Студени досиета: Убийството на боса на Първа частна милиция

10 юни 1995 г. 45 дни след разстрела на Васил Илиев, в Бургас наемен убиец екзекутира 28-годишния Георги Николов-Мечката - шеф на "Първа частна милиция".

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Убийството на боса на Първа частна милиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не пишат кой стоеше зад цялата тая мутрогения? Колко от тях и сега си мутросват ? Колко от тях и сега разтварят чадъра . Оплетени като свински черва. Лесно е да се пише за миналото. Пишете за настоящето, дали ви стиска ?

Защо по дяволите трябваше да се родя в България, че и през 1993г. Мутри, чалги, мма бойци, прости политици, прост народ, грозна инфраструктура. Не съм виновен, искам да живея нормално и спокойно, дали да не замина, там по-добре ли ще живея?!?!

"През 2015 г. единственият син на Георги Николов - Никола, който е едва 4-годишен, когато баща му е убит, получава лиценз за охранителна фирма в Бургас, която кръщава "Атлант". Така се е казвал клубът по културизъм, създаден някога от Мечката." На това му се казва ПРИЕМСТВЕНОСТ.

Възниква резонния въпрос: Какво наследство ни оставиха комунистите през 1989 г. и какво завариха след деветосептемврийския преврат през 1944 г.??? Завариха една уредена държава с работеща администрация, население с лоялно отношение към властите и спазващо законите! Какво наследихме след 1989 г.: - корупция във всички области на живота - от последния прошляк до върховете на държавата, всичките служби, агенции, учреждения и т.н. - население демотивирано да строи каквото и да било, още по-малко светлото комунистическо бъдеще, озлобено срещу всичко и всички, готово САМО да краде, да богатее незаконно, да се съобразява със силните на деня (тогава това бяха мутрите - шпиц командите на комунистите), да се практикуват всички НАЙ-опасни за живота на населението "занаяти" - проституция, наркомании, търговия с оръжие и пр. и т.н.!! - при липса на държава (държавата беше абдикирала още при бай Тошо) да се създават паралелни структури, да се рои всичко и всички - синоди, партии, фондации, агенции, и всичко за каквото се сетиш!! И ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТ ВЕК!!!! Жална ни майка!

отлично, един боклук по-малко.

Мечка с крака на пиле и 7.65 мм мозък.

Комунистическия изрод си е получил заслуженото, жалко че много като него са още живи...

не е комунист, а демократ, забележи това става при демокрацията 90-те години. Комунизма падна 89-та

И ти си демократ!

абе тез борчета много кратко живеят бе, сигурно е от гена

Но не знам защо, нещо не ми е мъчно от тази "годишнина". А на вас?

Този изрод е комунистически убиец-терорист, един от чер ните ангели на зловещата партия, причинила толкова мъки на българския народ

не е комунист, а демократ, щото тия събития стават при демокрацията.

Отдавна съм изпаднал в апатия. Тази сутрин, след като прочетох коментарите под "статията", самочувствието ми като Българин, леееко тръгна нагоре. Благодаря на всички мислещи хора за негативната реакция.

Няма ли този бандит да го сложите в учебниците по история? Трябва, подрастващите поколения да се запознаят с бандитският преход, който за съжаление още не е завършил! Мутрите още са на власт!

Бих казал лайно!

а сега можеше да ни е премиер,но рано мечката паднала в гроба ...

Пука ми ! Що ни занимавате с тоя тъпанар? Мутра ли е, 9 грама в челото и сбогом!

мечки,килъри,кравари,гейове ,всичките слуги на сатаната в моята мила Родина ,кошмар без край ...

Даже и линк за снимки сте сложили, да не би да са от официалния фейсбук? Айде малко по-сериозно бе дир беге, че ставате за смях. Не че някой ви взема сериозно, но дръжте се на положение.

Направо му вдигнете паметник на тоя герой в центъра на Бургас! И цветя да ну носим... Баси и новинта и материала. Вие у ред ли сте бе, писали сте повече за тоя боклук, от колкото за някоя наистина заслужила личност

Тоя ще да е бил някаква дребна риба, чувам го за пръв път. Обаче помня Васил и Г. Илиеви, бай Миле, Доктора и Самоковеца (много тъпо копеле).

Защо плюете по журналиста, нека си спомняме за мутрите с носталгия. Шоуто беше голямо, гърмяха ги като животни, народа се кефеше на всяка претрепана мутра. Кога е годишнината на Г. Илиев, това момче заслужава филм, каква смърт само, поразен от врзжески куршум, кръвта изтича по бялата риза а мутрите ошашавени припкат около него.

Защо не изчистихме всички комунистически мечки още през 89та?

Боже, какъв патетичен материал за един престъпник. Вместо да тъне в забрава и да ни е срам от годините на прехода, някой кукловод пак се опитва да създава псевдо герои. Ай стига! Това не е журналистика.

Оооххх Надеждоооо...пак ли си ти...

Ами то сега в митницата има едни Горанов-ци, Бай Миле и Чората. Бай Миле- сикаджията го убиха преди години с серия куршуми. Така че чакаме и тия да ги убият.

Ама изобщо не ме интересуват нито украинските курви , нито мама ти.... еди коя си, нито който и да било друг изрод? Нима си мислиш, че се занимавам със следене на "подвизите" на подобен род боклуци?!? Или твоят Мечо е някакъв национален герой, може би ?

...ндаа, а Бъки обича Биби, а тя харесва Боби, а той мрази Теди и това няма нищо общо с математиката...

Ами някакви мутри гръмнали някаква друга мутра и това преди 17 години.... На кой трябва да му пука ! Глупави журналисти !!!

кво? Ми за бандити няма да плача.

Да ви се...изходи човек на новините,които публикувате за"героите"на Прехода в тази кочина!!! Да,кочина,защото само в една кочина биха се сетили да ни напомнят за идиотите,които навремето,не без помощта на същата тази кочина,която би трябвало всъщност да е...държава,направиха нещо като паралелна държава на самата...кочина(държава)!!! Утре,за кого ще ни напомните??? За Ряпата ли??? Или за Търтея???

Тази статия е пусната срещу заплащане,или е просто жалейка на ДЖурналист под прикритие?Преди години,на този ден,незнаен герой спаси давещо се дете с цената на своя живот.За този Човек,кой да спомене?!...

Първо, ако имаше държава и закон , нямаше начин да съществува и един ден частна милиция. Как си представяте частна милиция в Англия , или Германия, олигофрени от ДИР. Второ, вземете се в ръце и разкарайте човекоподобното от снимката, защото имам полов ден , а ерекцията ми нещо се губи след такива статии.

Абе какъв е този мутренски Ренесанс ? Или викаш да се търкалят импресиите :)...

Лъвът издал заповед да не се е.ат умрели животни в гората, иначе изяждане. Рипа си Зайо из поляните, гледа Мечката умряла. Огледал се бързо и решил да я оноди. Започнал да я оножда и цъфнал Цар Лъв. "Какво правиш, Зайо, не знаеш ли заповедта?", а Зайо отговаря: "На к.ра ми умря, Лъве, на к.ра".

в едни други времена този щеше да е шеф на концлагер в Скравена Белене и още много други, 30 хил. са избити след 09 09 1944 г. елита на нацията е това трябва да се помни

vasil

Боксьорът Кирил Николов-Странджата е извършил много убийства като партизанин и особено пък непосредствено след 9.lX.1944.Според мнозина- доставяло му удоволствие да измъчва и убива.Убит на фронта,според едни- от германците,според други- от наши войници.

Значи Странджата е бил герой, не случайно има турнир кръстен на него.

Презобил човека и тъй ... случва се

що не вземат ги изтипосат в букварите тия и децата да ги учат? Аман от уродливи дебили!

А за Печката няма ли да напишете нещо? Обичаше алени макове, горкият...

Як и гламав е този на снимката, за съжаление се раждат предимно такива.

Хайде пак! Това платени материали ли са? Или тези "герои" са толкова значими , че трябва да не ги забравяме?

това е съврменния-българин'' европеец''.обожаващ мутри и чалгари,това са ви европеиските ценности....мутри и чалга,не 20, ами 200 години да минат,няма да ги забравите

Съвременният българин-европеец не обожава нито чалга, нито мутри Мурате. Нещо ти е грешна логиката.

най-долните слуги на ДС, колт е великия изравнител

не е Колт, понеже там няма нищо което да съответства на 7.65 мм... нито 45ти калибър нито 38ми нито 22ри... те са най-разпрострените.. вероятно някой стар Маузер или Валтер е било

АП също е 7.65 има много оръжие в този калибър...

Не бяха ли тия ,дето убиха някакви младежи,хипарливи, от София и ги копаха по дюните ?! После всичко се потули.

Един малък остров сме, в който престъпността битува рамо до рамо с високите идеали! Защото имаме медици от световна класа, и те живеят тук! има и още много свестни хора, които се трудят и вярват в бъдещето на Бъгария!