15 г. от убийството на Илия Павлов - какво се случи (снимки)

Точно преди 15 г. президентът на митичната "Мултигруп" - Илия Павлов, беше застрелян. Едно от емблематичните убийства на прехода и до днес остава неразкрито.

Обратно в новината

Коментари - 15 г. от убийството на Илия Павлов - какво се случи (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че пукна !

Всеки крадец, тарикат, рано или късно си намира майстора. Или както казва народа: Да би мирно седяло...

Си знае работата.Не може да пиеш народна кръв и да останеш ненаказан.Ако не ти по лошото е до ,,девето,,

Какво стана ли! Ами жена му с нашите пари, присвоени от нискочелния Павлов се тряска с по-млади мъже и се изживява на VIP. А си е една долнопробна селяндypка!

AbuTalib

На Горбачов следва да му се каже пряко в лицето, че той осра Партноьорство за Мир?! А за това, че не дойде в Свищов, кагато беше поканен и че осра Партньорството, прошка няма да му дадем никога! Втората прошка може и да откупи...!!

Добра новина.

"убити от рускинята Наталия Уилсън - жена на първия съпруг на Славка и баща на момчето - етиопеца Лестър Уилсън. Мотивът е ревност. През 2014 година Върховният съд на САЩ издаде за убийцата две доживотни присъди. Две доживотни присъди !!! Това е ПРАВОСЪДИЕ !!!

"Точно преди 15 г. президентът на митичната "Мултигруп" - Илия Павлов, беше застрелян. Едно от емблематичните убийства на прехода и до днес остава неразкрито." - когато разкрият убиеца, ще разкрият и други знакови убийства. Според мен Андрей Луканов и Илия Павлов са убити от един и същи човек. Защо или заради какво това ще остане тайна докато не се разкрият и двете убийства.

възмездие!

ганювци,не може да забравите мутрите и мутресите,тогава направете им паметници и им се кланяите до насита

Дано същата съдба застигне много от ''бизнесмените '' и ''политиците'' в нашата хубава страна ... пред куршума парите и далаверите не важат !!

Подкрепям 1984

Е, какво толкова е станало - треснали са неква нахална мутра - това е станало !

Дали пък някой от гавазите му не го е предал на килъра???

Илия Павлов бе част, съществена част от СЪЗДАДЕНАТА от Москва организирана престъпност в България и ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СИ ГО УБИ! А дали от конкурентни престъпници, от чужда групировка или служби, или своите си го поръчаха, за да му затворят устата, КАКТО ПРИ ДРУГ ВИДЕН МАФИОТ ОТ СХОДЕН КАЛИБЪР И ГЕНЕЗИС - Андрей Луканов, това са подробности (но не и за държавата и службите й, КОИТО БЯХА ДЛЪЖНИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА И ДА НАМЕРЯТ УБИЙЦИТЕ И ПОРЪЧИТЕЛИТЕ, НО НЕ ГО СТОРИХА, както и при стотици други поръчкови убийства и атентати в България, дори и при онези, при които те им бяха известни!)

Между много от стотиците поръчкови убийства и атентати в МАЛКА България, КЪДЕТО ВСИЧКИ СЕ ЗНАЕМЕ И ВСИЧКИ СЕ ЗНАЕ, КЪДЕТО ВСИЧКИ СМЕ БРАТОВЧЕДИ И МАСОВО СЕ ПОДСЛУШВА И СЛЕДИ, вкл. и незаконно... ИМА ВРЪЗКА, но българската прокуратура и служби НИКОГА НЕ СИ НАПРАВИХА ТРУДА И УСИЛИЯТА ИСТИНСКИ ДА Я РАЗСЛЕДВАТ, и всички ние трябва да потърсим и намерим отговора на въпроса ЗАЩО!?!?!

И един важен, истинския важният за нас всъщност въпрос - защо Дир-а, а и останалите медии в България се правят на ударени и представят и до ден днешен Мултигруп и босът й, убит от професионален наемен убиец от организираната престъпност поръчково КАТО НОРМАЛНА ФИРМА, ХОЛДИНГ И БИЗНЕС И БЕЗНЕСМЕН КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ... ОРГАНЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА И БОСЪТ Й? И то за едни от високите й етажи? Или може би ТОЧНО ЗАТОВА!?!

Да, само с такива ни занимават! Преди един месец и с бизнесмена дядо Павка ни занимаваха, че били убили и Илийчо и Славка, па и втората му жена взела че умряла... ама имал внуци - много начетени и те!!

Важна част от т.н. преход, тоест разграбването на България бе СЪЗДАВАНЕТО И ПОДДЪРЖАНЕТО НА МИТОВЕТЕ И ЛЕГЕНДИТЕ ИМ! И това - мисля най-вече по инерция, продължават да правят повечето от медиите и кохортата от клакъори на тези! Включително и дир-а, но според мен много нескопосано и прозрачно примитивно!

Виж например как дир-а се опитва да представи ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА "Мултигруп" като ... МИТИЧНА, И ТО ИЗВЕДЕНО ОЩЕ В ЗАГЛАВИЕТО! Ето точно за такива жалки и нескопосани опити за МИТОЛОГИЗАЦИЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ говоря! Спомням си например как една журналистка в България написа на времето дори и цяла книга за да увековечи Карамански, наричан от пак същата митология и пропаганда Кръстникът на българската мафия и го очерта и сравни с георичните и мъжествени хайдути - него, доносникът на ДС, на когото на времето дори и проститутките пред Хемус се подиграваха с отвращение, и когото службите създадоха и пазеха, че дори по едно време го скриха и в затвора, защото другите мутри бяха озверели и го търсеха под дърво и камък да го очистят! Но ако питате Дир-а или другите "медии" и той сигурно е бизнесмен...:)

Поради друга случайност юр.конс МГ Илия Илиев , Бог да го прости, починал странно пред вратата на Главния прокурор, като действащ прокурор, беше мой стар боен другар от едно далечно място където за 5 мин могат да те ухапят 40 комара, да те клъвне зелена мамба, да те жилне кмерруж или да получиш нож в гърба, ако си станал нещо неудобен на някого, както и да станеш жертва на международни мародери по шосетата, които за 100$ и автомобил първо стрелят и след това грабят.. Илиев , който е бил в офиса тогава, сподели, че охраната счита, че е възможно изстрелът да е дошъл от друго място- отвъд ГМДим. Странно стои и инфо за опожарения опел. Излиза, че стрелецът и избягал от мястото и само на около 1 км е изоставил колата, която е слабомощна и не подхожда да участва в операция от която зависят милиарди. По-скоро е ловушка- за отвличане вниманието в грешна посока. Илиев почина от инфаркт пред вратата на Глав прок много години след 2003, отивайки на доклад- среща с него, но по съвсем друг проблем , несвързан с Ил Павлов.

Зелена мамба в Камбоджа? Изключи Natgeo!

Точно така:зелена мамба, кобра и питон. Това бяха нашите комшии. Имаше и малки кро-кро- 3-3,5м., но далече при Френския легион в който имаше БГ от Пловдив. Кристална отрова от кобра цена $500/грам се продаваше в Германия за $1500. БГ войник на служба в Камб изведнъж бе засечен у Германия да пренася крист отрова, естествено с организация от Високо.Змиите се "дояха" на всеки 22 дена като първо се опушват като пчели, след това се хваща за опашката и бързо се върти 10 тина пъти като каиш, като с рязко движение се хваща близо до главата. След това със скалпел се боде между предните горни зъба и кръвта/отрова около 7-8 млгр. се изтича в епруветка. После се обработва в мед.лаборатория и се получава кристална отрова, която се продава. Същото е със златото. Цена в камб $ 5 -9/грам за 16 карата при цена в БГ $12-13/ гр при 12 карата. Имаше и измами с 16 каратова "баня" на 8 каратово злато. С това се занимаваха само китайци там. Айде лек ден.

Защо не пишете годишнините от хубавите събития, а ни натрапвате годишнина от убийство на някакъв си там? На никой не му пука за него! Всъщност дано всички такива ги сполети същото! Като започнеш от крадливите политици и магистрати та чак до Плъхчетата!

Уби си го партията, зашото се помисли за много велик и спря да се подчинява на нареждания. Господ също помогна за възмездие за всички беди, които е причинил на хората.

Нещата са прости.Самият Живков казва че не не можел да махне Луканов защото е човек на Москва и КГБ.След 89-а Луканов дърпа конците на прехода (т.е КГБ ги дърпа) и създава по руски модел олигархията и организираната престъпност.Така КГБ планира да държи властта дори и в условия на уж капитализъм.В един момент или стават ненужни или се опитват да бъдат солови играчи и ги застига куршума.

"Кой е Григорий Лучански" пита "Берлинер цайтунг". И отговаря: "Шеф на мафията, шпионин или перач на пари на КПСС и КГБ? За федералната осведомителна служба (BDN) той е всички тези неща, взети заедно. А "Нордекс" е центърът на злото. Един доклад на BDN от 1995 г., който обаче се оспорва от западните тайни служби, съдържа страховити неща: "Нордекс", която има филиал и в Дюселдорф, била шпионска институция, която "трябва да печели твърда валута за КГБ". Концернът с много разклонения бил замесен в пране на пари, търговия с оръжие, контрабанда на наркотици и ядрени товари, той бил типичен пример за това как функционират криминалните структури между старата номенклатура и новата върхушка в Русия." В отговор на подобни обвинения през юни 1995 г. Лучански заявява пред австрийския в. Die Presse, че компанията "Нордекс" има 8 хиляди служители и е специализирана в разработката на бизнеспроекти и търговия със суровини. Той отхвърля обвиненията, че "Нордекс" се занимава с незаконен бизнес и търговия с наркотици, казвайки, че това са слухове, пускани от конкурентни компании, които имат връзки с КГБ и бившата съветска номенклатура. (да ви звучи много, ама много познато?)

Изключителна трагедия. Добре,че ни я напомнихте,да можем повече хора да се съберем на опелото на един гнусен престъпник. колкото и пъти да го убият,пак ще му е малко на това ченге

Най-непростимото е , че в България, за тези хора се говори, като за национални герои. Няма да се учудя ако започнем възпоменателни тържества с военни почести да правим. ЖАЛКО ЗА НАС....

AbuTalib

Разпитвали Сульо енд Пульо.Трябвало е да разпитат Димитър Иванов, наречен от СДС Гестапото,на когото Луканов имал пълното доверие.Иван Костов също така, защото на другия ден след като "гръмнали "Луканов, имал вече охрана от НСО, за да каже защо е поискал охраната.Вероятно ще докаже какво му е доверил Луканов.И бившият кмет на Плевен Румен Петков, който пък забранил да се публикува, че в гроба на Луканов има само празен ковчег.Имаше статия във вестник "Сега" но изчезна след два-три часа тази публикация, което изчезване установих рано сутринта, като ми се дочишка.Преди да си легна имаше информация, а после изчезна от форума. Наскоро имаше статия, че Луканов преобразен е изчезнал, а по-всяка вероятност е при собственика на издателство " "Pegasus" и Пергамон Преси си пият зяедно ракийцата. Пращали проба от квърта на луканов в Англия за пътвържданате, че е той, ама няма пречка ампулите да се сменят, и така да се докаже, че именно Луканов е гръмнат, а не някой друг болен от рак, на когото са платили да играе Луканов.Историята на света е пълна с двойници.Даже Путин има двойници, а бившата му твърди, че е заменен още през 2017 година с някой друг.тази система на двойниците е въведена от ОКтавиан Август, който си поръчва "смъртта" на 19 Август 14.г.н.е. дълбоко оттегчен от действителността в Рим, останал без нито един наследник от мъжки пол който да продължи неговото дело.Ама много точно е разчел възможностите си и не е останал без такъв, само че пределно извън "времето" което му е било нужно/35 години/ за да хване кормилото на властта в Рим. Никой не го беше бил по главата да се жени за жена с две деца-Ливия Друзила. Тя му изяде главата и внесе обърквация в хода на цялата история на Европа и света.Та в заключение, две страсти командват света: гладът и любовта!

Аз неведнъж съм споменавал, че ако трябва да се наорави някакъв аналог с "Мултигруп" и Илия Павлов, то това може би е най-добре да е ... "международната финансова групировка" Нордекс (в която на времето "съветник" се водеше и ... Огнян Дойнов например, във Виена, когато бе арестуван от автрийските власти...) и персонално името Григорий Лучански. Впрочем ето малко ФАКТИ по въпроса: ================= Вашингтон, окръг Колумбия, 30.04.1996 Камарата на представителите. Заседава Комисията по международните отношения. Пита председателят на комисията Гилман: "В каква точно криминална дейност участва руската компания с виенска регистрация "Нордекс"." Отговаря шефът на ЦРУ Джон Дойч: "Не мисля, че мога да описвам дейността на "Нордекс" на открито заседание. ТЯ Е ПРИМЕР ЗА РУСКА КРИМИНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ ИЛИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ, СЪЗДАДЕНА И СВЪРЗАНА С КРИМИНЛАНА ДЕЙНОСТ, КОЯТО от РусияСЕ ПРЕМЕСТВА ОСНОВНО във Виена. Но не смятам, че е подходящо да навлизам в по-големи подробности тук."

тъжна е съдбата на подставените лица.Като си повярват и забравят да се отчитат...

какви хубави кадри имаме,а ние праща ме само куци коне по Олимпиадите

" Едно от емблематичните убийства на прехода и до днес остава неразкрито." Ха ха ха - Та кое е разкрито до сега бре хора? Нито едно

Интереси в енергетиката, които клатят държавата ни и до ден днешен.

Поради случайност живея 1/3 от времето много близо до офиса на МГ. Стотици пъти съм минавал покрай мястото. Никога не мога да приема, че стрелец ще се качи на дървото, ще дялка клони, тогава няма и листа на малките тогава дръвчета, ще забива подпорки И ЩЕ ЧАКА на гюме на 70 метра !?! И най-важното от това място няма накъде да бяга, само може към СофАуто и Студ община по едно тясно пътче, което е Голям проблем. Охраната може да го види изтапанен на дървото защото там е осветено, няма листа ,отзад има стена и да го обрули като круша или да го подгони след изстрела!!!Това място за позиция е най-неудачното. Версията е за Детска градина" Кума Лиса" 1-3 год в главата за Измерване сянката на облаците.

И какво да се е случило? Излъганите от Павлов акционери в Шведския хотел на Св.Св.Константин и Елена са си все още излъгани и обрани. А вдовицата и родата си живеят живота с парите на хората.

И "бай ти Павле" мине,не мине,рони крокодилски сълзи в дира, където е чест гост,за кратките,нечестно- отнети животи на честните му,добри деца

Преди 15 години Илия Павлов казваше че той управлява ВЛАКА -държавата. След като го гръмнаха, други управляваха и управляват влака. Извод - управляващите са вревенни.

Полу-ОБЛАЧЕН куршум има само в детските приказки. Виж полу-ОБЛЕЧЕН е друго нещо. Намеса на облаците не е успешна.Куршумът 1/2 е облечен в медна риза, а предната 1/2 не е.Това проектирано така, че при среща с преграда или човешка плът оловото в предната част се деформира като питка и получава 2-3-но увеличение на диаметъра и прави голямо разкъсване, съпровождано с тежък удар и голяма болка, наричано хуманно Възпиращ ефект на кршума. Само калибърът 7,62 не дава достатъчна инфо за силата на удара, защото к. може да се е движил със скорост 720 м/сек, но може и с 910 -1050м/с което зависи от това какъв заряд има в гилзата зад куршума. Големите заряди са за специални и скъпи пушки, имащи много права траектория на куршума, съответно и по-голяма точност.

7.62 мм куршум от 60 метра няма как да остане в тялото.

Soft point не се ли превеждаше на български като "мека сърцевина" като тип на боеприпаса? Доколкото знам, това чудо се деформира в тялото и нанася малка входна, но ужасяващи вътрешна и изходна рани по тялото... Като цяло си прав, Калашников е 7,62 и не ми се мисли какво става ако те думнат от 60 метра...ще мине през и ще се забие в каквото има зад тялото...

Пойнт = точка. Такива са куршумите Магнум 357 и 9 мм спешъл за револверите, които имат страшна сила. Това което си споменал е вярно, + когато необлеченото олово срещне кост , то се разширява и чупи и реже всичко пред себе си. Някои куршими са проетирани да се разпаднат на части вътре в тялото на жертвата като нанасят страшни поражения. Ако оловото в предната част се разреже на кръст с ножовка това е най-страшния ефект след попадане в тяло. Има такива фабрични патрони "кръстати", които се ползват от килърите. Те нямат добра траектория, но това на 3-4 метра дистанция до целта не оказва влияние. Освен това има куршуми намазани с отрова, ако и самото олово е отровно и раната трябва да се обработи с спец серум. Както и газгангрена и стрелба от 0-до около метър разстояние , когато в раната попадат частици от барута. Имал съм такъв войник, който за да се спаси от служба се самопростреля в крака със собствения си АК74 и търчах като луд да му спася крака и да не умре от газгангрена. Докторите първоначално не му бяха обтработили раната с серум газгангрена и щеше да си замине от глупост.

Илия Павлов е зет на генерал Чергиланов от ДС.Мултигруп е основана от висши офицери от ДС.Колкото богат и да е бил му наредиха Босовете на Мултигруп да се върне в България.Аз мисля, че е знаел какво го чака.Гадни мутренски години.

Дир-а, и да триете и да не триете не може да затъмните и скриете истината!. Вие се определили "Мултигруп" като МИТИЧНА, но тя не е митична, а ПРЕСТЪПНА и НЕ БЪЛГАРСКА! Нейният генезис е повече от ясен вече, 30 години от началото на перверзния и престъпен, замислен от т.н. кукловоди ПРЕХОД КЪМ ПРОПАСТТА И РАЗГРАБВАНЕТО в България, в който важна и стратегическа роля в един период бе отредена точно на ОПГ "Мултигруп", застанала на входа и изхода на държавата и задушваща я ИЗТОЧВАЙКИ Я!

Всеки рано или по- късно си получава заслуженото.

да беше така,нямаше да е останал жив човек в тая държава,всеки краде и живее на чужд гръб,кой по-малко,кой повече,но нищо не се случва,злото сторено от този самозабравил се народ остава безнаказано,исками се да мисля,че е само ЗАСЕГА,но не ми се вярва,загубих надежда,че тези паразити един ден ще си платят

На 21.04.2005 г. посланикът на САЩ в София Джеймс Пардю определя Мултигруп като доскоро най-голямата организирана престъпна групировка в България".[16] През 1999 г. съпругата на Илия Павлов Дарина Павлова (приела американско гражданство през 1995 г.) прави дарение от $1000 за предизборната кампания на Хилари Клинтън (тогава кандидат-сенатор), но дарението е отказано поради обвинения, че компаниите на Павлов са свързани с престъпния свят и бившето комунистическо разузнаване.[17][18] Българското правосъдие не е уличавало ръководителите на Мултигруп в нарушения на закона.

Симеон Радев щеше да напише втора и трета книга: "Грабителите на съвременна България" и "Рушителите на съвременна България"...

то тая книга може да я напише всеки,отиваш в ГРАО,копираш 7-те мил.регистрирани там и ето ти рушителите,ще се получи една книга малко като тлефонен указател,ама карай