Кирил Принца отива на съд за убийството на готвача си

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд бизнесмена Кирил Христов-Принца, който през 2016 година застреля свой приятел и готвач в заведението му в Несебър.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новоизлюпени бай Ганювци с манталитет и обноски "село-19 век", присвоили си благороднически прякори се смятат за недосегаеми... Натрупали неизвестно как пачки с пари, незакачани от власт и правосъдие, стрелят и трепят напосоки. Нещо немислимо за обикновения българин. Правят трагични физиономии, колкото за момента, за снимката. Иначе му няма нищо - един убит повече или по-малко, все му е тая. Кой знае колко хора е докарал до самоубийство докато натрупа състоянието?

случея, не виждам да е искал да го убие. Пък и никакав мотив не е посочен, просто видял се с пари, самозабравил се и самоповярвал си колко е изключителен и недосегаем тъпак.

Докато в България живеят българи, няма да се върна.

2 години пробация и строго мъмрене. И отнемане правото да паркира в центъра на София за 6 мес.

БРАВО НА НАШАТА ПРАВОРАЗВАДАТЕЛНА СИСТЕМА. При ясни жертва и убиец се чака 2 години за да се насрочи дело..... СРАМОТА ЗА ПРОКУРАТУРАТА...ЦАЦАРООООООВ СТЕГНИ СИ ХОРАТА,ЧЕ ТОКУ ВИЖ МИНАЛА ДАВНОСТ ЗА ДЕЛОТО.....ПФУУУУУУ СРАМ.

Има такава Държава и тя се нарича Република България!

Luna0102

Аристократите са с имунитет, нещо като депутатите. Могат да стрелят и серат където им дойде и получават поздравления за добре свършена работа. Цар Киро, принц Кирил все синокръвни и никой няма да осъдят, а в България да си синокръвен се става не с потомствен аристократичен род, а с броене на много крадени пари, от тези белязаните, дето като отвориш чантата и гърми синята боя.

Ами и по БГ форумите не ходи ... жал ми е за теб, не е лесно да си нихилист. Бъди сигурен, само в Бг стават убийства, стой си там и не се връщай никога!

Какъв принц може да е този МУХЛЬО !

Аристократите са се снишавали от падането ни под турско робство /присъствие/ и са се изправили с идването на демокрацията!!!

Тебе те е срам, че живееш в тази,,държава,, но тях НЕ, така е от години...да ни е честито бъдещето на децата...

За Мутристан такива минават за принцове,шейхове, особено в селата местните дерибей.

... а през робството кво - сношавали ли са се?.. или много-много не са шавали...