Обвиниха Джунеит в умишлено убийство

Двойното убийство в Кърджали е поредното, извършено по мотиви, свързани с взаимоотношения в семейството, които имат дългосрочна история и не са свързани с някакъв конкретен случай.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Джунеит в умишлено убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-лесно е да укоряваш всички останали за бедите,които се стоварват върху главата ти.А дали не си възпитавал "мъж войн",мъж за когото жената не е човешко същество,а утроба за раждане???Ако е така,късно е да се вайкате.

Това са само хипотези. Накрая да не стане като случея в Пловдив? Най напред всички плюят после никой не се извинява за грешкитена полицията.

Започнах да чета коментарите, ама се отказах. Наистина има и елементарни, и луди хора... За мен това е една семейна трагедия, която няма нужда да се коментира толкова публично. А тя се коментира, за да извлече някой дивиденти от това или някой да си задоволи болното любопитство. Мисля, че това е въпрос /случай/, който трябва да коментират психолози, педагози, социални работници на някакви семинари или нещо подобно и изводите, които направят, да бъдат използвани при възпитанието на децата, в работа с родители. Не трябва толкова да се коментира тази семейна трагедия, за да не се изостря болката на хората допълнително... Спрете с тия коментари!!!

Трудно е за едно дете ако е с по лабилна психика да приеме такива лишения!Ясно е ,че ако беше показвала любовта си майка му може би щеше да е по-добре момчето.Психиката му е увредена ,то е ясно.Само луд човек би сторил такова нещо!Много сме зле уви!

БАЩАТА Е.пРИБРАЛ СЕ Е УМОРЕН ,НЯМАЛО Е ЗА ЯДЕНЕРПРЕБИЛ Е ЖЕНА СИ.мАЛКИЯТ СИН СЕ Е СЪБУДИЛ,УБИЛ Е И НЕГО .гОЛЕМИЯТ Е СПЯЛ.

няма любов в булгарските семеиства, родителите или се карат по между си или се карат на децата, колко пути родител казва на детето си че го обича, един два пути на две-три години, ако вуобще някога? нужно е децата да израстнат в спокоина среда, а това изглежда невузможно в булгария, защото родитилите са под стрес и си го изкарват на децата си, разбирам че не трябва да се угажда на всеки каприз на детето, но една хубава дума или похвала няма да заболи, децата израстват с твурде много отговорности и очаквания от ранна вузраст, а те са просто деца, оставете ги да будат деца, и когато му доиде времето те сами ще порастнат, пари се печелят, но изгубено време в кавги и обиди-не. а по случая- просто е ялко за цялото семеиство..извинете ме за латиницата, пиша от чужбина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъпи милиционери!Майката виновна,че го карала шизофреника да учи.Милиционера да си пъхне дипломата отзад.Момчето е за клиника,опасно болно и не трябва да се пуска.

с какво право този галош се нарежда и той барабар Петко с мъжете. Такива убийства по правило са от битов- семеен характер и са много БЪРЗО разкриваеми. А що се отнася до момчето- то ще си подесе и съдебното и божие наказание. Много е жалко че заради родителско пренебрежение два живото си отидоха и трети е погубен. В едно е прав този нещастник Цветанов- случаят наистина е поучителен със своя трагичен край.

НЕ СТАВА ЯСНО КАКВО ТОЧНО ИСКАШ ДА КАЖЕШ! СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА, ОТЪРСИ СЕ ОТ ЗЛОБАТА СИ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ И ТИ СИ ДОСТА ОПАСЕН!

Не им е чиста работата. За разкриването на убийсто трябва да се изяснят 3 неща: 1. Мотив (в случая е доста измислен) 2. Средство - ножът не е намерен (въпреки съдействието на заподозреният) 3. Извършител - хванали този,който се е натъкнал на убийството. Хем се е обадил сам, хем е убил брата си защото го е видял ?!

Как детето да не е получавало подаръци? Колко деца са отишли на мач в Англия? Наскоро нашите купиха лаптоп на брат ми - той няма да получава подаръци поне 1-2 години, защото следващата година за моя рожден ден ще купят на мен лаптоп,а аз няма да получавам подаръци също толкова - поне 1-2 години. Това, че няма да получаваме подаръци значи ли, че трябва да убия майка си? Намен също ми се карат, че не съм подготвен, макар че нося все 6-ци. Приемам го като задължение на нашите да ми се карат - това причина ли е да убия майка си? Брат ми е голям и на него обръщат по-малко внимание. Той се радва, че не му нахлупват шапката и не му връзват шала - това че обръщат повече внимание на мен, защото съм по-малък причина ли е брат ми да убие майка ми? Напротив - той дори се радва, че го оставят да прави почти каквото си иска. Мисля, че има друга причина, а лапето лъже, за да породи съчувствие.

тя майка му сама е паднала 28 пъти на ножа...

Виновни са американските филми!!! Те показват ужасяващо насилие най-вече над ЖЕНИ! За мен всеки, който гледа филми на ужасите , е потенциален убиец. Как иначе ще изпитваш удоволствие от насилието?! 2. В тях ни втълпяват, че трябва да си казвате по 100пъти "обичам те" на ден. Насадиха ни модел на поведение, който ни е чужд, но го смятаме за единствено правилен.

Абе много странен ми изглежда този случай. Каква е тази майка, която три години ще подарява на едното дете, а наа другото - не? Как става, че веднъж е много скромно и ученолюбиво, а после хладнокръвно затрива майка и брат? Бащата влиза в тях, но не се интересува от никого и излиза пак?

Защо винаги всички изключват най- елементарния и възможен сценарии а именно версията която върви в момента .Винаги единодушно всички почват с "как е възможно" и "от къде на къде" Ами ако искате да се върнем на един по предишен случай който нашето "следователско общество" заклейми още в самото начало и въпреки доказателствата отричаше именно случая с малкия пепи и ненормалната му майка ,то не бяха протести на таксиметрови то не бяха версии за отвличане и всички тогава се тръшкаха че ето видите ли една майка никога не би посегнала на детето си ,но какво излезе благодарение на една охранителна камера се разбра какво се е случило всъщност .Ама не нащо общество нали е едно такова предубедено и веднага всички разбирачи почват да философстват .Нека оставиме следствието да си свърши работата и всичко да се изясни пък тогава да коментираме може ли или не

Това са само хипотези. Накрая да не стане като случея в Пловдив? Най напред всички плюят после никой не се извинява за грешкитена полицията.По случея на Пепи аз все още не вярвам в това че майката го е убила.или искаха да прекратят протеста.

хаиде да чакаме за днк, куде е ноза, кога е станало убиството, кои друг е бил в кущата, куде е ноша, за да е скрит шоза става дума а умишлено убиство, куде е бил бащата, много е рано да се казе дори и при признание на сина!

А? Нещо искаше да кажеш ли?

"изключително ученолюбив и доста добър ученик" БАСИ ЛЙОТО Е ТОЗИ ЦВЕТАНОВ..... И ГЕРБ...... И БОЙКО....... И ЦЕЦКА......... И ВЕЖДИ ..../С ИЗВИНЕНИЕ "МИНИСТЪР НА КУЛРУРАТА", А САМО НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ НЕЩО НЕГОВО, А ?????? И ФИДОСОВА / БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ / И ..........

Слушах онзи ден по телевизията новината за тази случка. Слушах и не можех да повярвам. Седнали някакви и ми обясняват как видиш ли неговата постъпка била нормална, щото не бил възнаграждаван и не знам си какво още. Абе вие съвсем ли изперкахте? Това да удушиш някой, камо ли дете на 7 години, камо ли брат е всичко друго но не и нормално! Това трябва да си голям изверг за да ти хръмне въобще такова нещо. Този никога няма да се оправи, дори ще става по-опасен. Затова трябва да има екзекуция за такива! А присхолог или МВР министър, които ни обясняват колко нормално било това да се случи не са за този пост!

Прав си..супер странно е да ти обясняват спокойно по тв как ако не си доволен от отношението на родителите си имаш право да ги очистиш и да се отървеш от тях...само дето не препоръчаха в прав текст ако има и др такива деца да действат?!?

И аз се съмнявам, при пълни самопризнания, липсва ножът. Май много бърза Цветанов да покаже разкриваемост...

И моята майка не ми е правила подаръци, защото нямаше възможност, жената. И сега, според Цветанов, трябваше да я убия ли? Това е върхът на перфидното мислене, с което Цветанов експлоатира нещастието на това семейство!

Май има нещо нередно в цялата тази работа. Още вчера цветанов заяви, че момчето е направило пълни самопризнания. Днес заявява същото. Ама как така два пъти? А и как така при пълни самопризния не е казало къде е ножа, с който са извършени убийствата. А и следния въпрос възниква "Как хем ще убие предумишлено, хем ще е в състояние на афект?" Не знам как г-н Цветанов я мисли тази работа да предявява обвинения без да има необходимите за това доказателства? Аз лично вече не вярвам на вътрешния ни министър, който вместо да назначи обективно разследване, поставя етикети на хората. голям спазвач на закона, а в същото време неговото министерство съдейства за отвличането на малолетен гражданин на Република България и предаването му под юрисдикцията на друга държава, въпреки, че детето не само, че не е било съгласно с отвеждането си, но е оказало активна съпротива. Но да се върнем на етикетите и това кой има правото да съди. Защото, ако министъра на вътрешните работи може да издава присъди, тогава всеки може да бъде съдия. А и Цветанов няма юридическо образование и явно не е запознат с Конституцията на Република България, която гласи следното: "Член 11 1. Всеки човек, който е обвинен в престъпление, има право да бъде считан за невинен до доказване неговата вина в съответствие със закона в публичен процес, по време на който са му били осигурени всички необходими гаранции за неговата защита." Но явно г-н Цветанов не е учил право във ВИФ /сега НСА/, защото там учат за треньори, спортни мениджъри и даскали по физкултура. В последно време се нагледахме на разни риалити, на това как Цветанов и Васиелв (Роман) обвиняват кой ли не, в какви ли не грехове. Как Бойко Борисов се изживява като все и вся в тази държава. Как мнението им е е два ли не самата Божия повеля. В същото време Цветанов изнася СРС пред Народното събрание без да има законовото право на това. Няколко месеца преди това Борисов ни обяснява, колко сложно било да се изнесе документ от ДАНС, а няма и седмица след това обявява на всеослушание, че Станишев е изнасял секретна документация. Само забравя да каже, че на Цветанов жена му по това време е работила в ДАНС и тя също е можела да изнесе гореспоменатия "секретен документ", който в крайна сметка се оказа нещо, което може да прочетем и в жълтата преса. Така, че за мен това дело няма да е обективно, понеже има пристрастие. Явно беззаконие по други казузи и прекалено много фалш и лъжа. Обвинението е необективно, цели да покаже една показност на моментално разкриване на престъпление, да замаже очите на хората за други казуси. А и да не забравяме, че самопризнанията не са доказателство, особено, ако са изтръгнати в полицейското управление чрез физически или психологически натиск. А и много често напоследък се прави следното, че ти пишат "самопризнания" и след това те натискат да подпишеш, без да си наясно точно какво подписваш. По повод на разкриваемостта на престъпленията не съм забелязал да има покачване, по-скоро има спад. Така, че това дело е показно, необективно и предубедено. Не му вярвам. Не вярвам, докато не получа убедителни доказателства по предявените обвинения.

Напълно те подкрепям. Има нещо много гнило в цялата история.

Напълно те подкрепям. Има нещо много гнило в цялата история.

Hародът съвсем оскотя. преди година баща съсече двете си деца на улицата. Eдин студент уби колежката си с 50 удара с нож. Mиналата седмица син уби маика си в пловдивско село. Bчера младеж уби маика си и брат си. причините са алкохол, наркотици, лудост, мизерия. B три от тези случаи причината е възпитанието. изтървано, лошо възпитано поколение.

Голяма трагедия. Жалко е, че момчето е посегнало на майка си и брат си, които сигурно е обичало, а не на тиквениците като Цветанов, заради чиято политика на геноцид стават такива семейни драми. Не мога да чета повече такива новини. Да докарат народа си до това плачевно състояние и вместо да се махнат заради некадърност, те викат психиатри да доказват, че родителите са виновни, а не те?!? Пфу! Гадост!

прав си бай Стояне,Цветанов е виновен за убийствата в България и по света много отдавна,даже и за Едип,който уби баща си,помниш ли?

Още едно потвърждение на теорията ми, че прекаленото учене води до побъркване.

ИМЕННО!!! На всички дървени философи тук обаче ТОВА им убягна.

"младежът не е бил възнаграждаван от семейството си" - ами как да бъде възнаграждаван като хората нямат пари. Ето до какво довете управлението на ГЕРБ - до убийства и кървави драми. Докога ще търпим това продажно и некомпетентно правителство. Мутрата Борисов строи ненужни магистрали за да прибира милиарди комисионни, Цветанов си построи 14 апартемента и вила палат с басейн с парите на народа а хората нямат пари да купят подаръци на децата си. Вместо да дадат на народа по високи заплати и да спрат даначните проверки и да махнат акцизите както правеха предишните правителства, мутрата строи магистрали и реже ленти - нещастик, това е геноцид над българския народ и когато Алексей Петров стане премиер Боко Тиквата директно влиза в затвора за престъпления срещу народа!

Е по-голяма глупост не бях чувал. Всъщност из този форум може и да има по-голяма, не съм изчел всички бисери все още.

Такива неща стават навсякъде, но като прочета мненията започвам да се притеснявам, че ненормалниците вече са повече от допустимото.И Нинов, пий си хапчетата редовно, иначе няма файда.

г- Нинов , моля ви , вземайте си редовно хапчетата . Поздрави Д-р Минов

гн нинов, много сте зле. моля помислете си добре преди да напишете нещо. липсва ви всякакво умение "то реасон"(това не знам как да го преведа точно). не виждам каква врузка има управлението на бб с това убииство. не бях чувал сущо изцепката за "никому ненужните магистрали"! моля ви, не се излагаите!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

г-н Нинов след това писане се съмнявам дали е жива майка ви.

Учебниците по криминалистика и по психология са пълни с подобни примери. Майката е родила това момче доста млада, възможно е заради него да е била омъжена, и не е знаела тя самата какво да прави с него и как да го възпитава, и когато той е в пубертета, тя се държи доста неадекватно - тези случаи също са много чести - твърде млада жена изведнъж вижда един дангалак до себе си, с лабилна психика, тя го помни като малко бебе и безпомощно дете, а той вече се опитва да бъде някаква личност, но тук се появява второ дете, вече голяма част от нейното време и внимание се отклонява към второто дете, бащата е вечно зает, в семейството не се говори за нищо човешко, всеки тича по задачи, и момчето в пубертета практически е оставено само на себе си, на някакви съученици, които или се дрогират, или се гримират по цял ден, и отникъде няма съвет и подкрепа ... В таз ивъзраст на буйни хормони и малко самообладание много лесно се излиза от реалността и се получават изблици, които си имат название в психологията - афект - неуправляемо състояние, при което човек изригва като вулкан от смесени чувства, маха с ръце и крака и с каквото му попадне в ръцете /в случая е бил нож, за съжаление/ и последиците са ужасни. В много държави убийства, извършени в състояние на афект, ако то е доказано в съда, не водят до наказание, а само до определение за лечение и сериозни грижи, за да се излекува човекът. Начинът, по който са извършени и двете убийства, и фактът, че той не казва къде е ножът /вероятно сам не помни къде го е захвърлил - получава се затъмнение на съзнанието/, говори именно за такова състояние на афект. Дано да има у нас все още специалисти, които могат да разгадаят състоянието му и да му помогнат някак. Това е голяма трагедия. А псевдокомунизмът и псевдодемокрацията, които ни се случиха в държавата, нямат нищо общо - тези психически отклонения се срещат във всички общества ... Кураж на този баща, и дано роднините и близките да се стегнат малко и да обърнат нужното внимание на детето.

Как не те домързя да пишеш такъв ненужен никому ферман. Министър Цвъци с изявлението си наруши едно от основните права на това момче, право по международна конвенция, чиято страна е и нашата държава. а то гласи : "Член 11 1. Всеки човек, който е обвинен в престъпление, има право да бъде считан за невинен до доказване неговата вина в съответствие със закона в публичен процес, по време на който са му били осигурени всички необходими гаранции за неговата защита." КОГА МИНА ПУБЛИЧНИЯ ПРОЦЕС, ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ЦВЪЦКО ПРЕД МЕДИИТЕ, КОЙ СЪД Я ПРОИЗНЕСЕ, КОЯ ВИСШЕСТОЯЩА ИНСТАНЦИЯ Я ПОТВЪРДИ, ЧЕ ДА Я ТИРАЖИРАТ ИЗ МЕДИИТЕ КАТО НЕОТМЕНИМА.

Каква защитна пледоария... А когато американски ученик превърти и изпозастреля учители и съученици, САЩ ги разкъсваш на парчета...

Това да не би да е комплимент?! Много съм поласкана. В САЩ тези неща стават всеки ден, а у нас - втори случай за 19 години, единият беше в София, вторият е този. Мисля, че си заслужава вниманието. Дано да не се случват изобщо, ако ме питаш мен, ама като стане - трябва да се прави нещо. Най-важното е да се разбере и да не се приписва на политически или други измислени мотиви - не е това, всъщност е по-сериозно. За съжаление, тъй като българите по принцип сме по-рационални и практични хора от американците, не сме с толкова промити мозъци, поне аз принадлежа към такова поколение - нас ни учеха да мислим, изобщо ни учеха, книжки четяхме, разчитахме на себе си ... Днешните младежи всъщност са в много по-тежко положение, затова и са по-лабилни.

Горна Оряховица. Детенцето вика на лекарите - "Моля не ме слагайте в хладилника..."... Преди Плевен - път - кортеж... Аврора всъщност знае...

ти разбираш от всико, че и повече! има си хас де, с тия 5 висши, оставаше и да не разбираш..

Две - гърди, две бузите и още едно - мустаците???

на 19 години? Че, тя вече е изпускала всички бикове, пардон, влакове...

Едно дете , което си мисли, че не е обичано, може да е много ядасано на майка си, дори когато я обича. А когато има ревност към по-обичан според него брат или сестра, нещата се усложняват. Момент на силен афект може да доведе до фатален край, особено ако детето е по-импулсивно и трудно контролира реакциите си. Родителите нещо не са дооценили, нещо не са довидели, някъде са сгрешили. Не са невинни, но никоя майка не заслужава подобна смърт. Единстветият без вина в случая е малкото братче. Мир на праха им. Дано се окаже, че убиецът не е Джунейт, трагично е да се живее с такаво вина.

Боже,колко мъка има по този свят ( нерегистриран ) 23.01.2011 14:27 Свали си розовите очила..........

Лека им пръст на убитите. Ама не мислите ли че детето е намразило родителите си заради името което са го кръстили - Джунейт?!? Те направо са се подиграли с него..

Случилото се е въз основа на отношението на България към потърпевшите. Там е проблемът! Това отношение трябва да се промени и спешно да се вземат мерки за това!

И какво точно е отношението на страната ми към потърпевшите ?! Прекалена толерантност , може би ?!

България е длъжна да осигурява условия за израстване и обочение на своите граждани. Както виждаме това не се получава при някой определени съсловия на населението! За това трябва да се вземат мерки! Незабавно, независимо от корупционното управление!

Ле-лее какви глупости говориш! Някой ти промива мозъка на теб!

КАКВО, МИЛА МОЯ ИСКАШ ОЩЕ ДА ТИ ОСИГУРИ "БЪЛГАРИЯ", МОЖЕ БИ ПАЛАТ, СОЛИДНИ ДОХОДИ, БЕЗ ДА РАБОТИШ, ДОМАШНИ ПРИСЛУЖНИЦИ, ДЕТЕГЛЕДАЧКИ И ПСИХОЛОЗИ, КОИТО ДА ОТГЛАДАТ И ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦА ТИ, ЗАЛЧЕТАТА В УСТАТА ТИ ДА СЛАГАТ И ПР.ПР. ТОВА ТУК Е БЪЛГАРИЯ, А НЕ РАЯ. НА НИКОЙ ЖИВОТЪТ МУ НЕ Е ЛЕСЕН, В ТОВА ЧИСЛО И НА МЕН, НО ПОЛАГАМ УСИЛИЯ ДА ОЦЕЛЕЕ СЕМЕЙСТВОТО МИ ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ И НЕ ЧАКАМ "БЪЛГАРИЯ" ИЛИ КОЙТО И ДА БИЛО, ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН. БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА, КАКВАТО И ДА Е АЗ Я ОБИЧАМ.

Ето това са бъдещите ДПС активисти, тази партия трябва да се закрие докато е време.

Защо пишете глупости.Как не е получавал подаръци.Колко деца на неговата възраст са ходили на мач в Англия.Джуни никога не е бил лишаван от нищо.Баща му се труди на няколко места за да може да не им липства нищо.

Айде стига променяхте заглавието бе.

Егаси психаря...още година и щеше да се махне от тая къща. Но така им изнася на повечето родители, не обръщат внимание на децата си и резултата е явен!

Не знам кой е убил детето и майката,но този психолог е някво идиотче-.Има ли деца?Този говори някакви глупости, той е луд за връзване.Точно незадоволените и необичани деца обичат родителите си най-много и вервайте много обичат по-малките си братчета-по-скоро ще лежат в затвора отколкото да убият братята си.Бащата да се проучи,може да има договор с младежа ,защото е непълнолетен.И за бога-да се проучи дали няма маниак на свобода.Дори да е момчето-не бързайте.

Може да се обърне и в едната и в другата посока. Така че не говори глупости.

Моя приятел мрази по-малкия си с10 години брат. Втория му баща непръкъснато носи подараци на сина се, а на приятеля ми само крещи. Но най го е яд на майка му че го позволява. Сега е в 10 клас след 2 години се маха и няма да ги погледне.

Съветвам те и ти да се махнеш от твоя приятел докато е време. И аз имам 10 години по-малък брат, никога не бих си помислила да мразя него или родителите си по какъвто и да е било повод. И ще се побъркам, ако се случи нещо с който и да е било от тях.

Аааа...., ето истината - МАХА СЕ, а не убива! Това е нормалната реакция, всичко друго е НЕНОРМАЛНО и ако наистина е убил, то мястото му е в затвора и то доживотно! И все пак мисля, че той е невинен, че някой друг-вероятно бащата е извърштелят....

не го винете ако не сте го изпитали върху себе си. и аз съм израснала с такава майка и е трудно да се превъзмогне, много наранява това отношение. аз лично съм го възприела, въпреки че не мога да го разбера, навярно е въпрос на човешка интелигенстност и някакви комплекси в родителя. Радвайте се на децата си и ги обичайте!

Такива като вас са наранени, защото дълбоко обичат родителите си .Презадоволените деца са тези ,които не уважават родителите си.И в двата случая,вие например не сте убила майка си и съм спокойна за вас,че не бихте и посегнали.На 17 годишните младежи не им пука за контролни по химия.Пука им за братята им-те са в подобно положение,няма мотив за убийството на брата,тово момче дори не може да разпознае дали е жива или не защо ще убива свидетел и тогава ще звъни на бърза помощ.

Ужасяващо е, че някой деца търсят лошото в къщи. И намразват братя и сестри. Момичето от Горна Оряховица, което роди мъртво дете забременяло от рома, защото я пренабрегвали родителите- братчето и, е БОЛНО ОТ ЛЕВКЕМИЯ( рак на кръвта). и егоизмът е толкова огромен, че не сразбират ценостите и колко е жестоко да е болен човек от левкемия. И как на тази ученичка не и се обръща внимание. И тук подобен случай. Вместо да се оценят нещата се стига до жестокост в името на ЕГОИЗМА

Ей, не можа да си измислиш име ли? Не пиши от мое име, моля те или си добавяй буква от фамилията!

мила, мила, циганите са си цигани, не разбирам защо казваш "ром", още малко и "бакарди", пфу, гнусна работа, наричайте нещата с истинските им имена

толкова сте зле всички ...няма турци, няма балгари ........отидоха са си два млади живота и още 2 са разбити , лесно от страни да се приказва .. дано не ви доиде на главите .. да почиват в покои душите им *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много е правилно това което казваш:(, трагедията е голяма((

имаше един Кънчев, за който имаше от безспорни та по-безспорни доказателства, че е заклал майка си, баща си и брат си в кв. Гео Милев, София. И той първоначално беше направил пълни самопризнания /след як кютек, както се оказа после/ Накрая го оправдаха. Ха да не бързат да се фукат прокурори и полицаи, да не излезе накрая някоя много по-гнусна история

Прав сте,свидетели трябва да се търсят, а сега заради този психолог ще си мълчат.17 годишните са кльощави и недохранван-възможно ли е .Детето може да е убито първо на покрива и майката да е била изнудвана .Асъседите?А бащата?Някой може да ги е убил с цел отмъщение-има ли починали деца в бърза помощ,където работи бащата.

Много си глупав!А с твоето на кого подражаваш?

Каквито и да са причините, довели до решението за убийството, да убиеш майка си - тази, която те е създала и отгледала - от това по-гнусно престъпление няма! На тази възраст човек е много чувствителен и лесно изпада в афектно състояние. А когато падне пердето пред очите, всичко е възможно!...Можело е някак да се въздействува и да се обясни, че подобно пренебрегване най-малко не е желателно!... А и това, че парите, приготвени за следване, са били изразходвани за други цели и най-вероятно без да се иска неговото съгласие, е преляло чашатана търпението му и е последвала своеобразна верижна реакция!... Не трябва да се пренебрегва и влиянието на околната среда - приятелите, филмите по кината и ТВ, Интернет и т.н. Както и да е, още един млад живот е прекършен! Сега ще последва съд, затвор... и край на мечтите!... Трябва съответните органи сериозно да помислят за причините, довеждащи до подобни трагедии!

Ще има ли патоанатомична експертиза, ДНК експертиза и прочее процедури както си му е редът?, Следи от биоматериал на сина по оръжието на престъплението намерени ли са били, намерен ли е изобщо някъде ножа, с какво е убита тая жена, но доказано с факти и веществени улики, а не с жълти преразкази! Малкото дете... ДНК анализ на следи от убиеца във връзка с неговото убийство ще се направи ли? Как е било удушено то - с голи ръце, с въже или с възглавница? Толкова доказателствена недостатъчност и неяснота, че целият случай крещи за невинността на младежа и мързела на разследващите. Или може би вече по закон целенасочените медийни внушения, които министърът прави ,са достатъчно и дори предостатъчно по тежест доказателство за неоспоримата вина на всеки, за когото той публично се изкаже неласкаво или го набеди в тежко престъпление.

Според мен това не са всички мотиви за убийството. Едно интелигентно, умно и кротко момче да грабне току-така ножа....не вярвам. Според мен е възможно да е разкрил семейна тайна, например, че е от друг баща, и така да си е обяснило защо са го пренебрегвали вкъщи.

И аз за нещо подобно си мислех.

Не се съмнявам, че иначе сте титани на мисълта...

Напълно подкрепям момчето! И моята майка ме малтретираше! Напр.Разби ми главата в глидерите на чугунен радиатор! И моята майка даваше всичко на по-малкия ми брат, а за мен - каквото остане! РАЗДЕЛЕТЕ СЕ С МИТА, ЧЕ ЗА ДЕТЕТО Е ПО-ДОБРЕ ДА Е ПРИ МАЙКАТА!

А пробвал ли си да избягяш?И по време на бягството да отървеш смъртна опасност?При мен номерът мина и нещата се обърнаха в моя полза.

Аз бих се изразил с думата РАЗБИРАМ момчето , а не подкрепям.Каквото и да е преживявало момчето е имало друг начин да промени нещата.

И Защо без да се познават фактите по случая се правят такива дълбоки и аналитични коментари. Нека все пак да не забравяме, че докато няма присъда-влязла в сила-Всеки е невинен до доказване на противното! Така че в хода на разследването има само заподозрени, а кой и защо е, това е въпрос на събиране на доказателства. Нека не забравяме и колко пъти истинският убиец е не този който първоначално са нарочили.Няма да кометирам и как се изтръгват т.н. самопризнания, които разбира се не са никакво основание да се постанови осъдителна присъда, ако това не е подкрепено и със съответните доказателства. Нека кажем само -жалко че една млада жена си отиде от този свят-независимо от етническата си принадлежност и едно съвсем малко дете е лишено да изживее детството си! Причините за всяка трагедия са каквито са!

Защо трябва да разделяме хората, дори в такава голяма трагедия на българи и турци! Вместо да се разделяме и определяме, да помислим и да си извадим изводи за нас от случая.

От хора които носят такива имена какво друго може да се очаква!!!!!

Какви глупости говориш? Забравили колко такива случаи има през последните години и с български имена? Злобата ти е толкова голяма, че забравяш, че независимо от цвета, религията, езика, имената - всички ние сме ХОРА.

а тебе кой "умен" те кръсти "гост"?

Какво толкова се коментира една битова драма? Че и се замесиха и демокрацията и корупцията и глупости. Момче в трудна възраст си го връща на майка си, но не обмислено, бил е афектиран. Това не го оправдава в никакъв случай, но явно и майката съвсем не е била стока. Може ли един подрастващ така демонстретивно да се пренебрегва и унижава от родителя си, за сметка на другото дете? И то от дълго време...

Както и вчера написах - ревност от по-малкото дете е в основата на всичко! За вина на майката не може да се говори, защото младежът е имал субективно усещане, че е пренебрегван и едва ли е така! Но родителите трябва да са много внимателни, когато отглеждат деца с толкова голяма разлика или повече деца в семейството! Да не говорим, че днешните деца живеят в общество с объркани ценности, често без трудови навици, изцяло са потопени са във виртуалния свят на интернет, стават егоисти, искащи от родителите всичко, а не даващи нищо и т.н., и т.н.