Коментари - Русия повдигна на Ходорковски обвинение за убийство на кмет | dnes.dir.bg
назад

Русия повдигна на Ходорковски обвинение за убийство на кмет

Срещу Михаил Ходорковски е повдигнато обвинение във връзка с убийството на кмета на град Нефтеюганск през 1998 г.

Обратно в новината

Коментари - Русия повдигна на Ходорковски обвинение за убийство на кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аналогично да се повдигне обвинение на Путин за убийството на Анна Политковская като подарък за неговия рожден ден?

не чакай бе нещастник!

риторичен! Нищо не очаквам докато убийците й са на власт. Както и на "една камара" стойностни руснаци - политици, журналисти, критици, правозащитници, военни... Злодейски убити от човеконенавистническата машинка ЧК/НКВД/КГБ/ФСБ. И чиято единствена "вина" беше, че не харесват Путин и обичаха Русия!?!

ХА ХА,ХОДОРКОВСКИ МАЙ НЯМА ДА Е КАНДИДАТ ЗА ДЪРЖАВНА ДЛЪЖНОСТ!!!

Такава покана трудно се отказва. Щом са решили да те прекратят - прекратен си. Ако отиде го чака доживотен затвор, ако не отиде го чака стрихнин в супата. R.I.P.

Коза ностра! Вендета!

Ако кмета е от путинската партия ,значи нищо не е станало.

От Стриктно Правен аспект : --> Единствено-и-Само кагеБейски тип махленски шмекер би изпратил призовка на Родителя (, а Не на търсения !) , при това - който Родител е в Златна възраст !

Дърварин, тъп си беше и тъп си оставащ. Ако имаше някакви юридически понятия, има разлика между това, кой е приел призовката и при какви обстоятелства. И за кого е предназначена. Какво да ти кажа, по добре е, да си мълчиш и да оставиш другите да те мислят за тъп, от колкото да си отвориш устата / размърдаш пръстите и да разсееш всякакви съмнения (по Твен).

И за трол Дори - порнографията-Ви НЕ чини.

Ако някои наивници смятат,че капиталите На Ходорковский е почтенни-тогава и Василев -божи човек!

Ой, мамочка ! ---> какая-же 'наша' пппиз...очка !

Поредният,фарс...

Кремъл няма да го допусне жив повече в Русия и той ако беше по- умен щеше да си затваря плювалника и да не дразни бащицата, защото е ясно, че през следващите 200 години Путин няма да има конкуренция ако не умре от естествена смърт междувременно. Досега се наблюдава пълната неадекватност на руската опозиция и явната неспособност да управлява толкова голяма държава. Просто тоталитарният модел няма алтернатива, без да е ясно че всякаква демокрация ще предпостави да се измине пътят на България през мизерията. Като у нас също няма демокрация с необходимите правова държава, конкуренция и плурализъм. Ако ние сме аутсайдери, то всеки опит в Русия за демокрация ще я превръща в по- голям аутсайдер. Затова е добре Ходорковски да се крие и да си харчи милионите.

Казват - Отдавна Се дискутира Дали (съобразно Характерните-й 'особености') РФ е добре да Продължава да е под Локален ботуш.. ....а Напоследък - поради Изцепките загранице - било Отивало към енде-гут=алес-гут.

С пропаганда от преди 60-70 години вече не вървиш. Демоде си. Пък и има рязко намаляване в броя на глупаците.

Пак ли Ходорковски? Европейския съд по правата на човека нали вече разгледа жалбата му и отсъди че Ходорковски е законно осъден престъпник. И щото съда се направи на безпристрастен отсъди че Русия трябва да плати 10 000 евро обезщетение на Ходорковски за емоционалните му проблеми докато е излежавал присъдата си далеч от дома.

Да, г-це Димитрова/Дир.бг ! - Днешен Кремъл - Е Пътник !! ...и Очевидно ще Е Михаил !!!

Рускататролуваща машина няма спане! Ходорковски е лош, ама ония близки приятелина Путин, които източиха 51 милиарда за олимпиадата в Сочи, не са крадци, така ли?

Защо постоянно чуваме, как Путин разполага със 50 милд долара, как еди кой си източил едни милиарди, как русия бомбардира болници и избива мирни жители в Сирия. И какви ли не подобни. И когато руснаците кажат - Добре, дайте доказателства, винаги мошетата и американците от пропагандата, изчезват и замълчават. И това е винаги, без изключение. Стандартен черен пиар и кляпане на хора. това е в същността на всяко моше.

Кой да даде доказателства??? Разследващата независима журналистика в Русия ли??? Опозицията??? Независимата съдебна власт, полиция, прокуратура??? Или няма такава???

На кривата ракета, космоса й е крив.

защото ако тези, които пишат обиди и глупости, знаеха или поне една книга за него да бяха прочели, може би нямаше да ги пишат. знаете ли за училището, което е създал за сираци и издържал той лично, управлявано от родителите му дори когато е бил в затвора?

вие, които пишете какъв е Ходорковски изобщо знаете ли нещо за него освен че е лежал в затвора?

Някои знаем защото сме се интересували, защо?

Само Путин е светец, а всички останали са маскари . Мурзилките в хор повтарят тази мантра до втръсване:) Путин си чисти опозицията, къде със затвор, къде с АК .

Арсеналът му е много по-богат - вековният опит на ЧК е "замечателен"!

Смешници!

Не споря, че Ходорковски е боклук. Ама доста почакаха, за да му повдигнат това обвинение. И в Русия, като у нас, прокуратурата се задейства само когато престъпникът стане неудобен на властта. Ако слушка, може и още кметове да убие.

До Дира, защо ме цензурирахте!? написах че ходорковски е мафиот - дали съм писал цинизми или съм накърнил доброто име на човека? ТОЙ Е ОСЪДЕН ПРЕСТЪПНИК, ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА - ТОВА Е ФАКТ. ТОВА ЧЕ Е ПОМИЛВАН не го прави не-мафиот! Написал съм Истинната, основана на юридически факт! (Не съм го нарекъл олигофрен или идиот)

дa се погрижи зa този престъпник !

за 60 минути само 27 коментара. Какво става с "Интернет изслдванията"? Да не им е изкаснал тока?

Шило

Щерев е бил на "работа" цяла нощ. Прави ли ти впечатление, как ги няма и съпровождащите го ник-ове?

ама и Щереф ли е на Савушкина вече?

Верно че го няма днеска. Даже ми липсва... Сигурно е заработил вече...Изи мъни...жив и здрав,толкова е тъп,че от Козяк друг да търсят по-тъп-не може да намерят...

Споко бе. Шильо от Савушкина 55 е тука. Ще направи бройката.

ох миличкия Путлер... съвсем се побърка от страх. :)))))

слава богу, че падна комунизма в България. За рашките спасението е ... нулево. Когато властта се концентрира само и единствено в един дребен диктатор...става опасно... а и не хубаво, не привлекателно.. затова и руснаците са с рекорден брой заявления за зелени карти. А това са най-умните.. в общи линии тези, от които се очаква да дигнат русия и да я направят добра държава. Тези същите кандидатстват за зелена карта.. иначе съдбата на Ходорковски... или Немцов

То кат гледам тия смотаняци-демократи които са начело на нашата държава, направо сме цъфнали! Чакаме или да вържем, или да изпукаме!

Защото са зле и бягат, затова ли 3год. подред в Русия има положителен приръст на населението?!?! Хайде преди да гледаме в чуждата купичка първо да погледнем нашата!!!

Откраднаха Ни я зер, Колега ! ... Откраднаха !! - е тЕ тия дето Вие цитирате !, виа задунайската-им гаулайтеря. Вашите-Лични Виждания как Ще я Изправим таз Свинщина ?

Трябва далекопровод до Крим да се прави. Денги надо.

В повечето пъти е абсурд да си имал достъп до милярди и да не си освиткал некой. За такива пари се убива!!!

Всеки тръгнал срещу императора, не е видял бял ден.

а ти предпочиташ крадци и убийци като тези олигарси да живеят на светло и да са щастливи ли?

поне се сменят отвреме навреме. Може по случайност и некой свестен да влезе в политиката. Не са пожизнени императори.

Службите надушили, че зад Юкос всъщност стоят западни компании. С идването си на власт Путин беше твърдо решен да върне петролният бизнес в ръцете на руската държава. На Ходорковски всъщност щеше да му се размине, ако в паниката си не беше започнал да спонсорира и организира протести за свалянето на Путин.

Шило

Така е. Освен това, "Юкос" не бяха света вода ненапита. През 98-ма ги осъдиха да заплатят 20 ли, 200 милиона лева ли бяха, укрити задължения.Вярно, неденоминирани, ама факта си е факт. Не споря за числата, защото мина време.

Паисий

така е, но като написах че ходорковски и мафиот - ме цензурираха, че съм писал цинизми и съм накърнявал доброто име на човека!

Паника? Уважаема, вие не сте гледали изявленията на м-р Ходорковски от онова време. Той беше всесилен и го знаеше. " Кой е тоя Путин?"-това пита една журналистка,която го попита притеснява ли се от повдигнатите нему обвинения.

Е, поне нямаме спор по въпросът, че Ходорковски добре е разбрал "кой е този Путин". ;)))))))))

доста за закъсали рашките, щом на пусито му се налага да проси пари и то по такъв начин..

Убиецът си е убиец, дори да е милиардер или борец за демокрация, и трябва да седи в затвора.

но може да бъде президент ако е убивал опонентите си за да запази властта си. тъпак.

Пуси-то напълно е изтрещял, нищо чудно след някоя друга година да го изкарат луд, да го скопят и въдворят в някое специализирано за случая заведение!!

Шило

Коя от всичките от Раиат?

и новите да идат в Европа да реват "Ние вече сме други! Дайте картошки"

Шило

Я, какъв убав борец за демокрация....

На мен лично ми се вижда страно всичките опозиционери в Русия, да умират при странни обстоятелства или да имат проблеми с закона. Ако г-н Путин е толкова силен, има ли от какво да се страхува?

Странно няма много мурзилки тук. Явно след вчерашния срив на петрола, съвсем са ви резнали заплатките

че кризата удари и Интернет изследванията :)

Русия да плати на мошенници които са експлоатирали суровините и... Мдаа...

Айде почвайте с минусите соросчета....

Смешен си....или глупав?!?

Интересно къде са сега мурзилките да вземат отношение по "демокрацията" в съветска Русия

Естествено, като се има предвид колко милиарда долара трябва да плати Русия на Юкос, скоро ще бъде обвинен в това, че яде деца, убивал е по време на ВСВ, изобщо руски измишлъотини, сега ли се сетиха..." според които Ходорковски може да е поръчал убийството на кмета на сибирския град и други престъпления. " Това е типочно по руски - демокрация..

го е убил Дядо Мраз, за да направи подарък на юдо-олигарха за рожденния му ден...

Съдиш по убийството на Политковская за рожденни яден на императора ли ?