”Нови Искър е престъпна крепост под чадъра на властта”

В Нови Искър всичко минава, всичко се потулва и забравя..., а командва мафията. А екзекуцията е за отмъщение, смята бившият юрисконсулт в общината Симеон Иванов

Обратно в новината

Коментари - ”Нови Искър е престъпна крепост под чадъра на властта” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно е утвърдено вече мнението, че държава няма. Хвалипръцковците от правителството за кой ли път стават изненадани и смешни.Сигнали има за всичко, чуваемост- нула. Задълбочен анализ на тежката обстановка няма. Тези които правеха това не са вече в органите. Престъпният мутренски преход е налице и придобива нови разклонения. Жалка България.

Щом в Нови искър акостират танкери - БРАВО.... Ама то може - от Черно море по река Дунав и после по р. Искър нагоре по течението.

Тоя същия дебил до вчера виждаше руски почерк в убийствата. Дира съвсем пропадна, продължавайте да давате трибуна на такива малоумници и ще стигнете Блиц.

Нацията изперка от 28 год. крадлив преход.

Защо в България се позволява регистрацията на повече от една фирма свързана с едно физическо лице? После се чудят защо има кухи фирми, източващи ДДС. Ами как да се контролират такъв огромен обем от фирми? В законодателството е проблемът. Нека имат право само на една фирма- пък ако ще да не е демократично, но ще е контролируемо. И обществото се чуди защо има толкова чиновници- еми ето за това.

Браво! Аплодисменти! Нищо че е практика по света и не пречи на хората, но си се сетил, браво!

А защо трябва да се ограничава активноста на предприемача заради маоумието и подкупноста на чиновника? Не е ли по-добре чиновниците да започнат да си вършат работата и да следят кой прави далаверките а не да го покриват????

Ами пак да гласуваме за сикаджийската мутра Боко тиквата и шайката му и да бием за 15-ти път комунистите.

Нови Искър е умалено копие на Нова България след 1989 г.! Така че ....нищо ново. Очакват ни много ала 'Нови' събития през 2018!

Просто си разсъждавам - и господ не е в състояние да направи този достоен човек някакъв фактор във властите у нас - главен прокурор, МВР министър, или поне шеф на полицията, как мислите вие?И естествено, че това е абстрактно-просто си мислете и ако и невъзможно, гласувайте по съвест, а не пристрастно, макар, че и от изборите нищо не зависи - вижте ни всичките последни външни министри например....влак....керван....и ние сме по света, но не в Родината си...

Браво на този човек! Ето такива хора ни трябват за да се борят с мутренския и мафиотски ГЕРБ! Всички в региона знаят че е прав но никой не предприема нищо!! Как ще осигурим живота, спокойствието и работния процес на хората през председателството ни като ние не можем да се справим с мафията в България!

Мълчат, защото са страхливци и този също. Защо чак сега говори за неща от преди години? Защо не назовава всички замесени с иманата и фактите, които са му известни? Колко пъти е сигнализирал главния прокурор? Колко сигнала има до министъра на МВР? Ако няма такива, то какво му е виновна ГЕРБ? Убийства- показни има от началото на демокрацията- Луканов, Г.Илиев, В.Илиев, Доктора, Ем.Кюлев, Карамански, Ил.Павлов, Косьо Самоковеца- все от различно тесто месени и преди ГЕРБ? Държавата е виновна за едно - липсата на анонимни сигнали и резследването им. И никога разследването не трябва да се върши от местни чиновници, които могат да бъдат манипулирани или заплашвани.

А не броиш ли инстинкта за самосъхранение при този човек? При теб липсва ли този инстинкт, ако не ти стига разума - можеш ли да премислиш написаното от теб? Няма разкрито убийство... и на кого да се оплаче, без да е сигурен, че ще уведомят заинтересованите лица?

Не е само Нови Искър. Българите приеха новото си робство.

Вярно е, че българите приеха новото си робство- на угодничество към власт имащи и богаташи. И власт имащите са от ВСИЧКИ партии. Проблемите са в началниците на разни структори- МВР, НАП, и др. значими, които ядат и пият с хора прекрачили закона. Е, как да ги ловят след това?

Човека е разказал всичко с риск за живота си ! Статията е поместена в Дир БГ , още вчера и никаква намеса на Прокуратура , Разследващи органи и най- вече Специални сили на ГДБОП за арести на Мафиотски структори и групи ! Това Правителство трябва да си ходи , то за 10 години Увеличи престъпността в България ! Тиквата говорещ тогава за разчистване на къщичката , нищо не разчисти , ограби къщичката и върви към разрушаване и изравняване ! В момента никой не говори за случая , пословичен за Мафията в България , покровителствана от Мутрата Борисов ! Всички ми говорят за Стамбулската конвенция , какво ме грее за глупости на ЕС , ето безнаказаност на Мафията интересуват българина !

Е ЗАТОВА БЕШЕ УНИЩОЖЕНА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ , А сега сложиха този постоянно умуващ дебелак Кари . Друго щеше да се направи военен кордон на градчето и всики пред машините за разпитване !!!

интервюта или си зает да мислиш за демографската криза. Хубаво изложение, реклама на европредседателството.

След толкова години на празни приказки, загубено време и скрита мафия няма как резултатите да бъдат други! Раждайте деца в България, за да има роби за хитрите депутати, топлофикации, министри и всякакви съмнителни елементи! НЗОК отдавна не работи. Социалната система е изкривена тотално. Пенсионна система няма. Последната всъщност обира приходите от тези, които са ги изкарали и нечестно ги разпределя към всякакви тарикати. На следващите поколения ще "трябват" 100 години трудов стаж за пенсия. Да не говорим че на полицай и съдия трудно можеш да се довериш...

За съжаление така е в цяла България.

Генерал Пиночет за корумпираната върхушка на Чили:Всичките на стадиона и разстрел! Само че в България се погрижиха да няма Българска Армия, а наемна изпълняваща нарежданията на тези от върхушката.Просто застраховка да не се повторят събития от 1973

ми че то даже не село, то е гара... затова тия там са по-прости и от селяни.... лични наблюдения; но ако ги питаш - сичките са от Зофия

21 век, в държава, която е председател на ЕС, член на НАТО едни шайки вилнеят и безчинстват, както през кърджалийски времена. Рекет, заплахи, данъчни и имотни измами, откровени кражби, палежи, насилие ... на 20-30 км от столицата София. А властта урежда деца в детски градини ... пробудете се. Хора, като този са на изчезване - заклеймиха честните полицаи, а лансират едни лесноподкупни нищоправещи регистратори, които въртят паралелни бизнеси. Крахът на избори е неизбежен и ще е страшен

20-30 км от София е вече друга държава. То в центъра на София стрелят и няма последствия за извършителите.

Човек, вече даже в Люлин не смея да замръквам. Не са добре нещата, ама никак.

Така става, когато в една държава всички - от метача на улиците до премиера - са прегърнали една материалистична ценностна система и в сърцата и умовете им има само пари, имоти, коли и всякакви други веществени притежания, но Го няма Бог. В името на този мамонизъм човек деградира по-ниско и от животните и вече е способен и на най-страшното зло, за да постигне тленните си цели. Хората изгубват човешкия си облик и стават демоноподобни. Страдание, скърби и безнадеждност обземат такъв народ, злото в него непрекъснато се усилва, обзема всичко и накрая държавата се разпада, а народът изчезва и отива в историята. Такова състояние на цялото човечество във времето преди старозаветния потоп е описано в Библията със страшните и безнадеждни думи: "всички се отклониха от пътя, вкупом станаха негодни; няма кой да прави добро, няма нито един". Не прилича ли това на реалността около нас? Дано все пак още не сме стигнали до това финално "нито един", след което няма връщане назад...

не случайно герба на "народната" република беше в стил надгробен венец 681-1944

Няма общо герба отпреди 30 г с днешното положение. Неслучайно - си е твоя измислица, надявам се да е майтап, но може да го мислиш и сериозно. Впрочем, случайно ли е, че няма герб на НС все още? А членоподобното образувание на фасадата на НС също ли е неслучайно?

Курило винаги е бил каубойски град

че то даже не село бе, то е гара... Усвести се

прокурорът да не спи,а да действа в Нови Искър с мафиите ,които са от години ,но имат превителствена закрила явно,щом не взимат мерки и да ги унищожат-няма държава,нямаме съд.....

които направи г-н Симеон Иванов,като бивш служител в Община Нови искър са обвинения от психически нестабилен човек.Достатъчен е факта,че сутрин се явяваше на роботното си място в общината ,демонстративно си сваляше пищова от кръста и го поставяше на работното си бюро.И служителите се стряскаха от това.А той беше недосегаем,защото се ползваше с имиджа на слушалка.Всичко което издрънка са негови бълнувания без капка доказателства.

Ти от кои си бе Ръб?Човека е казал много точно как стоят нещата в Нови Искър,но такива червеи,като тебе,защитават мафията в държавата и в частност,мафията в Нови Искър!И ти си за бренеке в саксията!

дето се яви на изборите за кмет ама хората му биха шута ?Дето на две магарета сламата не може да раздели.Това вече е сериозно и не е клевета а може и да се провери.

бе червен боклук.Много ти се иска да оплюваш ,ама йок!Та ти не знаеш дори,къде се намира Нови Искър бе кухоглаво говедо!

По каква причина да не вярваме на Симеон Иванов? Ако казаното от него е вярно, ГЕРБ и Борисов просто трябва бързешката да изчезват. Тук става дума за директно обвинение към властта за прикриване и толериране на мафиотски структури! Сега интересното е, колко здрави гащи има Цацаров! Това изявление на Симеон Иванов премества престъплението от битовата сфера в мафиотската с участие на държавни служители. Защото нищо не правенето спрямо мафиотски структури също е престъпление.

Колко здрави гащи да има Цацата? Той ако ставаше за работа, нямаше да е на този пост. Впрочем, за целия преход досега, никога не сме имали работещ главен прокурор, справка - видимите резултати.

Какъв Цацаров бе,та нали именно той стои зад цялата престъпност в България и той се явява чадърът на всички крупни престъпления!Той,Бойко Борисов и Доган са основният бич за България,но явно не можете да проумеете някои истини!В България съдебната система работи за и с мафията и затова има престъпност,оставаща винаги не наказана!

И както виждате побързаха да намерят "ревнив" затворник!..

булгаристан----картелланд.......

Цялата държава е престъпна крепост !

ама, ще се оправим ли със съжаление ?!

на този човек. Много малко хора биха посмели да разкажат подобна история за населено място. Мутренксите времена не са отстъпили и сантиметър.....

Който минава редовно през Нови Искър не може да не е забелязал как върху перфектен асвалт се асвалтира наново, а и прави впечетление, че се наливат яко пари в тази община.Помислете трезво как стават тия неща и кой реже баницата.

Снощи в полунощ при Милен Цветков този "капацитет-криминалист", бивша клечка в ГДБОП половин час развиваше теория за големия професониализъм на убиеца, застрелял всички с по един куршум в главата. И това при положение, че от сутрнта се знаеше за 5-10 куршума в телата.

5 тела 5///10????/ куршума....глупако?????......

Изстреляни са повече от 30 куршума!

знаете ли как мафията ни стигна до върха ?ако не сте разбрали ,питайте царя ,костов , бб и ес !

Aко не се изсвири калашниковата ръченица ми е мъка за българи,цигани,турци ,арменци и за всякъкъв десен роби в бг.Tова е спасението да се мине през чистилищео друг изход няма.

Мутринските времена не са свършили за съжаление.Отвратително и нечовешко!Хайде сега да ги видим,ще освободят ли Нови Искър от терора?

копие на съветско-руския, част от кгб/дс в съюз с криминалитета и под ръководството на кпсс/бкп окупира държавата, излъчи мутро-олигарси на всички нива и няма никакво намерение да сдава властта, напротив - ще я защитава до последна капка народна кръв.

Дори да е така в подробностите, преходът се осъществява под благосклонното ръководство и насоки на задокеанския брат чрез вербуваните от него боядисани в разни бои продажници; което се случва, защото в основата си е договорен в Малта от един субект, който не смее да се появи в Родината си.

Кажи му името на този, като си толкова светнат!

Склонен съм напълно да вярвам на този човек! Има и честни хора в България! Как да работиш и живееш в България като Мародерите са във властта. Хора, не разбирате ли, че в ГЕРБ са всички отрепки от останалите партии и грабят като за последно! Управляват ни КРАДЛИВИ ТИКВИ, НАЧЕЛО С ГОЛЯМАТА ТИКВА! Каква корупция ще борят? Те са корупцията! Има си прокуратура! За какъв чеп ни е нов орган! Сега се скатават покрай новите димки - третия пол, кабинката и убийство в Нови Искър по любовни причини!!! Вземат ни за будали, българи. Не разбирате ли? Управляват ни лакоми ТИКВИ!!!

Айде поредния да се изкаже мъдро по въпроса... Кой знае какви дълавери не са му минали и сега гущери и змии бълва. Че. Мутростан се управлява от мутрите и на децата е ясно, ама някак ми идва в повече някакъв си там да прави предсказания какво щяло и какво не да се разкрива...

Това се отнася може би за теб. Който е работил в системата на Столична община, е наясно какво говори човекът. И запомни -на някои е много удобно да ви зомбират с приказки за вината на продажни низши служители, докато тези над тях обират парсата, но са света вода ненапита. Всякаква прилика с действителни лица е случайна!

..... няма нищо тайно..... битов инцидент..... като на Слънчев бряг..... нищо ново.... любовна интрига..... казва ви човека в прав текст....

България е престъпна крепост, не селото Нови Искър

Самата истина, разкриваща чудовищните размери на корупцията. Мутрите въобще не са изчезнали. Тук са си, и точат. Никакви избори няма да променят това.

Не ви ли е ясно,че зад всичко стоят бивши и настоящи членове на политбюро?Всичките тези търговски и бизнес коридори са си окупирани от бившите (и настоящи)БСП ДПС СДС,ГЕРБ,ОП,и кпято и да е друга партия ,която ви доде на ум!Управия в тая държава няма да има!!!Слушам ги по телевизията и им се "възхищавам"какви спецове са!Заподозреният бил психопат,хахаха.И така и ще се измъкнат разследващите!

ИЛИ ПИЩЯТ НА УМРЯЛО ЗАЩОТО ДАЛАВЕРАТА ЗАПОЧВА ДА СЕКВА,ТА ВСИЧКИ БИВШИ ДС ЧЕНГЕТА ОБИКАЛЯТ СТУДИАТА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР.хахахаха

Ей дирници, стига цензура. Аз да питам къде се е покрил народният любимец Боко Тъпото? Като стане напечено - убийства, протести - дебелия задник със заешкото сърце, се покрива в дупката си, докато отмине бурята/това Боко Тъпото го прави умело вече 10 години/. В България тя отминава за 3-4 дни. Дотогава ще гледаме по медиите разни мазни герберасти, изказвайки се от името на вожда и възхвалявайки го като незаменим идиот.

има си работа човека , на цървул като теб ли да се обяснява. Викни по-добре президента Румен Радев , той и без това няма много ангажименти , ако не е пак на опера във Виена де.....

Ти от Нови Искър ли си бе бастун.И гледай Радев да не дойде на власт.Тогава вместо отегчен , може да си оземлен,лизач на герберски таш.ци.

аиде още един трол за защита на боико майсъла се появи в този слънчев ден,абе няма ли да си направите един велик праид със опг герп да зарадвате западняците че управляващата престъпна група е с лява резба.

Каква работа има този тъпир бе.Да не учи"пар ле ву франсе".Откакто Радев е президент, гуруту ти тиквено , нещо се спотайва като мишок.

ЕТО ТАКЪВ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА. ШАПКА МУ СВАЛЯМ ЗА ДУМИТЕ И ЗА ДОСТОЙНСТВОТО ДА СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ МОШЕНИЧЕСТВАТА.

Поредния ДС агент изпаднал от хранилката вие на умряло.хахаха

Ще го убият...........

Ще му пръднат на чепа!

Да се прекратят всякакви контакти с руската държава.Да се изгонят посланника и всичките им дипломати и никога вече руснак да не стъпва в България(освен на колене - да моли за прошка)

И какво, да направим 2-3 Козяка?

Ебати тъпака си , направо ме уби с тъпотата си.

Супер -това е целта,един идиот по малко

Точно така както ти си го казал така го казват и днешната МАФИЯ.

Гората ,където показват джипа на семейството,там на времето мафиотите са криели крадените коли.Пишеше в новини на Н.Искър.Възможно е да е прав за престъпната крепост.

че докато не се разстрелят един стадион хора (и още два-три стадиона нароили се покрай тях мангали) България няма да се оправи!

Пак гласувайте за мутрите от ГРОБ.

Гледай бе станахме като Холивуд на екшън продукции , как да не гласувам за тях?

Циганският бос Цветелин Кънчев почна кариерата от комбината за цветни метали в Нови Искър. Той направо е скромен в сравнение с наследниците си. В Курило имаше комбинат за олово и др.цветни метали. Основан е 1940 като цех за претопяване олово, после е развит. Цветелин Кънчев е бил в затвора заедно с мин.Атанасов, оттам тръгва кариерата му.

цветелин кънчев в затвора ???

С Георги Атанасов, бивш министър-председател. През 1992 г. е осъден на 10 година затвор за финансови злоупотреби, но е помилван от президента Желю Желев през 1994 г

Лека поправка: завод за цветни метали - гара Искър, иначе по същество сте прав

Добре дошли в мутренската държава на Боко Чоко!

Все пак сме държавата на "стабилният" ни Велиокиот Премиер!

прИмиерът фактор!!! не къф да е...

Он има алиби , занимава се с международна дейност и е отсъствал от страната.

Всички президенти дотук малко по малко изграждаха мафия, главно от бивши полицаи , съкратени военни и безработни спортисти.

Плевнелиев удари дъното откъм символен капитал. Стигна се дотам, когато се появяваше публично, обществото да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания. "Счупената" Лада трябва да отиде в музей, като единствена кола в света, която може да пътува хиляди километра счупена. Германците би трябвало да са като цяло много тъп народ. Милиони германци в собствената си родина не могат да направят това, което един чужденец без знания за бизнес и без да е бизнесмен, само за две-три години си отваря офиси и има стотици работници. А и ние българите трябва като цяло да сме много тъп народ, ако вярваме на измишльотините на Плевнелиев.

Надежда всяка тука (в България) оставете, мигом братски се прегърнете и ме викнете да ви тегла един куршум.

Нашата си кочина, какво да се коментира. Едно е човек да не му достигат пари, на кой ли му стигат, съвсем друго е животът в страх тук- емиграция. Можеш да стъпиш на Корана, за да стигнеш до хляба, но не можеш да стъпваш на хляба, за да стигнеш до Корана. - това ми хареса.