Студени досиета: Показен разстрел за писателя на мутрите

На 7 април 2008 г. посред бял ден на едно от най-оживените места в София - пред хотел "Плиска", бе разстрелян от упор писателя Георги Стоев.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Показен разстрел за писателя на мутрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

студени досиета по онова време ще лежат на съвеста на гл. секретар Бойко Борисов защото той е основен заподозрян за тях и потулването е част от сценария за прикриване на бъдещият политик и целта е популизъм, силна власт за прикриване на престъпленията!

Георги Стоев-поредният здрав,прав и млад."Дал фира"по техному. Димата Руснака,Поли Пантев,Бай Миле,Телето,"изчезването"на Мето Илиянски....тогава Гущерът късаше опашката си.А един човек,градеше бъдеща политическа кариера с визия за години напред.

Не може да е бил толкова умен. Не може да е толкова умен!

И доста глупости и доукрасени истории бяха публикувани. Дали Даверов ги е направил по-атрактивни за читателя, дали Стоев си е прикачил някакъв негово удобен божествен образ нямам представа, но всеки може да ги разпознае. Определено има моменти в които човек се чуди дали всички не са били подчинени на Стоев, че той така приятелски го раздава с всички известни, че и те сигурно още се чудят,

Един от последните смели хора в нашата дупка, наречена България. Писателят Георги Марков беше убит по поръчение на др. Живков, като подарък за рождения му ден. Защото беше написал истината за влюбения във властта посредствен човечец. По чие поръчение беше убит Георги Стоев ще се разбере едва когато се измъкнем от дупката. Ясно е само, че е написал истината. Истината за нищожествата, които съсипаха родината си по време на безкрайния "демократичен" преход.

МАЙ СЛУЧАЙНО СИ ПРОПУСНАЛ ДА СПОМЕНЕШ ЧЕ ГЕОРГИ МАРКОВ Е БИЛ КАДРОВИ ОФИЦЕР ОТ ПЪРВО ГЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС И КАТО ТАКЪВ Е БИЛ ПРАТЕН В БРИТАНИЯ . И МЕЖДУ ДРУГОТО СТАВА ДВОЕН АГЕНТ НА ДС И МИ-6 . ВИЖ КАКВО СЪВПАДЕНИЕ СЪС СЛУЧАЯ СЕРГЕЙ СКРИПАЛ .

хи хи двоен агент айде стига бе. двоен агент става човек който може да продаде нещо. до какви тайни достъп е имал в България до никакви. До какви тайни е имал достъп в Англия до никакви!?!

хи хи двоен агент айде стига бе. двоен агент става човек който може да продаде нещо. до какви тайни достъп е имал в България до никакви. До какви тайни е имал достъп в Англия до никакви!?!

добре де , има ли връзка между ;избягалите; убийци от цсз , и напомнянето за разстрела на писателя ? или е само ;напомняне; за критикуващите властта ?

Това ли е България, страната с Феодална демокрация???

Хубаво е решил, но мафията не прощава, а и народът е овчи!

Овча тие главата, на тебе. Не може да си с единия крак вътре у мафията, а с другия, да си с народа. Такива, дето са ''у всяка манджа мерудия'' се самоунищожават сами.

Те понеже хванаха убийците на мъжа от ДАНС, в центъра на София, та сега правят ревизия на неразкрити убийства. Няколко бизнесмена миналата година също дадоха фира. С гранатометите момчетата хванаха ли ги? То, разбирам поръчка, но за България интересни са разкритите убийства. Аз не си спомням такова. Това на 6-мата по Нова година нещо ми се струва нагласена работа. И не е разкрито пред публиката.

Всичко тези събития са детайли от партизанската война,която започна две години след тази при" братушките" и под лиценз от там.Целта беше овладяване на цялата икономика и политика. И го направиха.

И измряха. Характерна безсмислена цел, точно като за български милиционери.

От това, което знам за него, той е би трябвало да е бил достатъчно ителигентен за да е наясно, че това неизбежно ще се случи. Няма как да се е*аваш така явно с подземния свят и да останеш ненаказан.

Такава е ГОЛЯМАТА ЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ, многоизмерна физическа и духовна смърт, в създадената ОТРОВНА ПОЛИТИЧЕСКА АТМОСФЕРА. С FAKE NEWS и "ИЗКРИВЕНИ ДЕБАТИ" на 80%-тови дебили. И 20% от ченгета, мишлета, мутри и олигарси, съсипват "мършата". Зер те си имат "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година. Затова всичко си върви гладко и безпроблемно. ИЗТРЕБВАТ ЕДИН НАРОД и Европата "потрива ръце" и гали главички нечии.

Точно така, извинявам се, Владо Даверов:) Събираха се в една срутена кръчма в Слатина и пиеха до забрава, обсъждайки творчеството на Стоев. Него го викаха само на инструктаж на стълбището пред издателството:)

Чалгаджийка е поръчала покушението срещу Георги Стоев заради книгата му "На пилона", която неслучайно е изпусната в статията. Георги Стоев разкри в своята книга, че фолкпевиците Бони, Малина, Алисия и Ивана предлагали сексуслуги срещу пари. Ка мелия също не била цвете за мирисане. Половинката на чалгаидола Азис Гала пък била нарочена за сводница между колежките на Азис и заможни бизнесмени, които финансирали издаването на клипове и албуми. Неслучайно съм ги споменал тези певици в книгата, макар и мимоходом. За мен те не представляват интерес, но хората трябва да видят истинските им лица. Това е истината за тях", заяви Стоев. В същата книга той описва как групировката СИК е създадена покрай сексуалната афера на двама мъже - Любен Гоцев и Маджо. От книгата е потърпевша и актрисата Катето Евро, която заработвала солидни суми като дилър на кокаин. Скандалният Стоев натопил актрисата в полицията, но по сигнала му нищо не било направено. Ирен Онтева пък била "една от най-елитните и известни компаньонки на "Визаж".

комуноидът гоцев защо не е бил арестуван и съден за тъмното си комунистическо и мутренско минало???!!!

той, поради негнусливост, е бил връзката между това тъмно минало и породеното от него още по-тъмно бъдеще. Стоев стига до него, а кои стоят над него и кой го замества сега? Не че и да знаем, можем да променим нещо.

ПИЧ ЛЮБЕН ГОЦЕВ Е БИЛ ДОСТА ВРЕМЕ ШЕФ НА ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ НА БГ И КАТО ТАКЪВ Е ИМАЛ ДОСТЪП ДО МНОГО ТАЙНИ НА ДНЕШНИТЕ ПАРВЕНЮТА . ДЕМЕК ТОЙ Е ЕДИН ОТ КУКЛОВОДИТЕ В БГ . Т.Е. ТОЙ Е НЕДОСЕГАЕМ . ЗАГРЯВАШ ЛИ ?

Това, което е писал Стоев е около 20-25% от това което е знаел! За съжаление има споменати личности и кандидат бъдещи политици на най-високо ниво, които знаеха,че рано или късно той ще напише нови подробности за тях!Ако мислите трезво, ще разберете, че досиетата бяха унищожени или по-точно подменени, за да могат тези личности да са на върха в управлението на държавата!

"Бойко ни пазеше колите на паркинга пред Славия и взе парите и офейка"

Сигурен съм че си прав. Лично бандитите са му разказвали останалите 80%, които не е разкрил. Подкрепени с документи, че се забравят подробности.

Ама големите сте ...... Това не е писателя на мутрите, а писателля срещу мутрите. Единствения. Това което е писал изглежда като художествен роман, а всъщност е живата истина. Затова го убиха !

Нали се сещате, че така наречения проект ГЕРБ вече беше готов и чакаше да бъде "избран" ! А Стоев знаеше много и много беше изкарал на светло, но мафията действаше по-бързо от хората които още не беха разбрали кои се готват да дойдат на власт уж с демократичи избори. Затова го и убиха, а мафията и сега е на власт.

За свидетелите да обясня. Между мястото където е убит Г.Стоев и офисите и магазините под двата дълги блока има 40-50 метра тревни площи и дървета, които могат да попречат на видимостта в зависимост къде си. До 2017 имаше офис на Мтел и понеже живея от другата страна на Плиска ходех да си плащам сметките. Значи повече от половината пъти не ми хрумва да гледам към Цариградско какво става - по-интересни са магазините. А като се подминат двата блока е по-пусто и лесно се бяга в различни посоки. Не знам какви хора са били разпитани, но е възможно да са се подминали с убийците и хал хабер да си нямат. А такива, които са видяли нещо, може да са офейкали за да не се замесват и въобще да не са разпитани. Помня го случая. Като разбрах къде е ми стана особено, нали минавам чат-пат там.

Много от убийствата и престъпленията са извършени пред офиси на Мтел. Не е ли странно?

Прочетете книгите му. Има ги онлайн или за сваляне в PDF. Да видите каква дивотия е и какъв бок*ук е тиквоча.

Същите забързани минувачи,които са били близо до мястото на разстрела и са си затраяли, сега квичат по надзирателите,защо не са заловили въоръженият пелов.Държавата е фрашкана с кибици и активни плашоци!

... измислен живот - измислена смърт...

ххмм-така е САМО при богоизбраните !

Не е вярно че не го знаели .Като не са го знаели защто го убиха .Та тия от олимпийски надежди нали те бяха отрочетата на кумонягите от тях имаше и доносници на ДС .Та нали луканов на тях раздаде парите да не се правят на ощтипани точно от олемпийски надежди бяха главните мутри на България Начело С ВИС и Мулти груп сиреч и рекитьори.Всички групировки бяха от спортисти и най интересното че никой не им направи нищто .А самият Стоев го имаше на снимки с ВИС те така случайни хора не допускаха до себе си.Тая статия е фалш.Пълна глупост

От 73 години до сега, България се управлява от лумпени- разбойници, защото народа е страхлив и подъл.

Абсолютно вярно, за такъв народ от уроди и бай Тошо, и Баце са шестица от тотото.

Свидетелите са се посрали от страх да не дадат фира и затова са се престорили, че не са познали убийците, всеки знае, че мафията и държавата са едно и същ

Не са искали да ги разпознаят, защото доста хора са замесени в мафията, и то видни хора. Какво да се прави, все пак в България живеем.

Приложение - извадки от запис Николай Кокинов - градски прокурор на София: Добро утро. Мирослав Найденов - ексминистър на земеделието и храните: Аз съм се дегизирал Н.К.: Дегизирал!? /към друг/ Вода нищо друго не искам. М.Н.: Отслабнал ли си? Н.К.: Само умствено. Преследват ме. Аз съм репресиран. М.Н.: На една шейна, дет вика Шефа, са ни качили. Н.К.: Ааа, качили, ма забраихте ма сичките. М.Н.: Мене, ме най забравиха. Ама,... Н.К.: Тебе не знам кой ти вади ножа. Сигурно ти приказват, че аз ти го вадя, ама..... М.Н.: Не? Той затва Шефа искаше, той затова ти се обади снощи... Н.К.: Няма идея кво се случва в крайна сметка. Някой нарежда отгоре. Кой ти скача? Това ни е интересното. М.Н. Незнам. Казах му на Шефа, той каза - Цецо. Мисля, че е Цецо. За да има такава атака и то координирана атака.... Н.К.: Значи това го прави Главния. Еманципира ли се вече. М.К.: Защото Той /главния прокурор/ първия път като се изказа, директно атакува и теб. Н.К.:Кво да ти кажа..... М.Н.: Цацаров казал на Шефа, че отдолу го натискат да ми повдигне обвинения. Н.К.: Крият от мен делото. Аз съм репресиран от всякъде. Президента ми скача вече. Който иска да гп рочете и да си прави изводи.

Книгите му са пълна измилсица, дело са на Николай Волев, той само си продаваше името и физиономията. Но прекалиха с шума около реални лица и събития и го мютнаха.

Николай Волев е режисьор. Книгите му ги "редактираше"(пишеше) Владо Даверов, но Георги Стоев дава материала, фактите. А колко от тези факти ги е знаел лично и колко са му дадени от "някого" с цел да бъдат публикувани, е друг въпрос.

много благодаря, точно Владо Даверов имах предвид и приемам доуточненията:)

много е полезно да се напомнят тези свинщини но за да има лечебен ефект, трябват и имена. имената на свинете, които са "търсили" убийците, тези на министри, милиционери, лъжепрокурори, лъжесъдията и тнт. не е достатъчно да се спомене само името на боклукът"адвокат" уредил капана...

Свидетелите не ги разпознаха не можахме да съберем никакви конкретни доказателства, които да обусловят повдигане на обвинение и лицата бяха освободени, разказва тогавашният градски прокурор на София Николай Кокинов. А кой е Николай Кокинов? Подлогата от записите с Борисов! Шефе, шеве - думите са на Кокинов за Борисов.

Не са го разкрили, защото не четат коментарите в дира. Тук са се събрали най-големите разбирачи за всичко :).

върхът на професионализма е да има стотици неразкрити убийства в една държава. велик е нашият милиционер

Дайте го на нас или на колежката "Кости". Да беше тук Шерлок, за нула време щяхме да ги окошарим, но пък нали си нямаме дипломи и сме измислени, та кой ли ни пита нас?! Я какви вещи експерти са се навъдили, кой от кой по-вещ дотолкова, че вече и през централния вход на зандана им бягат и ги бият. Сал едни чистачки останаха да замитат и очистват. Тогава какво очаквате, всичко си е точно. По-добре се отдайте на хапка и пийка, че от другата седмица мелницата пак се завърта.

Лека ти пръст, Жорка. Всички знаем защо те затриха.

Защо?

Защото героите от книгите му, искаха да влезнат в политиката чисти. Един от тях ти го знаеш и в момента води държавата. Що се правите на ударени с кърпел по главата?!?!