Убиха момиче от Варна заради имот. Поръчител е лелята

Лелята на 21-годишната Женя Тодорова от Варна е поръчала за 2000 лв. убийството й заради имот. Момичето е било единствен наследник на голяма къща във Варна, в която са живеели две семейства.

Обратно в новината

Коментари - Убиха момиче от Варна заради имот. Поръчител е лелята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление изобщо не се учудвам, имам си не една, а две такива лели. Лакоми същества, които за подобен имот ще ме пречукат веднага. Човекът е много по-жесток и от разбесняло се животно.

краино време е в оскотяла балгария да се ваведе смартното наказание. не може да има демокрация за парвични аборигени, които отнемат човешки живот. публично обесване на лелата и убиеца за назидание на останалите питекантропи. и моите роднини се опитаха да ми вземат наследството, но не успяха и сега са наи злостните ми врагове. зверовете с човешки лица под земята.

CSI Varna ! Родната полиция пази от убийства , не може да пази самоубийците я ! ТЕ да не са длъжни да пазят всяко момиче решило да се наръга 50-ина пъти . Виж лелята може и да я пазят сега , тя женицата от мъка може да полудее и да реши да си стори нещо лошо , а психарите трябва да се пазят .

Нещо много намирисва в това убийство.МНОГО

jizast

Американците са виновни.

Вероучението май е задължително аи ко може по средата на годината, повече от два часа и не само по училищата, а и по фирмите. Народа тотално в превъртял. Постоянно убийства за какво ли не.

Ето затова и заради случая в Ловеч трябва вероучение в училище. Вместо да докладва за лелята в полицията, той взел че и се вързал да убива. Могат да четат молитви в затвора и да се молят за душата на убитата и на 15 годишната Даниела. Кой знае и тя колко е опасна след като е дружала с двама убийци, майка и и много по-възратсния и приятел.

ХХ

Отмъщение !

Какви готини хорица сме само...! Умни, работливи, незлобливи.. що не ни разбират "на запад" и ни мислят за крадливи аборигени, занимаващи се с проституция, наркотици, просия и убийства..?

Пази ме боже от приятели...

по-скоро от роднини....

:) спрете вече всички с умнотиите,

смърт чрез разтрел за лелята и убиеца....това е наи-справедливата присъда за тези същества! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да бе знаял левски, да си бе поживял

Винаги съм се дивял на българските закони, които касаят наследството. Значи някой наследник може да те мрази, пребива и тормози всеки ден, но като умреш нямаш думата и той реално получава всичко твое, като наследник. Е къде е демокрацията?

Лелята няма какво да я коментирам, урод, но млад, здрав мъж да убие младо момиче за 2000 лв, мозъкът ми не го побира.При това с кеф, защото е извършено и садистично. Никой не е защитен от такива, някоя откачалка от съседите ти може да се дразни, че не си като него в гарсониера и да те поръча....Имаме един такъв алчен селендур във входа....

...това да не е в нашия вход :)))....

мен се опита да ме обере ,момче с 12 грабжа ,два от които въоражени за суми 280 лева. и ВИЕ ТЪРСИТЕ НЯКАКВИ СЕМЕЙНИ ДРАМИ...ПРИЧИНАТА Е ПАРИ И МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 170 ЕВРО

До SonOfSun Да точно така е !Има една максима ...."Когато човек прави нещо,то първо го прави заради себе си.Както казва господин SonOfSun враговете са навсякъде около нас и дебната слухтят питат.Ако някой нещо ви пита,преди да отговорите,замислете се ,защо аджаба този ми задава такьв въпрос?!Или пьк услужливо си предлага услугите,без да е поискана такава.Това значи,че,ще иска нещо в замяна,или пьк с цел да ви спечели доверието,приятелството,а после да действа с факти и аргументи срещу вас,знаейки навиците ви и слабите места.

Хайде, бе, опозицията! Давайте подписката за референдум за връщане на смъртното наказание!

Народът оскотя и превъртя

Ванче, Ванче, тук оскотява, защото няма пари, нали това е мислата ти. Въпросът е обаче, защо е скот и навън, където ако работи получава прилична заплата, но пак краде, скимира, изнася жени-робини, пренася наркотици и пр. Материала, материала, Ванче, дето като на тебе все някой му е виновен.

"Първоначално от полицията твърдяха, че става дума за самоубийство, но съдебните медици установили, че тя е била убита" "По тялото на Женя има десетки следи от удари с нож, опитала се е да се бори с нападателя, което обяснява и раните по ръцете." Б`си нефелните полицаи!

то се е видяло че управия няма човешкия живот е само мизерни 2000 лева , ами вадете патлаци ножове и брадви и напред - убиваи завземаи и владеи. дано някои от управниците се сети по скоро че положението в булгария е уясно всеки ден ъбиват мирни граждани по особено жесток начин.дано тази леля да гори в ада в едно с убиеца бог да прости жертвата

След 11 века християнско присъствие,внушено за българско, логично е всеки обективно да каже колко по- добре е в Израел и обществото там.Но въпросът кой и защо създава и толерира ислям и християнство остава.Не само за у БГ

Стадион,пълнител и на автоматичен.

Око за око , зъб за зъб...следващата е лелята!

Кошмар! Жалко за това младо момиче, за родителите й! Докато четях тази драма, се сетих за мои т. нар. "роднини" - леля и братовчедка, които постъпиха по един по-малко подъл, но абсолютно непочтен начин, за да се сдобият с апартамент. Жива съм, но това което ми причиниха не го пожелавам никому. Мерзавци и подлеци, дано да се задавят и потънат в имотни проблеми!!! Като че ли алчността и жестокостта на роднини към роднини е безмерна.

Няма доживотна присъда... Разстрел!!!

Ужас! В какъв свят живеем! Това истина ли е, или е сценарий за филм на ужасите! Всички замесени в това- доживот в затвора! За съжаление ще им е малко. Нека обществото ни е непримиримо към малките и оправдателни присъди на съдилищата.

момичето е единствен наследник..... В другата стая спели родителите и.. Дрън, дрън, нали е еиднствен наследник? Ако и е преписна имоте тогава не е наследник а собственик? Баси внимавайте бре !!!

от край време е известно , че българите се избиват помежду си заради земя и имоти въобще. Имаше един случай от комунизма още когато заради 10 квадратни метра се бяха избили около 15 души, а останалите живи виновни бяха разстреляни и така общия брой на жертвите е стигнал около 21 души за стотина квадратни метра земя. Такива сме си и няма оправия. Иначе жалко за младото момиче не е била виновна , че е станала наследница на тези "безценни" имоти....

че не всеки,който се нарича българин е такъв. Народ, който е основал държава,за чиято поддръжка от 11 века се 'грижат' люде всякакви кланящи се на ориенталски измислици- светите земи - не се избива помежду си :)

Родителите трябва да отмъстят... както подобава.... закони не ни трябват...

Пуснете един такъв изрод на народа нека да бъдат линчувани нека поне един да дадат направо в ръцете на хората сами да ги съдят след като няма такъв закон който може да покрие такова злодеяние. Поне едно е сигурно, че народа най-справедливо ще ги осъди. Или ако нейния баща отмъсти на лелята както подобава ще го вкарат при Опиц...

човешкия живот в БГ да срува 2000лв.

Какво става в Б-я? Трябва да се лекуваме? Що за отношение,що-за злоба,Как ще спасим децата си???...Работя трябва г-н Борисов....питищата не решавът дълбоките проблеми на хората

става това 4е за 2000 лева ще те убият . за работа в макдоналдс един студен в германия получава 1600 евро. тези случаи ще стават повече. --------------------------------------------- форума няма общо с релния живот там се слу4ват други работи

Или репортажът е преднамерено тъп или полицията е невероятно тъпа. То последното си е по презумпция, но чак пък толкова?! Звучи ми фалшиво...

Смърт за убиеца и поръчителя!!! Да се въведе смъртното наказание! Стига с тия мошеници адвокати и съдии в България!

Смърт е много модерно, едно време са имали набиване на кол, влачене с коне ...

Ами тази леля не мисли ли, че един ден и нейната дъщеря може да я сполети същото. Този неин приятел можеше и нея да ликвидира по същия начин. То се вижда, че не е нормална тази жена, но какво от това момичето е убито вече а тази вещица никога няма да може да си получи заслуженото. Горките родители, много ми е жал и за тях, и техния живот вече е свършил. Докога ще продължават тези неща в Б-ия? Ужас! Голяма жестокост! Голяма несправедливост! Никакво правосъдие!

за убиеца смъртна присъда через обесване или растрел, за лелята доживотен мъчителен затвор

интересно лелята сега дали ще наследи кащата?

Лелята ТРЯБВА да наследи имота и да остане на свобода, за да може да прибира наема и да се грижи за него.

Ще наследи 15кв.м. килия в затвора.

И по зле ще стават нещата ... защото мизерията в страната е огромна -глад , безработица , беднотия. Колкото и банално да прозвучи какви ценности очаквате от хора който се кефят на чалга тип- "минавай на червено", "остави жена си , с мен играй " и тем подобни /не казвам ,че цитирам точно / . Но не е само това , в Бугистан , хората които нямат пари /много /се приемат за неудачници . Независимо от това , ч е цял живот работят честно и почтено. А мутрите и наркобосовете се приемат за герои.Докато българите се възхищават на хората които имат много пари , не от труд а от престъпления , така ще стоят нещата . Вижте кои са героите на деня : разни ку--тии дето нямат 1 час работа , но пук имат много кинти . Наркобосове и мутри които се представят на народа като почтени бизнесмени и велики спортисти .

Предлагам да има СЕМ и в Музиката, а не само в Медиите! Ха да видим тогава, как ще минават такива песни със зашеметяващи заглавия и идиотски текст! Това е напълно реално и смислено предложение. Нека управляващите се замислят каква полза ще има този закон сред подрастващото поколение, неговото образование и възпитание.

Напълно си прав !

Примитивни и жалки хора.....! Нещо като сюжет сходен по романа "Татул"....Жалко за момичето, имало неблагоразумието да се окаже наследник на този имот....! Сега по нашият НК поръчителят следва да се накаже със същото, с което и извършителят.....зависи разбира се, какво ще се докаже, защото ако се домъкнат онези плазмодии Харалмпиев или Марковски, току виж вярно се окаже самоубийство!

"....Първоначално от полицията твърдяха, че става дума за самоубийство....." при ".....десетки удари от нож..." егати полицаите, егати и следователите. Представям си как е изглеждал трупа и обстановката около него, а те да са твърдяли че било самоубийство. Та чак съдебен лекар трябвало да им каже че не е самоубийство.

Нали знаете за тъщата, дето седем пъти се подхлъзвала и все върху ножа?!

Като гледам, колко привърженици има на смъртното наказание тук, нека да направят един референдом и за това! Да реши Българският народ дали трябва да има такова наказание! А, не БСП да ми правят референдум за АЕЦа, защото така им утърва. Голяма част от народа си нямат и представа от енергетика.

АБЕ КАКВИ ЗА ТЕЯ ИЗРОДИ БРЕ!!! На тая цялата рода трябва да се затрие . Щот и щерка и същия боклук ще излезе!

"Лелята" да се остави в ръцете на съседите и родителите на убитото момиче! Както и да е - нищо не може да върне детето! Чудя се на този деградирал 21-годишен сопол! Искам да чуя неговите родители, или настойници, или възпитатели, ако е от дом!

Не говоря за това коя сума може да оправдае каквото и да е убийство, няма такава сума. Само че за цифрата, която ти визираш съм сигурен че ако някой ти я предложи за такава услуга преди да му кажеш "не" ще има пауза поне от няколко секунди.....парите ни владеят съзнанието тотално.....изкривени сме....но 2000 могат да бъдат стимул за убийство само за иключително прост и ограничен човек....

Следователите само да не ги домързи, а да разследват и смъртта на 5-та роднини, че чисто статистически е много подозрително това съвпадение ...

Смърт чрез публично обесване на убийците,да няма милост и съдебни игрички!

следователите! аха да самоубият* и това момиче, самубииство до самоубииство, че е по лесно! големи изроди са тя, затриват човек зарад някаква къща... как живеят такива хора????

За година и половина в къщата на момичето са починали петима души, съобщи bTV. - А дали това е случайно!!!

Трябва да върнат смъртната присъда.

Линчуване на лелята.. въобще не ме е еня за законите на батустан! Трябва да вземем присъдите в собствени ръце и чак тогава ще почнат да се спазват законите! За всеки убиец - един куршум от калашника. За всеки крадец - разане на пръсти ....