Обвиненият за смъртта на Милена опитал да се самоубие

28-годишният Илиян Рангелов, заподозрян за убийството на приятелката си в пловдивското село Куртово Конаре, е направил опит да се самоубие в полицейския арест.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият за смъртта на Милена опитал да се самоубие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не го оставите да се самоубие, този изрод??

горкото момиче, тя се мъчила да ходи в тия студове нощем, сама, да работи физически труд за да издържа някакъв тип, а на това отгоре да се окаже побъркан, та след като я тормозил с години и да я убие накрая

... ( нерегистриран ) 02.01.2017 12:14 Точно така. Има негова публикация във Фейсбук профила му от 4 януари 2012 година: ПРОЛЕТ, ЛЯТО, ЕСЕН, ЗИМА - К*УРВИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА...; (изплезено човече) (усмихнато човече) " Според данните и писаното в нейния фейсбук - тя е тази, която е ревнувала, и то с основание, защото е бил кръшкач. От неговия фейсбук оставаме с впечатление, че не я брои за нищо и иска да я разкара. Няма нито една нейна снимка. Същевремнно има снимки на други мацки от по-рано. Погледът му е наркомански и завеян. Ревност - ама друг път, тоя мисли само как да се епилира и какво още да си татуира. В останалото време - за компютърни игри, порно и мръсни чатове с жени. Видимо е безработен, а щом е закъсал финансово, значи я е държал защото е зависел от нейните доходи, колкото да не умре от глад. Относно бременността - това е най-вероятната версия, защото още щом е научил, е взел да обмисля как да я ликвидира, за да няма последствия в живота му - и годежът е бил добър вариант, за да излезе от кръга на заподозрените. Убийството е планирано, още в началото следователите го казаха - действано е планирано. Ако просто я беше заклал в пристъп на ревност /убийство от страст/, щеше да остане в шок, когато осъзнае какво е свършил, нямаше да прикрива следи, щеше или да се самоубие или предаде веднага. Но той е действал хладнокръвно. Ревността е измислена, за да го смятат, че е убийство от страст и да получи по-малка присъда."

Също има интересен статус от 14 ноември 2013 г: ЖАЛКО, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРЪЩА ВРЕМЕТО НАЗАД - ТЕЗИ, КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА ВИДЯЛИ ЛОШО ОТ МЕН, ЩЯХА ДА ВИДЯТ ОЩЕ ПО-ЛОШО......

жалко, че само се е опитал. Явно театралничи, по поръка на адвоката си! Би трябвало да го одерат жив и да го оставят на площада, докато пукне!

Поредния селяндур с комплекси по-големи от голфа на баща му

Кретени като тоя не се самоубиват. Това е номер.

Аз искам да питам, тоя защо все още е само обвиняем? Защо все още няма влязла в сила присъда, по силата на която да му се отнеме правото да живот? Защо трябваше да се отменя смъртното наказание, питам аз? Ето за ей такива изроди като този то си беше идеалното наказание! Все пак, каквото си направил, се прави и върху тебе, не е ли справедливо, а?

Хайде малко да разсъдим! За него-Той е болезнено ревнив,такива като него обичат повече себе си и са комплексари.След като не я е пущал дори на кафе с приятелки,то значи неговата ревност е така наречената БЕЗАДРЕСНА РЕВНОСТ,значи той ревнува от някакъв въображаем,потенциален мъж,от такъв дето , ще го срещне на улицата, в заведение в автобуса,как, щял да я погледне, заговори и т,н.Такива имат богата фантазия и могат дори да си повярват в това, което предполагат,а тя напразно може да отрича и да се опитва да докаже противното.Това е най-лошата ревност.Но това не значи, че той пък няма да кръшка , дори напротив за да си избие комплексите и да я накаже.Предложил и брак, за да може още повече да е господар над нея и да има основание да раздухва другите около нея.Явно последната вечер пак се е развихрил скандал, на нея вече и е писнало и тя тръгвайки на работа му заявява,че се РАЗДЕЛЯТ.Той не може да си позволи тя да бъде с друг и в главата му блясва идеята, че ще я убие,като алибито му е в кърпа вързано,защото видите ли предложил и брак,тя е тръгвала на работа и се е чула с колегите по телефона,с две думи докато е била у тях е била добре,а какво е станало на улицата,той не знае................ Тя ,жертвата е имала някакви чувства, които с времето са поохладняли, но е твърде възможно да е била бременна...........?Може би много отдавна е искала да го остави, но той я е заплашвал,че ако го остви,ще я убие.Тя го е "прочела " в очите му, че ще го направи,вижте само какъв гаден поглед има,да не говорим,когато е ядосан?!значи тя се е страхувала и затова не го е оставила.В навечерието на Коледа и предложил брак с оглед еуфорията около празниците,явно тя и той са си простили и са си обещали да започнат отначало, на чисто и тя е приела. Това е моето виждане по този казус.

Според данните и писаното в нейния фейсбук - тя е тази, която е ревнувала, и то с основание, защото е бил кръшкач. От неговия фейсбук оставаме с впечатление, че не я брои за нищо и иска да я разкара. Няма нито една нейна снимка. Същевремнно има снимки на други мацки от по-рано. Погледът му е наркомански и завеян. Ревност - ама друг път, тоя мисли само как да се епилира и какво още да си татуира. В останалото време - за компютърни игри, порно и мръсни чатове с жени. Видимо е безработен, а щом е закъсал финансово, значи я е държал защото е зависел от нейните доходи, колкото да не умре от глад. Относно бременността - това е най-вероятната версия, защото още щом е научил, е взел да обмисля как да я ликвидира, за да няма последствия в живота му - и годежът е бил добър вариант, за да излезе от кръга на заподозрените. Убийството е планирано, още в началото следователите го казаха - действано е планирано. Ако просто я беше заклал в пристъп на ревност /убийство от страст/, щеше да остане в шок, когато осъзнае какво е свършил, нямаше да прикрива следи, щеше или да се самоубие или предаде веднага. Но той е действал хладнокръвно. Ревността е измислена, за да го смятат, че е убийство от страст и да получи по-малка присъда.

ДА!Може и така да е,но виждам,че го е раздавл бохемски по Гърция, насам , натам, а и майката на убитото момиче също работи в Гърция.Та се питам, дали там са се запознали, или след като са станали гаджета, то тя го е завела там , да го запознае с майка си?!Но защо пък нито една снимка нямат заедно?Предложил и брак по Коледа 2016, а той е дал инфо в статуса си, че е сгоден с Милена от май месец 2015г.

Айде сега белобрадите магистрати да излязат с тълкуване като за пешеходната пътека. Партньорът е длъжен преди да се сгоди да прецени скоростта, пардон-ревността на другия. Щото ако последва убийство ще има съпричиняване. Така де - знаела е какво може да се случи.

За него е ясно, че е болен. По интересно ми е някоя девойка да сподели какво виждат девойките по принцип в подобен тип мъже, че се и сгодяват за тях. Никога не съм успявал да си отговоря на тоя въпрос.

Ревността, както и всяко друго чувство, емоция е твърде индивидуално за всеки, но може и да се възпитава, да се тушира.Къде са били родителите, дали някой е обяснил и показал, какво е достойно мъжко поведение и кавалерско отношение?Истината е, че в съвременното общество семействата се грижат много повече за материални придобивки и изграждане на фалшиво самочувствие у децата си, отколкото за духовното развитие, възпитанието на добродетели и ценностна система.Сега сигурно родителите му си скубят косите и се вайкат.А какво са направили, за да не стане сина им такъв безпардонен егоист?Жалко, погубени са два млади живота!

че е комплексиран откачалник, но чудно момичето как не го е усетило ???

А дали пък не е усетила? Не знам дали сте чувал/а за разликата в мисленето на мъжа и жената - мъжът се ндява, че жената до него няма да се промени, докато жената се надява да промени мъжа. Според мен и двамата са били наясно какво имат срещу себе си, но и двамата са живели в заблуда. И сега и двамата понасят последствията за наивността и глупостта си.

Почти всички хора си имат своите разочарования и драми, но няма чак такива последствия. Какво го третирате като някакво палаво момченце?

Защо покойната от всички мъже в региона е избрала именно този симпатяга? Има много жени, които обичат да ги ревнуват до смърт - висше доказателство за страстта и любовта на избраника. Лошото е, че понякога им представят седмото доказателство, като в онзи руски роман на Булгаков.

Грешка номер 1 - Това за ревността е скалъпено като смекчаващ фактор. Не е имало никакви индикации за ревност от страна на тоя самовлюбен играч, женкар и епилиран селски тарикат. Приятелката му е ревнувала - с основание. Това се знае. Грешка 2 - Няма жена, която обича да я ревнуват до смърт. Аз самата някога мислех, че се лаская от ревност и се чувствах нежелана, защото партньорът ми не ревнуваше достатъчно силно. Следващият ми партньор обаче беше патологично ревнив, изпадаше в умопомрачение и ми посягаше, аз веднага почувствах застрашен живота си и знаех, че няма да се поправи. Виждаше се ясно, че това не е любов, а обратното на любов! Приключих връзката и вече минаха 7 години, но още изтръпвам от ужас и погнуса - аз го асоциирам с убиец, без да е такъв. Смятай дали продължавам да "обичам" ревнивци.

Всеки ден ще осъзнава колко много е обичал себе си и колко малко нея и в същото време колко го е обичала, а сега как я няма. Дори на оня свят няма да е с нея и тя с него.

Това може да се очаква да мисли и чувства човек. Той не е.

ааа, първо ще има разработка на халката...

по-добре да гние в затвора 20-30 години, пък след това да пукне!!!

А трябваше да му съдействат!

от десетилетното увеличение на цените на топлоенергията, електроенергията,водата....и от акцизите на горивата,цигарите и алкохола ли? Щото икономията едва мърда...да ръста може да идва само от цени.

дукът мърдъ и топлу се някуй рабута ши свърши.

"Той е опитал да пререже вените си. Как е било допуснато, да го спасят, предстои да бъде изяснено, предаде bTV."

Да му пожелаем успех следващият път!

"но младият мъж бил болезнено ревнив." Комплексар! Обикновенно ревнивци са комплексарите с чувство за малоценност! Един мъж, който вярва в себе си, който има самочувствие, който дава много на приятелката си/ жена си, той не е ревнив! Ако въпреки това, една жена напусне партньора си, то той много бързо може да си намер друга, понеже може да предложи нещо добро!

най-харесвам мъжете със самочувствие, приятелките им са най-лесни

Прав си! Има и жени, които си падат по тъпаци, ама и те са от този сорт!

Номерца... с цел псих. експертиза да го изкара не съвсем вменяем ;-) - ако мине!

Добре де, що не го оставихте да си свърши работата докрай? След като това иска и го прави съзнателно, защо не? Без друго, за престъплението, което е извършил трябва да получи такава присъда, че да забрави въобще, че е човек.

Е - хубава работа! И да оставят някой мазен мангал в затвора без "приятелка"... Що за идеи?!

Всяко нещо по реда си и с времето си. Първо да го осъдят, после да си изтърпи наказанието, после ако иска и главата да си отреже.Да не бърза чак толкова много, има време за всичко, щом е имал време да убие ще намери време и за да обмисли, много пъти.

Трябвало да го е направил ,още преди да посегне на Милена и то по-решително не само до ...опитва !