Гюлшен загина, хвърлена от 3-ия етаж от любимия си

На 7 юни 2012 г. женско тяло полита от третия етаж на смолянския хотел "Соколица". 33-годишната Гюлшен е хвърлена от любимия си - 34-годишния Младен Златков.

Обратно в новината

Коментари - Гюлшен загина, хвърлена от 3-ия етаж от любимия си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бяхме приели конвенцията, жената щеше да падне на някой член от ИК, и сега щеше да е щастлива !

ХАРЕСА МИ ИСТОРИЯТА, ИСКАМ ОЩЕ МНОГО ДА СЛУШАМ, И ДА ИМА МНОГО КРЪЪЪЪЪЪВ !

Определено, ако бяхме още тогава приели "конвенцията" - бог да я прости жената щеше да падне на меко - на некой лист от конвенцията и всички щяха щастливо да си живеят ;) Некой верва ли на тези глупости? И стига вече сте използвали човешката мъка с цел да си пробутате "конвенцията" и разни НПО-та да лапат парици и да опропастят живота на децата и нацията! Нема да стане вашта! Ако требе - НПО-тата барабар с продажните депутати ша виснат по стълбовете!

Тоя БХК да спре да използва подобни истории. Не ги е срам. Хич не им пука за човешия живот, за тях е важно да усвоят мангизите...

И ще продължават до крайното усвояване. След това може и да спрат. Да бъдем търпеливи, защото гъските са по-вкусни, когато "се нагушат"

КЕНЕФИИИИИИИИИИ. а по времето на хан Аспарух бай токту наби жена си пагане. ако имаше конвенция тогава, това нямаше да се случи!

На вашето внимание "1001 приказки на БХК". Тръпна в очакване на следващата история.

Последен въпрос относно изтрития пост: Та от кога имате добро име?!!!!!

Колко трябва да ти е акъла да излизаш с мъж, осъден за изнасилване на непълнолетна? И после името ти го прожектират, ама трябва да го прожектират за назидание на жените да си отварят очите! Очаквам следващата история!

Ами да беше го изхвърлила тя.

ТЕЗИ ЯКО НИ ОБРАБОТВАТ ЗА ИК!!

Тези страстни истории завършващи с убииства ми вдигат настроението. Искам още разкази от циганския бит и фолклор. Възвишени като едни истински съвременни Ромео и Жулиета.

Ако аз реша да прожектирам нещо на стените на парламента дали ще ми разрешат ??! А тогава КОЙ капут е разрешил прожектирането на всички тези имена и КОЙ плаща за тези статии в ДИР и по куп други медии ???

Не на Истанбулската конвенция!! Да на държавнистта и законноста!! ДОЛУ ГЕРБЕРАСТИЯТА!

Дир-ници, я кажете кой ви плаща за тези публикации и колко? Какво ни занимавате с престъпления, които са установени и виновните наказани? Всеки ден поне по една такава статийка. Поне слагайте надпис, че е платена!

Не вярвам Станишев да плаща (или си има друг начин...)

сега ли го разкриха това убийство или се опитват да ни промият мозъците?

Разбирам усилията ви да пробутате Истанбулската конвенция, прожектирайки всякакви трагедии на стените на парламента. Обаче кажете ми, как подписването на този документ ще спре убийствата като цитираното в статията ??? все пак убиецът ще знае, че по националното ни законодателство го грози далече по-високо наказание ...

Не мога да разбера какъв е смисълът да се публикуват отново тези истории?! Ей, така да има да се чете или да се отвлича вниманието от сериозните проблеми?

Аз пък викам периодично да се публикуват такива новини, за да се трие сол на институциите и политиците, че нищо не са направили, променили по въпроса да има по-рядко такива новини! Иначе паметта на народа и политиците е "всяко чудо за три дни!".

Жестока статия. Ако излизаше на хартия щях да я намачкам и да си изтрия задника с нея.

gorkata jena,"ako bqxme prieli IK"Dnes Mladen nema6e da q butne ot osmia etaj. Dir.a,pone da bexte napisali ot 18 etaj po-jestoko 6te6e da zvu4i...

да ви пикая на конвенцията и еврогейщините. В България, пък и във всяка цивилизована страна извън някои като Саудитска Арабия например, ама за там си мълчат фарисеите от Брюксел насилие срещу ВСЯКО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО Е НАКАЗУЕМО. Независимо мъж, жена, дете или травестит, който пак е или мъж или жена, а не "нещо" си. Въпроса е в спазването и прилагането на законите, не в тъпата ви пропагандна конвенция. И НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА "трети" пол при хората.

от Обяснителния доклад към конвенцията. Напр.в чл.53 се казва: ...Определени групи физически лица могат също да се сблъскат с дискриминация въз основа на тяхната полова идентичност, което с прости думи означава, че полът, с който те се идентифицират, не е в съответствие с пола, който им е отреден по рождение. Това включва някои категории лица, като например транссексуалните лица, трансвестити, травестити и други групи от хора.... В същия текст се казва,че жертва на насилие стават и хомосексуални, лесбийки, бисексуални... .................................. Естествено, че всички следва да бъдат защитени от насилие, в това няма спор-но тогава ЗАГЛАВИЕТО НА КОНВЕНЦИЯТА НЕ Е КОРЕКТНО....ЗАЩИТАТА НЕ Е САМО ЗА ЖЕНИ....А И С/У ЛИЦА,СМЯТАЩИ СЕБЕ СИ ЗА ЖЕНИ, както и за всички джендъри, изброени по-горе... Защо НИКОЙ не говори за тези текстове....изобщо има ли ги преведени?

Мой човек, струва ми се че бъркаш пол със сексуална ориентация. Половете са два - мъжки и женски!!! Сексуалната ориентация може да бъде: хетеро, хомо, би, .....с кози, с овце, камили и т.н., което не променя полът ти!

Ама добре си му го казал, просто, ясно, категорично! Кефиш ме!

ПИСНА МИ ОТ ТАЯ КОНВЕНЦИЯ И ЕС!!! ТАКОВА НАСИЛИЕ СРЕЩУ НАШАТА ВОЛЯ. ВСЕ ПОВЕЧЕ ИСКАМ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО СИ ОТ ЕС!!!! ОТНОШЕНИЕТО КЪМ НАС, БЪЛГАРИТЕ, Е ОТВРАТИТЕЛНО. НИЕ СМЕ НОРМАЛНИ ХОРА - АЗ ИМАМ 2 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ И ДОКТОРСКА СТЕПЕН. А СЪМ ПРИНУДЕНА ДА ТЪРПЯ НАСИЛИЕ ОТ СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С КОНВЕНЦИЯТА. ОТНЕМЕТ МИ СЕ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА!!!!

Бог да прости Гюлшен!Но при 100 000 легални аборта годишно в България и незнайно колко още незаконни днес около 300 дечица,които никога няма да бъдат родени бяха умъртвени със съгласието на майките им.За тях няма Конвенция,а има световен заговор на "слабия пол" за това,че имат право да раждат,когато си искат и да убиват безнаказано когато си искат.При това защитени от Закона.

И на мен ми е много мъчно. Едвам си сдържам сълзите . Ако семейството беше живо Гюлшен щеше да е родила поне още три и щеше да има стабилен доход от помощи, а Младен щеше да е излязъл от поправителното общежитие и да е изнасилил поне още две щастливки. И ДВАМАТА МНОГО НИ ЛИПСВАТ!

на 7 юни 2012 някой нещо си, а на 1 януари 712 бай бурсук утепа жена си сбоздуган. Две седмици ни облъчвате, не ви ли стана ясно, че получавате обратен ефект. Дразните, предизвиквате отвращение и погнуса.

Слушайте кака си , не се дърляйте за теа джендаре, оти като доат мигрантете, ке ви оеднакват стереотипните роли на сите , сакате или не. Оти они моа да не са я челе таа Конфекция.

Антибългарският БХК да започне да прожектира имената на всички българи пострадали от циганската пресъпност,а журналята да престанат да ни бомбардират с реклама на противоестествената конвенция.

и цялата поредица от подобни статии отразяващи минали събития от "Дир.бг" сред обществото ни скрито се насажда мнение за неотложна необходимост от безусловното приемане на Истанбулската конвенция! С други думи с тези статии се провежда целенасочена антибългарска кампания!!!

За убитите от циганите ,симпатичното и единствено момиче в Ловеч, а колко пенсионери си отидоха без време.БХК никога не защитава българите,те благодарение на циганите печелят пари

Такива случаи на мъжки терор е имало и преди да се заговори за ТЪПАТА Ист. конвенция,така че не се старайте да стресирате народа в полза на ДЖЕНДЪРСКАТА конвенция!!!!!!!!!!!

А нещата са прости - само трябва да има промяна в законите, никаква конвенция не ни трябва. В случая например - какво прави изнасилвач в трудово-поправително общежитие а не е в затвора? И какъв е тоя домашен отпуск за уреждане на документи! Водят служебно лице в пандиза и намясто се уреждат всякакви документи без излизане на престъпника. И, най-накрая, какви са тия малки присъди за изнасилване? Явно законотворците и магистратите (предимно мъже) не смятат изнасилването за кой знае какво престъпление срещу личността, а докато е така - никакви конвенции няма да помогнат.

Стамбулската конвенция е куха работа в главите на някои хора.Ако гена е дефектен нищо не помага.Казал го е нашият БУДА.

ДИР-а стига сте ровили кокалите на хората, само и само да си лобирате в подкрепа на истанбулксата конвенция. Ясно е, че в началото публикувахте статии против ратифицирането, за да изнудите либерастите да ви пуснат някой грантче и сега не спирате да ровите стари трагедии от преди сума години. Да ви задам въпроса - мвр след като не иска да следва законите и процедурите за да предотвртаи подобни престъпления, защо си мислите, че още една глупост в допълнение ще помогне? Тая жена е заминала, защото ориенталското отношение към жените е такова. И с нищо няма да го промените. Нито пък ще спрете раждането на деца от деца в гетата.

Продължава с неотслабващо темпо канонадата по мозъците на българите в полза на Идиотската конвенция. Както е тръгнало, ще извадят в медиите всички случаи на насилие над жени през последните стотина години, белким народът кандиса и каже: хайде бе, ратифицирайте я там (не, че не могат да я ратифицират и без да се съобразят с общественото мнение, но така е по-убедително все пак...)! Лукави манипулатори, не се морете, няма да стане вашата! Прозрачни и ясни сте за всеки що-годе мислещ човек. И почвате да ставате досадни. А иначе - жалко за жената и съболезнования на близките. Само дето в случая (и в много други подобни напоследък) трагедията им се използва като средство за постигане на нечисти цели от антихристовите слуги. Да не бъде!

ни занимавате с тези обикновени битови драми? Винаги ги е имало и винаги ще ги има. И Отело е удушил Дездемона без света да се занимава с това и да издава конвенции.Никоя конвенция не може да контролира ревността и честолюбието на човека, нито може да огрее навсякъде

Ако беше подписана на времето Конвенцията, ще ше ли да има опера "Отело"? А произведението?

Да сте прочели гей или лезбийка да е избила цялото си семейство с децата си . Аз не. При хетерото обаче това е всекидневие

обратните са дори още по-злобни в отмъщеняита от ревност. Това е доказано в много изсл едвания и статии. Не се мъчете да манипулирате с тая си тезичка.

Аз лично нямам против приемането на тази конвенция при условие, че се създаде и такава, която да защитава мъжете от психическия тормоз на сметкаджийските парцали - да нямат право да изнудват с путката. Да се създаде и трета конвенция, уреждаща правата над детето и имуществото при развод и да се сложи край на селските номера на парцалите. Решила да седне на нечий чеп - ок, но губи права над детето и никакво имущество не й се полага. Така е справедливо. Иначе какво излиза - съдът й дава всичко и тя да се щрака с тъпкача си в собствения ти апартамент? Хайде малко по-сериозно!

Един швед от Швеция, ратифицирала джендър конвенцията и от години е въвела джендър възпитанието пропагандата в обществото, детските градини и училищата за ненасилие срещу жени, как брутално изрита това лято в главата една българка в хотел на морето! Но българката не си мълча, а подаде жалба в полицията и го осъдиха по НК! Обаче в Швеция, която е ратифицирала международната джендър конвенция за ненасилие срещу жени, досега правосъдието нищо не е предприело срещу него за извършеното насилие срещу жени в чужбина! НК си работи в България, ратифицираната международна джендър конвенция в Швеция не- за един и същ случай на насилие извършено от един и същ човек!

До 2012 г. ли стигнахме вече? Ашколсун, лизачи! И след като има национални закони, изискващи наказания за такива престъпления, какво свършиха институциите за 6 години? Помиярчета нещастни.

Продължавайте да пишете, понеже българите бързо забравят, каквото им е неудобно да чуват и виждат, набързо го смитат под килима, и затова сме на този хал.

ДИР, приемете най-искрените и сърдечни псувни които знам, а те са много и изключително вулгарни. От душа и сърце ви пожелавам да се задавите с парите които ви плащат за серията от статии като тази.

Лесбийка поръча да убият мъжа на интимната й приятелка. 29-годишната М. Асенова е предадена на съд от Районна прокуратура Враца. М. Асенова живее в Мездра. Преди няколко години тя се сприятелила с нейна колежка П.П., като впоследствие отношенията им преминали в интимни. Обвиняемата се познавала със съпруга на приятелката си Г.П., те взаимно си гостували. Асенова я ревнувала, най-вече от мъжа й, което станало повод за влошаване на отношенията между двете жени през последната година, до степен, че П.П. пожелала да прекратят взаимоотношенията си. Освен това имало и обвинения, свързани с давани и получавани парични суми в заем. Обвиняемата не се отказала от намерения си и няколко месеца по-късно уговорила друга среща с П.С., на която отново споделила желанието си Г.П. да бъде убит, като случаят трябвало да изглежда като самоубийство. Тя настоявала всичко да бъде извършено максимално бързо. П.С. споделил на обвиняемата, че можел да я свърже с лице, което да осъществи нейния замисъл. Той изпратил на Асенова чрез текстово съобщение телефонен номер, ползван от служител под прикритие, определен с разпореждане на Председателя на Окръжен съд Враца по искане за използване на специалните разузнавателни средства. Въпросният служител бил представен на обвиняемата под името Дмитрий, като бил посочен и ползвания от него телефонен номер. На 03.08.2017 г. Асенова се срещнала в Мездра с Дмитрий, който бил служител под прикритие. Тя му показала снимки и копие от личната карта на лицето, което искала да бъде убито. Уговорено било и възнаграждение - парична сума от 1500 лева. В допълнение на това обвиняемата предоставила информация за местоработата и навиците на съпруга на приятелката й, предала ключ от входната им врата и платила капаро за извършената услуга в размер на 400 лева.

Предлагам всички дружно да се съберем и да уповръщаме вратите на Български Цигански комитет. Стига вече ни пробутвахте фейк новини с цел да ратифицираме ш*баната Конвенция!!!

Хайде сега, моля, дайте по една статия за хората, загинали в последно време от нападения на кучета, и си направете изводите. Едностранчиво е и не е честно да ни занимавате непрекъснато с един и същ проблем. Ама да има кучета по улиците и да няма адекватни мерки срещу тях се грижат подобни на тези за Истанбулската конвенция фондации, финансирани отвън, с т.нар. либерални ценности.

И защо и тези не ги прожектират върху НС!!!

Да те ева в новинарката!

Ааа, ни мой така! Трее и на другите места с дупки!!!