Разпити в гимназия заради убития Георги

Разследващи полицаи влязоха тази сутрин в Гимназията по строителство и архитектура в София. Те разпитват ученици, които са познавали убития Георги Игнатов.

Обратно в новината

Коментари - Разпити в гимназия заради убития Георги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен,някой който е знаел за срещата или мястото където се виждат всеки ден! Той е влюбен в това момиче и няма друг начин да я притежава,решава да отнеме живота на Георги.Защо Георги не крещи?Защо не се е съпротивлявал? Моето заключение е: в гръб-психар;Близък до Георги ,познат...

Всеки има право на изказ по темата, ама много от нещата са пълна фантазия. Да оставим органите на реда да си свършат спокойно работата. Илишно е да тровим сърцата и душите на родителите с нашите празнословия. Жалко е за децата ни, че си отиват толкова нелепо. Дано бързо се открие извършителя и независимо кой е той, да получи заслуженото наказание. Без наказание няма оправия, наказанието е обеца на ухото за другите, поели по този път.

Тази мома, за която е убит Георги, знае кой го е намушкал, защото той и се е обадил след като е бил намушкан. Логично е той да е казал кой го е направил и защио! Също така приятелят му, които е отишъл при него след обаждане и Георги все още е бил жив, е осведомен от Георги, кой го е наръгал! Полицията бави ареста му, за да може на убиеца да му осигурят битуване в Бразилия, ЮАР, или Зимбабве! Колко му е, ако е син на баровец!

кому е нужно? ако е непълнолетен (което е много вероятно) ще му се размине с порицание и условна ...

Имат телефонно обаждане, в което все още живото момче казва, че е прободено. Значи знаят времето на престъплението с точност до минута. Имат записи от камери около мястото. Ако се обадя на някого да кажа, че са ме проболи с нож, няма да го направя за да се оплаквам, а да поискам помощ и да кажа, кой го е направил. Някак си не се връзва, че още няма заподозрян

не казват кой е убиеца, защото 100% е некъв циганин и сега се правят само, че разследват нещо, да замажат положението, иначе може ли толкова време да не са го открили!!! Целия капацитет на МВР - ше реши човек, че е поръчан на професионални убийци та не могат да го открият. Или е пак некой "бежанец". Малко ли случаи вече станаха с такива и то все с ножове колят.

може и да е талибан ,може - свободно ги пускат из София ,обикалят навсякъде

определено убиецът е добре обучен да си служи с нож като оръжие- неопитен човек няма как да забие точно с един удар ножа в сърцето- ще има най-малко два-три-опита

сатанинско жертвоприношение- нож в съцето с един удар - помислете по тази версия- секти на дявола - много са модерни на последък

Мисля, че е важно да се знае дали веднага е настъпила смъртта или малко по- късно. Смятам, че е възможно да го е намушкала дори и неговата мацинка, защото може той да е набрал телефона на убиеца си. Интересно е как така тя е пристигнала на това място и защо точно там да се срещат? При прободна рана в сърцето човек умира много бързо. Това не е място за срещи. Ако имаш среща с мацинката си, която ще дойде с метро ще я чакаш пред входа на метрото. На това място посред бял ден само съобразяване със ситуацията в момента, като малък скандал или упрек, може да доведе до такъв фатален край. И защо не се обажда за помощ, а на мацинката си? Мястото е пред очите на всички и в същото време закътано поради сянката от дърветата, което би донесло известно предимство на един убиец. Ако се вземат справки от мобилните оператори за мястото ще се разбере и очертае кръгът лица, които са били в района и ще се отсее онзи, който може да има мотив за убийство. Проблем е, че на тази клетка може да е вързано цялото радио и спрелите коли от трафика на Драган Цанков, което означава, че изясняване на точния момент на смъртта и убийството е от голямо значение за разкриване на убиеца.

Гума, готов си за Хорейшо, брат! Шегата на страна, много истина има в това което пишеш!

1. момичето е от Строителния техникум, който е срещу местопрестъплението. 2. Георги е бил втора смяна на училище. Ако момичето е първа смяна къде да се срещнат - на летището ли? 3. Това по всяка вероятност е била "тяхната" пейка 4. Ако си в такава ситуация звъниш на последния набран номер. Съвсем естествено е това да е гаджето ти. 5. Дори и с нож се иска сила за да прободеш гръдния кош. Криминалетата са хубаво нещо, но реалните ситуации понякога не се вписват в шаблона!

определено убиецът е мъж и то обучен да си служи с нож като оръжие- не може случайно да уцелиш сърцето и да си толкова точен с удара

А че е имало свидетели на момичето когато последно е говорила с момчето как ще го обясниш. Може би и се е обадил да пита защо не идва тя инсцинира че крещи че е убит. Обажда се на полицията и бегом да ги изпревари. А и друг вече ти отговорил на останалите хипотези.

Едва ли има по-голямо нещастие от това! Защо не спрете с безсмислените си статии, пожалете родителите на това дете пожалете приятелите му. Дано е на по-добро място! Търсенето на евтина сензация няма нищо общо с журналистиката! Нищо общо!

Няма "евтини сензации". Нали убиецът трябва да се открие? А то, само с мълчание и съболезнования, няма да стане.

Не казвам да се мълчи! Разследвашите се предполага, че знаят какво правят! Няма нужда от догадки и противоречиви версии!

"Момчето е убито с един удар от нож в областта на сърцето. .......че приятелката на Георги - Лора.....Момичето е първото, пристигнало на мястото на убийството, след като Георги й се обадил, че е намушкан." Нещо май не е така, както се представя. Убит с един удар в сърцето, а е имал време да си извади телефона, да набере номера, и да се обади.И то с нож в сърцето!? Хайде , де! Пък и така да е , но първата му дума щеше да бъде кой го е наръгал.

... твърденията на полицията са, че ножа с който е прободен не е открит...така че има прободна рана- няма нож...може да не е починал веднага...

Уважаеми журналисти, Поне сложете снимка на неговото училище.

Ако убиецът е ученик сигурно вече е споделил с родителите си!Какво ли решение ще вземат те?

"версията за убийство след спор за момиче не се потвърждава. версията за личен мотив за жестокото убийство се оформя като водеща Все още от СДВР нямат конкретни заподозрени. най-вероятно ще има идентифициране на потенциален кръг. Версията за скандал на футболна тема също е малко вероятна" Не е ли по-добре да престанете да пишете по тази тема и следващата новина по случая да носи заглавие " Заловиха убиеца на Георги".

вече си мисля,че някой прави жертвоприношения с децата ни- как може мадежът да бъде убит с един едиствен удар точно в сърцето- прилича точно на сатанинско жертвоприношение......

по-вероятно е да е било предупреждение.. уцелили са по погрешка, която е била фатална за момчето. Но много младежи не мислят какво правят.

Оставка на Данчето Фъндъкова и на Мутрьо,не може вече не се търпи,всеки ден убийства и катастрофи,изнасилвания и грабежи.Оставка Оставка!!! Бойко си отглежда Мутрите,и за това сме на рози хал.

Оо, защо го правят това децата ни????? !!!!! Защо се убиват, и то заради футболни отбори, недоузрели любови или спорове между гимназии! О, плача! Защото това са нашите деца, ние ги възпитаваме, о, всемилостиви ГОСПОДИ! О, няма ли как да бъдем по-добри всички, за да се спре с такива престъпления. А сега извършителите са българчета, както личи, о Господи! Не са цигани, с които много често се оправдават хората, вършешти грях след грях! Трябва да възпитаваме децата си в любов, в сдържаност, о Боже! Ридая за съдбата на българските деца!!!!!

а един убиец се разхожда между нас........

Дават се излишни пари за такива мащабни разпити на деца, по-голямата част от които или няма да знаят нищо, или ще объркат още повече разследващите. По-добре е полицията да се обърне към доказан медиум - да, и те взимат пари, но поне ще види в детайли как е извършено престъплението.

Само дето доказани медиуми нема!

Напротив, в България има няколко души, сертифицирани за способностите от международни организации.

Аз предлагам друго - вместо да се изплаща толкова голям ресурс от бюджета за МВР - ДА УВОЛНИМ ВСИЧКИ И ПРОКУРОРИТЕ ДА СЕ ДОПИТВАТ ДО ВРАЧКИ И БАЯЧКИ. Към какви "доказани медиуми" да се обърнат, г-жа Хинева? Що за недомислици пишете.

Хинева, ако не дай боже се случи с твоето дете можеш да звъниш и в Езо ТВ. Случаят е твърде сериозен за подобни недомислици.

Цацаров - по добре да му дадем да брои бюлетини. За следващите избори - да преброи всички бюлетини. За да се научи. В Костинбротската сага, организирана от Мая Манолова и Бареков, Цацаров броя, броя бюлетини и сигурно още ги брои. До кога - не се знае. Срам за този гл. прокурор - голям мошеник, сега - пак се изказва - вместо да се навре в миша дупка.

сега в тая гимназия да ги разнищат всичките, и директорката и даскалите и педагогическият съвет и охраната

и какво ти е виновно училището, учителите и учениците? В училище не са длъжни да възпитават идиотчетата на мама и тати. Всичко идва от семейството, от липста на истински ценности, от чалгализацията и метризацията.! Вземи се удари в някоя стена!

Как да не са длъжни,като отиват там да ги учат и възпитават,по 6-7 часа са в училище,жалко че на пръсти се броят добрите педагози които знаят как да заитересоват и научят на нещо децата.

А бе ти си едно голямо куку!!!

това е на латиница,а там пише: Близнаци с маски може да са наръгали 16-годишния Георги, който беше открит мъртъв на пейка в Борисовата градина. Тази версия изникна от разговор на две момичета от 7-и клас - Ирена и Йоана, приятелки на момчето, с репортерка на bTV. "Момчетата са били високи - 189-190 см", сподели Йоана, която не пожела да разкрие лицето си. Според тях спорът е бил за любимите отбори. С близнаците е имало още двама-трима техни приятели. Георги бил левскар, а момчетата с маски - от ЦСКА. "Скандалът тръгна от Фейсбук, там са станали някакви кавги", разкриха момичетата.

Това е много лошо за млади! Друг ученик убил Георги заради конфликт. Поддаваш се на емоция, избухваш, действаш необмислено, приваляш си живот.

Те би трябвало да издържат на стрес! Това е съглсано всички правила! Или? Ок, да ги оставим:)))