

Ще ви мъчат да направите от нищо нещо, после ще изпратят пробите в някоя богато оборудвана лаборатория на запад в която има ВСИЧКО, а вас ще ви обявят за некадърници и пак ще се започне с темата как в България няма наука, докато на запад........и т.н.

Ай стига бе, как може един неволен убиец да успее да прецака всички служби?

Какво означава "неволен убиец"?

Ясно е,че е направено в момент на яд и не нарочно, после този,който го е направил ,като е разбрал какво е направил, се е уплашил и е захвърлил детето.

Мурзилките избягват тази тема и затова има само три коментара. Това е доказателство, кой пише стотиците гнусни коментари по другите теми.

Pesh0

Няма коментари , защото всички в дира , знаят , кое е детето и кои са родителите . Какво да се коментира ...

Ще ни осветлиш ли, моля?

И в България не е лесн! Родители тровели детето си с лекарства, само за да вземат социална пенсия. През лятото екип на Здравей, България" по Нова телевизия разказа историята на 2-годишната Нели от Долна Баня. Прокуратурата и социалните служби се заеха с нейния случай, след като детето е приемано 15 пъти в различни болници в София - винаги с диагноза отравяне. Какво обаче се случва осем месеца по-късно? Прокуратурата вече има достатъчно данни, че майката и бащата на Нели са я тровили.

НЕ" семейство", а двойка цигани са тровели детето си с лекарства,за да го изкарат болно и да вземат инвалидна пенсия! Така са постъпвали и с първото си дете,а тя е бременна с трето! Пълно изродяване дори на майчините инстинкти!

Търсете виновния след постоянно пребиваващите руски граждани в България. Някой от тия мафиоти (и жените им) са поръчали да му доведат насила детето от Русия, но тези които са били наети са били толкова тъпи, че не са съобразили, че ще се задушат детето в херметичен куфар!

А може би не са получили обещаното възнаграждение за услугата?

Само че детето в куфара е било голо.

Това не го пишеше в бюлетина. Ти откъде го научи?

Да се направи ДНК регистър наедно с ЕГН-то на всеки един. Толкова неща биха се опростили, а и толкова кирливи ризи биха излезли наяве.

Pesh0

Луд ли си ? Жената да разбере , че децата не са от нея .... ААААААААААа не .

Версия за връзка между две трагедии: Самоубийството на рускинята в Бургас и намереното дете в куфара Рускинята Александа Нани, която на 17 март скочи заедно с дъщеря си от 5-ия етаж на кооперация в Бургас, е знаела за зверското убийство на 5-годишното момче, намерено в куфар край яз. Пасарел на 20 март. Тази версия разкриха вчера криминалисти от СДВР, пише в. "Всеки ден". Разследващите смятат, че между двете трагедии има връзка. Съседи на 33-годишната Александра съобщили, че преди да скочи заедно с 4-годишната Алиса, рускинята несвързано говорела за дете, убито в катастрофа. "Много съм грешна", изкрещяла накрая жената и полетяла към смъртта. Съвпаденията обаче продължават - по последни данни сигналът за намереното в куфара момче, чиято самоличност все още се уточнява, бил подаден от Бургас. И още - безусловно е изяснено, че зеленият пътен сак "Самсонайт" е купен от Белгия през февруари 2014 г. от жена с руско име, след което куфарът е заминал за Русия. Двете трагедии - откритото тяло на момчето край Пасарел и скокът на Александра в Бургас, съвпадат и по време. Трупът лъсна на 20 март, като според криминалисти е престоял във водата 4-5 дни, т.е. убийството трябва да е станало около 15 март. Александра и Алиса пък скочиха два дни по-късно, на 17 март. Междувременно стана ясно, че рускинята е оставила предсмъртно писмо преди фаталния скок. Малката й дъщеря пък помислила, че това е някаква игра, качила се на стол на терасата и се хвърлила след майка си.

Ти да не работиш в някой Жълт вестник или имаш талант да работиш в такъв???;)

ФСБто си знаят работата!