Убиха германец на плажа в Бургас, лекувал се от алкохолизъм

48-годишен германски гражданин е бил жестоко убит на крайбрежната алея в Бургас тази нощ, съобщиха от полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Убиха германец на плажа в Бургас, лекувал се от алкохолизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най хубавият град си остава Русе,нищо че съм от София.

Слънчев бряг е най-голямата клиника за лекуване от алкохолна зависимост, но Бургас също става :))) А иначе човекът може да се е самоубил със 17 удара с нож в гърба, както най-вероятно ще се окаже

Не само алкохокик, но и педал ще да е бил. Ревност при педалите често води до по-лоши последствия от едно 'по-дебело' изнасилване, ако изобщо изнасилване може да се приеме като наказание за тия перверзници

Някой по-долу правилно е писал - не са го обрали, значи не са цигани. А такава жестокост... или е алкохолна/наркоманска ярост, или... любовна. Комай се е опитал да кръшне на някой страстен балкански любовник...

каква държава станахме...терористи камикадзета, убийци на туристи, ужасна здравна система, по пътищата идиоти и т.н.

Наскоро премиерът много сериозно похвали Бургас за просперитета му през последните няколко години благодарение на мъдрото местно управление на ГЕРБ. Вероятно сред важните критерии за формиране на тази оценка е високата престъпност под формата на убийства, наркотрафик, терористични актове, контрабанда, кражби, джебчийство, битова престъпност...

Кажи го направо, колега: ББ е поръчал убийството чрез Цв.ЦВ. И то само и само Бургас да не изостава примерно от Перник, където кметицата е наша другарка. Бяха поръчали и земетресение, ама и в това си начинание ГЕРБастите се провалиха, земетресение НЕМА! Време е да си върнем властта, другари! При нас всичко е по план!

Това е типичен случай на самоубийство. Скоро колегите ще ви покажат и предсмъртното писмо. Това не е престъпление - 60 000 колеги работят за вашето спокойствие!

Нека не бъркаме красотата на града, подобряваната инфраструктура с влошената криминална обстановка! В Бургас се краде страшно много, изчезват автомобили, разбиват коли и апартаменти, побоищата са абсурдно много, проституция и търговия с крадени вещи са необезпокоявани. Непубличостта и отказа на медиите да публикуват данни за брой откраднати автомобили например, съвсем не означава, че кражбите не са абсурдно много.

смеехте се на немския вестник, когато написа че Бургас има свойте тъмни страни!

Тия чужденци като дойдат тук, от алкохол и разврат не могат да се приберат живи. Напоследък убити ли няма, удавени ли, какви още. Да си стоят по родните места и да си дават парите там.

ако вече имаше съобщение:Извършителят е заловен.Причините за убийството са изяснени.Ама -няма,няма и да има,ще има празни приказки и простотии по форумите.

по форумите е приемливо,по-важно е какво ще кажат ЦЦ и послушните медии

Максчооо, Максчо....... Като прочетох последната ти пледоария ми стана ясно всичко, но чак след 5-то четене. Не може да разбере човек какво по дяволите искаш да кажеш! Ти си един комплексиран и нереализиран гларус. За хвалба ти е останало само родословното дърво.

Бургас е мафиотски и със селски привкус град. Мафиотска община,мафиотско здравеопазване в държавните и общински болници / особенно онкодиспансера / мафиотско правораздаване. Какво очаквате от селяци

Бих добавил и частните болници, на първо място нар. Лайф хоспитал, където ти взимат парите залудо. А на докторя като гастроентереложката Джиброва от въпросната клиника трябва да им се отнемат правото за работа доживот.

До там води алкохолният туризъм. Или той се напива като свиня, или други свини го убиват или и двете. А може да е комбинирано и с дрога.

Вече се убедих, че ти липсват първите 7 години. Такива като теб дърпат държавата към дъното. Само мрънкат, псуват и лежкунят.. Да си жив и здрав!

Много мрънкаш, Коко.

Вие бил ли сте в Бургас последните години, или сте като навит часовник.

Вижте какво госпожо, такива неща стават навсякъде. Аз живея в Бургас и тук се живее добре. ПП Мисля, че сте жена, защото това е стилът на бабите, когато седят пред общината и обясняват колко им е зле.

Касиерчето е завършил международни отношения и е много интелигентен човек! А за кражбите на това куче опа мастия иуан4о и ал камоне е цвете ноо тои си бе6е маистииката на червената мурша първанов.така 4е нени оплуваите кмета аи си гледаите мутренскара софия

Забравих да добавя и още нещо.Когато някъде по белия свят по невнимание се блъснеш в някой, той ти казва " Извинете" или " Много съжалява", когато те срещне непознат те поздравява....... Ти Максчо поздравяваш ли поне съседите си???? Ако не, не ми говори за онези 5 лева. Всичко е въпрос на възпитание, а не на географска ширина.

Основното е човешка СЪВЕСТ ,А НЕ ВЪЗПИТАНИЕТО ! Виждал ли си "възпитани престъпници ",които биха те поздравили учтиво ,а минута след това ръгат и убиват човека когото са поздравили със "слънчева усмивка " питайки как е ......чувал ли си за ромите,които след като някой им е дал работа и платил,те за благодарност се връщат,ограбва,крадат и убиват човека,протегнал им ръка повече от съжаление,отколкото заради професионални качества ,съвест и квалификации за работата,защото повечето нямат професионална квалификация и съвест .....

Толкова много песимизъм! Дотук му е било писано да живее.Стига сме се обвинявали.Чужденците се държат тук като говеда.Я горе главите! Повече самочувствие, българи! Такива неща се случват навсякъде по света.

Моя-милост не обвинява. Ни главата-ми е нявгаш била друга, освен права. ... Ама нещо комай Работата-Ни Застоява.

Да бе, и аз се юудч що за заглашие:убиха германец. Е като е германец да не е безсмъртен...Пошлите заглавия водят до тъпи коментари!

И така е само и единствено в Бургас????????????? Хайде сега. Такива неща се случват навсякъде по света. Ходил съм в много държави. Такива неща се случват навсякъде и това, че ти знаеш за 5 случая не означава, че на всеки 5 минути някой е в опасност.

Коко,това че се случва навсякъде по света не означава, че и в България трябва да се случва. Тези "случки"показват, че нещо в този свят трябва да се промени.

Родната "милиция" ни пази В. Маринов

Полицията ги хваша,но наркоманите имат пари плащат и излизат,като показват среден пръст на полицията.Какво ще кажете?

По метода на изключването-ако е вярно, че не е обран - не са цигани. Многобройните удари с нож говорят за ярост. Нещо сексулно ще да е. Хомо най-вероятно.

Sacho

Ти пък хомо!!! Има ли такива неща сред германците? :-)))))))

Да търсят връзката му с дрога и/или проститутки. Затова идват у нас. А що се отнася до извършителите - жестокостта говори само за ромска намеса. Това е. Нищо лично.

то,щото българите изобщо не са жестоки,изказа се и ти неподготвен,явно не си ходил по света,иначе щеше да знаеш,че по-зли от българите няма

Имаме поглед и върху света и у нас във всяко отношение .И по света и у нас такива жестоки ,многобройни удари НАЙ-ЧЕСТО- 90% СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ АЗИАТЦИ ОТ ПБЕМЕННИТЕ РАЙОНИ И РОМИ .НЕ ЧЕТЕШ ЛИ КРИМИНАЛНАТА ХРОНИКА- ВСЕ РОМИ НАПАДАТ,РЪГАТ И РИТАТ КОЛЕКТИВНО И УБИВАТ ,ТУК.СЪЩОТО И В ГЕРМАНИЯ -В СПЕШНОТО ВСЯКА ВЕЧЕР ВОДЯТ ЖЕНИ ПРЕБИТИ ДО ПИХТИЯ ОТ АЗИАТЦИ ,КОИТО ИМАЛИ НЯКОЛКО ПЪТИ ПОВЕЧЕ И СЕРИЙНИ ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ И АГРЕСИЯ ОТ МЕСТНИТЕ ГЕРМАНЦИ. И В АНГЛИЯ АЗИАТСКИ БАНДИ СА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ЖЕСТОКО НАСИЛИЕ ВЪРХУ ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ,КАКТО И НА ПРЪСТЕНИ ЗА ПРОСТИТУЦИЯ,ПРОСИЯ И ДЖЕБЧИЙСТВО,И ТЕРОР С ВСИЧКИ МЕТОДИ СЪЩО ....като е установено,че не са изразнали в мизерия ,а на лесни помощи за всяко нещо ,и при по-добри условия от онези,които работят и плащат с парите от труда си помощите и т.н.

За ежедневните лоши новини по черноморието,убит,наръган,обран,проститутки и какво ли не ,са виновни българските власти. Как може да се рекламира секс туризъм,пиянски туризъм и да събираме отрепките на света . На кого се прави тази услуга,на държавата или на мутрите отворили барове и локали по морето. Те печелят,продават менте алкохол и разврат, а негативите остават за България като туристическа дистинация.Защо го няма това по плажовете на Гърция и Турция? Нормалните хора по света четат вестници ,гледат телевизия и си правят изводи що за народ сме. Истината е че народа ни няма нищо общо и не е съпричастен към тези вандалщини. Извода е ,че ни управляват мутри-престъпници и тяхното място е в затвора или гроба,но за съжаление пак ние си ги избираме да ни управляват по необясним изборен мазохизъм.

но как да ти отговоря!? Нашият министър каза, че България трябва да рекламира адвенчър и екстремния туризъм. Ами ние явно сме страната на този тип туризъм, за това аз семейно догодина съм в Гърция, на пук на кризата.

Уважаеми съграждани, стига сте се заблуждавали, че в чужбина е по-скъпа почивката отколкото в БГ. Аз лично вече четвърто лято почивам в Турция или Гърция в страхотни хотели за по-малко пари, отколкото похарчихме преди 5 г.при ограничения в Приморско. Качеството на предлаганите услуги въобще не смятам да сравнявам. Като гледам последните новинарски кадри от нощният живот в Слънчев бряг.....гадост....

Мирише ми на гей - драма!

В БУРГАС Е СТРАШНО ДА СЕ ЖИВЕЕ!!НЕ СЕ ЧУВСТВАШ СИГУРЕН НИКАДЕ!ТЪМНИЦА НАВСЯКАДЕ И ДУПКИ !

Живея в Меден рудник, на всеки стълб свети улична лампа, дупки няма и за моя огромна изненада мият улиците сутрин през 10 дни. Аз съм жена, прибирам се след 22ч и не ме е страх. Преди 10-12 години беше доста опасно вечер.

Как разбра, че преди 10 - 12 години е било опасно? Да не би да ти се е случило нещо? Тогава пак ли си ходеше посред нощ? И как разбра, че сега е безопасно?

Из цялата страна ромските квартали са осветени денонощно /не плащат сметките /, а много или почти всички от българските квартали тънат в тъмнина ,в часовете на отиване и връщане от работа ,в полунощ и т.н.,а и самите жилища на българите са в тъмнина,защото пестят ток...НО ПОБОИЩА И УБИЙСТВА В РОМСКИТЕ МАХАЛИ СТАВАТ ВЪПРЕКИ ОСВЕТЕНОСТТА ,ДОРИ И В ДНЕШНИ ВРЕМЕНА,ОСОБЕНО КОГАТО СЕ СКАРАТ КАК ДА ПОДЕЛЯТ ПЛЯЧКА ОТ НАПР 50 000 ЛВ ,ИЛИ ПОДОБНИ

CSI:Бургас....викайте Цветанейшо...

Ти пък,тръгнал си инженерна работа да търсиш и то в Бургас?Все едно да търсиш игла в купа сено.Такива професии в тоя град не се ценят и не се търсят.Единственото предприятие ,което що годе работи,това е Нефтозавода.Но и там трудно приемат.Работа има за общи работници,чистачи.Такива интелигентни професии не им трябват в Бургас,както и в по вечето градове.

Как може да сложите подобен малоумен коментар в избрани?!?!?

Както може да е замесена жена, така може и да е гей-история

някой ром го е интегрирал 14-15 пъти за по сигурно

Долавям насмешка в думите ти.. Жалко, за което... Дивашкото племе, в което сме се превърнали ще даде плодове... Само изчакайте някоя година. В чужбина няма да дават на българин и улиците да им мие.. Д'еба и Ганьовщината ....

Каквато и да е причината -- точно след изливанията на Министъра на МИЕТ ... на Европейската дддъужава дето става ...

Нищо чудно да го е заклал някой негов сънародник. Немците като дойдат в България и се превръщат в свине. Може и някаква немска гей драма да е :)

Южното черноморие, включително и Бургас, се превърна в рай за мутрите, престъпниците и джебчиите. Построиха си хотели и заведения, създадоха си комфорт, за да развиват престъпната си дейност. Напиват, дрогират, а после ограбват и убиват. Джебчийството и просията са специалитет на мангустите, кой знае защо наричани роми, с тази разлика, че те не спят в хотелите, а по полята и горите наоколо.

+

РОМ е циганската дума за циганин .ЦЯЛ СВЯТ НАУЧИ ТОВА -И В САЩ,ИЭВ ЕС,И В Б-Я Цветелин Кънчев обясни,че РОМ е ЦИГАНИН НА техния език . От науката по човешкото поведени и от психиатрията,и от криминологията и статистиката се знае, ЧЕ НАЙ-ТЕЖКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В СВЕТА ПО ЖЕСТОКОСТ СА ИЗВЪРШВАНИ ОТ АСОЦИАЛНИ /ГЕНЕТИЧНО СА ТАКИВА / -УБИВАТ С НЪРГВАНИЯ,ЖЕСТОКОСТ ,УДАРИ,И Т.Н И СЪЩО КРАДАТ ,И ЛЪЖАТ,И ПОДПАЛВАТ КОНФЛИКТИ,И ИМАТ НИСЪК ПОТЕНЦИАЛ ЗА УЧЕНИЕ И ИНТЕГРАЦИЯ С ТРУД ПО КРИТЕРИИТЕ И ЗАКОНИТЕ /НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ,НЯМАТ ГУЗНА СЪВЕСТ,НЯМАТ ЗАДРЪЖКИ .../

Сега холивудският режисьор Цецо Лъжецо ще спретне едно сценарийче от типа - скитник с психични отклонения и пиян 17 годишен шеф на мафията са се опитали да го изнасилят в кабинката. Но той се е съпротивлявал. Естествено ДНК-а анализът, който е взите преди един час и изследван вече в лаборатория в Австралия сочи че двамата запродозряни са извършителите. Между дрегото вече са пуснати и двамата и плоцията запозва издирване. Фоторобтите ще ви ги покажем след една година.

Какво прави човек в кабинка на плажа в 3 часа посред нощ?

лужителите от министерството на Цв Цв продължават да сеи вършат работата "безупречно" но пък за сметка на това искат увеличение на заплатите.

Такива новини ще стават ЕЖЕДНЕВИЕ-нормално за страна, където основното население е цигани, мутроиди и тем подобни уроди!

велкомен ту булгаристан...евтино пиво ..к..ви и е възможно да ви оберат и в някой случай и утрепат....шит хапенс

Бургас е от топ зверилниците в БГ. Май само с Перник и Дупница не можем да се мерим.

Така стана последните 15 години, когато родените в Бургас се изнесоха по света и в София. Напълни се града с хора, които не приеха приятелския начин на живот, с весели компании по морските кръчми, а все озверени и свирепи, налитащи на бой. После част и от местните ги последваха в поведението, а полицията в Бургас от години си е самодостатъчна и освен да се наместят в някоя ''далавера'', за друго са като 3те маймуни ''не виждам, не чувам, не казвам''. Толкова подкрепяща и работеща заедно с мутри и крадци е срам за града. И то най-висшите полицаи са замесени в заложни къщи, охрани, наркотици, контрабандни сделки, далавери с коли и имущества. Резултат е цялата тази отблъскваща масова агресия и просташко поведение. Култура, поезия, музика, изкуство отдавна са смазани от арогантност и ''неградско'' перчене. А полицията е наблюдател и деен цивилен участник в простащината.

е доста далеч като обстановка от това в Бургас. Стига да не си съставяш мнението по авторски предавания на селяни от Северозападна България. Далеч съм от мисълта, че е столица на културата и изкуствата, но е доста по-спокоен град, представители има само на едно от малцинствата, не са толкова много и не така диви като в други части на страната, голяма част от тях работят. Истина е че изглежда много зле и за хората се носи лоша слава. Комплексари в България има навсякъде и стават все повече. Бургас има супер градоустройствен план, един от най-добрите паркове в страната, заведения, центърът също изглежда много добре на фона на повечето градове в България. Проблемът, не според мен, а според кореняк-бургазлии, е голяма част от младото поколение и прословутите "батки", които оформят цяла култура в района. Това мутризиране по подобие на някоя латинодържава не носи нищо добро. Иначе почти всяка година съм в Бургас, познавам много хора от града, супер е града като такъв на фона на останалите в страната, но това с ножовете е пословично.

На всяко място най-важното нещо са хората. Всичко друго не е без значение но е вторично.

Ми да, кво толкова някакво си убийство!? То одавна е ясно, че в Бг(чалгаристан!) човешкият живот не струва нищо!

Възможно е. Карали са се за полякиня ;)

Възможно е, ако са с БУЛГАРИСТАНСКИ манталитет!

Поредния терористичен акт на Иран и Хизбула, може би?

.......замислен в Сирия от режима.

И изпълнен под общото ръководство на кръволока Путин!!!!!!!!!!!!

Бургас е гнездо на манифестираща простащина, насъбрана от околните села. Самият кмет - Митко касиерчето(бил е крупие в казино) е роден в село Руен, а родителите му са комунистически селяци от селата Просеник и Надър. Подобна смет е превърнала града в престъпна столица и депо за наркомрежите. Самата престъпна дейност се оглавява от лицето Сава Чоролеев - собственик на завода за вафли "Победа" и е под крилото на Б. Борисов с който имат дългогодишни "бизнес" отношения от мутренския период на т.н. премиер. Митко касиерчето - кмет на града бе изп. директор около 6-7 години на "Победа"...

Браво, Милене, кажи им. Друго си е като бях кмет, нали? Не мога да си спомня колко мандата, ама такова пиене падна, то как да си спомня... Май правихме нещо в Бургас, ама какво - и това не помня...

бате ти си недотавен ми се струва

Общински гербераст по това време сигурно си бил в село Драчево и си пасял кравите на Кмета - Митко касиерчето или си му копал прасковите в село Руен, но не ми изглеждаш на турчетата около него, бе. Йоан продаде на Събев стадиона за 40 милионки или взе 100 милионки кредити, и по времето на Йоан имаше ЕС, а? Крадете като за световно селяци герберасти, но и вашият ред ще дойде, Йоанчо нали се сещаш - инсулт, такива болести на крадливите.

По данни на списание "Полицейска мисъл" с гл. редактор Боико Борисов и съдъжание 50 празни бели листа, германецът е убит от партизански отряд "Пенсионерско минало" като отмъщение за забавените мизерни пенсии по време на четирите празника. Не е изключено да последват и други нагли убийства на тъпи държавни чиновници, този път - българи от ГЕРБ.

Завижадате дето бомбата гръмна в сарафово а не в лозенец нали? И германци имаме намушкани по плажа а вие кво имате най много някой мръсен циганин спънал се пиян на брега на езерото ариана. Тва нашега. Иначе мисля м че бургас последните години е променен много красив град става. подреден. Браво на новия Кмет ..на мнение съм че основната заслуга е негова. Тва с пари безработица, престъпност са проблеми на всяко общество и те винаги съществуват .. освен тва не се решават с едно удряне по масата за 2 минути. Дано се случват по малко такива неща ..

Абе друго си е убийствата да стават на добре асфалтирани алеи с запазени и нови пейки...

И кой ви каза, че престъпления има навсякъде? Напротив - зависи точно от населеното място и местния манталитет. Бургас определено не е добър град за живеене, в повече от пет основни направления е зле.