Коментари - Осъдените на убийството на Отвертката лекари проговориха | Днес.dir.bg

Осъдените на убийството на Отвертката лекари проговориха

Двамата лекари - баща и син, които бяха осъдени за убийството на бившия гард на Братя Галеви - Николай Радев-Отвертката, проговориха за първи път пред камера.

Обратно в новината

Коментари - Осъдените на убийството на Отвертката лекари проговориха | Днес.dir.bg

Коментари

Класически случай за беззаконна и мутренска България. Вярвам на господата. Явно, положението е станало нетърпимо за да съберат смелост да застанат очи в очи с този кръвопиец от свитата на местните феодали.

деер

На никой не му пука!!!!!! На никой от 7-те млн циганеещи се егн-та в България.

Аз, ако бях лекар и ми дойде някоя съдийка, ще я пратя да я лекува някой като Отверката. Лекари, организирайте се и отказвайте да ходите в цигански махали, да лекувате бандюги, съдии и други подобни, пък да видим кой какво ще ви направи.

Ще ги уволнят, може би. Съдиите ще ни лекуват .

Оставам с впечатлението, че за закона е важен резултата и без налични доказателства (оръжието - инструмента на престъплението) се осъждат хора. Да предположим, че след като Отверката е останал сам някой друг смъртен негов "ПРИЯТЕЛ" му е помогнал по-бързо да напусне този свят. Чудно какво е заключението на съдебните лекари и на прокуратурата. Дали съвпадат становищата им или правозащитните органи са загубили верен "ИНФОРМАТОР" в лицето на "отверката" и сега "скърбят". Абе, кое е бил адвоката на докторите и как е защитавал интересите им? Наглата мутра съм на 99% убеден, че е "снасял" информация за събратята си на ... и за това се е държал така нагло, защото е имал явно основание за това.

ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ПО МАЛКО И МНОГО ЖЕРТВИ СПАСЕНИ ,.... ДОКТОРА НЕ Е ВИНОВЕН ....., МАЙЧЕ ПРЕВЪЗПИТАЙ СЕ ..... ПРЕСТЪПНИК СИ РОДИЛА ....НЕ ВИ ИСКАМЕ ..

За човека, ако имахме нормална система до този нещастен случай нямаше да се стигне. Но системата позволява на някакви боклуци да се чувстват като богове. Е поне един боклук си е получил заслуженото. А брат му да се замисли преди да говори за присъди.

този като Гамена, убил го, ама не разбрал...

СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И НЕГОВАТА ШАЙКА И В ЧУЖБИНА ДА ИЗБЯГАТ СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА САТЪР И ЗА ТЯХ И ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЦА :))

Ами сега цялата гилдия трябва да спре да лекува съдии, прокурори, следователи и политици и ще видите как нещата ще си влязат в нормата!

Боклуците на боклука!

Да...като се оплачем в полицията - нищо, но като се защитим от престъпниците цял живот ще седим в затвора ....тогава виждаме че имало закон, ама за нас......

Странни закони

Не казвам, че докторите са невинни, НО ако системата на МВР вместо да защитава престъпници и да получава парички от тях, си беше свършила работата и това "добро" момче си беше получил заслуженото, нямаше да се налага на хора да вземат правосъдието в собствени ръце. В нашето общество се стигна до там, че на хората им е ясно, че няма да получат адекватна помощ от органите на реда и се защитават сами. Жалкото е, че правосъдната ни система после ги осъжда с цялата строгост, а истинските престъпници за с условна присъда или безкрайно много висящи дела. Само да вметна, че ако моето дете беше заплашвано от престъпник и аз щях да го убия и да го лежа......

Доктоите са заплаха за БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи. Мъртвият престъпник си е жива загуба, защото не пълни касичките на всичките по веригата.

За голямо съжаление си безкрайно прав колега. Стигнахме момента в който трябва да избираме дали наш близък (не дай си боже) или престъпника да е мъртъв. А щеше да е най добре нашите политици да са мъртви, но тях ги пазят, народа е само електорат - лесно заменим с етнически гласове.

Присъди и на рецидивисти не дават,а семейството си е защитило детето,защото полицията дори и не е опитвала да помага и сега виновни семейството.Нямате ли деца вие съдийте,ако ви се случи на вашата дъщеря ,как ще я защитите,или ще наемете убиец,ама вие имате пари за вас не е проблем

Премиер - мутра. Какво очаквате.

Изверги, и при това лекари, да се радват ,че няма смъртна присъда. Те са срам за обществото.

Тъй, тъй апапи - само ние имаме право да колим, бием, насилваме и крадем!

Да те начукам!

упорито продължава да не те слуша! Още от случая с плъха и д-р Димитров от Пловдив... Ма тя ще се търкулне, ако продължаваш така... сега изпълнява ролята само на зелка...

Ето къде се крие отговорът на проблема: някой взема пари без да работи или просто не му стиска: "Дядо ми започна да подава сигнали до полицията и прокуратурата, но резултат нямаше никакъв"

Убийци с бели халати! "Отвертката" такова свестно момче, познайник и на полицията и на прокуратурата, а докторите само пациентите им ги знаят ...

За ,,отверката,,нищо не мога да кажа,то името му е опасно,не го познавам.Но дядото заболекър е нсй добрият хирург .Сина му докторчето анестезиолог изключително интелигентно момче,добър характер ,с прекрасно семейство и дъщеря му завърши стоматология,като дядо си.И представете си някой да се опитва да отмъсти на дядото чрез внучката,е жестоко.Но и този ,,отверката,, предполагам не е влюбване какво търси при това момиче,доколко знам си има семейство.Това може би му е ,,Божието наказание,,млад да си отиде от този свят.НО ПРИСЪДИТЕ СА ЖЕСТОКИ,КАТО ОТ СТАТИЯТА СЕ КАЗВА,ЧЕ Е ПАДНАЛ ВЪРХУ СЧУПЕНИ ПРОЗОРЦИ.А КОЛКО ЖЕСТОКИ УБИЙСТВА СА СТАВАЛИ,АМА ТЪКИВА ПРИСЪДИ НИКОЙ НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ.

Тези лекари трябва да бъдат оправдани - те са защитавали живота и честта на детето и сестра си! Явно убитият насилник не е случаен за да бъде толкова нагъл. И по турско не е имало такъв разгул на улични разбойници!

Вие кво искате бе, ? СИК-аджия ви е премиер! Кво искате- да оправдаят доктори , че са убили авер на Тиквата ли бе? Айде у лево!

Недосегаемите мутри! Всички институции ги закрилят! Как е възможно да дадат такива тежки присъди на хора, защитили детето си?! Безобразие!

Няма ненаказано добро!

Един бандит по малко . На такива хора като тези лекари трябва да им се дават медали за това че са свършили работата на Некадърната и корумпирана прокуратура и съд . Аз лично бих се гордял че съм защитил близките . Тези нехранимайковци защитават само себе си и с това тяхно бездействие се опитват да държат народа в подчинение .

Я, кой каза, че нямаме държава и присъдите са ниски???!!!

Не знам дали ви е направило впечатление, обаче убитият има подобни татуировки на тези на пловдивския плъх... Яно са от един сой, макар и от различни етноси.

Дано бъдат оправдани докторите, които системно вършат черната работа на страхливите милиционери

Вещо лице срещу мафията.Посягат ти на най милото.Вършил си работа на държавата и вместо да защитава вещото лице,тя бездейства.Несправдливи присъди за пръв път в държавата.Колко се загрижили за мафията,а тези милиярди дето народа плати за КТБ дори и не могат да го докарат у нас,а може би неискат

Прякорът на убития е Отвертката, защото ръгал хората с отвертка. За криминално проявен, лекарите получават 37 години, за убийство на две деца в Лесидрен, циганинът получава шест години и половина. Уникално българско правосъдие.

Един съвет: НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СЕ БИЙ ПУБЛИЧНО! ИЗЧАКАЙ ГО НА САМЕ НА СГОДА И ГО ПРАТИ В КОМА!

- в еднопосочна кома...

След ИЗЛИЗАНЕ от кома често се губят спомените от последните 1-2 часа.

Булгаристан е такава страна кадето престъпноста се насърчава от самата държава

Лекарите оправдани и в парламента.

в съда са били изложени много ясни доказателства за умишлено умъртвяване. Доказа се че дъщерята е имал връзка с убития и приказките които говори не отговарят на фактическите данни, както и че Отверката я е преследвал. Всъщност тя има вина също- настройва близките с-у него до състояние на нетърпимост. НЕ НА НАС ТИЯ. Лекарят от Пловдив си е класически убиец.

ама челцето ти е сигурно 2 пръста, миличък...

Бандитите така са устроили държавата си българия,че хората да се страхуват да им оказват съпротива.В политиката е същото-ако нормални хора направят партия,до няколко месеца ще са избити от тиквата и мафията му.

Ти, да видиш...близките на бабита Радев искали по високи присъди..Вашето "ангелче", докато биеше, дупчеше за него закони нямаше...Не знам дали има нормален човек, които да се остави на тормоз...Каквото повикало, това се е обадило.....Да почива в мир умрелия, защото така е казано, но близките му да погледнат и от другата страна с очите на всички малтретирани през годините от него...

Агресията винаги е инфантилна! Когато те напада, тя смята че е права защото е по-силна, когато ти го пребиеш(защото ти е паднаднало пердето), агресията смята че е права защото законът я пази!

Мутренско правосъдие... В мутренска държава какво да очакваме ?

При този случай възникват много въпроси, но най-важният е къде са органите на реда в лицето на полицията? При този системен тормоз и вероятно десетките сигнали тези полицаи къде са били? Или са били на хранилката при Галеви, а в последствие на някаква отверка? Не говорим за присъдите, те просто са гавра с честните и почтени граждани, опитали се да защитят детето си! А родата на тая отверка и претенции има за по-високо присъди! Ми кат са толкова загрижени, що не го озаптиха тогаз, вместо сега да реват и за по-жестоки присъди и на гроба му...Но явно тогава е бил "герой" в техните очи! А дупничани толкоз ли ги е страх от една шепа престъпници, че не са въздали правосъдие, което съдът едва ли ще въздаде?

уж доктор а не може да се осъзнае и да разбере че законите защитават бандитите.Какво е виновна Полицията или Съдията -законите са такива .

Без оръжие на убийството как ще осъдиш човек?Явно си го в търсил.

мафиот премиер,мафиоцко правителство,мафиоцка но "демократична" даржава...член на униона/мафя?/

а дали след сблъсъка(умишлено търсен) гостин отФерков не е казал на на някой авер "я ме ръгни с ножа, та да има за кФо да ги съдя тия..."

ХОРАТА ОТ ДУПНИЦА ,КОИТО ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРИБИРАТ В БЪЛГАРИЯ , ЗАРАДИ БРАТЯ ГАЛЕВИ. ТЕ НЕ СА В ЗАТВОРА , ТЕ СА НА СВОБОДА. НЯМАМЕ ДЪРЖАВА.

Докторчето от Пловдив спаси ги от ,,плъха,, Докторите от Дупница спасиха от отверката,агресивен рецидивист.Как им е на семейството било единственото им дете да бъде тормозено ежедневно от този човек и никой да не вземе мерки.ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВОТО В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ И КАК ДЕЙСТВА ПЕАВОСЪДИЕТО.ПОСЕГНЕШ ЛИ НА ТЕХЕН ЧОВЕК,СТАВАШ ЖИВ ТРУП. Невинните стават виновни ,а и убиват бъдещето на момичето,а оня си е получил заслуженото от Господ.А представете си ,че това е истината,нелеп инцидент и те да лежат невинни в затвора.Да припомня оня фигуриста,къде со уби и остави ,,жив труп,,момичето ДОРИ И НЕ Е СЪДЕН Е каква е тая държава.Доктори,вие сте образовани хора, тъсете правата си в ЕС. Докажете ,че мафията си има държава

При така прилагания закон за съразмерна защита аз какво-първо да премеря колко е дълго шилото с което иска да ме убие и да избера нож дълъг колкото е дълго шилото ли?

Без революция няма измитане на утайката в държавата. Чашата отдавна преля. Време е да се отърсим от страха, който ни насадиха властоимащите с техните силови методи, през така наречия "преход". Ако си стоим в охлювните черупки и разчитаме на късмета да не сме поредният смачкан и унизен човечец, няма да е за още дълго време. Децата ни, тези които все още са тук ще ни обвиняват в бъдеще за нашето безучастно гледане на спектакъла с главни герои - простотията, властта с пари, беззаконието водещи до унижението и унищожението на останалите малко свестни ХОРА в хубавата ни БЪЛГАРИЯ<

Няма как да не прави впечатление и на най-обикновения човек,че има двойни стандарти в кривосъдната ни система!Защо оправдават върли престъпници,а хора като тези защитили свой близък са осъдени.Тук прокуратурата трябва сама да каже! И МВР за какво служи щом не могат обикновените хора да разчитат на полицаи да ги защитят от престъпници?Полицаите лесно искат увеличение на заплатите си,а какво правят щом не си вържат работата,за която взимат заплати?

Има си начини. Защо никой не предлага да се организират протест ?

Искам всеки ден да чета за екзекутирани боклуци на територията на майка България.

Да де ама нали виждаш - убиваш куче а лежиш човек после !!!

На кучето под куйручето е тоя...

Не може вече така! Мутрите, колят, бесят, вилнеят и за тях - нищо. Ако си свестен човек - лежиш в затвора. За това смърт на всички мутренски човекоподобни и техните роднини.

Докторите са невинни! Смърт на мутрите!

Е да , ама те (мутрите) управляват сега....

Редакциятаааа, ОТВЕРКА!

Пише се ОТВЕРТКА - думата е от руски произход. /Аз лично и викам "отврътка" както би следвало да бъде на български/. На разговорен български се произнася отверка.

Коментари - Осъдените на убийството на Отвертката лекари проговориха | Днес.dir.bg

Осъдените на убийството на Отвертката лекари проговориха

Двамата лекари - баща и син, които бяха осъдени за убийството на бившия гард на Братя Галеви - Николай Радев-Отвертката, проговориха за първи път пред камера.

Обратно в новината

Коментари - Осъдените на убийството на Отвертката лекари проговориха | Днес.dir.bg

Коментари

Класически случай за беззаконна и мутренска България. Вярвам на господата. Явно, положението е станало нетърпимо за да съберат смелост да застанат очи в очи с този кръвопиец от свитата на местните феодали.

деер

На никой не му пука!!!!!! На никой от 7-те млн циганеещи се егн-та в България.

Аз, ако бях лекар и ми дойде някоя съдийка, ще я пратя да я лекува някой като Отверката. Лекари, организирайте се и отказвайте да ходите в цигански махали, да лекувате бандюги, съдии и други подобни, пък да видим кой какво ще ви направи.

Ще ги уволнят, може би. Съдиите ще ни лекуват .

Оставам с впечатлението, че за закона е важен резултата и без налични доказателства (оръжието - инструмента на престъплението) се осъждат хора. Да предположим, че след като Отверката е останал сам някой друг смъртен негов "ПРИЯТЕЛ" му е помогнал по-бързо да напусне този свят. Чудно какво е заключението на съдебните лекари и на прокуратурата. Дали съвпадат становищата им или правозащитните органи са загубили верен "ИНФОРМАТОР" в лицето на "отверката" и сега "скърбят". Абе, кое е бил адвоката на докторите и как е защитавал интересите им? Наглата мутра съм на 99% убеден, че е "снасял" информация за събратята си на ... и за това се е държал така нагло, защото е имал явно основание за това.

ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ПО МАЛКО И МНОГО ЖЕРТВИ СПАСЕНИ ,.... ДОКТОРА НЕ Е ВИНОВЕН ....., МАЙЧЕ ПРЕВЪЗПИТАЙ СЕ ..... ПРЕСТЪПНИК СИ РОДИЛА ....НЕ ВИ ИСКАМЕ ..

За човека, ако имахме нормална система до този нещастен случай нямаше да се стигне. Но системата позволява на някакви боклуци да се чувстват като богове. Е поне един боклук си е получил заслуженото. А брат му да се замисли преди да говори за присъди.

този като Гамена, убил го, ама не разбрал...

СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И НЕГОВАТА ШАЙКА И В ЧУЖБИНА ДА ИЗБЯГАТ СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА САТЪР И ЗА ТЯХ И ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЦА :))

Ами сега цялата гилдия трябва да спре да лекува съдии, прокурори, следователи и политици и ще видите как нещата ще си влязат в нормата!

Боклуците на боклука!

Да...като се оплачем в полицията - нищо, но като се защитим от престъпниците цял живот ще седим в затвора ....тогава виждаме че имало закон, ама за нас......

Странни закони

Не казвам, че докторите са невинни, НО ако системата на МВР вместо да защитава престъпници и да получава парички от тях, си беше свършила работата и това "добро" момче си беше получил заслуженото, нямаше да се налага на хора да вземат правосъдието в собствени ръце. В нашето общество се стигна до там, че на хората им е ясно, че няма да получат адекватна помощ от органите на реда и се защитават сами. Жалкото е, че правосъдната ни система после ги осъжда с цялата строгост, а истинските престъпници за с условна присъда или безкрайно много висящи дела. Само да вметна, че ако моето дете беше заплашвано от престъпник и аз щях да го убия и да го лежа......

Доктоите са заплаха за БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи. Мъртвият престъпник си е жива загуба, защото не пълни касичките на всичките по веригата.

За голямо съжаление си безкрайно прав колега. Стигнахме момента в който трябва да избираме дали наш близък (не дай си боже) или престъпника да е мъртъв. А щеше да е най добре нашите политици да са мъртви, но тях ги пазят, народа е само електорат - лесно заменим с етнически гласове.

Присъди и на рецидивисти не дават,а семейството си е защитило детето,защото полицията дори и не е опитвала да помага и сега виновни семейството.Нямате ли деца вие съдийте,ако ви се случи на вашата дъщеря ,как ще я защитите,или ще наемете убиец,ама вие имате пари за вас не е проблем

Премиер - мутра. Какво очаквате.

Изверги, и при това лекари, да се радват ,че няма смъртна присъда. Те са срам за обществото.

Тъй, тъй апапи - само ние имаме право да колим, бием, насилваме и крадем!

Да те начукам!

упорито продължава да не те слуша! Още от случая с плъха и д-р Димитров от Пловдив... Ма тя ще се търкулне, ако продължаваш така... сега изпълнява ролята само на зелка...

Ето къде се крие отговорът на проблема: някой взема пари без да работи или просто не му стиска: "Дядо ми започна да подава сигнали до полицията и прокуратурата, но резултат нямаше никакъв"

Убийци с бели халати! "Отвертката" такова свестно момче, познайник и на полицията и на прокуратурата, а докторите само пациентите им ги знаят ...

За ,,отверката,,нищо не мога да кажа,то името му е опасно,не го познавам.Но дядото заболекър е нсй добрият хирург .Сина му докторчето анестезиолог изключително интелигентно момче,добър характер ,с прекрасно семейство и дъщеря му завърши стоматология,като дядо си.И представете си някой да се опитва да отмъсти на дядото чрез внучката,е жестоко.Но и този ,,отверката,, предполагам не е влюбване какво търси при това момиче,доколко знам си има семейство.Това може би му е ,,Божието наказание,,млад да си отиде от този свят.НО ПРИСЪДИТЕ СА ЖЕСТОКИ,КАТО ОТ СТАТИЯТА СЕ КАЗВА,ЧЕ Е ПАДНАЛ ВЪРХУ СЧУПЕНИ ПРОЗОРЦИ.А КОЛКО ЖЕСТОКИ УБИЙСТВА СА СТАВАЛИ,АМА ТЪКИВА ПРИСЪДИ НИКОЙ НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ.

Тези лекари трябва да бъдат оправдани - те са защитавали живота и честта на детето и сестра си! Явно убитият насилник не е случаен за да бъде толкова нагъл. И по турско не е имало такъв разгул на улични разбойници!

Вие кво искате бе, ? СИК-аджия ви е премиер! Кво искате- да оправдаят доктори , че са убили авер на Тиквата ли бе? Айде у лево!

Недосегаемите мутри! Всички институции ги закрилят! Как е възможно да дадат такива тежки присъди на хора, защитили детето си?! Безобразие!

Няма ненаказано добро!

Един бандит по малко . На такива хора като тези лекари трябва да им се дават медали за това че са свършили работата на Некадърната и корумпирана прокуратура и съд . Аз лично бих се гордял че съм защитил близките . Тези нехранимайковци защитават само себе си и с това тяхно бездействие се опитват да държат народа в подчинение .

Я, кой каза, че нямаме държава и присъдите са ниски???!!!

Не знам дали ви е направило впечатление, обаче убитият има подобни татуировки на тези на пловдивския плъх... Яно са от един сой, макар и от различни етноси.

Дано бъдат оправдани докторите, които системно вършат черната работа на страхливите милиционери

Вещо лице срещу мафията.Посягат ти на най милото.Вършил си работа на държавата и вместо да защитава вещото лице,тя бездейства.Несправдливи присъди за пръв път в държавата.Колко се загрижили за мафията,а тези милиярди дето народа плати за КТБ дори и не могат да го докарат у нас,а може би неискат

Прякорът на убития е Отвертката, защото ръгал хората с отвертка. За криминално проявен, лекарите получават 37 години, за убийство на две деца в Лесидрен, циганинът получава шест години и половина. Уникално българско правосъдие.

Един съвет: НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СЕ БИЙ ПУБЛИЧНО! ИЗЧАКАЙ ГО НА САМЕ НА СГОДА И ГО ПРАТИ В КОМА!

- в еднопосочна кома...

След ИЗЛИЗАНЕ от кома често се губят спомените от последните 1-2 часа.

Булгаристан е такава страна кадето престъпноста се насърчава от самата държава

Лекарите оправдани и в парламента.

в съда са били изложени много ясни доказателства за умишлено умъртвяване. Доказа се че дъщерята е имал връзка с убития и приказките които говори не отговарят на фактическите данни, както и че Отверката я е преследвал. Всъщност тя има вина също- настройва близките с-у него до състояние на нетърпимост. НЕ НА НАС ТИЯ. Лекарят от Пловдив си е класически убиец.

ама челцето ти е сигурно 2 пръста, миличък...

Бандитите така са устроили държавата си българия,че хората да се страхуват да им оказват съпротива.В политиката е същото-ако нормални хора направят партия,до няколко месеца ще са избити от тиквата и мафията му.

Ти, да видиш...близките на бабита Радев искали по високи присъди..Вашето "ангелче", докато биеше, дупчеше за него закони нямаше...Не знам дали има нормален човек, които да се остави на тормоз...Каквото повикало, това се е обадило.....Да почива в мир умрелия, защото така е казано, но близките му да погледнат и от другата страна с очите на всички малтретирани през годините от него...

Агресията винаги е инфантилна! Когато те напада, тя смята че е права защото е по-силна, когато ти го пребиеш(защото ти е паднаднало пердето), агресията смята че е права защото законът я пази!

Мутренско правосъдие... В мутренска държава какво да очакваме ?

При този случай възникват много въпроси, но най-важният е къде са органите на реда в лицето на полицията? При този системен тормоз и вероятно десетките сигнали тези полицаи къде са били? Или са били на хранилката при Галеви, а в последствие на някаква отверка? Не говорим за присъдите, те просто са гавра с честните и почтени граждани, опитали се да защитят детето си! А родата на тая отверка и претенции има за по-високо присъди! Ми кат са толкова загрижени, що не го озаптиха тогаз, вместо сега да реват и за по-жестоки присъди и на гроба му...Но явно тогава е бил "герой" в техните очи! А дупничани толкоз ли ги е страх от една шепа престъпници, че не са въздали правосъдие, което съдът едва ли ще въздаде?

уж доктор а не може да се осъзнае и да разбере че законите защитават бандитите.Какво е виновна Полицията или Съдията -законите са такива .

Без оръжие на убийството как ще осъдиш човек?Явно си го в търсил.

мафиот премиер,мафиоцко правителство,мафиоцка но "демократична" даржава...член на униона/мафя?/

а дали след сблъсъка(умишлено търсен) гостин отФерков не е казал на на някой авер "я ме ръгни с ножа, та да има за кФо да ги съдя тия..."

ХОРАТА ОТ ДУПНИЦА ,КОИТО ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРИБИРАТ В БЪЛГАРИЯ , ЗАРАДИ БРАТЯ ГАЛЕВИ. ТЕ НЕ СА В ЗАТВОРА , ТЕ СА НА СВОБОДА. НЯМАМЕ ДЪРЖАВА.

Докторчето от Пловдив спаси ги от ,,плъха,, Докторите от Дупница спасиха от отверката,агресивен рецидивист.Как им е на семейството било единственото им дете да бъде тормозено ежедневно от този човек и никой да не вземе мерки.ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВОТО В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ И КАК ДЕЙСТВА ПЕАВОСЪДИЕТО.ПОСЕГНЕШ ЛИ НА ТЕХЕН ЧОВЕК,СТАВАШ ЖИВ ТРУП. Невинните стават виновни ,а и убиват бъдещето на момичето,а оня си е получил заслуженото от Господ.А представете си ,че това е истината,нелеп инцидент и те да лежат невинни в затвора.Да припомня оня фигуриста,къде со уби и остави ,,жив труп,,момичето ДОРИ И НЕ Е СЪДЕН Е каква е тая държава.Доктори,вие сте образовани хора, тъсете правата си в ЕС. Докажете ,че мафията си има държава

При така прилагания закон за съразмерна защита аз какво-първо да премеря колко е дълго шилото с което иска да ме убие и да избера нож дълъг колкото е дълго шилото ли?

Без революция няма измитане на утайката в държавата. Чашата отдавна преля. Време е да се отърсим от страха, който ни насадиха властоимащите с техните силови методи, през така наречия "преход". Ако си стоим в охлювните черупки и разчитаме на късмета да не сме поредният смачкан и унизен човечец, няма да е за още дълго време. Децата ни, тези които все още са тук ще ни обвиняват в бъдеще за нашето безучастно гледане на спектакъла с главни герои - простотията, властта с пари, беззаконието водещи до унижението и унищожението на останалите малко свестни ХОРА в хубавата ни БЪЛГАРИЯ<

Няма как да не прави впечатление и на най-обикновения човек,че има двойни стандарти в кривосъдната ни система!Защо оправдават върли престъпници,а хора като тези защитили свой близък са осъдени.Тук прокуратурата трябва сама да каже! И МВР за какво служи щом не могат обикновените хора да разчитат на полицаи да ги защитят от престъпници?Полицаите лесно искат увеличение на заплатите си,а какво правят щом не си вържат работата,за която взимат заплати?

Има си начини. Защо никой не предлага да се организират протест ?

Искам всеки ден да чета за екзекутирани боклуци на територията на майка България.

Да де ама нали виждаш - убиваш куче а лежиш човек после !!!

На кучето под куйручето е тоя...

Не може вече така! Мутрите, колят, бесят, вилнеят и за тях - нищо. Ако си свестен човек - лежиш в затвора. За това смърт на всички мутренски човекоподобни и техните роднини.

Докторите са невинни! Смърт на мутрите!

Е да , ама те (мутрите) управляват сега....

Редакциятаааа, ОТВЕРКА!

Пише се ОТВЕРТКА - думата е от руски произход. /Аз лично и викам "отврътка" както би следвало да бъде на български/. На разговорен български се произнася отверка.