Полицай застреля 16-годишната Елеонора преди 17 г.

На 30 януари 2001 г. малко след полунощ 16-годишната ученичка Елеонора Димитрова бе застреляна в центъра на София. Убиецът бе полицай - Калин Кьосев.

Обратно в новината

Коментари - Полицай застреля 16-годишната Елеонора преди 17 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, Дир-ници, днес засякох при вас вече 4 пропагандни статии, в същия дух - убити от мъже млади красавици, от special selection на Български хелзински комитет. Щото старите и грозни жени, станали жертви на убийства през "времето на демокрацията" - кучета ги яли, нали?... ;)

Конюнктурно-пропагандно ровене в старите криминални хроники и нарушаване на покоя на мъртвите и техните близки. Вместо да вземете да изложите повече свежа кръв! Вземете пречукайте малко жени и деца СЕГА, да видите как веднага ще стане изведнъж актуална, неизбежна и задължително нужна ще стане Истанбулската феминистично-LGBT конвенция!

имаше правото да е джендър и да се омъжи за таралеж, това нямаше да се случи! Веднага да се ратифицира ИК!

А какво ни чака, като в държавите, приели конвенцията. Да прочетем и да видим какво ще ни се случи ако я приемем: "Потресаващи примери от Западна Европа за двойните стандарти на джендъра"

КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ОБЩЕСТВОТО, НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ. КОНВЕНЦИЯТА НЯМА ДА Я ПРИЕМЕМ!!!

За пореден път ни мислят за малоумни, спомням си случая пълна пародия, за това Запада ни подиграва: Простреляна отдолу с изстрел във въздуха. Но възмездие винаги има и за съдниците.

мога да ти опиша какви злини ми сториха комшиите кражби, лъжи, инсинуации, доноси, подигравки, посегателства, но по неволя всичко си премълчах , дано си прав и да има възмездие и за тях

И какво щеше да стане , ако имахме ратифицирана "анадолска конФекция"?Та нали тези , които ни доставят наркотиците ни принуждават да ратифицираме позорния документ, с който се задължаваме да издържаме джендър идеолози,да им предоставим неограничени права да "бъркат" в мозъка на децета и внуците им, да приемаме и издържаме всеки навлек без документи(но декларирал че е обърнал резбата) ... и в последствие и неговите роднии ... Та същите тези международни бандитски групировки съвсем спокойно печелят от проституцията, и в същото време ни учат как да защитаваме жените и децата от насилия!

Наде, Наде, кога ще научиш значението на думичкте, които ползваш? "Застреля" е кога е стрелял в нея, а тя е получила куршум от рикошет.

Стават грешки .Със сигурност съжалява за стрелбата .Някой ще кажат ама това няма да върне момичето ами то никой никога не се е върнал от отвъдното независимо как е заминал там и постоянно ще заминават млади хора при инциденти болести...това е положението .Според мен наказанието му е напълно достатъчно.

ако я беше ударил с юмрук и ако тя беше умряла и да мърмори после че не е искал да умре ами само да я нарани...това е друга нещо .Тука става въпрос за липса на каквато и да било агресия към момичето .

vasilissa@

А какво налага стрелянето с пистолет по улиците? Пък било то и нагоре? Да стреляш за забавление сред хората по улицата?

жалко за младото момиче, но какво общо има показаната тук корупция в българската съдебна система с конвенцията за защита срещу домашно насилие?

Някой знае ликакво стана с убийството на управител на заведние, за което беше обвинено 6-годишно дете?

Какво иска конвенцията в статията: "Феминизмът и социалното разложение" Какво ни готвят.

Кастрация на тъпаците като тебе.

Тетополовия от БХК, май статията цели десятката. Защо сте решили, че не знаем какво правите. И как всичко ще остане скрито покрито. Толкова са елементарни целите ви. Парите няма да ви помогнат. Идват други времена, в които не се вписвате и няма как да съществувате в тях.

За сетен път се убеждавам,докато чета коментарите на останалите колеги,че всяка една статия манипулира волно или неволно обществото. За щастие или нещастие познавам лично Калин,дори съм бил с него в обаща компания. Беше бохем, пииваше яко ,за белото не съм свидетел. Знам ,че той отиде сутринта и се предаде сам в Шесто.Знам ,че нямаше как неговия макаров да даде точна стрелба от над 60 м. трагичното е че си отиде млад живот. Принципно и аз ненавиждам куките,защото са корумпирани,прости и нагли, но когато познаваш човека е различно. Призовавам да не обобщаваме!нека всеки си има своето мнение, но нека не го натрапваме,защо в общия случай бъркаме!

вие бяхте следовател или прокурор по делото и преиначихте или унищожихте докзателствата срещу приятелчето ви пияница, нали? ето, вие сте корумпиран и в норманла дурява щяхте да сте в затвора заедно с пияницата убиец. радваите се че сте си в българия :)

Щом предполагате ,че един следовател или прокурор би писал в този форум,вие определено не знаете на кой свят се намирате. Не позволявайте да ви манипулират,това искам да ви кажа.Всеки с глава на раменете може да си състави мнение. Това обаче няма нищо общо с лепенето на етикети.Вие дори не знаете покаква линия познавам Калин!!Но пишете!Е усещам ,че съм бръкнал някъде където не е хубаво на авторите на тая статийка!А може пък да им е хубаво?

по повод на един диалог по-долу с някакъв моралист, който ме нарече ченгеджиййско незнам какво си. Първо - много жалко за хубавото момиче, случаят е жестока трагедия, вината на стрелялия е огромна и наказанието е заслужено, но с малок, срок, според мен. втори извод - темата се обърна и се започна оплюване на полицаите, баретите, жандармерията и всичко живо с пагони, вечния обект на подигравки още от време оно - предложение: да се закрият всички тия служби и да минете на самоотбрана, за да рахатясате. Предложение до омразниците тролове - направете подписка за закрийте на МВР, МО и съответните служби и тогава ще можете да се защитите сами. Успех.

Битите от цигани деца-гребци, които така и не видяха защита от полицията, са съгласни за грузинска реформа във въпросните държавни служби. Циганите, които после бяха защитавани от полицаите, не са.

Джак Д. ( нерегистриран ) 30.01.2018 12:08 А, ти си от онези. Моите искрени съчувствия и успех с лечението! ОТГОВОР От кои ОНЕЗИ бе нещастник? Ако имаш предвид службите, не не съм от онези. И се чудя как при подобна омраза и презрение само заради униформата тия онези си вършат повечето съвестно работата, за да има що годе ред и сигурност. ченгеджийски апологет ще наричаш баща си.

Не, нямах предвид "службите", както номенклатурски се изразяваш. Те не подлежат на лечение.

В кръвта му открили кокаин?!Ноооооо, специалистите ме могли да докажат КОГА и КОЛКО дрога е поел полицайчето! Хитро, а?! Значи, когато утре ме спипат със 1,5 алкохол в кръвта, аз ще искам специалистите да докажат кога и колко алкохол съм изпил? А може и каква марка алкохол? Иначе не могат да ме осъдят и да ми вземат книжката!

Могат. Правовата държава и презумпцията за невинност не са за всеки. А пък ако си ченгесар, ако ще на място да те хванат пред свидетели с димящо оръжие в ръка и три вида дрога в кръвта, пак си оставаш невинен и можеш спокойно да търчиш да ревеш за заплатки.

стана ясно от кои си, хейтърчето нормално то. дано ти се случи да те хванат бабаити и наблизо да няма полицаи да те отърват от грабеж или побой, за да ти дойде умът в главата.

Друсани полицаи, патент на демократизма.

Цялата работа мирише и смърди на много, много наркотици!!!

не е много,но е достатъчно

щом балистичната експертиза е доказала, че куршумът в тялото на жертвата е от пистолета на полицая, какво значение има под какъв ъгъл е поражението (проектила)? Може момичето да е било наведено,непременно права като стълб ли е трябвало да стои?!

Ми щото може извънземни да са задигнали пищова, да са застреляли Елеонора и да са го подхвърлили обратно на тюфлека, очевидно! Па като гледам присъдата, то май съдиите точно това са приели, че се е случило, и са му друснали само наказание за неопазване на служебното оръжие!

затворническото общежитие по режима си се равнява долу-горе на казармата!Значи убиваш човек и отиваш на казарма за три години!Даже в затворническото общежитие им дават и професии!

2001г бях на 17 години. Готина свободия беше. От 14 годишни тръгнахме по нощни заведения (без родители, сервирали са ни алкохол), прибирали сме се с таксита сутрин, трима приятели от класа на 15г си поръчахме проститутки в къщата на Ванката, в компютърни клубове на нощни сме ходили, пушеше се навсякъде. Децата трябва да се пуснат "на улицата" за да учат живота практически и видят добро и лошо - така силните оцеляват. Това не става в класната стая с теория.

Е, Вие подготвихте ли се за живота - проститутки, алкохол, побоища, вандалщина и т.н. Защото ние родителите по друг начин си представяме живота на децата ни/ви - семейство/партньорство, хобита, приятелства, създаване на блага за вас и другите, самоусъвършенстване.

Деца ли ти се приискаха, да ги учиш на "добро и лошо"? Ами, нормалните хора, точно това НЕ искат да се случва на децата им. Разбираш ли? Точно си описал "нестереотипната роля на пола", която ни натрисат с Истанбулската маша на дявола.

Лятото ще стана на 34г, имам малък син. Тролнах последните две изречения да изкарам малко възмутени коментари:ДДД Иначе ние така израстнахме със занимания за възрастни, училището пълен та*ак и наркотици поопитахме, но по някакво чудо завършихме университети, за прилични пари работим. Само Ванката още не е семеен.

Из всичко, прочетено до тук, изводът е един- милата родна картинка не се е променила нито на милиметър, така и последната надежда за промяна в по- добрата посока и към неподкупното правораздаване, умира окончателно. Амин.

ИК е рожба на престъпници в условията на хаос. А всяко правило, дори и най лошото, е по добро от хаоса. В последния вирее всякакво зло. Ще изложа по памет Айнщайн. На смъртния му одър, го попитали: А кой ще ви наследи. Той отговорил -не зная. Изберете сами. Препоръката ми е следната: Изберете мъдър и трудолюбив. Ако няма такъв, изберете мъдър и мързелив. Ако и такъв няма, изберете глупав и мързелив. Но в никакъв случай не избирайте глупав и работлив! Дано ви е станало ясно какво е имал предвид.

Смърт при непредпазливост е когато стане автомобилна катастрофа без очевидно нарушение и някой почине от раните си.когато действащ полицай стреля във въздуха е убийство чисто и просто.значи пиян и дрогиран полицай стреля със служебното си оръжие,убива те ноооо понеже е без да иска лежи 4 години?А отговорноста на държавата къде е?Това е държавен служител.

Тя ще изплато 50 000 кръвнина на нещастното семейство. Това малка роля ли е? Ама, .... ох, забравих -това ще е от нашите данъци... ама нали, държавата, това сме ние? Ми, начи всички сме виновни. Шом е така, всички ще си плащаме. Държвата, не сме ние, само когато е откъм взимащата страна...

...не мисля, че тази история е мухлясала. Мисля, че нелепата смърт на това момиче не трябва да бъде забравена!Този случай само напомня, че в България през всичките тези 29 г. преход не е имало никога справедливо и адекватно правосъдие.За съжаление, магистратите приемат версията на адвоката, че полицаят е действал по непредпазливост.А всъщност, прокуратурата си е била на мястото. Аз също смятам, че полицаят е извършил умишлено престъпление и би трябвало да лежи до живот! Защото понятието "умисъл" не значи само да действаш в даден момент с воля и желание да постигнеш някакъв резултат, а значи и друго: да допуснеш, че деянието ти, действието ти може да има опасни последици, но въпреки това да не го предотвратиш, и да го извършиш!Това е равнозначно на умисъл. Имаме тежко, квалифицирано престъпление - извършено от човек на реда - полицай, в състояние на алкохолно опиянение, под въздействие на наркотични вещества. Обществено опасен служител на "реда".Убито е 17-годишно момиче, абсолютно невинно.Да не говорим, че магистратите явно не са искали да търсят каквато и да е превенция - от тогава, всеки с пистолет, ако застреля "случайно" човек, знае, че ще лежи 3-4 години. Колко му е? За съжаление, малко хора разбират, че ако притежаваш огн.оръжие, няма как да го употребиш "случайно". Та пистолет, дори празен не се насочва към човек!Всякакво заиграване - фукане пред околните, даване на пълно и заредено оръжие на друг човек или дете, стрелба във въздуха е....УМИСЪЛ!

Ми не е мухлясала, щото тоя още си е ненаказан, и второ на ръка, щото случаите продължават да се повтарят - Пипи отдолу хубаво припомни за прегазеното от друг полицай бебе, и това съвсем не са единствените случаи на убийства, извършени от тая ченгеджийска паплач. Друг е въпросът, че тук явно е пълно с платени клакьори на МВР или просто обикновени малоумници, за които това, че е момиче на 16, а не мъж на 35, и че било станало преди еди-колко си години, че ченгетата открай време насам се друсат и разстрелват граждани като им кефне, явно не е толкова важно, колкото конвенции, тенденции, джендъри и всякаквите други кривулици, по които кръжат мозъчетата им.

И по какво този случай се различава от един друг, по-скорошен: когато пиян и надрусан граничен полицай премаза едно бебе в количката му, на тротоара, а колегите му "самоотвержено" го наливаха с млекце, че белким разредят алкохола, който е погълнал?! Тук разбрахме, че виновния са го уредили с минимална присъда. Значи и другият може да разчита на същото - при добър адвокат и немарливо проведено следствие от "колегиални" подбуди, освен Господ да ни пази, няма кой друг ! Само че тогава се питаме друго - а за чий си отглеждаме най-много полицаи на глава от населението, а за чий са ни прокуратура и съд, когато справедливостта по нашите земи е оставена в ръцете на Бога?!

Той оня пограничен тюфлек с приматската физиономия вече го изразчита. Намалиха му присъдата от седем на пет май беше, ако не е обжалвал втори път. Демек идната година вече ще излиза за добро поведение. Хич не е зле да си милиционер в тая държава. Привилигии, пищов, не вършиш нищо, пенсия на 45, вдигат ти заплатата когато кажеш, че и стоиш над закона.

Така е, Джак, но все си мисля - понеже напоследък машината за облъчване е включена на макс;) - нима с ратифицирането на един документ ще спре насилието?! Или ще се промени чудния ни шуробаджанашки манталитет?!;) Или пък, ако наистина ИК е панацеята на насилието, ми да я подписваме, НО едновременно с това да уволним полицаите, прокурорите и съдиите - нали ИК ще ни пази от насилие?;)) Но като цяло, на този етап си мисля, че и ИК , и "органите", са ми еднакво безполезни;)

Ето заради ей такива коментари като тези в дир-а, имаме нужда не само от Конвенция, но и от цялостно преразглеждане на законите и наказателните процедури за насилие над жени. Хубаво е хората да си пишат и имената до коментарите, та да стане съвсем видно. 16г момиче е разстреляно на улицата в сърцето на столицата от пиян и друсан полицай. Дирниците заключиха, че вината е нейна, че била толкова късно навън. Вината е родителите й, че са я пуснали да се шляе с гаджето по нощите. Дано един ден да се изправите пред майка й, която не само е загубила детето си, но никога не е получила възмездие за това. Убиецът си гледа живота. И й кажете в лицето "Твоя е вината, че детето ти е мъртво". После се чудим защо аджеба цяла система е помогнала на убиеца да се измъкне и да не изкара нито ден в затвора. Ето с такива хора е пълна наШта система

сега като доиде ,,джендърската,, полиция всичко ще е ...о.к. ...!!!

То случилото се -случило се преди 15-16 години,но на тебе ти е малко пипенцето ,за да можеш да разбереш,защо сега те манипулират с тази статия! Ама то не става само с ядене!Иска си и акъл!

Аз бих казал, че вината е не на майка ѝ, властите, дядо ѝ или дядо ти господ, а на оня, който е произвел изстрела, а също и че ефектът щеше да бъде абсолютно същият, ако не беше младо момиче, а стар мъж, но всеки с манталитета си.

Айде сега, дебилите от БХК да извадят много по-пресни случаи за насилие над възрастни жени от цигани! И да ни покажат колко от извършителите са осъдени, на колко години и дали са излежали / излежават присъдите ефективно! Защото показването на хубави момичета, жертва на престъпления с многогодишна давност, ама никак няма да променят мнението ми, че ни карат да приемем един антибългарски и вреден за държавата ни документ! Който освен това не само няма да реши подобни проблеми, а ще създаде много други, които в момента не съществуват! А престъпникът наркоман в този случай е осъден и е лежал в затвора! Друг е въпросът как и защо така се е водило следствието и защо му е дадена такава присъда. Но това няма никаква връзка с насилието над жени, както се опитват да ни го пробутат антибългарите от БХК. Абе, много ще ме изкефи някой да упражни насилие пак върху този, смотания им шеф! Но с по-сериозни последствия, та да му избие от безмозъчната кратуна желанието да работи против страната си!

ЗА ТВЪРДА ВАЛУТА, А НЕ ДА ТЪРСИ ЗАЩИТА НА ПРАВА !!!! БХК Е БИЗНЕС ОРГАНИЗАЦИЯ, ОСНОВАВАЩА СЕ НА ПРИЛАГАНЕТО НА РАСИСТКИ ПРАКТИКИ, С ЦЕЛ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ СИ !!!! ДОКАЗАТЕЛСТВО СА ВСИЧКИТЕ ПАРИ ОТ ДЕЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА И 99% ЗА ТЯХ !!!!!

""""Българският хелзинкски комитет (БХК) има тесни връзки с Институт Отворено общество на Джордж Сорос и свързани с него организации. А какво е Отворено общество? Има многобройни национални и интернационални версии на института Отворено общество. Те са изключително гъвкав стратегически инструмент за мощни геополитически влияния в отделните национални държави в Централна и Източна Европа и развиващия се свят. Тук без излишно суетене следва да отметнем завесата на тотални медийни манипулации и да го кажем направо става дума за разлагащи влияния, разрушаване на традиционната национална културна, образователна и демографска инфраструктура, провеждане на системни и педантични глобализационни активни мероприятия, водещи логично до национален разпад и вкарване на съответните нации в мрежата на неоколониалистите на западните метрополии. Тук можете да видите настоящите донори на БХК или по-точно казано: организациите, които им плащат за да работят по програмите си: НАСТОЯЩИ ДОНОРИ БХК също така са получавали сериозни по размер дарения от Американската агенция за международно развитие (USAID) широко известно на света формирование на американското разузнаване, имащо за цел, под маската на легитимността, да предизвиква културно и политическа дестабилизация в множество държави."""""

Турци и башибозук клаха майки, жени и деца! През далечната 187х година турска армия и башибозук извършиха геноцид над Старозагорското, Баташкото, Ямболското население и още на много други места. Изкланите жени и деца многократно са подавали сигнали до милицията и са сезирали европейския омбудсман, но поробителят въпреки 500-годишните им оплаквания ги подлага на пореден системен тормоз, като им отнема правото на живот и правото на адекватно погребение! Труповете, гостите, главите и месата гният по българската земя с месеци непогребени. Вонята се носи от планина до планина! Поробителят е знаел, че именно в неговите сарай ще бъде приета Истанбулската конвенция, но въпреки това е упражнил пълен геноцид над Българите, Арменците, Кюрдите, Сирийците, неща които се случват ДОРИ И В НАШИ ДНИ!!! И-стан-Бул един ден ще бъде пак Български - И СТАНа БУЛгарски. Стан значи дом, дом на българите - затова Истанбул пак ще бъде Български, а Ердоган ще ври в Ада с КУРвенцията си завряна в гъза му, като газопровод на Син Поток!

Каква е идеята с това масирано ровене в костите на жертви жени? Съчувствам им, но с това и милиметър не ме приближават, до подкрепа на дежендарастията!

Измисляте си нищо незначещи думички, например "джендерастия" и ги повтаряте като папагали. Хайде поне си прочетете опорните точки или помолете да ви пратят такива. Тази новина ама изобщо не е свързана с домашно насилие или феминизъм и тям подобни клишета - новината е да припомни колко смешна и жалка е съдебната система в България.

А как я свързвате с конвенцията, заради която се е озовала на стената? Моля, за някаква логична връзка (Не разбирайте връзка с ГЕРБ, моля).

А другата, а вчерашните две? Научете се да различавате бялото и черното, преди да давате оценки!

Е, нали тоя, Винету, който трябва да работи за промяната на съдебната система с неговите калинки в Парламента е за Конвенцията? А и по онова време, когато беше убита Елеонора, беше шеф на МВР! Да адресират претенциите си към него дебилите от БХК! А не да ни занимават с глупотевини и антибългарски агитации! Май е време да им врътнат кранчето на външното финансиране? Да гои видим след това каква песен ще запеят!

Има правителствена кампания. Провежда се така нареченото "ОПЕРАТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ /РАЗРАБОТКА" за отрегулиране и формиране на общественото мнение и прокарване на разни конвенционалности. Апропо, ако сте забелязали сега са модерни и други новини - за децата /пребили даскал, убили старец, убили клошар, пребили съученик....и пр. и пр./

Майката на Елеонора е учителката ми по музика от седми клас. Добра жена. Когато трагедията се случи, всички бяхме в шок. Тя беше абсолютно съсипана - физически и психически, не знам как се преживява подобно нещо.

И на мен ми е преподавала. Беше невероятно изтънена жена, такъв финес излъчваше... Преди известно време научих, че е починала, Бог да я прости! Трагедията с Елеонора съсипа живота на цялото семейство!

Пази Боже! Но от случайности никой не може да предприема адекватни мерки. И в най обезопасена обстановка може да се намери надрусан престъпник и невинен човек да остави роднините си нещастни. Сигурно всеки от нас се е сблъсквал неизбежимото по някакъв начин. Странното е, защо тази трагедия се прожектира върху народното събрание? Дали БХК предлага универсално решение срещу нещастни инциденти? Или това събитие трябва да ни убеди да приемем джендър обучение на деца?

В друга статия от Варна четем "Застреляха две домашни кучета в лесопарка". Сигурно и двете са класифицирани от педерастите като "домашно насилие" ли? А статия като "шофьорка блъсна бабе на спирката" също ли е домашно насилие? Или - "двама цигани заклаха баба и дядо в село Х за 20 лева и кубик дърва"? Насилие спрямо циганите педерасти ли е това? Ето ви друга статия - "Заради антибългарската си дейност, БХК допринесе за смъртта на 2000 жени пенсионерки." Хайде сега да видим!?

Джендър година храни !

,,.. Има промени на куршума, с който е убита Елеонора, а той е основното доказателство. Допълнително са нанасяни вдлъбнатини на него. Кой допусна това?", коментира тогава адвокатът на Кьосев - Илиян Василев. подправяне на ,,улики,, от самата полиция по времето на ...Борисов е главен секретар на МВР (2001 2005)..,,... ,,радетел,, на конвенцията...!!!

Защо никой не спомена, че в заведението където е извършено убийството на момичето е било свърталище на наркопласьори, наркобарони и наркозависими????

Щото не им изнася,че куката е бил нашмъркан до козирката

А ти защо не се запиташ, каква е целта на тази статия или ти е по кеф да се правиш на разследващ.Е да,то за всеки влак си има пътници!Те такива са и целите на управляващата хунта-да отвлича вниманието на народа от основните и наболели проблеми на държавата ни, като ни занимават с простотии и внушения!

Като ви чете човек ще каже, че основните наболели проблеми на държавата, са Третия пол и неговото узаконяване.

Е споменато е де! Не прочете ли, че ченгесарят е бил на кока, диазепам и лексотан (без да броим пиячката, щото тя по принцип е законна)?

НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ! Е господа шибани дирници,нещо ви се поизчерпаха простотиите и започнахте съвсем безмислено да ни припомняте разни случки от адамово време! Каква ви е целта? Желаете и вие да се включите най активно в депресирането на потребителите си ли? Основното ,което постигате е да ги отегчавате до смърт!

Моите съболезнования за загубата на Елеонора, но каква е целта на тази статия? Това не е агресия мъж->жена, това е нехайство и хулиганска постъпка на полицай-наркоман. Мисля че БХК ни баламосва и лъже обществеността с тези 22 имена на жени - преизползва случаи

четох коментари разни тука - каква малка присъда и прочее. случката е мътна, рикошет, няма мотиви - но както и да е, следствието и съдът си преценяват. интересна ми е реакцията за присъдата - била малка... а присъдата на някоя си фльорца катенцето лерца, убила полицай, карайки със 100 км в час била голяма, горката жена, води се епична битка за нея. майка била, не знам какво си била. не и взели книжката и си карала джипо, и ходила по кръчми да се весели преди поредното дело. на това не му ли се вика двойни правосъдни стандарти? или едните убийци са по-малко убийци от другите? щом е усмихната свенлива женичка - нека не я съдим строго. иначе по същество за статията - самите органи все още не са наясно, както чета, за какво става дума? това не е насилие, а убийство по непредпазливост и използване на лично оръжие в нарушение.

Ми поне за мен вината на не какъв да е, а полицай, който се е надрусал и е взел да гърми за кеф с бойно оръжие посред града, е значително по-голяма от на кифла, дето не умее да си владее колата. Ама аз все пак не съм ченгеджийски апологет, дето се мъчи да съпоставя разстрел с пътен инцидент.

резултатът е убийство - на какъв моралист ми се правиш тука и какви скапани етикетчета ми лепиш? да ви махнат тогава полицията и жандармерията, и разузнаването, и внедрените сред криминалните агенти на такива като тебе, понеже на такива като тебе много ти пречат явно и за съд и убиване. Абе я изчезвай бе скапаняк, какво се обяснявам с тебе! Егати моралиста... не защитавах стрелялия полицай, а направих съпоставка - и ти веднаха скочи да защитаваш една тъпа кифла, понеже ти е симпатична именно защото е убила полицай.

43-годишната Люба Кантарджиева, заради жестокото убийство на приятеля й Марин Василев,Жена уби мъжа си в София при битов скандал,Публикувано във факти.бг: 38-годишна жена е задържана за жестоко убийство на мъж в Плевен, съобщиха от МВР." и т.н. и т.н. Анита Майзер въоще няма и да я споменавам!!!

Не си уцелил медията.Тук се пускат само убити от мъже.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ,ти не си на мода сега!Целта на управляващата хунта е да се покаже,че всички мъже в България са убийци и мародери!Няма да даваш примери с убийства извършени от жени!Той и сливенския затвор не съществува!

Не на ИК! Не на педофилията!

Против насилието. Запознах се със статията. Както виждам, в нея няма изложено насилие по полов признак (срещу жената). Или документираните случаи за насилие по полов признак са се изчерпали, или примерът е неадекватен (особено, ако името на жертвата е прожектирано на стената). Това само доказва пълната несъстоятелност на Истанбулската конвенция. Ние, българските граждани искаме конвенция срещу насилието. Срещу насилието във всичките му форми и във всеки облик. Истанбулската конвенция не е този документ. Тя е подмяна на истинската конвенция, със сурогт, но сурогат инжектиран с отрова. Тя е вълкът в овча кожа, който БОЙКО БОРИСОВ и цялата му пасмина, с всичка сила се мъчи да вкара в кошарата ни. Не съм за референдум по този въпрос, заото референдумът ми мирише на договорка между охранените ни политици, по технологията на Овертон. Аз съм за пълна окупация на парламента, за обонародна петиция с ултиматум. За блокиране на парламента, до официално отхвърляне на Истанбулската конвенция. След това пак можем да се делим на бесепари, гербаджии, псевдо патриоти, турци, зелени и пембени. Ако нашата кауза се задвижи от който и да е партиен кадър, от която и да е партия, ние, вкупом трябва да го подкрепим лично него -не партията му. По някаква случайност, това стана с президентските избори. Искам обединен народ, срещу партиите. Поне по национално безапелационните въпроси на оцеляване на нацията.

Прочетете и конвенцията. А името и е прожектирано, за да напомни за законодаделството ни. 3 години за убийство - това ли са нашите прекрасни закони?

Ти я прочети. А и статията прочети, преди да пишеш глупости. Конвенцията ти отказва протекция от насилие срещу мъже. Ако въобще си я чел поне покажи текст в нея, който не суспендира българското законодателство в частта му превенция и защита от насилие, когато става дума за мъж.

Значи за конвенцията законите ни са хубави и нямат нужда от промяна, но иначе отвратителна държава, Бойко съсипва държавата, закони - няма. Шизофренията е пълна, жалко, че жертвате бъдещето на внуците си за една МЪРТВА идея.

Защо е мъртва? Защото, дори Германия, която я е ратифицирала, е с едно единствено условие -при спор, приоритетът на вътрешното законодателство над разпоредбите на конвенцията е гарантиран от конституцията. От конвенцията, на практика отпадат всички разпоредби, поставящи я над вътрешното законодателство. Това се казва съхраняване на суверинитет. Това отнема властта на някакви джендърски чиновници да се разпореждат с децата им. А у нас се предлага пълният текст, с всичките 85 страници рестрикции към държавата ни, към конституцията ни. В момента над двеста НАШИ закони се преразглеждат, за привеждане в синхрон с конвенцията... Как се нарича това от гледна точка суверинитет? Нашето законодателство съдържа закони, съобразени с много други конвенции. На тази база, защитата от насилие, обхваща всички граждани, без да ги дели по пол, по раса, по социум. Новата конвенция суспендира защитата на част от тях. Тя отслабва защитата на гражданите. Трябва ли нашето държавно управление да защитава такъв факт? Изобщо, българско лие, европейско ли е нашето управление? Доро за привържениците на ГЕРБ питам -това ли са вашите най изявени представители на българското? Това ли е най годното, което можете да извадите пред света? Ако е така, много жалко за всички вас. Ще трябва да отстъпите мястото си на българи. Вие, може и да сте, но хората, които сте изтъпанили да ви представляват, са всичко друго, но не и българи, не и християни. Относно въпросната конвенция, се оказва, че не са и мюсулмани, не са и шинтуисти, будисти, не са никакви. А хора ли са, изобщо?

БРАВО,от толкова много постове,ето този е постът,който показва нужните и правилните разсъждения,които трябва да има всеки нормален човек,четейки този "ПРЕДНАМЕРЕН ПАСКВИЛ"-конвенцията!Няма значение от каква народност е читателят,важното е да осъзнае насаждането на БРЮКСЕЛСКА ЗАВИСИМОСТ , която е имплантирана в този не случаен документ!Този документ ИЗИСКВА промени в законодателствата на държавите,което от самосебе си е намеса във вътрешната им политика и отнемането на суверенитета им!А това е само началната стъпка,стига да успеят да те заковът да я подпишеш!После вече ти не държиш кормилото,а те управлява Брюксел посредством канапчета! Добре е,като се чете и да се осмисля!!!!

НЕ БИЕ И НЕ ПРИЛАГА НИКАКВО(!) НАСИЛИЕ !!!!! ЕТО ЗАЩО ОСТАНАХА САМО ГАДНИТЕ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ ДА ПОШЛЯПВАТ КОЛЕЖКИТЕ СИ, ДА НОСЯТ ГАДНИТЕ МЪЖКИ МАЧОВСКИ ПАРФЮМИ И КАТО СЕ ПРИБЕРАТ У ДОМА -ПРЕБИВАТ ЖЕНИТЕ СИ И ДЕЦАТА СИ !!!! ДОЛУ БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ!!! ДОЛУ ТОЗИ ГРУБИЯН !!!!! МАЛКО ИМ ОСТАНА ОЩЕ !!!!!

Малко крайно, но ако се замислим реално в него са повечето проблми на България. Има читави, но са малцинство, това е трагичното.

от омъжените жени имат извънбрачни връзки, включително и практика на проституция извън работно време !

Ку ку..

Поне не псуваме като оранготаните тук.

Това е сарказъм бе.

народа е склонен на лъжи и хитрини, затова има корупция, но жалко за момичето

Направете статии не само за убитите жени ами и за стереотипните и нестереотипни роли и да излязат експерти , които да обяснят за какво иде реч точно.После подайте и малко материал за теорията на Джудит Бътлър относно ролите на жената и мъжа и оставете хората да преценят.Това е полезна журналистика , а не това което сега правите.

За да са наясно хората какъв трън си вкарват в задните части с текстовете за ролите.

Къде е този магазин, в който работят престъпници, за да го бойкотираме най-малкото?

управител при това

има ли право осъждано лице да работи тази работа

Това ли заключиха дирниците, че тя сама си го е търсила да бъде застреляна, защото ходила по улицата късно вечерта? В Ориента ли сме? Човек на две ще се привие и на черното бяло ще каже, само и само неговите убеждения да са "правилните".

НЕ късно вечерта, а след полунощ. И е била на 16, но нищо де, ти може да си пускаш и 13 годишната дъщеря с гаджето и до 3 сутринта, нищо, че на другия ден е на училище. Ама не се чудете после, що ги изнасилват и убиват.

А ти вероятно не пускаш 18-годишната си дъщеря да гласува, а? Че то между 16 и 18 разликата е даже по-малка, отколкото между 13 и 16, знае ли се! Нищо, че законът казва, че на 16 вече няма нужда някой да "те пуска" някъде, но карай, такива мозъци като теб явно си мислят, че ако беше "пусната", или ако беше 2 години по-голяма, или ако беше примерно около 17 ч., куршумът щеше да отскочи от нея!

Този път е било 16г момиче, а е може да бъде и 60г мъж. Някакси не ми се вярва в този случай да кажете, че е била негова вината да бъде на улицата. Ето толкова струва животът на една жена в България. Дори разстрел на публично място е пак нейна вина

Човекът просто споменава за нередните обстоятелства, довели до тази злополука. Аз също имам дъщеря, не знам какво ще стане от нея на тази възраст, но знам че АЗ ще съм категорично против на 16 години да се шляе по нощите с ''приятел''. Вярно, че едно време са се обвързвали веднага след пубертета, но са били обучавани от ранна възраст как да се грижат за себе си, за прехраната си, за дома, за друг човек и за деца. Т.е. първо са идвали труда, уменията и отговорностите, а след това кефа! Така и трябва да бъде! А не задника и сополите си още не могат да избършат самостоятелно, а тръгват да се залюбват и да си изграят на големи! Полицаят е също продукт на този обърнат начин на възпитание!

Човекът по-добре да споменава как ченгета пият и се друсат и после гърмят по улиците. В конкретния случай да се измества фокусът към кой какво обичал да прави с дъщеря си намирисва на платени усилия да се отклони вниманието от ченгджийските безчинства.

Е, тва е подигравка с човешкия живот в България. Да убиеш човек и след това благодарение на връзки да излежиш 3г в общежитие, даже не в затвор. А тия ненормалници, дето са му помогнали да се изниже... и те деца имат...

С тази статия се опитвате елегантно да прокарате идеята за едни истанбулски папироси, обаче точно случаят с Елеонора не е въобще по темата. Истината е, че ако полицаят Калин не се беше предал сам нямаше да се намери извършителят изобщо. И този трагичен случай е просто една ужасно нещастна случайност. Елеонора не е убита нарочно и не ви прави чест, че ровите костите на това момиче, за да изпълните пъклените си планове.

Според мен с тази статия се опитват елегантно да прокарат идеята, че ония 100 млн., които наскоро пак им капнаха за ново увеличение на заплатките, трябва да си ги поискаме обратно.

Аз съм полицая застрелял момичето. Бях много пиян и така се случи. Сега работя в охранителна полиция и всичко е точно!