Убиецът на малката Деничка пише жалби от 17 г.

На 31 декември 2000 г. 53-годишният Илия Илиев извършва едно от най-жестоките убийства у нас. Той изнасилва и удушава 6-годишната Деница Петрова в Нови пазар.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на малката Деничка пише жалби от 17 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даите ми го само за 10 мин ще го удавя в собствената му кръв

О, не! Аз бих подходил по друг начин. Ще го измъчвам поне няколко дни, ако трябва ще му правя и кръвопреливане, за го поддържам жив.

Безжалостен убиец, който години наред яде държавни пари и няма вина, че е убил неинна рожбичка. Смъртно наказание за престояли и непоправили се изроди!!!

И какво иска? Да излезе на свобода? Първо да го пуснат от единичната килия сред другите затворници и след половин час да го питат иска ли да пише още жалби.

В такива случай ми се иска да бъда в килията с тоя изрод за 10 минути

Върнете смъртното наказание

Тоя изрод докато пише жалби,ние -"богатите "българи ще го храним цял живот! Защо,бе Костов,бре Айдук, защо докара ни до тук? Защо душите ни окраде и държавицата ни продаде?

да съществува за убийство на деца. Жалбите да си ги пише от отвъдното.

Смъртна присъда за убийците на деца !

Дали другите затворници знаят истината за тоя изрод.Затворническия кодекс изисква те да вземат отношение.

за тоя изверг - да не би да потъне в забрава. новогодишно четиво. да полудееш - единична килия, тоест неприкосновеност,претенции, пълно описание на гнусното деяние. Това е то. Докога с тия поменици за долни изверги? Няма ли достойни хора, за които да се пише? За тоя смърт. Да пукне дано. Да гори в ада - би било добре да има ад за такива.

Четейки за инквизицията се радвах, че средновековните мъчения са минало...сега съжалявам. За този всичко, което може да измисли човешкия ум е малко! Този не е човек!

давам 10000 лева на този от неговите са- затворници или охранители ако го изнасилят. забележка: без вазелин.

Господа от ГДИН този защо е още жив я се вземете в ръце.

Ако за такива изверги и идиоти имаше вечна каторга с сизифоф труд до живот и да си иплаща стореното ихраната, а не самотна килия с осигурена храна, тогава нямаше да пише жалби, а щеше сам даси сложи въжето на шиятя. Проклет да е ! За такива смърта е спасение, а не накаание, само жял живот як труд без замяна.

Ако за такива изверги и идиоти имаше вечна каторга с сизифоф труд до живот и да си иплаща стореното ихраната, а не самотна килия с осигурена храна, тогава нямаше да пише жалби, а щеше сам даси сложи въжето на шиятя. Проклет да е !

Моля,махнете снимката на идиота поне...

Пише жалби срещу единичната си килия... Ами да го пуснат при другите. Те знаят как да се справят с такива.

Сигурно сериозно го пазят в затвора. Ами, пуснете го, който го разпознае може да го убие с ритници.... свидетели едва ли ще се намерят.

Постъпете хуманно с човека - пуснете го при другите изроди! Само за една нощ. Тази вечер е много подходяща и символична отсекъде.

Дайте да му напълник задника с пиратки за Нова година и ако оцелее ще съжалява!

преди години в турция,един урод се опита да изасили 19 годишна студентка,но не успя и я уби по особено жесток начин,беше заловен осъден и след едн година го уубиха в затвора,а този педофил все още е жив в европеиска,демократична и хуманна българия...това сигурно са европеиски и християнски ценности

господин Мурат ,май сте паднали от марс и не знаете ,че хазарската мафия не търпи никакви човешки ценности ,пречещи на жизненонеобходимия за нея хаос и сатанинска демагогия !

Аз 2000 бях на 6 години.Как мина времето...

Трябва да се експлантират всичките му годни органи и да се продадат.Парите ,които се съберат да се дадат на семейството на детето.Всичко останало отива в зоопарка за храна на месоядните животни. За съжаление този е хранен и отопляван дори и от данъците на родителите на детето.Ето това е огромна несправедливост.

много добро предложение!

И аз това предлагам. Даже може някакъв по-хуманен вариант. Затварят го в килия метър на метър на два и да живее вътре колкото пожелае. През това време му правят генетични тестове за съвместимост и по негово желание, когато пожелае, го умъртвят посредством упойка.

Баси и "новината".... То верно че като няма новини требе да се запълни с баластра сма чак пък толкова

А всичко можеше да е приключило отдавна само с един куршум в тила, както са правили с такива злодеи преди години.

Еее, ама там няма ли други дето оправят педофилите предимно анално...?! Ако има някъде, то дайте им го !!!

Aми какво ще кажеш там да изпратят и тия от парламента а Hа някои доста ще им се хареса нали

Моля ви се,никакво,никакво,никакво помилване................!!!!!!!!!!!!!!!!

До момента има едно единствено помилване на убиец, но той е бил подтикнат и заплашен от друго лице за да извърши убийството. Помилването му представлява заямяна на присъдта му от доживотен затвор без право на замяна на доживотен затвор. Доживотният затвор в последствие може да бъде заменен с пръсъда не по-малка от 30 години. Но пак казвам това е един единствен случай за последните 28 години и е било направено защото е трябвало да има поне един помилван за да не ни натисне ЕС да отменим доживотния затвор без право на замяна. Вероятно този случай ще си остане и единствен.

В САЩ има присъди, два доживотни затвора, 421 години затвор и подобни.... Но тази с годините повече ме кефи.

Лошо е да се желаят гадни работи по такива светли празници, но на това нещо му пожелавам най-бавната и мъчителна смърт!!! Да умре в адски мъки, учейки се не с дни, а с месеци!!!

Че тоя е по-добре отколкото в понсион - единична килия. Ако има и парно в килията, направо си е жив балнеосанаториум.

За тоя израд няма ли работа, че има време да пише жалби.

На доживотниците не де дава да работят. Имат един час на ден разходка и толкоз. През останалото време сам между четирите стени до полудяване.

Нагъл изрод! За такива или смърт, или всекидневен бой! Нека да го оставят гладен и да го побийват всеки ден , да видим дали ще му е студено!

Не само да го побийват, ами да го по...ват!

пуснете го от затвора веднага... само даите адресната му регистрация

Не съртното наказание, а каторгата требе да се възстанови, да влачи камъни с прангите на вратъ и краката докато диша и ежедневно бичуване /сутри, обед, вечер, преди и след ядене/ и така докато пукне. Иначе управия йок.

Ако бяхме нормално и здраво общество, този отдавна нямаше да е между живите. Но за съжаление обществото ни е болно от толерастия и глупост. За това ще страдаме и оплакваме убитите си деца и родители. Още по-лошо е , че започваме да свикваме. И така, докато някой ден дойде и нашия ред, уви.

Защо изобщо този изверг е жив? Толкова ли не са намерили начин в затвора да го изпратят там, където му е мястото - тоест в Ада?

Не е редно да очакваме от служителите в затвора да изпълняват смъртни присъди на своя глава. Тези смъртни присъди трябва да се издават от съдилищата и изпълнявани от платени палачи-доброволци. А защо не и от роднините на жертвите?

е ,добре де,няма ли някой човек да се сети и да го почерпи с една чашка полоний или нещо друго или е много ценен кадър за управляващите и обществото ?!докога тоя народ ще вярва кретенски в напълно компрометираната ганьовска власт,която за 30 сребърника унищожи цялата държава ??

Иди и го почерпи. Кой да е този някой и защо да не си ти?

В началото на 70-те, се появява сериен нападател на жени, когото наричат Жоро Павето Втори. Той е далеч по-опасен извършва десет изнасилвания и едно двойно убийство през 1973 г. През 1975 г. залавят престъпника 25-годишният Георги Йорданов. Убийствата се извършени в района на старите студентски общежития на 4-ти километър и около институтите на БАН.Тогава това е един чест ,тих и спретнат квартал .При своето разследване милицията привиква някъде към 3000 мъже и без те да забележат ,успяват да вземат отпечатъци от обувките им защото на местопрестъплението имало отпечатъци от обувки.Какъв къртовски труд ще е било .Осъден е на смърт както се полага и както заслужа , а след това разстрелян.

Да, обаче имаше държава и правосъдие!

Имаше и едно душевноболно момче - гледало "Кръстника" след което в афект уби няколко връстници в общижитие в "Студентски град" в София. Заведаха го уж на някакъв следствен експеримент - да покаже как точно е стрелял. Там го "избягаха" и при бягството го застреляха на място...

В най-големия български ежедневник Работническо дело е публикувано следното съобщение на Главната прокуратура: На 25 декември 1974 г. в 20,45 часа в Студентските общежития Дървеница, е извършено убийство на 6 студенти и 10 са ранени. Между пострадалите 1 убит и 3 ранени са чуждестранни студенти. Близките на пострадалите са уведомени. Задържаният убиец Бранимир Дончев Делчев, роден на 4 октомври 1957 година, ученик в 11 клас, е извършил убийствата на непознати нему студенти с незаконно притежаван пистолет. По предварителни данни убийството е извършено в болестно състояние на психиката. (БТА) Съобщението е сбутано на вътрешната страница, за да не бие на очи. В страната вече се носят слухове за кървавата баня, станала в сряда вечерта в София че престъплението е на етническа основа, тъй като има убити чужденци. След касапницата в коридора на общежитието остават 6 трупа, недоубитите умират по-късно в Пирогов Тогавашният студент по българска филология Исмет Север успява да обезоръжи килъра с риск за живота си Наръган с нож, бере душа в болницата, Тодор Живков лично нарежда да му изпишат от Америка най-скъпия и модерен антибиотик Навръх Коледа 1974 г. 17-годишният Бранимир Дончев, и приятелите му отишли на кино и гледали нашумелия по това време филм Кръстникът. След прожекцията момчето започнало да се държи странно и възбудено, да се оглежда и да обяснява, че трябва незабавно и по заобиколни пътища да се прибере у дома, понеже някой го следял. Вкъщи Бранко грабнал оставения без надзор пистолет Валтер на баща си Дончо Дончев, зам.-генерален директор на ДСО Стара планина. Както и една остра финска кама от богатата хладна колекция на родителя си. Обзет от ревност, тръгнал да издирва братовчедка си, в която бил влюбен, в общежитието й в Студентския град. Нахълтва в бл.1 стая 519, където виетнамският студент Ву Нон Суан празнува рождения си ден. Негови гости са сънародничката му Хун Тхай Лан и българският им колега Стефан.

За такива ТРЯБНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се върне смъртното наказание!!!

А бе какво го храним тоя? Трябва да работи в затвора. Ако не иска на въжето.

Дано са го изнасилвали многократно в панделата.

Ние нали сме голями бързаци , още 15-години преди приемането ни в смехотворната организация ЕС , където изпълняваме ролята на фон,пърия "демократично " назначен президент д-р Желев ,инициира мораториум върху смъртното наказание.Слушах/сравнително скоро/ едно предаване по някакво радио ,в което главния инспектор на затворите /ако не греша/ на нейно величество , сподели ,че от премахване на смъртното наказание в Великобритания през 1965 година до момента е имало поне 30 заявления за неговото възстановяване.Нищо чудно след някоя и друга година да го възстановят.Ако не греша за измяна и убийство на коронована особа то и в момента е действуващо

Д-р Желев, освен идотщини друго не е свършил за България. Помислете малко и ще се убедите че е така.

Не може да е действащо. Няма как да те приемат в ЕС ако в държавата има смъртно наказание. Това е едно от условията.

За нас може и да не може ,ама за Великобритания може.Те и не се натискаха за еврозоната, както ние ,за да замажем огромния дълг на България .Както се казва всички са равни ,но някои са по-равни.Хубава мисъл

Върнете смъртното наказание.

Чувство за вина може да изпитва само човек - изверг не. За 17 години изплатил ли е поне стотинка, или както винаги - при чудовищата събираемост няма. Не че за родителите това има някакво значение. Милото дете, светла му памет...

Смъртно наказание, за подобен род престъпления!!!

Доживотниците са адски нагли и все се жалват. Тази година родителите на един двоен убиец се опитаха да осъдят България в Страсбург и да пуснат сина им с мотивите, че ако първите дни от задържането му е имал адвокат, той щял да го подучи как да прикрие престъплението и да не успеят да докажат, че е той. Четох, че се жалва постоянно за всичко, включително и че нямал достъп до фитнес.

камъка на шията и у Дунава за храна на рибата! Защо въобще хрантутим такива Изроди! Защо? Защото е демокрация и ни управляват ЕуроГейове!

Тя поне, със сигурност, ще се зарадва, защото шефа йнгя бутна в трета глуха

За 17 години дали може някой да изчисли, колко е струвал този изрод на бюджета. Този бюджет се е попълвал и от родителите на убитото дете. За такива примитивни хора не трябва да им се позволява да се оплакват изобщо, а най лесното е ...при опит за бягство....

Около 200 000 лева, а за родителите кръвнина 25 000 лв. Според мен е редно кръвнината да е 6 цифрена и ако убиецът няма пари да я плати да му пунаснат органите за продажба, така хем ще плати, хем ще дари живот, след като е отнел.

За такива изроди осъдени на " до живот без замяна ", държавата трябва да въведе принципа на " тиха смърт ", до година от влизането му в затвора да му създадат такива условия, че сам да сложи край на живота си.

БХК да се самосезира и да пуснат човека! Даже е готов за 2018 човек на годината.

Що не го пуснат на "общ режим". И не знам колко "анално" ще посрещне Нова Година. ---------- Смъртното наказание ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ.

70 годишен е. Едва ли ще се класира. И в затвора се търси младо.

Хайде, кажете ми евопейски господа и граждани-ТАКИВА ОТРЕПКИ, КАТО ТОЗИ ОТ КАКВО ДА ИМАТ СТРАХ, ДА НЕ ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОГАТО В ЗАТВОРА са като на ХОТЕЛ РАЙ? ЕДНО ВРЕМЕ ги плашеха с на Хасан уяяя, и имаха страх, а сега дори се оплакват, че ставало течение....луда работа...

какви са тия ехтри еденична килия защо не е в обща килия та по брзо даму заврши присадата какво го гледате като писано яице ,пак и тргнал жялби да пише

Само Тя, иска да го помилва, за големия уей, е зажадняла!

Анално

Що не съмн надзирател в килията му, ще се моли да бъде убит..в смърта ще види най-голямото спасение