Обвиненият в убийство Йоан Матев с 3-ма адвокати в съда

Софийският градски съд не даде ход на разпоредителното заседание по делото срещу Йоан Матев, обвинен за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият в убийство Йоан Матев с 3-ма адвокати в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял свят знае, че съдебната ни система, е най корумпираната в света ! Нито един богат предтъпник не е осъден до сега, вече 28 годините !

защитават убиеца ! И нека ги настигне съдбата на родителите на убитото момче ! Това пожелавам на всички адвокати на сатаната !

TIREX

силно съмнителен процес..след бой в раьонното брат аги води до някаква шахта след 2 години и там"намират" нож..след 2 ГОДИНИ няма и помен от каквито и да е следи...на снимките нищо не се вижда и може да е всеки без делян пеевски..и митьо пищова

Пуснете го , да го гръмна с калаша и да приключа делото

И с десет адвокати да се явява, дори да го оправдаят след цирковете, които вероятно ще се играят пред съдиите, го ще го изяде собствената му съвест, макар да е видно, че съвест у него няма. Но ще се самоунищожи! Ще се самоизяде!

Поредното митничарско синче-лигльо....От другата страна-отрудено семейство с три деца,които се опитват да възпитат в принципност рожбите си...Тънещият в разкош от скука уби едно средностатистическо момче!Класическа българска история!За съжаление продължението е-"Заради чисто съдебно минало извършителят е осъден на 1-2 г.затвор"....Едно ни остава да си кажем в случая--Да пази Господ!!!

след петия адвокат обвиняемия се обявява за светец

И 3000 адвоката да се явят все тая.важно е колко е лапнал съдията

Трима адвокати ли? А, не! Сложете му 30 адвокати, та хубаво да се размирише в тая страна на гнило. Съжалявам напудрените силиконови мамички, които кресливо защитават децата си-престъпници и не знаят, че вече се пързалят шеметно към ада.

От какъв зор точно братът на Матев си е измислил всичко това и е отишъл доброволно да го разкаже пред следователя?

Ами сигурно има смислен отговор!Един тинейнджър би ли живял и се развивал и изграждал живота си под един покрив с един убиец?Ти би ли живял и контактувал нормално с такъв брат и какви биха били братските ви взаимоотношения и общо бъдеще?

Искам отговор от тези, които априори оправдават Матев.

До "има ли смислен одговор"! На теб, какъвто и отговор да ти дадът, когато си тъп, няма нищо да разбереш !

"Пред медиите адвокатите Попов и Томов коментираха, че според тях Йоан Матев е невинен." Хем делото е отложено, защото тези двамцата не са се запознали все още с материалите по него и с обвинителния акт, хем според същите тези двамцата Матев бил невинен.

Адвокатите са най-големите манипулатори, какви сценки ще се разиграват в съда...

УБИЕЦ ! Хайде съда да го пуска...

Този,защо си крие лицето,като е невинен,защо не гледа хората в очите?

И "нередовно призованата" адв. Маркова, дето като заплещи спиране няма! Цялото общество знае, само тя - миличката - нередовно призована! Аман от дивотии, а съдът търпи ли търпи!

Законът позволава тези подигравки със съдиит

МОЯТ КОМЕНТАР ЗА ВЪЗМЕЗДИЕТО ,КОЕТО ЗАСТИГНА ДЪРЕКТОРКАТА НЕ ДАЛА ПРАХ ДА ПАДНЕ ВЪРХУ УБИЕЦА МАТЕВ И ВСЯЧАСКИ ЗАЛИЧВАШЕ СЛЕДИТЕ МУ МНОГО БЪРЗО ГО ИСТРИХТЕ НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ НИЩО ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ СТРАХУВАТ ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ В ИКРИВАНЕТО НА ТОЗИ ДОЛЕН БОКЛУК.МОЖЕ СЕГА ДА Е ЗАПРИЛИЧАЛ НА КИТ С ГЛАВА КАТО КОФА НО ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО ,ЧЕ НА ЗАПИСА БЯГАЩИЯТ ОКЪРВАВЕН ИНДИВИД Е ТОЙ

Интересно,защо Йоан Матеев ще признава пред брат си,че е убиецът,ще признава в полицията,ще се преобразява и ще напълнява,ще спре да ходи на училище точно от момента на убийството и сега изведнъж започва да твърди той и адвокатите му,че е невинен...?!? Уплаши се извергът,че може да е момичето на затвора, в който ще лежи и сега се опитва да се спасява...

Адвокатините на Матев хем още не са се запознали с материалите по делото (нали затова се отлага заседанието на съда), хем вече са убедени , че оня е невинен...???!!! Кое( КОЙ) ги е убедило?!

.....май мъни,мъни много мъни.....

Тя българската Темида е не само кьорава!Тя е и саката и глуха и въобще си е нефелна във всяко едно отношение!Българския съд ни направи не 80,а 100% олигофрени и дебили!На Митов делото било отложено,защото защитникът му бил в годишен отпуск и явно това дело за българския съд е маловажно и несъществено!Сякаш насрочената дата за това съдебно заседание е насрочена от преди 1-2 дни и делото е изненадало неговият защитник,който излезнал в годишен отпуск!Сега пък по делото на Матев неговата адвокатка не била редовно призована,сякаш и това "маловажно" дело е насрочено от днес за утре,пък и кой е виновният за неспазване на процедурата по призоваването на защитниците??????Тук наистина има много дебилност и олигофрения!И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА,по български,докато делата отпаднат по давност!Българският съд не е за да съди престъпниците,а да ги миропомазва! -"Пред медиите адвокатите Попов и Томов коментираха, че според тях Йоан Матев е невинен." ,няма значение,че той е разпознат от съучениците си и има показания на брат му,както и наличието на ножа на убийството!Е да ,но в България това не са доказателства за вина и убиецът може да си ходи по живо и по здраво,защото е невинен!

снемане на обвиненията и съдебен иск в Страсбург срещу България за оказване на съдебен натиск и недоказани обвинения. Да живей Съда!

какво представлява "материала" в тази обединена източна румелия с други гранични територии

продажните ни прависти ,ако убиеца на снимката се измъкне ,България никога няма да стане нормална държава .

До сега имаше предостатъчно тестове, и всички се провалиха. Ние сме любителска държава с аматьорски институции.

Попов и Томов, които все още не са се запознали с обвинителния акт и материалите по делото, коментираха, че според тях Матев е невинен?! Да се смееш ли да плачеш ли!

да хване човек пушката... да докато не се стОпи цевта....

Само от този коментар пред журналистите става ясно колко компетентни са двамата защитници.Но пък са добре платени за вярата си!

Както някой написа... албанците имат добри практики в такива случаи...

Невинните си крият лицето, а на виновните не го знаем или е неизвестно,сиреч няма виновниии.

Това изродче още не е ли в затвора до живот???

че колкото минава времето Йоанчо добива все по-самоуверен и усмихнат вид и нахлупва все по-ниско качулката!

Правят се всякакви шрпцедурни хватки. за да го измъкнат. Ще е жалко, ако передният убиец го пуснат да се разхожда сред нас...А дори и да го осъдят, тогава е бил непълнолетен - присъдата ще е почти символична

На награждаването на полицай на годината, служителят, работил по случая не издържа и изрази съжаление, че обществото не е помогнало. Демек директорката на училището, съученици, съседи и прочие. Е какво повече да искаме, като държавата го пази този??!!

Хем обществото си траело, хем държавата била виновна ;)) Държавата е обществото, тъй че в случая съм напълно съгласна с констатацията ви. И двете са крайно скапани, но компенсират със самочувствие.

Вижте кои са родителите и по-нагоре към държавата (различно е от обществото)

по "невинен" е някой , толкова повече адвокати си наема!А ако е съвсем "невинен"- си наема Марковски...

Вие дето пишететук там ли бяхте да го видите, е той е убил младежа? Много бързо раздавате присъдина килограм, ама ако е за вас ще пищите от ужас... Никой не знае какво точно се е случило и докато няма ясно присъда, нямаме право да лепим етикети, че бил убиец и т.н. Той е нормален гражданин като нас и има демократичното право да е невинен до доказване на противното! Утре вие може да сте на негово място, не се ли сещате?

ако всички присъди се раздават само при условието "там ли бяхте да го видите", нито един убиец няма да бъде осъден! Просто защото той ще убива всеки, който го е видял....!

Нещо много удобно пропускаш причината, поради която го хванаха, а именно показанията на брат му, който даже ги заведе до шахтата, в която е изхвърлен ножа. И мобилния телефон на Йоан, който е засечен в района - това също го изпускаш не знам защо? Семейството сте крили, че този е убиец повече от година, надявам се в ада има специално място за такива като Вас.

И защо след 2 години търсене стигнаха до него? И защо брат му ще иде да го изпее? Защото са крили , крили и накрая са се "похвалили", както правят всички келеши, за които човешкия живот не е нищо? Затова са стигнали до Йоан. Защо не стигнаха до мен или някой около мен? Защото улики и признания водят до този Йоан, а той не е стока и така, ще се докаже, а и дори да отърве кожата, което често се случва в Бг, хората няма да се чудят и пак ще смятат че е виновен. Толкова за Бг действителността.

2 на 44 или точно 5 процента мислим.Останалите са тълпа.Оня с 80% да ги коригира на 95 ти проучването го направи.Тия 95% дори не се сещат че като изкат наказание без доказателства това е срещу самите тях.Весели празници на всички

Целият зор е да пуснат лекето под гаранция, за да замине извън граница. Майка му едно време правеше семинари за "добри родители" ...

TIREX

а лекето що ако е виновно не е духнало имал е 2 години..време?>

Поредно доказателство,че тази държава е време да бъде ЗАКРИТА.

ЗА ДА ИМАМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НОРМАЛЕН НАРОД! ПРИЧИНАТА ЗА НЕСПОЛУКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ КРИЯТ В НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ, А НЕ В ПОЛИТИЦИТЕ. НЕ Е ЛУД ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ КОКАЛА, ЛУД Е ТОЯ КОЙТО МУ ГО ДАВА. НАЙ ВИШАТА СИЛА НА УПРАВЛЕНИЕ ТОВА Е НАРОДА, АМА ТУК ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАМЕ НАРОД!

Кокалът никой не го иска,борбата е за МРЪВКАТА на него.....А нормална държава от НЕНОРМАЛНИ поданици- не става,както и нов БАРДАК със стари КУ?ВИ.

дано и на тези родители които защитават сина си убиец се случи това което техния син е причинил на родителите на убитото от него дете, дано господ ги накаже с цялата си строгост.

не мога да разбера какви са тези родители, да знаеш, че детето ти е убиец, отнело живота на друго дете и да обясняваш, че било невинно. как спят нощем

Задай си въпоса , какви са родителите му

Те са се фиксирали в това да го измъкнат, защото е техен син. Не им дреме за убитото момче и семейството - егоисти в най-висша форма.

А ти ако синът е убил.Ще го предадеш на полицията и ще свидетелстваш срещу него.Да ти имам морала

Аз предлагам да излезнем 2.5млн всички работещи българи на БОЙКОТ...СПИРАМЕ ДА работим за тези псета, да видите как ще почнат да се молят и да се саобразяват с народа...Ние сме виновни обикновенните хора, че си загубихме държавата, която се упралява от е такива убийци като този млад лумпен!

да,ние с мълчанието и страха ,прекалено големи правомощия и облаги,срещу пълен безконтрол унищожихме нещастната ни държавица и я превърнахме в една мръсна за всички колония за собствения ни геноцид.нашите "приятели" си умират от кеф !

Уффф- с последните изменения в НПК се създаде правен ХАОС, който не е в полза на никоя от страните в наказателното производство! Това отлично го могат всички 240 в нашето НС- да създават правен хаос при работеща система...Не съм чела прокурорската преписка от досъдебното по този казус и за това нямам формирано каквото и да е било вътрешно убеждение дали подсъдимият е виновен или невиновен. Факт е обаче нескопосаната намеса на нашите политици в един работещ механизъм и разстройването на този механизъм.

вината му нищо не могат да му сторят и ще трябва да го пуснат! Така е навсякъде където има правосъдие, другото са приказки на наивници.

ВЕНДЕТА!!!

A невинните ходят в съда без адвокати

бях на мястото на бащата на убитото момче също нямаше да ходя на заседанията на съда за да гледам как вече изпеченият убиец се прави на все по-невинен!Щях да използвам времето си за да се снабдя с оръжие, подходящо за такива катили...!И след като приключа с него ,да подпукам и адвокатите му!

Мда, но ще го лежиш.

ще лежа ако докажат че съм бил аз...

нормално ли е да убиеш някого ,а после да се укриваш и лъжеш от срам и страх.за мен това не е нормално,дебилно е ,не е мъжко ,а педе.аско !

Толкова е невинен, че се явява с 3-ма адвокати!!

Заради това правосъдие в нашата страна, ще настане някой ден ХАОС...хората ще почнат да се избиват, като животните...което е основателно на фона на ненаказаните убиици...този ден не е далеч!

Много връзки изкара този!!! Направо да го пускат без да ни разиграват театро!

Баща митничар, майка юристка...

дядото равин ли е ?

убиец от класа