Двама убили Яна - приятел и непознат

Разкрити са извършителите на убийството на Яна Кръстева. Единият, който се е укрил и се издирва, е бил неин близък. Основната версия е убийство по непредпазливост при опит за изнасилване.

Обратно в новината

Коментари - Двама убили Яна - приятел и непознат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе човек, защо на запада могат по отпечатъци а и косми /които не са само по главата.../ да открият убиеца? а си има и други "неща" ....нали знаеш...!? ж а л к о за момцихето и найо-голямата уличница да е не заслуява това! а дано се намери истинския убиец! тои е за доживотен затвор. друго няма! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

както на палеца-така и на косъма си има за всеки човек "име". никойо не може да измами природата. така че "мартине," поразмисли се малко.... / от лабораторията.../ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И къде е написано това име? Намират в стаята на тоя косми. И ги вземат. Ама те не е задължително да са негови. Може да са на брат му,на баща му,на авера му. Ако ги отскубнат от главата му,едва тогава е сигурно,че са негови и могат да се използват за ДНК и сравнение с намерените на местото.Ето защо е абсурдно твърдението,че полицията е взела проби от дома му,тоест косми.

Всичко е толкова просто, а никой от форума не позна как е станало. Плужека от снимката и фльорцата отиват в гората да се чукат. Плужека свършва и отива нанякъде, може би да си допие. Фльорцата е толкова пияна, че си остава на мястото. Намира я клошаря и почва да я работи. Да ама плужека се връща ненадейно, клошаря избягва, а фльорцата си го отнася. Елементарно.

*Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хаахаха

Браво! Най-после се намери министър, който да накара полицаите да се разработят! Значи сте можели, а?Браво!

Съдията Цветан Цветанов от ГЕРБ ли ? Който Осъжда хората и ги нарича Убиец-в този случай,няма ДНК резултат ??!!Дори и да е този убиец- Какъв е Цветанов да го СЪДИ ?? Ами ако НЕ Е той ??? Както в лекарите в Г.Оряховица ??? Кво правим тогава ??? ГЕРБ Изкривиха Напълно разбирането за Отговорност, Законно и Незаконно,Морално и Неморално .

Така, както е написана статията, поднесената версия е пълна глупост. Никой, който тръгне да върши престъпление като изнасилване, за което може да отнесе 10-ина години затвор, няма да си вика непознати за помагачи. Второ - намерили отпечатъците на човека върху предмет до трупа?!?! ....и забележете какво щастие - полицията вече ги имала в картотеката си, защото заподозреният бил регистриран за телесна повреда на мъж. Имали и ДНК, което били свалили от 2-3 косъма. Напълно нормално да намерят 2-3 косъма, ако убитата се е прегръщала с човека в заведението, както твърдят свидетелите. А отпечатъците - с тези новите биометрични документи... могат да "намерят" чиито си искат отпечатъци край всеки труп. И не ме убеждавайте, че данните се пазели заключени с девет катинара десет етажа под земята, защото пак същите хора държат ключовете.... И още нещо ми се набива на очи - напоследък все клошари излизат виновни за убийства, около които се вдига много шум в обществото (визирам случая с 40 годишната камериерка от Пловдив, която беше намерена убита в един парк). А как стигнали до този клошар, който сега е арестуван? Едни хора го били виждали в парка преди убийството, но не го били виждали след това?!?!? Това прави ли го изнасилвач и убиец?

Браво Риба меч!

Пий си редовно хапчетата! не сме длъжни да четем малоумни брътвежи!

СКАНДАЛНО!!! МВР изнудва и тормози гражданите!!! link

Непредпазливост по време на изнасилване - ха-ха-ха!

Много малоумни реплики чета...младежкото БСП??? Много е ясно че тя е била в компанията на познат мъж иначе как да избере да мине през Борисовата...Другият може да се е присъединил към изнасилването и наистина да е станал инцидент докато тя се е съпротивлявала...Но съм сигурен че този на снимката е нейният убиец по неволя....човекъм секс искал но убил жена....По старите времена когато имахме прокурори които си вършеха работата, сега щяха да избират патроните за неговата присъда...а тя е смъртно наказание...Та ловците на диви прасета може да ги пуснат да свършат работата на липсващото правосъдие в БГ. Ако се стигне до сът, справедливост няма да има....

Караме се с децата си, нехаем къде отиват, за да "успеят". И те "успяват": работят в молове, събират бутилки... Изобщо - лутат се... Къде е българския Мъж - глава на семейство и бг-ската Майка? - захапали са цигарите по гадни "барчета"...

Трагедията на нашия народ произлиза от неправилното домашно възпитание, за което са виновни родителите и особено майките на момчета!

Много, много сте прави....

Пак Герб виновен и пак на някой не му хареса постъпката на Цветанов. Ей, задръстен народ това са българите! Ами преди години когато нямаше такова афиширане на престъпленията и като кажеше човек дума против правителството прасетата на Белене пируваха по- добре ли беше? Сега се избивате да плюете Бойко, Цветанов и спите спокойно, а не като през времето когато на човек му трепереше всичко от страх, защото и стените имаха уши. Това, че сиренето беше 1,80 и навън излизаха само ОНИЯ ни беше по- добре ли? Бяхме като крепостни селяни. Унижавани по всевъзможен начин. И кога министър ще ти се обади лично да си изкаже съболезнованията!? Не, на българина му трябва хомот, а не Европа и подобни управляващи като днешните.Никога няма да му се угоди на тоя народ.

Безкрайно по-добре беше тогава, седеруго. А това за прасетата можеш да го разправяш на приятелчетата си не на нас, дето сме живяли тогава и знаем. Капише?

Епа оти не одиш у Северна Корея, па че си живееш арно на леп, сол и червена идеология

сигурно този муфлон от снимката е изпраскал моменто и си е сжурсхил работата между времето шамана ги е гледал от храстите и нашето мом4е като си е тръгнало и той е решил да намаже .....защо изобщо тва моми4е е имало взимане даване с такъф тюфлек като господина от снимката...нямам думи...толкова ли не мое си намери нещо

Основната версия е убийство по непредпазливост при опит за изнасилване......?!?!? Само като чета това, и как онзи бил клошар, ама не съвсем, и другият нямал паспорт и не можел да иде в Гърция ми става ясно, че всичките "разкрития" са свързани с вота. ИЗРИТАЙТЕ МАЛОУМНИТЕ ГРОБАДЖИИ НА БОКЛУКА , иначе ще ви загробят !

Че как са узнали ДНК профила му като не са го виждали.От къде са взели материал за изследване.Има нещо съмнително..

Още един, дето се изказва неподготвен!

3. Не вярвам да няма такова лице Х с което е говорила последно минути преди случката. Защо е отишла там в тия тъмни храсти, по малка нужда или какво ? И с кого е отишла там, сама или с въпросният търсеният от полицията сега ? Май този момент трябва да се уточни, час по час, минута по минута...и кой е последният момент в които е видяна жива... Ако това се установи по време, кое , как , що...това би дало по-точен отговор за вероятният й убиец, останалото са догатки и после няма да издържи в Съда. Разбрах, че на голият й корем имало семенна течност, някой се е изхвърлил там...но това не е доказателство за насилствен секс. По-сериозно и здраво трябва да се пипа там. А какво стана с 35-40 г. жена намерена под моста не далеч от стадиона седмица след това ? Коя е, откри ли се ? Кои са роднините й, убита ли е ?

Много куца тая версия...познат (на Яна)+ непознат (и за Яна, и за другият) в съвместна "акция" за изнасилването й ?!? Явно е било чисто изнасилване, но тя сигурно се е съпротивлявала яко и е искала да вика...и тогава въпросните убийци са искали да я накарат да замлъкне като са й затиснали устата, но и носа! и така са я удушили... Едва ли са искали да я убият точно, но ... дявола си няма работа и сега е 2 м. под земята. Горката, мир на прахът й.

Много куца,да! Ама много! Много много! Логиката е желязна! Като са непознати значи не могат да се запознаят и да станат познати! Трябва специално разрешение от Банки Мун да поискат. И то писмено, а не се знае той дали ще им позволи да се запознаят. Ако той не им позволи,до края на живота си ще си останат непознати. Без разрешение от Ню Йорк никакво запознанство!!!

Ей, тъпегьоз, като няма какво да кажеш си затваряй устата и не се опитвай да ме апострофираш... и върви при Банки Мун, ако щеш... Дир-а, имаше 2. (част) на мнението ми, от горе е 3. -та, къде е втората ?!? Или така ви е изгодно... да се губи от мнението и мисълта на хората...като сте си сложили това тъпо ограничение до еди-колко си знака...така ще пишеме - на части.

Знаесе 100% кой е извършителя ама не се знае кой ?Има косми и отпечетаци амо ония бил имал близки контакти с нея ?ми нормално е като са били заедно в заведението да ....абе нещо тия са луди.Или да мълчат докато всичко стане ясно или да не се изказват по тоя идиотски начин.И все другите им виновни.Смешници ама и при тоя тяхен мивистър...

този линк от 2007 има снимка и инфо за николай русинов link

Браво на нас за една добра проява на гражданска инициатива, както и на служителите на МВР. Най-дълбоки съболезнования на близките на Яна за тази ужасяваща трагедия. Хора, нека се очовечим малко!!

По пое скромно мнение, наличието на косми и отпечатък от заподозрените на мястото, "доказва" само, че по някое време клошарят е минал през храсталаците (нормално за човек живеещ в парка) и че другия е имал физически допир с жертвата (танци, седене на една маса по-рано през деня). За мен доказателства за тежка, борба и упражнено насилие от тези двамата спрямо момичето в МВР нямат.

Да бе - единия духнал някъде, другият лъже че бил на друго място има и свидетели, малко много станаха съвпаденията.

Здравейте на всички, Това е лоша работа, МВР знаят кой са. Според мен проблема сега е, че всички се борят срещу Бойко. Ако не го подкрепяха отвън досега да са му скроили шапката 100 пъти. Има си недостатъци и той, но на нас такъв ни трябва . Червената махия дава всичко да е отгоре, макар че и сега почти всичко зависи от тях. Надявам се нешата да се оправят.

Надявам се този път МВР да са си свършили професионално работата. Да не четем като онзи път за убития боксьор, където бяха арестували негов приятел, публикуваха му името навсякъде, дори обявиха, че си бил признал, а после се оказа, че не бил той!

Съпричастен не значи ,че той е извършителят

САМО ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ!!! И ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ,...НЕ ВЯРВАМ НА ИЗМИСЛИЦИТЕ НА ЦВЕТАНОВ!

АЗ ПЪК НЕ ВЯРВАМ НА ПАРТИИ,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НИКОГА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ! КОГАТО ТЕЗИ ПАРТИИ СЕ СЕТЯТ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАТ НАС ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ А НЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ЗАКОНА,ДА ЗАПОВЯДАТ ПАК И НИ АГИТИРАТ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ! ИЗВЪНРЕДНО ЛОШ ПРОПАГАНДЕН ПРЕДИЗБОРЕН ХОД! АЗ ОЧАКВАМ ОТ ВАС КАК ЩЕ ВЪВЕДЕТЕ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ЦВЕТАНОВ РЕД И ЗАКОННОСТ В БЪЛГАРИЯ. И ЩЕ ГАРАНТИРАТЕ СИГУРНОСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ. А ВИЕ ОТКРИТО ЗАСТАВАТЕ НА СТРАНАТА НА АПАШИТЕ. ИСКАТЕ ДА ГЛАСУВАМ НЕ ЗА ГЕРБ,А ЗА ВАС? Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!! НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ И ПРОПАГАНДА!!!

НЕ Е РАБОТА НА МИНИСТЪР ДА СЕ ЗАНИМАВА С РАЗКРИВАНЕ НА КОНКРЕТНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ДА ДАВА ИЗЯВЛЕНИЯ ПО КОНКРЕТНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ!!! КАКТО НЕ БЕШЕ НОРМАЛНО БОЙКО КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ЕЖЕЧАСНО ДА ПРИСЪСТВА В МЕДИИТЕ КАТО ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ - УТРЕ СЪДБАТА НА ПОДОБНИ ЖЕРТВИ ЩЕ ДОСТИГНЕ И ДО ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО...ЗА ДА БЪДЕ КОМЕНТИРАНО ОТ ЦВЕТАНОВ (ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ДУШИТЕ ВИ)...

Я не се пъни,да се занимаваш с проблем,който не е за твоята глава!

И като няма задграничен паспорт не може да се намира в момента в Гърция или Румъния?Били сигурни, че не е напускал страната.Родната милиция изумява всеки път щом разкрие малко повече от мисленето и логиката си.В Гърция и Румъния минаваш с лична карта, ако изобшо ти я поискат.Последните 2 пъти на нашата граница изобщо не спирах, на гръцката мернаха личните карти от метър и 2-та пъти.Ама наша милиция знае....

Гръцката и румънската полиция не си поплюват много. Бият здравата и в пандиза вкарват без нашата "рационализация"-освобождаване под гаранция. Тъй,че ако е избягал там е направил много лош избор. И няма дълго да се разхожда на свобода.Много по-лесно ще се укрие у нас,отколкото там. Наш превозвач беше натикан в гръцки затвор и му искаха доживотен затвор за десетина грама наркотици,открити в камиона му.Които се оказа,че са сложени от шефа му без негово знание. Това,че нашата страна е бандитска( и ЦЦ се бори с тоя български бандитизъм),не значи да прехвърляте от болната глава на здравата,да твърдите че и Гърция и Румъния са бандитски страни.

Изобщо не се пъна - IQ/то ми е 145

По отвратителни същества от МЪЖЕТЕ няма!! Ужас

Нещо да не си "недоклец", та пишеш глупости? Вкарай си една необелена краставица, че да се успокоиш!

Тая работа нещо издиша. Абе не разбирате ли, че тия арестуват наред за да успокоят хората и да покажат дейност. Никаква логика няма нейн приятел да се комбинира с клошар та да я изнасилят заедно. От горе на всичко тя танцувала с друг, ама не го знаят кой е - к'во и тоя ли се е комбинирал с тях!? Или е само един от тримата или е съвсем друг, за когото нямат и представа. На мен това, дето са хванали местния клошар и издирват приятеля понапляскал някого, ми прилича на задънена улица . Дано намерят истинския убиец.

ТИ ДА НЕ СИ ТОЯ ОТ СНИМКАТА? ЧЕ ДРАСКАШ ТИЯ ПРОСТОТИИ? НЯКЪДЕ СЕ КРИЕШ СЕГА И СЕ МЪЧИШ НА БЯЛОТО ЧЕРНО ДА КАЖЕШ?

Може и да са прави, но при наличието на публикуваната информация, звучи нереално. Така че не знам кой издиша и кой е кон с капаци

Предлагам да им препише и изнасилването, но нашата система дали е като тази в САЩ? Там акумулиране на присъдата означава механичния сбор за всички извършени престъпления, докато тука ще им препишат най-тежкото наказание, след което ще излязат след десетина години и готово. Наказания няма, наказания. Затова гадовете у нашата република си развяват коня. В Америката щяха да полежат доста годинки. В някои случаи до края на живота си, а внякои щати и на електрическия стол щяха да поседнат преди тръгване. Много от присъдите и самия съд са мекушави за нашата груба реалност.

САЩ са велики!!!!!!!!!! Българите са измекяри

, и уважават убийците. И до ден днешен, ФБР не си мръдна пръста за да арестува поръчителите на убийството на Кенеди. Буфало Бил е национален герой. Ген. Кастър - велик изтребвач на индианци ...

А тук се опитват да го изкарат убийство по непредпазливост-изнасилили момичето и после по непредпазливост взели че го удушили. Остава сега да сключат сделка и да лежат под минимума и след няколко годинки пак да си търсят жертви в Борисовата.

Искаме СМЪРТНО наказание да се върне за такива боклуци!!!

нещо много от рано започнаха да ги оправдават - не се искали да я убият, смърт по непредпазливост, неволно са я убили при опит за изнасилване, ебаси версиите на полицията!!!

Амиии...замисли се малко - може да са се опитали да я изнасилят, но без да искат при борбата да са я удушили - това може и да обяснява защо няколко дни не беше ясно дали е изнасилена или не, както и защо е била частично съблечена, но както и всички други тук аз просто предполагам. Нека изчакаме да видим края на цялата работа.

Вместо да ни разтягаш глупавите си лакардии,на които и сам не си вярваш,по добре иди да се прегледаш на лекар-психиатър!Ако си много привързан към "великата идея"иди напии се с шльоковица,а по тъмно припикай близкият фонтан!На село няма фонтани,та припикай кметството си!Това ти остава!

Благодаря, другарю, за топлите думи и за ласкавите отзиви!

Това, което поставя Цецо Лажецо на по-долно място и от това на физическите убийци е, че той използва всяко престъпление, и в частност всяко убийство, за да задоволява най-долнопробната си част на политическия си инстинкт. Според Цецо, едва ли не всяко убийство е плод на замисъла на коварните му политически противници. Нечистоплътното в морала на Цецо е, че той непрекъснато тематизира убийствата, като част от сценария на неговото безкрайно самоинсцениране по кабеларките. Някак си се натрапва мисълта, че Цецо тайно приветства всяко убийство, защото вижда в него шанс, за пореден път на натрие носа на опозицията. Така Цецо се превръща в моралния убиец във всички тези престъпления!

мижаво физкултурно джудже. Отговорносста е на Премиера, че е сложил такова нещо на министерско кресло. Но и премиера е прав, защото е нелогично да сложи по-интелигентни от себе си министри в своя кабинет.

Нали помниш миналите избори!да не се напикаеш отново от мъка!

Странна работа. Когато наградиха с ПЛАКЕТИ и усмивка пред строя лекарите от Бърза помощ за спасяването на хората от автобуса - сума ти и хора ревнаха: "За какво трябва да се награждава някой, който си е свършил работата, за която му се плаща". Другари и другарки, какво толкова са направили милиционерите? Свършили са си работата! С тази разлика, че за лекарите е виден резултатът - хората са живи. За милиционерите - задържали някой, но не е ясно дали е точният човек. Е, питам аз - в тая държава кое е по-хубаво - да си лекар или милиционер?

Ти се издаде и саморазобличи! Вместо полицаи каза по инерция от комунистическо време милиционери. НИЩО ДРУГАРЮ! НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН И НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО! КУРАЖ ДРУГАРЮ! ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ НАША! РОТ ФРОНТ!

Оооо, пенсио бе-ка-пейска! Налягай си парцалите и си харчи незаслужените пари, защото, ако не можеш да схванеш малко ирония, къде си тръгнал? Всъщност - точно ти никъде не отиваш, освен накъм Бакърена фабрика...

Абе от това, което гледах по телевизията, ченгетата направо изградиха защитната теза на извършителите: "убииство по непредпазливост при насилствен секс", "те не са искали да я убият" и прочие бля-бля... На първо място - оставам скептичен за разкриването на убийството! Някакси много въпроси остават без отговор... Но пък Цвъки побърза да се изхвърли, и тук според мен се крие ключа от бараката - колко добре работела полицията сега, не като при триглавата ламя! А дори утре да се докаже в съда, че ченгетата от зор са се о.рали, отговора го даде Бибитко още преди години: "Ние ги хващаме, те ги пускат!" Важното е предизборно да отчетем разкрито убииство, така или иначе делото ще се гледа след години...

:-) Нека аз да съм съдия по това дело (и не само), може да ми пробутвате каквито искате защитни тези :-) Еднакво зле толерирам престъпленията от страст, престъпленията от нагон и планираните такива.

АЛОООО.ПЛЮЕЩИТЕ ТУК ББ И ЦЦ! СЛОЖЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ ВЪВ ФРИЗЕРА! ДА ОХЛАДИТЕ МАЛКО РАЗГОРЕЩЕНИЯ СИ МОЗЪК!

Ти от фризера или излезе?

Йеееес!

Комплексирани мъже. Никой не им връзва. Или си плащат за секс, или насилствено си го искат. Жалко за момичето

Браво на полицайте !!! Да бъдат наградени за проявения професионализъм и лично Директора на СДВР, който е невероятен криминалист !!!

Това го казваш с ирония, нали?

Това го казваш с ирония, нали?

Няколко платени клакьора от герб тука си изхвърлят слюнките и храчат неистово във форумите . Отличават се от другите по това , че говорят на прост каруцарски език и си избиват комплексите във форумите . Вие ги знаете кой . Двама , трима са , пишещи под различни никове . Но никой вече не им се връзва на приказките , щото народа вече откровенно му е писнало от наглите гербери и ще ги разкара веднъж за винаги .

ти не си народа и никога не съм те упълномощавал да говориш от мое име.Браво на ЦЦ и ББ за разплитането на случая! Ако продължат така,ще гласувам за тях!

и ще си единствения, който ще гласува за тях!

"непредпазливост при опит за изнасилване" Кво е това веееее????

с кеф бих им отрязал главите на тия двамата хубавци дето за направили това деяние,за да не плашат хората повеЧЕ...

Само да не ги обвинят в причиняване на убийство по непредпазливост.

и как са взели ДНК проба от лице, което все още издирват за да я сравнят с ДНК-то от местопрестъплението, че да тръвдят това: "Лицето, което издирваме - Николай Русинов ... МВР разполага с безспорни доказателства от експертизата, че Русинов е съпричастен към убийството, има ДНК профил."

Русинов е влязал полицейските регистри след побой над мъж. Следователно му имат ДНК-то.

и къде пише подобно нещо в статията, цитат: "Николай Русинов ... е регистриран в полицията за нанасяне на лека телесна повреда на мъж.Оттогава МВР разполага с пръстовите му отпечатъци и той бил разкрит именно по тях." освен това се съмнявам, че при арест за побой ти се взима ДНК проба.

еййй защо първо гледат да обидят без да обяснят, човек да го е страх да попита, аз мисля, че след като го знаят кой е и къде живее лесно може да се вземе днк проба без присъствието на лицето, например косми в жилището и тн., така че ако се наложи могат да го направят

няма гаранция,че космите в жилището му са негови,а не на роднините му или на гостите му.На косъма никъде не пише на кого е!

Непознати се сдружават да изнасилят познатата на един от тях ? За страните от ЕС не е необходим паспорт, в полицията би трябвало да знаят... Извинявайте, ама нещо ми издиша...

главата ти издиша

"В момента се установява каква е връзката между задържания и издирвания. Все още не е ясно кой точно е физическият убиец на Яна." Едва ли са действали заедно. Този Николай изглежда нормален и приличен човек, а другият не знаем какъв е, пък и то напоследък стана модно всеки без установено занятие да се окачествява като "клошар".

Ако тоз на снимката ти изглежда нормален ...

Много съм съгласен с теб! Просто е абсурдна тезата за непознатите, които спонтанно решават да изнасилят приятелка на единия от тях!!!! Глупости!

е като не се познават,не могат да се запознаят! Ти по рождение познаваш всички хора,щото с непознатите няма как да се запознаеш.Трябва ти японска чаена церемония за да се запознаеш с тях.

На снимката си личи един самотен, неудачен социопат. В София е пълно с такива. Трябва да бъде осъден на строг тъмничен затвор. Повече бял ден да не види.

Присъдата е издадена! Всеки който изглежда по подобен начин, веднага да се предаде и да влезе в затвора! Няма значение дали е извършил нещо.

всеки,който е в затвира ще бъде оправдан и пуснат на свобода.А след това ще осъди държавата за нанесени морални щети на доброто му име. И за материални щети от осуетени печалби с "труда" си.

Социопатите не могат да установят дълбока емоционална връзка с някого, но това не значи,че са самотни и необщителни.

Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро и зло са силно изкривени. Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв или ярост, трудно се владеят, лесно избухват и тази тяхна проява има признаците на обикновена психоза.

rumen petkov na mladi godini