Възрастна жена е убита в Лом, дъщеря й е тежко ранена

Криминалисти на РУ-Лом изясняват обстоятелствата около тежък криминален инцидент, съобщи МВР.

Обратно в новината

Коментари - Възрастна жена е убита в Лом, дъщеря й е тежко ранена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На българите им се изчака чакалото за някакво поне минимално подобрение на живота. Отчаяни от мизерията, някои пристъпиха към скачане от високите етажи на жилищните блокове и от мостовете, към самозапалване, към скачане пред влак... А вече дори започнаха да се колят взаимно.

е за тва не се прибирам в тази хаидушка,партизанска кочина

Битова, не битова все престъпност си е. Да е минал ден без убийства? Кога? Нещо трудно си спомням. Или викате да си затваряме очите и да твърдим, че коалицията е стабилна. Както твърди Антони Гълъбов.

Страната ни е пълна с изоставени обществени сгради които лесно могат да се превърнат в старчески домове а с това да се намери работа и на не малко хора които живеят наблизо в напреднала възраст са а още нямат необходимия стаж или възраст за пенсия .Вместо бляскави прояви за реклама на власта истинска грижа за ставащите все повече стари и болни хора.

все повече заприличва като в русия битови убийства непрекъснато- разрешени по закон там

Каква Русия бе дупедавец ? Америка е пример на убийства по домове и училища

дупедавец е баща ти

Флорида откога е в Русия? Нали там на учениците ще раздават вече бронежилетки, а родителите през пет минути ще звънят, за да ги проверяват дали са живи!

Тръмп,не предприема мерки за продажба и контрол на оръжията.Ще дава бронежилетки.

Интересен факт: От началото на годината, т.е. от председателството ни на ЕС, в България стават РЕКОРДЕН брой инциденти с трагичен край!!! То са убийства масови убийства извършени от "издирвани" с години престъпници трагични и свръх трагични случаи (мъж убива жена си, баща погубва невръстното си дете) опитни планинари намират смъртта си зимни летовници затрупани под лавини многобройни катастрофи с много жертви, в т.ч. и деца За близо два месеца АЗ свързвам председателството ни САМО с негативни новини, факти и скандали - в парламента, президентството, в МС!!!

за хубавите новини! Виж как Роско романтично набоде Десито, пък тя му източи сосеца...

Sm3hurk0

не си разбрал правилно... Деси набоде Роско :)))), , а не той нея.

Толкова постна на фактология информация НЕ трябва да се публикува!!

Толкова постна на фактология информация НЕ трябва да се публикува!!

jingiby

Американското посолство няма ли да изрази съжаление за високите нива на циганската престъпност в България? Или това мнение не е политически коректно и коментарът ми ще бъде изтрит като етнически нетолераСтен?

комуняги, никакви американци не могат да ви помогнат

560 евракета на ден харче държавата за издръжката на еврочинивник в беге по време на великото ни европредседателство.

болни пенсионери гледат своите родители също болни пенсионери....и това ако е живот...

Не са могли да оценят милите Боцевата стабилност и растеж ...

дано и дъщерята се спаси

"Външно" няма ли да излезе с декларация по случая?

Моята майка беше на легло четири и половина години поради заболяване на гръбначния стълб.Изобщо не можеше да мръдне сама. Казвам ви че ако нямаш пари в тая държава е страшно.... Принудихме се да дадем в частен старчески дом където отидовсичките ни спестявания да старини.Изборът беше ...и аз да си замина... Майка ми почина а аз сънувам всяка нощ оттогава какво преживях дори когато беше в дома и ходех непрекъснато там. А пък ако нямаш пари и болките на близък човек са неописуеми си представям какво е... Няма кой да ти помогне у нас...за бедните и възрасни хора живота е кошмар и ад.

дано боцето ти прочете коментара!!;)

с крадените милиарди и уговореното убежище във Флорида... Освен това какво да прочете? Това не е Винету...

То добре ама нали всички се хвалите че децата ви в чужбина. Тази страна е пълна с пенсионери и всеки иска ама няма кой да изкарва.

Естествено, че е битов "инцидент" или самоубийство .... Тъмнокожият крими контингент няма нищо общо с това ..... и сТъКмИсТиКаТа е готова.

ВМЕСТО САНИРАНЕ ЗА 2 МИЛИАРДА ЛЕВА "великият боко" ТРЯБВАШЕ ДА ПОСТРОИ СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ И ДА ПОДСИГОРИ ИЗДРЪЖКАТА НА ТЕЗИ ХОРА ДЕТО С ТРУДА СИ ПОСТРОИХА БЪЛГАРИЯ.

Такива като теб колкото искаш. Все недоволни....

И "всезнайковците" като теб не са малко, но те са силни само в неуместните забележки.

който се е трудил взима добра пенсия, тия са кумуняги и в червата, сигорно нямат и ден трудув стаж,

А ти гаче и на училище не си ходил, а?

докарваща хората да стигат до убийство и самоубийство няма ли? Каква държава сме в която хората стигат до там? Това обаче остава зад кадър,и един фукльо ни се натрапва всеки ден от екрана на телевизора да ни обяснява че сме си екстра.

"По случая е образувано досъдебно производство, действията по него продължават под наблюдението на прокуратурата." МИЗЕРИЯТА, ДО КОЯТО ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ДОКАРАЛА ЖЕНТА, Е ВИНОВНА ЗА ЗЛОВЕЩОТО ОТЧАЯНИЕ - ДА УБИЕШ МАЙКА СИ И СЕБЕ СИ. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ПРИСЪДА ЗА ШИБАНАТА НИ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСКА БЪЛГАРИЯ!

С "конвенцията" и по главата - бой, бой, бой...

таз и лежала неподвижна на легло в страшни мъки щест месеца. Денонощно изпитвала неистови болки а двете с дъщеря си се издържали от мизерните си пенсии. Дъщерята нямала пари за скъпи обезболяващи да спре мъките на майка си с споделяла пред съседи че трябва да сложи край на мъките на майка си и на себе си... Това прочетох във фрог нюз...а тук историята на драмата я няма.

Щото трагедията не може да се върже с Идиотската конвенция, тъй като е следствие от мизерния живот на повечето българи.

Възрастната жена от няколко месеца била на легло, залежала се след падане, при което счупила таза си. За нея се грижела по-голямата й дъщеря Иванка. Дните и нощите на баба Екатерина минавали в болки и мъки. Двете жени се гледали с пенсиите си, които едва стигали за най-необходимото. Иванка не можела да си позволи да купува скъпи обезболяващи за страдащата си майка. Съседи разказват, че жената буквално изнемогвала и се била предала от бедност и мъка, като дори споделяла, че е готова да направи нещо, за да спаси и себе си, и майка си. По непотвърдена информацияИванка е оставила писмо.

И накрая спира се производството поради неизвестен извършил. За прокуратурата това е най-лесния начин за изход. А това са местни цигани, които всички познават и кмета дори. Той да каже, кои са, ако не каже и той е с тях. Затворете него и той ще каже.

дъщеря и е заклала майка си, която е била с счупен таз и тя я е гледала, защото не са имали пари за болкоуспокояващи и възрастната жена е живеела в нечовешка агония

СМРАД пази истината,че това е станало от МИЗЕРИЯТА гарантирана от ОПГ ГРОП и ЕС.

Празна кратуна си и Русия няма да ти помогне.

Една от причината за обезлюдяване на селата е циганската престъпност.Никой не се бори с нея.Полицията пак ще излезе с версия ,че дъщерята е посегнала на майка си и после на себе си.

Защо? дир не казва че дъщеря и е заклала дъртата която е била с счупен таз и тя я е гледала. Моля ви се дир,казваите нещата такива каквито са.

Всички цигани трябва да се изселят в странта им по произход - Турция или Индия, където пожелаят. Единственото условие е да си платят разходите.

абе и да не е за тяхна сметка - колко според теб струва един товарен самолет да откара до индия няколкостотин зеленокожи? щом до половин европа може да се намери билет за 10 евро? само да се гласува подобна стъпка - дори с първа класа да ги пратят натам - се ще е по евтино от колкото да стоят тук и да точат социалната система...

vasil

Турция не ги ще за нищо на света. Индия - засега празни приказки.А оттам са тръгнали преди 1000 години. Сърбия,обаче, ни е пробутала доста от тях,покрай прогонените оттам.българи преди 100 години - след Първата световна война.

Време е престъпници като тези да се кастрират.

По повод убийството на дъртата комуноидна бабушкера, комунягите в Лом се вдигат на протест с искане за магистрала София - Лом с тунел под Петрохан и още два тунела, единия под село Пишурка а другия под село Расово.

Целиот път до София тунел ли КЕ бъде?

Естествено, че мародерите ще да са цигани!!!

В Лом има четири огромни цигански махали и една българска махала. В Лом българин в кръчма въобще не смее да припари. А преди 1944г. на ломските цигани е било забранено да гласуват защото гласуват само и единствено за комунистическата партия. И това е исторически факт а не майтап.

Много ги разбираш ломските работи, да не са те изгонили от мешерето?

Очевидно се касае за поредното двойно самоубийство.

Изхода от тази ситуация е само един-през комина.

Най-спокойното място в света, където тихо-тихо да си заклан е нещо обичайно...

Извънземните са го направили,нетърсете други!!!