Жената на Ембака проговори за убийството

Съпругата на Емил Първанов-Ембака, подсъдим за убийството на Николай Чивиев на магистрала "Струма", даде показания пред Окръжния съд в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Жената на Ембака проговори за убийството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като мъжът на тая жена е невинен като ангелче,защо тя "проговаря" едва сега???Или е трябвало време,за да съчени тая история!!!

щото си прост - винаги се дават изявления и т.н. след като прокуратурата си внесе обвинението и след като бъдат изслушани страните в съда. Защото по закон прокуратурата няма право да събира нови доказателства, след като веднъж са събрани и няма право да променя обвинението. Затова всички приказки на пазара по вестници, тв и сайтове са след като стартира делото. Никой, никога не се обяснява предварително ако има 2 грама акъл и елементарни правни знания, като изключим такива лаладжии, бедни Андрешковци като теб.

Баси и измислените показания!

другият строителен работник, който е присъствал на инцидента? Или неговите показания не се вземат предвид, защото той не е безпристрастен-все пак е колега на убития?!

Бухалка, палка, тези строителни работници какви са били бе?И ако това, което булята на убиеца казва е вярно, то цялата кола трябва да е била намачкана! И това с джапанките ме довърши....!

А такива ли са експертизите? По колата и по хората? А какво е рекъл на охранителя преди да мине бариерата и какво е направил? Жената я разбирам да се мъчи да оневини съпруга си, ама тя не е безпристрастна! Истината ни е нужна, а не становището на едната страна!

Съпругата може ли да бъде безпристрастен свидетел?

убиеца може да лъже каквото си иска - това е негово право да се опита да се отърве. Свидетелите не могат да лъжат, освен ако не са най-близки роднини. Тази му е жена - има право и за извънземни да разправя, стига пълничкия Марковски да "убеди" съда. между другото по закон и прокуратурата има право да лъже и да обвинява и твърди неверни неща или такива за които няма доказателства. Именно за това ДПС-то толкова я обича таз Прокуратура...

Всеки ще си развива тезите. Работа на съда е да прецени. До колко ще е обективно...въпрос на доказателства и факти и съждения. В подобен инцидент, обикновено и двете страни провокират насилие. Все някой пострадва при приложено насилие, в доста случаи и фатално. В момент като този, всеки е в правото си да се защити.

Приличат ми на лъжи обясненията на госпожата.

Интересна история разказва съпругата.Само че противоречи доста на думите на съпруга ѝ и адвоката му.

и ти къде ги чете? в материалите по делото или в тези новини?

Ами не знам може би ама само може би в текста в кавички накрая на статията които свършва с думите "разказа Десислава Първанова".

Sm3hurk0

Има Господ и той гледа... и кантари... Единия бил такъв, а ония - онакъв... Сега, единия е жив, а другия - мъртъв. Онзи от горе си знае работата....

и как си я знае? гледа ли само? меси ли се? съди ли? каква е тая работа? Що не отидеш в едно онкологично детско отделение, да питаш тия деца, с какво заслужиха да умират бавно? Питай родителите на някое погаснало дете, има ли някой там горе, и дали си върши работата?

Sm3hurk0

Има и естествен подбор... Живея с човек, точно както го описваш... Прескочил трапа.... и гледам да му е спокойно..., Да не си помислите, само, че се правя на Господ... - радвам се на живота.... И аз съм прескачал 2 пъти трапа и ценя всеки ден в който дишам.

Чета ги коментарите и вече не съжалявам, че България изчезва. Закривай!

Ти па ако си мислиш, че навън е по-различно, по-добре се висни от някъде. Нямаш представа в какъв свят живееш явно.

Мили хора . Аз расъждавам така: Защо някой минава по затворен участък от пътя?! Защото счита че правилата не са за него . Най вероятно . Второ що за прякор е Ембака ? Звучи ми като митьо тъпото ,пешо трътката и т.н . Път в ремонт значи затворен път , и никой няма право да минава . Може да сложат и въоражена охрана , жалко за човека . А за такива като този затвор и най тежкото наказание . Трябва и не само за него а и за всички . Може би адвокатите трябва да се замислят и все пак кого защитават . Все пак е обидно да защитаваш някого зашото може да плати много пари . и по този начин да плюеш на себе си и всички честни хора и закона искайки вратички в него.

Като гледам колко неграмотно пишеш, мила дрОгарке, най-добре да тръгнеш с 'интеграцията' на училище и да си преговориш правописа и пунктуационните правила. И тогава да се ИЗХОЖДАШ по теми, от които представа си нямаш.

Да бих могъл . Но най вероятно би ми се наложило да стоя с някого като теб . Такъв с когото най - вероятно не бих общувал в живота си . Ако не забеляза : Не обидих никого за разлика от теб . А доколко съм грамотен , няма нищо общо с това което се обсъжда. Най вероятно си отегчен и няма какво да правиш . Не бълвай обиди , а се хвани и свърши нещо полезно.Като например да си почистиш и подреш стаята. :)

До кога ще се позволява на нагли адвокати и "свидетели" да лъжат толкова очевадно без последствия?! Тази ковра трябва да бъде подведена под наказателна отговорност за лъжесвидетелстване! Марковски колко пари взе от Петърнейчев за да го прикрие и вместо това Лазар Колев да влезе в затвора?

Откъде строителния работник е взел бухалка ? Въпросният строителен работник /лека му пръст/ - НЕ РАБОТИ С БУХАЛКА/И, РАБОТИ С ЛОПАТА ! Интересна история на съпругата, искаща да отърве мъж си от решетката !

джаф, джаф! строителните работници с бухалки строят, джаф джаф! Що не се гръмне тая лъжлива пача, що не я натикат нея, заедно с лъжливия адвокат и шебека съпруг доживот да копат!?

Aбе глупак, този т.нар. строителен работник го е играел охрана на обекта, доверено лице - понеже е приятел на собственика на фирмата строител. Но понеже не може да го пише 'охрана' го е писал строителен работник, най-малкото при убийство на длъжностно лице при изпълнение на служебните му задължения наказанията са по-големи. Т.е. ти си много прост, а съдебната система разчита основно на дебили като теб чули недочули недоразбрали..

Ай само не се надъхвай повече, че се вижда кой е глупака в случая !!

Ембака да не би да е по малка отрепка?

един наемник ( еничар ) по малко, убитият е легионер професионален убиец . каквото е търсил си го е получил

От опит го казвам - няма нищо по-гнусно на тоя свят от българин - гавазин, който го играе пазител на правила, предписани от господаря му. Това същество е по-долно и от свинята. Точно в тази роля е бил Чевичев. Не мисля, че някой съжалява за този ................

че и на малкото пръстче неможеше да стърпиш на Чивиев, защото ти си един от тези долни и тъпи българи, при това си и доста прост след като можеш да направиш такива изказвания

Тая заспала "прокуратура" 2 години не може да събере годни доказателства ли???....смешници са

Думите на жената, че Чивиев е удрял по цялата кола отговарят ли на щетите на колата, които могат да бъдат нанесени и postmortem.

Да бе, точно така е било, умрелия не може да каже, показанията са само на убиеца и жена му, който иска да повярва....

Така е като се съберат на едно място две яки откачалки.

По-голяма глупост не бях чел, обикновен работник да напада с бухалка, защото някой решил да премине. Но само Господ е съдник!!!

Не е бил обикновен работник. Според едни е бил охрана, според други - шеф на охраната в строителната фирма. Много информация ни се спестява. Това е единственото сигурно.

Ако няма какво да крие защо чак сега проговаря?

щото си прост - винаги се дават изявления и т.н. след като прокуратурата си внесе обвинението и след като бъдат изслушани страните в съда. Защото по закон прокуратурата няма право да събира нови доказателства, след като веднъж са събрани и няма право да променя обвинението. Затова всички приказки на пазара по вестници, тв и сайтове са след като стартира делото. АНАДЪМУ глупендер ?!

ако не е избил никого, нищо, че е бил легионер? Ама май трябва от теб да се почне...

тоя бандит защо не в затвора?

Марковски винаги е бил защита на мутренския контингент,само той и още няколко могат да извадят убиец от всяка ситуация

след политиците адвокати и съдии са за трепане

Па добре си го съчинила под вещото ръководство на дебила -адвокат. Има смърт /удар с камък/ е....затвор до гроб.

Е МАРКОВСКИ КАК СПИШ БЕ ДЕБЕЛО ЖИВОТНО НЕНАЯДЕНО.ПЪТЯ В РЕМОНТ ЧИЙ ГО ДИРИ ТОЯ ТАМ БЕ,АМА НАЛИ ЗА НЯКОЙ ВСИЧКО МОЖЕ А ЗА ДРУГИ.................

За пари бе. Това му е професията.

тлъст Марковски няма ли най-после да хвърли топа, стига е помагал на бандитете в България

лъже тази мръсница,у свикнала с охолен живот осигурун и от разбойника ембака. Първо Чивиев не е висок на ръст около 174 е и всичко което е езрекла таки е лъжа. Чивиев беше изключително възпитан и интелигентен и търпелив мъж.

тази к..ва до сега е мълчала око това е било истината. Да я съдят за лъжесвидетелстване

Е ,какво очаквате да каже жената на ембака-да го накисне повече ли-естествено ,че ще каже ,че е невинен !

Навремето по мутренските години легионера нарита един невинен човечец, който по късно почина в болницата и той избяга от страната и стана легионер за да отърве правосъдието

човека го наритаха братята Тошкови/ дето сега са известни лекари мошеници/ и понеже бащата беше върл комунист без образование шеф на РЕП накисната Чивиев.

Ембака е тъп и прост, и нагъл. Ама Чивиев защо не се е обадил на полицията, ами е хукнал да гони и засича простака? Че и да го бие след това.

Да, точно сега реши да проговори!

след като е дала показания пред съда бе галош, преди това не се дават НИКОГА каквито и да е изявления празни приказки, защото прокуратурата ги използва да ти го набута още повече. А то какво се оказа - големият бияч легионер го набили, сега дай да ревем, ЩО ?!

Прост прост, но ти като си такъв умник, това е версията на съпругата на убиеца умнико. Мислиш ли че няма пристрастие в тази версия. Ако тоа пъпеш Ембака не е духнал що не изчакаш края на делото за да коментираш.

Кой знае колко невинни е избил тоя ми ти легионер. Живота ти връща по един или друг начин.

Навремето по мутренските години легионера нарита един невинен човечец, който по късно почина в болницата и той избяга от страната и стана легионер за да отърве правосъдието

Човечеца го ритаха и други като братята тошкови, но Чивиев нямаше кой да го оневини, а Тошкови се управиха

Браво бе до сега мълча като пукел и изведнъж проговори!!! Не нам тия....

За мен, Ембака е невинен. ...

Ауееей, защо ми промени коментара бе?! Ше дойда в офиса ти и ше видиш какво ще стане.

света вода ненапита е тази долна твар

Тази женица явно е оправна...Няма защо да се хаби да доказва как жертвата сама се е била с камъка по главата за да ги набеди! При всички положения с Ембака или Тумбака е свършено! Дори и за непредумишлено да го накажат...съдийте ще му вземат толкова пари,че ще бъде съсипан той и семейството му!

цял живот работя в строителството на пътища и досега не съм видяла строителен работник с бухалка. Или женицата не знае друга дума, щото ѝ е такава средата, или е навлязла нова мода в пътното дело. Като се чуе за мъж с прякор, който е убил някого, та дори и с "камък" вече се знае, че човека си е убиец по професия. Разни понички, круши, пъпеши, телета, тикви, ембаци, тумбаци...........боклучава работа.

Ама Чивиев не е бил строителен работник, а охрана.

Охранители с бухалки няма. Ползват се палки. Описаното от съпругата е сценарий за мутренска свада и то според нейните представи.

...И после т.н. Ембака се укри.Защото съвеста му беше чиста и само се е защитавал:)И колата я нямаше на местопрестъплението.... Изобщо , всичко си беше в реда на нащата,нали булка?....

А бе там си беше, снимаха я каква беше очукана колата. От глупост си отиват 2 живота... ако полицията си беше на мястото и хората очакват справедливост и прилагане на закона, нито единия щеше да се занимава да налита с бухалка, нито другия с камък...

Забавното е, че информацията, която се публикува, е много ограничена. От написаното до тук по медиите се разбра, че: Ембака е навлязъл в затворена отсечка, като е нарушил забраната. Чивиев го е преследвал с личната си кола. Чивиев НЕ СЕ Е ОБАДИЛ в полицията, за да уведоми за нарушението на Ембака, а полицията е единственият орган, който има право да преследва и задържа нарушителя. Чивиев е удрял с бухалка и потрошил колата на Ембака. Ембака е убил с камък Чивиев. Имало е няколко свидетели на инцидента, за които медиите мълчат.

Думата на съпрузите срещу тази на умрелия. Защо ли я разпитват изобщо, ясно е, че ще защити мъжа си, а какво е станало в действителност само Бог знае.

А доказателства има ли?

Мутреса, дрънкаща лъжи, защото мъртвият не може да се защити.

Историята е "Да влезе убития"

само си знаят да се заяждат, да правят мазало, да рушат и да се правят на много велики, те си мислят, че на тях всичко им е позволено, то заради такива гамени тази държава на такъв хал.

Народът е казал. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Е чудото е факт. Аз лично не вярвам как един човек срещу много ще се изправи така. Това за мен си е чиста самозащита. Каквито и правила да е нарушил е бранел себе си и семейството си. За мен лично не виждам кой ще излезе сам като Херкулес да се юрне срещу трима и повече. Виновни са останалите, че не са потушили инцидента. Можеше да му хванат ръцете отзад а даже и да го вържат.

БРЦК

Ако е така - Защо е избягал? Нали е било самозащита? Като няма закони и полиция - ще четем все повече и повече такива новини!

А жената на Ембака защо не обясни какво са правели на затворената отсечка ... нали ако не бяха там, за да демонстрират бабайт-тарикътлък ... това нямаше да се случи!

Каквото и да са правили, кой каквото търсил си го е намерил като всеки голям бабаит. Единия при свети Петър, а другия в затвора.

нещо не разбирам. да навлезеш с автомобил където не трябва е едно и за това трябва да има санкция. да се отбраняваш, когато те удрят с бухалка е друго. казва се самозащита.

стига троли. Самозащита е като се защитиш. Този го е утрепал. Ако след инцидента не се е укрил и се е освидетелствал за нараняванията, които са му причинени имаше някакъв шанс да се пледира самозащита. Но нито алкохолен тест му е взет, нито е освидетелстван, че е понесъл физически травми. Щом се е скрил, значи е виновен.