Коментари - Извършен е нов арест за убийството на малката Дамла? | dnes.dir.bg
назад

Извършен е нов арест за убийството на малката Дамла?

Млад мъж, роднина на убитото 8-годишно момиченце в Момчилград, е бил задържан днес при спецакция в града.

Обратно в новината

Коментари - Извършен е нов арест за убийството на малката Дамла? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A бе каква е тя негърка, по средата? 3начи не става въпрос за турци, а за цигани. 3начи нещата са ясни.

ей луд макс, ти си кофти човек, ве!

До koj5r Какво очакваш от 80%на СМРАД.

тъпанарите не знаят от колко до колко е работното време на всички родители и колко деца остават без надзор, дори за 1 час, защото свършват училище най-късно в 17, а роботното време на родителите е до 18?

По тази причина трябва да арестуват всички цигани.

Драги журналисти от ДИР. Недопустимо е бългаски журналисти да използват неправилно българската азбука в статиите си. Пример: й вместо ѝ.

ТУРЦИТЕ И РАШНЯЦИТЕ УБИВАТ ДЕЦА.

Само идиотите пишат с главни букви...

Случая много взе да ми заприличва на този от Поморие от преди няколко години...

А сапри се малце!

Разбира се. Ти се моташ по цял вкъщи, децата ти стоят ненахранени с дни. А ти си спокоен :) Като абсолютен дебил.

"Там е намерено и иззето тиксо, твърдят съседи, които са станали очевидци на ареста" Нима уликите просто ги държат в ръце за все народ да види? "Снощи в дома на детето беше извършен следствен експеримент с участието на майката. След това тя отново бе върната в ареста" Естествено че ще я върнат в ареста все пак може да им се наложи да проверяват апартамента за 3,4,5 и 6-ти път след това за неща който са пропуснали.Също така какъв е този "следствен експеримент" като тя се е прибрала и заварила детето си мъртво?!Ако беше у дома майката и се е борила с извършителя разбирам ама иначе!

Уликите в България се събират със свидетели - поемни лица, за да нямат възможност полицаите да подхвърлят улики, пък и поради идиотския закон, че полицай не може да свидетелства в съда - т.е. не може да каже, че тази улика е от конкретното място. Такива са обикновено съседите.

Краят на намереното тиксо и началото на залепеното по детето-нарича се цяло по части.....може и да ги владеят тези работи,ще видим.

аре стига сте ни занимавали с тоя случай!

да ви кажа, у нас също има тиксо.....

Ти остави тиксото, у нас има и "свински опашки", телбод, кламери и какво ли не.

Вие и двамата сте за затвора!!! :)))))))

Какъв трябва да си, освен ПСИХОПАТ, за да убиеш 8-годишно дете???

Голям.

Арест някакъв, догадки, хипотези - жена била удушвачката, щото мъж така нямало да направи, нам си кво си било, приятелка, съседки ... Само за мотивация никой нищо не пише и не говори, а явно и не мисли, а това е най-важното нещо при всяко престъпление - за да го разкриеш наистина и да обвиниш не първия срещнат, или най-слабия, който не може да се защити, трябва много добре да изясниш и обосновеш мотивацията на извършителя - за което се иска мозък и психология, не само технически и медицински експертизи! Досега при всичките гръмки и социално-значими дела за убийства, които прогърмяха през последните години, точно въпросът за мотивацията така и не беше повдигнат! Освен при наркомана - където е ясно - пълна деградация и видения на тема ревност към красивото момиче вследствие на наркотиците. Всичко друго си е плява - съчинения на кварталните полицаи, мрънкане на ръководното прокурорско туловище, теоретични разсъждения на някакви "експерти" по каналите ... и ако успеят да бутнат някого в затвора - голямото разследване са направили! И политически дивиденти от цялата лудница ...

Ми толкоз можем. Виж заплатата е друго нещо.

три странни реплики - "убийството не било случайно", "убиецът не бил психопат" и "нямало никаква опасност за хората." Какво значат тези 3 неща ? Какво значи че убийството не било случайно ? Искат да ни кажат че едва ли не жертвата е провокирала убиеца си ли ???? Или че е предумишлено убийство ????

Не. Искат да ти кажат, че не е някакъв луд, който се разкарва и избива всички наоколо, без дори да познава жертвата...

Хората в Момчилград се притесняват да не броди някой сериен убиец. Тези реплики са за тях, за да ги успокоят, че това убийство не е дело на такъв.

Да, броди, но за тяхно успокоение не е сериен - засега убива поединично.

Превод от полицейски: "Знаем много добре кой е, но не искаме да го обвиним директно докато не са събрани и изследвани всички улики, за да не си замаже следите и да не можем да го осъдим след това!" ...и абсолютно правилно! ЗАЩО въобще правят изявления - това е абсолютна грешка!

Аз пък го разбирам така: единия от двамата роднини на младежа е поръчал убийството.

ахаа.. ясно. убийството не било случайно, а убиецът не бил психо и не представлявал опасност. от прокуратурата са забравили да добавят, че най-веротно става дума за детинска игра и жертвата сама си е виновна.. всъщност, релативирането на диващината върви и в бг. този рецидив срещу жерви и ахаа.. ясно. убийството не било случайно, а убиецът не бил психо и не представлявал опасност. от прокуратурата са забравили да добавят, че най-веротно става дума за детинска игра и жертвата сама си е виновна.. всъщност, релативирането на диващината върви и в бг. този рецидив срещу жерви и общество се случва под прикритието на лъжата: "неолиберализъм". думите се подменят и се лъже най-безочливо с цел да се заблудят хората и да им се внуши измамна "нормалност", а върху жертвите се пикае. случайно познавам про-Кур-Орката там лично и със сигурност мога да твърдя, че котката пред входа ми е многократно по-значимо, по-полезно и преди всичко, много ама много по-интелигентно същество.

Майката има късмет,че е била на работа,иначе щяха да й се изредят 5-6 полицая да я разпитват,и като омалее за сън,щеше да каже,че освен детето си е убила и някой от фамилията Кенеди.

И този случай започва да смърди, когато покажат кой е обвинен не знам дали ще им повярвам. Първо беше че е жена, защото мъж не душел така, сега се оказва че е мъж пак дори и момче. Взели му тиксото, то в кой дом няма тиксо. Този ако си е занесъл неговото тиксо да го лепи по трупа, ще да е тежък психопат, който ще полежи в някоя клиника и после ще го пуснат та пак да убива. Няма как да си нормален и да отидеш и да удуш дете. Тръгнали сме по пътя на американците , започваме да психясваме.

Виждал ли си ги сегашните геймъри? От жена надолу! Мис плеймейт е по- мъж.

Тиксото е ужасен материал за престъпниците - в него чудесно се съраняват биологични следи, отпечатъци, а и (ако е срязно с ножица) уникален лом на разкъсване...Съвсем нормално е да изследват тиксото!

Да напълно нормално е да изследват тиксото. И си съвсем прав. Обаче ако проследиш изказванията на разследващите от самото начало до сега - олеле майко. Не знам дали те имат проблема с лява ръка не знае какво прави дясно или съвсем умишлено и целенасочено говорят такива работи, за майката , за близката, за да провокират някаква реакция в истинския убиец , който дори може да е бил сложен под наблюдение. Всъщност така се прави в нормалните държави, но тъй като тук сме някаква спряла колония не е ясно каква е целта.

Уважаеми съграждани, успокойте се. Убиецът е сред нас и убийството не е случайно, обаче нали не е психопат, споко.

облепването на главата с тиксо говори, че убиецът е тежък психопат.

Мъж, жена, ДНК, тиксо, експертизи. И накрая нищо. Ще се окаже, че този има желязно алиби. Капка никой няма да я върне. Но поне за пореден път се уверяваме в (не)способностите на нашите "компетентни" органи.

Менте 911, колко пъти ти писах да си намериш друг ник. Д..ба и кукувиците!

Ще се окаже, че братчеда е любовник на майката и се е вживял в ролята на строг пастрок.

Тиксо намерили? :) Да не вземат да минат през някоя книжарница, че ще арестуват поне няколко лелички.

Майката е пратила братчеда да извърши убийството?

Убиец , на дете няма начин да не е ПСИХОПАТ !

Няма начин да не са лоши българи. Това в България само те пречат да сме цивилизовани.Другите етноси са цивилизовани, толерантни, коректни благонадежни, европейско мислещи, благородни, не са расисти