Петима младежи пребиха до смърт възрастен мъж заради пари

Прокуратурата в Хасково повдигна обвинения на петима младежи - 4-ма 16-годишни и един на 18 години, пребили до смърт и ограбили възрастен мъж.

Обратно в новината

Коментари - Петима младежи пребиха до смърт възрастен мъж заради пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Етноса на младежите искам да ни кажете, дир-ници!

Сега си представете дядото да беше ром, а убийците - българи......Макар, че то няма 5 млади момчета в едно село, които да са българи. Постараха се за това. БХК, нещо по въпроса да се изкажете за ромчетата?

Оня напляскъл циганина ще го разпънете на кръст, а тези убили дядото ги описвате тихомълком м/у редовете само с инициали. Майка ви да еба продажни души нещастни! Да горите в Ада всички!

не сме равни и те точно на това разчитат - те могат да ни убиват безнаказано

Какви са тези имена с по Две букви? Май са пак от привелигированите. К.Д., Х.К., Г.Г., Б.Д. и А.А- Кадир Д, Хюсеин Г, Бейтол. Д и Али А. Все отбрани, изявени, образовани, социално адекватни наричащи се българи

И гласуващи за когото трябва - срещу заплащане, разбира се!

Имаше едно време един филм с Ален Делон...

Абе да попитам, ний българска армия имаме ли, и какво прави тя?.

Имаме Армия ...какъвто ни е "Главнокомадващият" ,такава ни е и ....армията ...

Къде е онази престъпна организацийка нарекла се "български" хелзингски "комитет"? Да се прозинесе как така биват избивани като мухи българските пенсионери по селата? Или тя нито е бългрска, нито е комитет, а обикновена циганска престъпна банда?

само герб само герб

След като са достатъчно големи да раждат на по 13, значи на 16 могат да носят отговорност за постъпките си и въпреки, че са непълнолетни - затвор! Или традициите им не позволяват затвора, а само еб..ето

Знам, че не е морално, но искам да знам имената на тези, от "равните", както и статистика с всички подобни случаи. А не само тези, които водят до смърт. Убили някой старец - пуснат новината за ден-два и тихо. После пак. Удариха на един "равен" два шамара - гръмнаха медии, НПО-та, моралисти по форумите. Мародерствата на циганите в малките населени места са ежедневие. В по-добрите случаи свършват само с кражба на селскостопанска продукция, на животни, вещи, пари. Няма закони за тях. Нормално е ежедневно да се настройваме срещу тях. Сами си го правят.

Айде,кой не скача е червен !

А нещо по темата, НПОнце? Или викаш - голяма работа, един старец. Кво сте се развикали толкоз. Всичко се връща и всяко действие има равно по сила противодействие.

Защо К.Д., Х.К., Г.Г., Б.Д. и А.А.?

Ей, управници не ви ли е срам? Ще ви се върне на децата и внуците ви. Румяно, къде ти са реформите - спиш и си вземаш само заплатата. ПОЗОР!!!! И тия цигани-убийци направо на въжето, няма какво да ги хрантутим по затворите. Умрял народ! Не се събужда даже от такива зверства. ДОКОГА????

ОТМЕНИ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ПРЕВЪРНА РОДИНАТА МИ В ЦИГАНСКИ КАТУН

За такива трябват лагери, където да ги хвърлят на освирепели прасета за храна. Няма друг начин.

пак цигани ..... докога ....

Аз не прочетох в тази статия че нападението е извършено от цигани, нито имената им - да разбера дали са цигани. Случайно ли ни е "спестена" тази информация от медийте?!?

someone

явно на никои не му е пукало за този старец. имам село и моите впечатления са, че почти всички българи съседи са изпокарани помежду си и се мразят, докато турците съседи мнозинството са в прятелски отношения и си помагат.

Айде сега, да не би да искаш да кажеш, че старецът сам си е виновен. И си го е търсел, защото, видиш ли, евентуално може да е скаран със съседите...... Това е поредното убийство от роми, поредната гавра и тя няма оправдание. Затвор!

За съжаление броят на диваците в България в доста по-голям от средният за света. Рискът е голям да се мотам там покрай ваканцията. Никога повече лев изхарчен....

Искаш да кажеш, броят на ромите е бая голям. Прав си. Престъпността щеше да е в пъти по-малка, ако тях ги нямаше / Дай Боже!!!!/ Относно сигурността на запад - още не влизаме с калашници да трепем деца в училища.....

ОНЯ ДЕН ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР - ИНСПЕКТОР ТЮХЧЕВ СЕ СКЪСА ДА ЛЪСКА ДУПЕТАТА НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР В ХАСКОВО - НАЙ-Д0БРИТЕ , НАЙ-УМНИТЕ , НАЙ-МОЖЕЩИТЕ .... А ЦИГАНИТЕ ТРЕПЯТ ХОРА ???

Когато престъпниците са българи се пишат с целите им имена когато са алкохолни напитки само инициали ...е не сме равни с тях те са по по хора от нас ... ще се емигрира скоро ...

политическо-етническа коректност!

Това е държавна политика- избиват пенсионерите,за да не им изплаща държавата пенсии,щото трябва да има пари за мангали и бежанци....това е истината,така е наредено- българските старци да се ликвидират

...Обикновенно такива излизат с аргумента , че нямат пари , нямат работа , нямат какво да ядат ... Ами лесна работа ...Вътворяване до живот в една кариера , ще ги хранят 3 пъти на деня , ще имат покрив , няма да плащат нищо , само да чукат по 10 кубика камъни на ден ...нали искат работа !

Изглежда трябва да стане кървава патаклама за да се самосезира мутра 1 и когато се появява всяка вечер по седерасткия канал "Европа" да говори за ромите и какво ще правим с тях! Той и неговия незаменим вътрешен министър. Ако това беше управление на БСП щеше да има вой до небесата.Сега обаче,всичко е наред. Нищо лошо не се случва.Просто дъждец ръми. Не е ли време да се направи един значим масов протест за нещо важно? Явно ромския електорат е изключително важен за ГЕРБ,щом не се реагира на продължаващите цигански изстъпления. И ми говорят за национално съгласие! С кого? С ГЕРБ? Лично аз съм пас! Формация която не се трогва от това,че намаляваме с по 48 000 души годишно ,за нищо не става.

Правилното заглавие "Петима ЦИГАНИ пребиха до смърт възрастен мъж заради пари" Така де да се знае ..

Тази новина дали ще придобие световна известност, както се случи с битото цигане с мераци за РАВЕН?

Гейтлантическите извращения затриват България !

Посткомунистическите. В атлантическия блок сме от малкото страни с такава пошла криминалност, а останалите подобни са 'бившите" комунистически, които всъщност са си емблеми именно на комунизма и последствията му. За уточнение ще спомена, че народ, подложен на уродства и деспотизъм, закономерно дава такива плодове. Нищо, че по време на уродствата нямало чак такива. То е поради полицейският терор, на който и престъпниците не можеха да устояват. Кофтито е, че то завъжда такова общество, тъпо и невежо, че следва ето това, което виждаме. Ако някой не си представя защо се е получило така, не му завиждам на интелектуалните способности.

Дефинирай ми "пошла криминалност". Коя криминалност не е пошла? В атлантическия ти блок има такива по-"пошли" случаи на престъпления и ненормалници, които разстрелват хора по училища и публични места. Те нали не са обременени от комунизма... Ще ти кажа от какво е обременен българският ром /думата вече носи същото отвратително значение, като мангал и циганин, затова я смятам за уместна/ - от чувството на безнаказаност. Всичко друго е бля, бля.

То не че и българи няма за това "достойно дело", ама ми мирише на роми

Трябва да се премахне невъзможността да бъдат съдени защото са малолетни или да бъдат съдени родителите им.

Докато не започнат да умират по подобен начин и от управляващите, не очаквайте нещо да се промени!

ще се извинят, ще кажат ,че съжаляват и ще ги пуснат. възможно е да се "разболеят" и ... толкова

Стига вечето , какво измънка по въпроса ?

Аз питам къде са отрядите доброволци-патриоти да ни защитят от циганската напаст?

Е как къде - крадат от бежанците по границата

Тия са маришки цигани, защо не са вече до живот на топло?

В тоя случай престъпниците са 100% цигани.

Това е реалният тероризъм и рано или късно ще има реакция. Колкото по-рано, толкова по-цивилизована ще е реакцията. Времето изтича.

''Навсякъде по света , стават убийства "! ---------------------------------- УНИКАЛНИ УПРАВНИЦИ!

Дано ББ да е следващият!

someone

такива дядовци по-добре да продават всичко и да отиват в старчески дом в града - не е като у дома, но поне е по-безопасно. пък и лелите в дома може да го гледат по-качествено от алчни, нагли деца, ако има. децата му може да искат да умте по-скоро, да го наследят.

Келеш. Ти ли, ще ми казваш, какво да правя? Аз, нямам ли избор? Нямам ли, права? Или само убийци и изнасилвачи, имат права? Защо? Защото, животът бил пред тях? Пожилавам ти, дълги години живот и много "такива", около теб, да те радват.

утре и ти ще станеш дядо и ще видиш ,че никак няма да ти се ходи по старчески домове. даже ще ти се иска 1 ден да е , но да живееш повечко. на никой не му се мре ей така , за идеята.

Смърт. Друго наказание няма да свърши работа.

Това, ако не е преднамерено убийство, здраве му кажи. Доживотен затвор за тези изпечени престъпници. Ужасно е. Не, че е много важно, но човекът въобще не е бил толкова стар. Спокойно е можел да живее още 10-15 години.

В момента е нашествие на цигани да краднат агнетата на хората.При сигнал до полицията,отговора им е-забравете,те вече са във фризера.Случаят е в Ихтиман.Пазете се хора,да не ви изколят и вас.

Смъртното наказание трябва да се върне и да се изпълнява публично.

Айдук до айдук,боклук до боклук!Немам думи и нерви!

Български Трол, аз от кога ви разправям, че всички бивши комунета станахте путлеристи-нацита! Най-после доживях да видя някой от вас да си признае! БРАВО!

Тъпак си беше, такъв си и остана.

Докато няма съдии даващи правосъдие и съществуват разни споразумения ще продължават убийствата!

Наввремето имаше смъртни присъди - с изстрел на Макаров в тила ... всеки би се замислил дали да убива беззащитни стари хора!

Само дето не беше пистолет и не беше в тила.