Два трупа след нова семейна трагедия

Поредна кървава семейна драма завърши с два трупа. Дни след двойното убийство в Кърджали, 74-годишен мъж уби снаха си в Червен бряг, след което се самоуби.

Обратно в новината

Коментари - Два трупа след нова семейна трагедия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше работлива, отгледа и изучи децата си сама,мъжът и загина в Йоханесбург, а свекъра я преследваше постоянно.Преписа и етаж от къща и си помисли, че тя е негова вече,жената работеше в баничарница и хранеше цяло училище.Тоя изрод я закла и след това-и себе си! А Генка бе невероятно борбена жена!Мир на духът и!

Mаи скоро освен за убииства за други новини няма да четем .

Ааа, не може така! Трябва да се проверяват всички версии. Може пък жената да е убила стареца, да е заключила вратата (все пак в горните писания не е уточнено от коя страна е била заключена вратата) и после в пристъп на отчаяние и разкаяние е започнала да се ръга докато е умряла (това обяснява множеството й рани). Друга версия: може пък да са децата й. Сега е момента психолозите от Института на МВР да се намесят и пак да ни обяснят психологическата обстановка.

Теб явно драмата на това семейство те подтиква към поезия, гледам на рима си го докарал.

Народът е изперкал от лъжи, кражби, мачкане, глад, обезверяване и простащина. Да ви е за урок - тепърва има да видите чудеса, как хората бягат от действителността, страната си и дори от живота си, само и само да се измъкнат и да не ги достигнете с грижовните си ръчички!... КАК ТАКА БИТОВИТЕ УБИЙСТВА ЗАПОЧНАХА ДА СТАВАТ ВСЕ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН - ЖЕРТВИТЕ В РАЗЛИЧНИ СТАИ, ВСИЧКИ ЗАКЛАНИ, НЯКОЙ ОТ БЛИЗКИТЕ БИЛ ПРИЧИНИТЕЛЯТ!... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НИ ПОКАЗВАТ ВЪОРЪЖЕНИ ПО ПРИЗИВА НА ХОДЖАТА МЮСЮЛМАНИ?! ЦЕЦО ДА РАБОТИ ПО ДОКАЗВАНЕ НА ОСНОВНАТА ВЕРСИЯ - ЗА ОРГАНИЗИРАНИ ГЛАВОРЕЗИ, ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ ТЕРИТОРИАЛНО ИЗОЛИРАНИ, НО РЕДОВНИ ПРИЧИНЯВАЩИ СМЪРТ НАСИЛИЯ, С ЦЕЛ ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА ГРАЖДАНСКИЯ МИР В СТРАНАТА И ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА ОПАЗВАЩ ВЪТРЕШНИЯ РЕД МИНИСТЪР, ДА СИ ИЗПЪЛНИ КОНСТИТУЦИОННИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СИЛОВ МИНИСТЪР. ДОКАТО БЕШЕ ЗАМЕСТНИК КМЕТ, ЦИГАНИТЕ ПО СОФИЯ ВИКАХА СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ", СЕГА КАТО СТАНА МИНИСТЪР, ИСЛЯМИСТИТЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ПРИЗОВАВАТ ОТ ДЖАМИИТЕ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ НА ПРАВОВЕРНИТЕ!... БАСТА! ИЛИ ЩЕ РАБОТИТЕ ИЛИ ОТСТЪПЕТЕ МЯСТОТО НА ДРУГИ, ПО-ЗНАЕЩИ КАК СЕ ОВЛАДЯВА ГРАЖДАНСКО НАПРЕЖЕНИЕ! И това нещастно момче от Кърджали - заклали неизвестните извършители майка му, удушили братчето му, наплашили него и баща му до смърт, за да не се пробват да ги разпознават, ама нали вместо веществени доказателства е модерно вече да се ползват паранормални преразкази и догадки за случилото се, най-лесно е да го прошнуроваме като убийство поради непоносими семейни отношения! Пикът на депресиите нали е през февруари, очаквайте още подобни набързо разкрити битови убийства!

Синът му от повече от 12 години не е жив, а снаха му има дъщеря и син. Боже, не мога да повярвам.

И кое е толкова невроятното?! Децата на колко години са?

Към мен ли е въпроса? Ако е към мен, не мога да повярвам, защото познавам това семейство. Че бяха в лоши отношения бяха, но чак до убийство да се стигне. А децата са големи, над 20 годишни, и сина и дъщерята.

Жалко за хората, но от друга страна.... Сещате ли се за оня виц - за тъщата дето паднала и се наръгала на ножа и така 33 пъти... МВР-то пак гледат да претупат историята.

В желанието си да очернят на всяка цена Бойко Борисов тези от Галерия започнаха да ни занимават с абсолютно изсмукани от пръстите истории. Изобщо не ме интересува дали някакво митничарче е преместено на друга работа и дали играе футбол с премиера. Страната има далеч по-належащи проблеми, които чакат да бъдат решавани, а нас ни занимават с тъпи истории недостойни дори за махленски клюкарки.

Не те интересува, защото си прост.

Иване,Иване сбъркал си къде да пишеш. Или едно си баба знае,едно си бае.

преди време имаше един дето се беше намушкал кум з0 пити преди да успее да се убие?!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алоуу, държавата? Кога ще приключи експеримента?

За първи път чувам, че човек сам може да се прободе с нож в гърдите. Не е ли по-вероятно да е бил убит?

Не само мъж човек, ами даже и 62 годишна жена го може туй сложно самоубиване - доказателството е потуленото от медиен отклик "самоубийство" на главната счетоводителка на нотариалната камара преди два-три дни. Крехката физически женица "се самозаклала до смърт" с един много точен удар с нож в сърцето и то в собствената си вана , може би от желание да не си самонастъпи кръвта, та после да я уличат счрез ДНК експертизата на следите .по подметките. И това нещастно момче от Кърджали - заклали неизвестните извършители майка му, удушили братчето му, наплашили него и баща му до смърт, за да не се пробват да ги разпознават, ама нали вместо веществени доказателства е модерно вече да се ползват паранормални преразкази и догадки за случилото се, най-лесно е да го прошнуроваме като убийство поради непоносими семейни отношения.Пикът на депресиите нали е е през февруари, очаквайте още подобни набързо разкрити битови убийства.

Бог да прости и двамата,но вижте мизерията на снимката.Горките, поне едно им е останало,че са се радвали на бъдещите магистрали.

Ох, Бог да те поживи, разсмя ме с тези магистрали, макар че темата хич не е смешна! Господ да спаси душите на тези несретници!

Големи сме смешници българите, държавата им е виновна, че не се погаждат.Съберат ли се на едно място двама, трима, то ще е за кратко.Народопсихология.Така са и навън, където са други правителства и държави, съберат се да живеят заедно по квартири и след месец два си си оскубали косите, кой се къпел по-често, кой изял нещо на другия, кой го окрал...Дори африканците вече са по -възпитани и толерантни от нас.

щом старецът е намерен със забит в него нож, лесно ще установят убиеца!

И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО, ЧЕ НЕМОЩНИ СТАРИ ХОРА НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ САМОЗАКОЛЯТ С ЕДИН УДАР НА НОЖ В СЪРЦЕТО. КАК ТАКА БИТОВИТЕ УБИЙСТВА ЗАПОЧНАХА ДА СТАВАТ ВСЕ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН - ЖЕРТВИТЕ В РАЗЛИЧНИ СТАИ, ВСИЧКИ ЗАКЛАНИ, НЯКОЙ ОТ БЛИЗКИТЕ БИЛ ПРИЧИНИТЕЛЯТ...А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НИ ПОКАЗВАТ ВЪОРЪЖЕНИ ПО ПРИЗИВА НА ХОДЖАТА МЮСЮЛМАНИ? ЦВЪЦКО ДА РАБОТИ ПО ДОКАЗВАНЕ НА ОСНОВНАТА ВЕРСИЯ - ЗА ОРГАНИЗИРАНИ ГЛАВОРЕЗИ,ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ ТЕРИТОРИАЛНО ИЗОЛИРАНИ, НО РЕГУЛЯРНИ ВЪВ ВРЕМЕТО СМЪРТПРИЧИНЯВАЩИ НАСИЛИЯ, С ЦЕЛ ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА ГРАЖДАНСКИЯ МИР В СТРАНАТА И ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА ОПАЗВАЩ ВЪТРЕШНИЯ РЕД МИНИСТЪР, А НЕ ДА СИ ЗАГЪРБВА ПРЯКАТА ДЪРЖАВНИЧЕСКА РАБОТА ЗАРАДИ СПАСЯВАНЕТО НА ПАРТИЙЯТА КАТО УПРАВЛЯВАЩА И СЕБЕ СИ КАТО ЛИДЕР, ДА СПРЕ ДА СЕ ОБЯСНЯВА САМОСПАСИТЕЛНО КАТО ПРЕЕ...КЗАЛТИРАНА УЧЕНИЧКА ПРЕД ДРЪТ ДАСКАЛ, А ДА СИ ИЗПЪЛНИ КОНСТИТУЦИОННИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СИЛОВ МИНИСТЪР. ДОКАТО ТОЯ БЕШЕ ЗАМЕСТНИК КМЕТ БОЙКО ЦИГАНИТЕ ПО СОФИЯ ВИКАХА "СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ", СЕГА КАТО СТАНА МИНИСТЪР, ИСЛЯМИСТИТЕ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНИ ПРИЗОВАВАТ ОТ ДЖАМИИТЕ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ НА ПРАВОВЕРНИТЕ...бАСТА1 ИЛИ ЩЕ БАЧКАТЕ ИЛИ ОТСТЪПЕТЕ МЯСТОТО НА ДРУГИ, ПО-ЗНАЕЩИ КАК СЕ ОВЛАДЯВА ГРАЖДАНСКО НАПРЕЖЕНИЕ.

...явно са си проговорили

Двамата не са от ромски произход ======================== абе требваше да са турци или циганьори- нали те са ни виновни за всичко? лека им пръст на хората!

Защо протестираш бе? Трябва да се уточнява това. След като циганите имат права, а ние не. Искаме да знаем поне.

От години никой не се занимава с хората с психични отклонения.Светът е полудял,не е само у нас.Да живее материализма,не на духовността.Нали само за пари и ядене говорим/пишем/.Няма го семейството,всичко е на автопилот.

Трагичните случаи показват колко е зле българина днес

Не е редно под един покрив да живеят мразещи се хора! Логична развръзка, уви!

Народът е изперкал от лъжи, кражби, мачкане, глад, обезверяване и простащина. Да ви е за урок - тепърва има да видите чудеса, как хората бягат от действителността, страната си и дори от живота си, само и само да се измъкнат и да не ги достигнете с грижовните си ръчички.

хайде, хайде каквото и да става нищо не може да накара един нормален разумен човек да убива. Ако имате психически проблеми ходете да се лекувате!

подозрително зачестиха тези изцепки за държава,която върви уверено напред и нагоре....според някои:):)