Василев: Пеевски е поръчал да ме убият за $5 млн.

Австрийските служби са поискали информация по сигнал на Цветан Василев, че е заплашен с SMS от Делян Пеевски, който предлагал 5 млн. долара за убийството му.

Обратно в новината

Коментари - Василев: Пеевски е поръчал да ме убият за $5 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека има някаква грешка ! Може би става въпрос за 5000 а не за 5000000. Защото ако е за 5 млн. , половината, ако не и цяла Африка е готова.

Протестиращи и журналисти ни заливат с името и действията на Пеевски, превръщайки го в национален герой.

какви 5 мил. долара??? ако са решили да те оправят вече да те няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДА КАЖЕ ОТ КЪДЕ ГИ ИМА ТЕЗИ 5 МИЛИОНА ЛЕВА ТАЗИ ТОРБА С Л..НА

Тези не са специлаити. Те са глупаци и мошеници. Затова да им се изземе всичко, с връщане на придобиване отпреди да се родят! Всичко - до стотинка! В полза на държавата! Ако има такъв закон и той се спазва, друго ще е. Ако го даде доброволно - 20 години пандела. Ако не го даде и прави опит за укриване - до живот. А да ви видя и дебили, как ще крадете!? Но се искат мъже и държава - а това го нямаме ...

Видът на Валутата навежда размисли

Измисли си причина, за да не се върне в България, че ожилените клиенти на банката първи ще му оскубят мустаците. Пък и голяма реклама си направил банкера, чак милиони за живота му?!

КОЙ е тоя Пеевски? Не е ли прост български депутат, които не ходи на работа и не получава заплата, няма имущество, спестявания, имоти и коли? Явно от австрийската полиция са се объркали, щото това бедно момче нищо не е и работило, пък е само на 33...

Само на мен ли ми се струва, че Бойко казваше на Василев и "Пеевски" - ще делим на 3 и всички бяха доволни (вкл. Бареков), а сега Станишев казва - ще делим на 2 - половината за мен, другата половина си я делете или се... оправяйте някак си.

Уважавам чувствата ти към Станишев,но май казването идва от коалиционния партньор.

ДУЕЛ ЗА ДВАМАТА ...С ПОБЕДИТЕЛЯ ЩЕ СЕ СПРАВА САМ

abe too tulup mnogo struva be POMIQR

за 5000000 и двамата

Колко пари трябва да съберем да ви няма и двамата бе боклуци? Направте една дарителска сметка и DMS Bokluk и да спрем тая мъчителна сага!

Хаха...5 милиона лева :) не ме карайте да се смея...кой ти дава такива пари за убийство и то още повече за мустакат селски хитрец...тея па се надценяват! 50 бона най много..ако и това!

Театрото върви с пълна сила... Какво по-добро извинение от заплаха за убийство, за да остане в чужбина. :-D

За убийството на Луканов /бивш министър председател/ бяха платили 50 хиляди марки, а за този бандит 5 милиона се дават.

ДО kod9-ГРЕШКАТА Е МОЯ!СТАВА ДУМА ЗА КТБ.ИЗВИНЯВАМ СЕ!!!

val55

ОК!!! ТКС!

Ха-ха-ха При толкова много поръчки - нито една доставка! И ние се чудим защо държавагта е на тоя хал, а то се оказва, че бизнесът и политиците никога не си довършват започната работа докрай! Сега вече сериозно - как може подобни скандали да се случват в 21 век в държава член на ЕС! И то от хора, които са на върха. Срам!

Е тия ни взимат вече за балъци. Той не може да си обслужва дълговете и предлагал 5 млн. За толко пари могат ще убият 10 президента.

Това добре, но не струва и 5 лв.

Видяхте ли, че не става без мутри в държавата ... хайде да ги връщате бързо. Тия само се пенят и плашат, а ни бомба да си заложат, ни снайперист, нищо. Костюмарчета плашливи. Друго си е един публичен разстрел - къде по-долни са хората, че са гладни, ама пък живи. Сега само се облизват пред телевизора и ...доскучава им вече.

Бойко велик се бате - уж викаха, че боко е тиква, винету, прост и т.н и кво стана - хахахахахахахахаха. Боко също имаше един лаф - като свършат парите и почват кавгите - прав се оказа

Не науж а наистина и продължавам да го твърдя.За другото не разбирам въобще какво си искал да кажеш.

НАЙ ДОБРЕ Е ТЕЗИ ДВАМИНКАТА ДА СЕ ИЗПУЦАТ ВЗАИМНО, ПАТРОНИТЕ ОТ МЕН!!!

val55

Фактите сочат, че КТБ трябва да стане точно сега чисто държавна банка, но мисленето на управляващи, и банкерите витае в миналото, а не в бъдещето, което се задава.... Говорят се полуистини, а от някои откровени лъжи, и манипулации, но докога.... Може да се направи така, че всички влогове да са гарантирани винаги в пълният им размер даже, и да се включва инфлацията в лихвата, а при теглене независимо, кога е то, а именно на година, месец, ден и час....няма наказателни... познайте, как и защо може.......фалита е невъзможен при.... единствено при обир и глобален катаклизъм...... Всичко, що е държавно трябва да си държи парите в такива държавни банки, а тегленето и трансферите не трябва да се таксуват особено на пенсионерите независимо от коя банка, банкомат или терминал се извършват.....пак познайте, защо и всичко свързано с банковата система....но вие сигурно може да си отговорите как, и с каква цел са създадени банките, и основната им цел, и кои предимно обслужва, но не си мислете, че вие сте на първо място....много по назад сте във веригата. Затова, като стане ВИНАГИ нарочен фал вие си губите парите било то частично или напълно.... В най "добрият" случай при оздравяване на дадена банка губи държавата тоест, пак ние веднъж от вложените ни пари и втори от бюджета....Скачени съдове, но някои си гушкат милионите, а балъците да духат супата.....ако не съм прав, някой да ме опровергае.....

ИСКАМ ДА ПИТАМ:КОГА И КЪДЕ,ЩЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ ПЕНСИИ,ЗАПЛАТИ КОИТО ИМАТ КАРТИ КЪМ ЦКБ??? ИЛИ ТРЯБВА ДА МИНАТ КЪМ ДРУГИ БАНКИ???

val55

Хайде, пепел на устата ти, нали беше КТБ, а сега пишеш ЦКБ, то ние знаем на кои е тази банка, но и те ли.....отговор.....с ДА и НЕ...може с дане или неда....

Пеевски поръчал Василев, Василев поръчал Пеевски, Доган поръчал Борисов, някой поръчал Доган, егати цирка който ни разиграват тия. Само незнам докога ние ще ги търпим.

И аз това казвам: стига с тези "поръчки" бе! Айде давайте "доставките", че да се поразчисти терена малко!

НЕ Е ВАСИЛЕВ! МНОГО Е РАНО, КОЛЕДА Е МНОГО ДАЛЕЧЕ, МРЪВКИТЕ И СЛАНИНАТА ЩЕ СЕ РАЗВАЛЯТ.

Надценили са те Цецко. Поне с 90% от тая сума.

Стана ясно, че Доган/Местан са свързани с еевски, т.е. с организираната прстъпност. Стана ясно, че Станишев и Моника са свързани с другия бос - асилев, т.е. с организираната престъпност. ъпрос: участват ли Доган/Местан и Станишев в организираната престъпност? Какво ше каже главния прокурор Цацаров? ма ли организирана престъпност в Б-я и политиците свързани ли сас нея?

А Буда пожарникара-каратист-мутра случайно ли ти убягна.

Той реже лентички.Зает е.

..Цацаров?

Къде си бе мустакат мушморок. Свинята е в кочината. Ти къде си?

...двамата да бъдат набутани в една килия за назидание? Е малко ще му е тясничко и миризливо на Василев!

Последно - кой кого е поръчвал, че се обърках? Това бизнесмени ли са , като една елементарна работа не могат да свършат? Василев бил поръчал Пеевски, обаче арестували предварително килърите и понеже не могли да ги хванат на местопрестъплението ги пускат на свобода. Сега Пеевски поръчва Василев, обаче Василев разбира това още преди Пеевски да си намери килър! Абе дайте да им помогнем да си свършат работата, че се излагаме пред чужденците!

то на тоя киллар дето сте ги ликвидира и единиж аи другия, сте трябва медали да им дадем, це заради такива типове се срамуваме и не можем да си вдигнем главата

Караибрахим и мазната свиня Пеевски в драматична битка за стотици милиони крадени от обикновените хора-каква поредна драма.По един куршум и за двамата би свършил идеална работа.

Инвеститорите и без това са отлично информирани,но това което се случва сега...С натиск от прокуратура,медии и управляващи,всеки бизнес може да бъде унищожен за седмица.А,да добавим и понижения рейтинг...Това са ужасни щети за България,че и ДЪЛГОСРОЧНИ..Да няма после чудещи се,защо заплатите са ниски и няма работни места...

до преди една година на всяка пресечка имаше камиони пълни с инвеститори, а пък сега не виждам такива. Освен това не е зле да се прави разлика между крадци и инвеститори.

Не го мъчи толкова. Той прочел някъде за "инвеститори" и решил , че у нас има такива, даже с лопата да ги ринеш.

Големи защитници на ДП се извъдихте тук. А преди година го искахте разпънат на кръст. Политиката е фурнаджийкса работа, ама клакьорството - бетер.

Моля, я пак?

? Не забелязваш далеч по-благосклонното отношение към ДП, или какво? "Я пак". Смешко.

Да си поръчат порция кебапчета.

Абе той и бат Бойко убива Бареков от доста време насам, пък гледам, че дудука си щъка спокойно, че и предизборно кебапчета печеше.

Убийство се поръчва само за да се прикрие някое много голямо престъпление, ама много голямо. Дали се досещате за мащабите на далаверите им ?

само за прикриване? Нима не става и при подялба на нещо си, за пазарен дял, от омраза, ревност и т.н..... както и да е. Нелогични предпоставки във форумната логика има бол .:) Важното е че те разбрахме какво имаш предвид.

Сигурно има поне сто килъра, които биха свършили работата за 1 милион, защо тогава ще търси някой, на който да му даде 5 милиона? Нещо ми подсказва, че накрая работата ще излезе съвсем друга, и главните действащи лица ще се окажат на съвсем друго място.

оферти за "работа". Смисъла е друг. Друго трябва да се коментира. Ама 5 млн ли, 6 ли, 2 ли.... ала бала.

Че хвърлят на глупаците някакви простотии, за да могат те да търсят в тях някакъв смисъл. "Нахранете журналистите", този израз не го забравяйте. Както не трябва да забравяме, че всички са овъртяни и заплетени като свински черва. Вече 25 години търсим смисъла, ама не знам някой от коментиращите да го е намерил, ама поне сте нахранени с лъжи и простотии.

ОК! Да предположим, че Пеевски действително е решил да премахне Василев. Остава въпроса - ЗАЩО? Никой не решава да премахне някого без причина, ей тъй за кеф, още по-малко пък да даде за това и 5 милиона долара!

абе отивайте да се гръмнете и двамата, вашта мама да ева!

И аз съм за! Да си спретнат един дуел и да се отстрелят взаимно, че да спрем да се занимаваме с двама от най-големите бандити в държавата! Само че за дуел се иска да си мъж с чест и достойнство - пък тези нито са мъже, нито са честни и достойни!!!

не че и тия, които коментирате са цвете. Но деградацията ви е очебийна.

народните парици ги няма, ама Ламборджинито на жена му за 1млн. лева си се движи ....

Даам - единият поръчал другия, другият поръчал първият... Трупове йок..........

Тия медии съвсем ни взеха за балами. Тоя бил казал на оня че другия ... нещо на развален телефон ли са си играли ? Честно казано не ми пука тая новина за мен лично е пълен шит

ама нещо оставката и предсрочните избори заглъхнаха. интересно.

от къде ги намирате тези ялови килъри ... бразилски и колумбийски дечица за 5 лева гарантирано ще ви свършат работа ... айде поръчвайте се по кадърно че ни писна от вас

ДПС клати най-добре. A БСП му крепи там квото трябва.

Ало, БСП/ДПС! Крадохте достатъчно много и достатъчно дълго време. Поне ни оставете на мира, вземайте си багажа и се махайте с откраднатото от България. Ние без вас ще се оправим бързо. МАХАЙТЕ СЕ!!!

Не ! Да се разкарат съм съгласен , ама без краденото ! Да вървят по дяволите , голи и боси , малоумни цървули , каквито винаги са били ; )))

Да се разкарат от тука завинаги, си струва парите, които са откраднали, колкото и да са. Така или иначе, няма да можем да им ги вземем, кой знае по кои острови са парите. ПРОСТО ДА СЕ МАХАТ И ДА НИ ОСТАВЯТ ДА ДИШАМЕ СПОКОЙНО!!!

Ама ти знаеш ли, че децата на Стинг нямало да наследят богатството му! И знаеш ли защо? Защото БСП/ДПС не са те оставили на мира и не са се махнали от България!

Тъпо.

Та кои сте, това вие оправните дето се каните да се оправяте и пак на наш гръб естествено,то друг начин няма?.Баце болшевиките ли?

Ще пиша бавно, за да разбереш. Под "ще се оправим" разбирам България като цяло, за разлика от такива като вас, които под "оправяне" разбират да лочат от копанката, сложена им в кочината от Партията.

2 кирки ... и доживотно на камъчките ... викайте ми комунист или квото си изберете ... само това е спасението