Коментари - Поръчителите на убийството на Немцов са в Чечения? | Днес.dir.bg

Поръчителите на убийството на Немцов са в Чечения?

Организаторите на убийството на политика Борис Немцов се намират в Чечения, смята Вадим Похоров, адвокат на семейството на Немцов.

Обратно в новината

Коментари - Поръчителите на убийството на Немцов са в Чечения? | Днес.dir.bg

Коментари

ЯАААААААААА, ОТ КОГА КРЕМЪЛ СЕ ПРЕМЕСТИ В ЧЕЧНЯ?????????

Никакъв опозиционер не е Б.Немцов това е блъф на ЦРУ за много пари ! Народа с проклятие си спомня за неговото Вецепремиерство , патерица на семейството на Елцин , заедно с Чубайс и Гайдар , не ни пробутвайте евтини реклами за покойника ! Адвоката търси начин да си изкара парите които му дава Посолството на САЩ в Москва ! Задайте си въпрос тази моделка случаен човек ли е ???????

зеленчуковата каша ще получиш както винаги в централата на Юруш.

Там дават пици. Кашата остава за теб. Да си я духаш.

добре, че поне от време на време се виждат мислещи хора, на фона на офчата маса тук.

Останалите от опозиционната агитка щастливи и благодарни на неизвестният аналитик, избрал Немцов за сакралната жертва и знаме на опозицията

извъднъж немцов е станал някакъв хиперболизиран образ на демокрацията и благоденствието в Русия и всеки забравя, че той е всъщност от петролната мафия... Кой толко високохуманен човек би се занимавал с една манекенка? стреотипа е ясен. Аз мисля, че основния проблем на руснаците, поради който живеят толко мизерно е, че са достатъчно глупави и не искат да се образоват, продължават да очакват некой да върши нещата вместо тях а те просто да си седят... та не е Путин, проблема си е в тях самите.

Путин от коя мафия е? Я кажи ни на нас ти що си тъп? Акушерката ли те е изпускала като малък или си го придобил с годините? Я ни кажи на кой Пу-Винету даде да строи мост до окупираната земя? От коя мафия е той? Строил ли е някога мост или ходенето по мостове го прави най-добрия за тази работа... или газовия Вожд на Путинландия се нуждае да даде финансова инжекция на приятеля си от години които всъщност прави тръбите му.... За мафия ли искаш да говорим? ;)

къде твърдя, че путин е света вода ненапита не разбрах? Липсват ти елементарни способности за спор - оборвай неща, които са били казани, а не ирелевантни факти. И си изпий хапчетата.

Имаше затишие в Чечня последните години, нали? Благодарение на Путин. Сега няКОЙ иска пак да разчовърка там кошера, а сме чували за чеченците. Въобще пак същия няКОЙ човърка навсякаде по света за да има огнища, пушеци и ....мъти се и ядрена война.....

оръжия трябва да се продават все пак...

поръчителя седи насред москва и се казва путин.чечня друг път.тоя адвокат за какво ги говори тези неща...да се неначудиш.

Че от кога,Кремъл го преместиха в Чечня,бе?!

В Путландия нещата са различни. Адвокатите са всъщност следователи и не защитават клиентите си, а правят безсмислени изказвания по медиите. Не знае кой е, но знае, че е в Чечня. :) Достатъчно несериозно изказване да компрометира всеки, който се представя за сериозен юрист.

А дано и нашите предатели ги сполети същото...назависимо дали се кланят на изток или на запад!!!

Поръчител е лично другаря кагебист Путен.

На пазара разказваха,че се подозира четвъртата му тъща заедно сдезата от първият брак и шуреят от третият са наели манекенката и са организирали убийството

Организатори и "поръчители" са различни нещта. Поръчителите, един на брой, живее в Кремъл. Организат ги, както обикновено, наемните убийци на КГБ. Този път, казва статията, те живеят в Чечня.

и тоя е барал оракул по шлифера...

Немцов може ида е симпатичен,но съвсем пропаднал политик,даже удобен на властта в Кремъл!Путин е мощна личност,някои на запад се насират само като чуят името Путин-за какво му е да се занимава с такива дребни фигури като Немцов!?

то всички политици на Запад вече ходят с по една ролка тоалетна хартия, да не би случайно някой да каже думата лилипутин ....

Смарт телефон с открит чип за проследяване? Е няма по-голяма глупост от това. Всеки съвременен телефон има gps локатор и е въпрос на софтуер, той да се ползва за проследяване (особено, ако собственикът на телефона е запознат).

Светът е пълен с хора, които си мислят, че знаят всичко ... "Всеки съвремен телефон" има GPS, който работи само на открито, а и там голяма част от "ширпотребата" работи ама не всеки път. Става въпрос за съвсем друго нещо, което позволява надеждно локализиране, независимо от местоположението. Не напразно в авиацията GPS-а е спомагателно средство за навигация използващо се по изключение и то е 7-мо под ред в списъка !

А има и такива които знаят, ако не всичко, то достатъчно за да схванат кога им говорят глупости. А има и глупаци, които дори не могат да мислят. Та да, има и други инструменти за проследяване. Но ВСЕКИ работи в определен диаметър, като за локализирането му се използва допълнителна техника. Ако не се ползва gps (който има глобално покритие, а нещо по специалижирано) се иска проследяващия да е постоянно в неговия обхват. До тук ОК, имаме манекенка шпионин и устройство за проследяване. За чии му е на някой да крие устройството в телефон? Само глупак би го скрил там. Много по-удачно е, то да бъде в козметика или нещо друго, което жената мъкне на всякъде и на което никой не би обърнал внимание след като изхвърли. Всичко свързано с "чип в телефона който следи" са глупости за тъпаци. В случая, gps локаторът на телефона е повече от достатъчен за успешно проследяване. Всъщност, дори не е необходим локатор, достатъчно е телефона да има нет, и да праща данните за клетките около него. Тогава може да се локализира до метър (така локализират от 911 в сащ).

Прекалено глупаво оправдание за Путин!Та аз казах още преди путиновите служби,че атентатът ще бъде преписан на чиченците!За света е ясно ,че организацията и поръчката е от Путин и той не може да се скрие,защото убиствата му са серийни!

В ЮСА са поръчителите !

тролчето и получи 5 копейки :)

По- скоро в КРЕМЛИН!!!

Кога пренесоха Кремъл в Чечня. Знаех че руснаците имат неограничени възможности, но чак пък такива

те и жена ти ще пренесат без да усетиш...

Аз сама си избягах.

Соросоидните пишеха, че Путин е убил и Березовски, но се оказа, че е убит от ЦРУ И МИ6-има и документи.

НЯМА ТАКАВА СТРАНА ЧЕЧЕНИЯ !!! ИМА ЧЕЧНЯ !!! ВРОРОТО ЧЕ ЧИПЪТ МЕИДЕ ИН ЮСЕЙ Е ИЗВАДЕН ОТ ДЪНОТО НА РЕКАТА !!!

Няма какво да се лъжем .Големият авторитет на Немцов спрямо Путин го е убил.Комплексите за малоценност на джуджето от Кремъл което заплашва света с ядрена война са много голям хенди къп в ръководството на Русия.Пххх което е добре.Колкото повече злобее толкова е по неадекватен.Другаря или по скоро унзере фюрер.А мурзилки?

Порьчителят на убийството на Немцов е един и се намира в центьра на Москва-в Кремьл...... Путлер умело разказва приказки от хиляда и една нощ, за чеченска врьзка...... :-) :-) :-)

САЩ се опитват с всички сили и средства да активират петата колона в Русия.Заветната цел е разпад и разграбване на РФ.Този план съществува от столетия,но досега не са успели да го вкарат в действие.По времето на революцията 1917г. и след разпада на СССР,плана почти успя.Само появата на велики личности в точния момент,проваляха този геноциден план срещу руският народ.Явно Русия не е само стожера на православието,но е благословенна.Силите действащи срещу нея имат страховита мощ,и въпреки това Русия се въздига от пепелта,като феникс.Велика, славянска,страна!Тя пази реликвите на православието и не напразно я наричат, третия Рим.

За петата колона в България може и настъпят неприятни времена като се приложат законите срещу национално предателство. Вместо да пишете лъжи и глупости, можете ли, ако не сте платени, да обясните защо сте за путлеровата държава с нейната нахална агресия, откровена еднолична диктатура, примитивен капитализъм и политически убийства?

Нещо си се объркал-"петата колона"на САЩ управлява в момента, а така наречения Пухльо и Тиквата всички знаем какви са!

СМ

Примирието в Донбас приключи. Украинската армия атакува с тежка артилерия и танкове. Украйна под натиска на САЩ нарушиха споразуменията. Прав бях ! Докато бойните действия не се пренесат в Киев, войната няма да приключи. От днес започват най-големите православни празници. За някои няма нищо свято.

Ето моя цитат от преди 10 часа: Amnesty international says it has new evidence of 'execution-style killings being carried out by Russian-backed militants in east Ukraine's Donbas region дай да видя твоя цитат?

А Amnesty international от кого се финансира?- От ЦРУ, естествено ще казва каквото нареди ЦРУ

Да такива са новините от фронтовете в Новорусия. Укрофашистите атакуват масирано Донецк, Пески и летището с танкове и артилерия. ОССЕ се е погрижило опълченците да нямат артилерия в района, но за укрофашистите изобщо не се грижи.

би ли дал цитат от къде черпиш тази информация ???? Или няма да дадеш както всеки лъжец прави ;)

ето още цитати: Международната правозащитна организация Amnesty International заяви, че е открила нови доказателства за разстрел на военнопленници в Донбас. Според изявлението насилието е извършено от привърженици на самопровъзгласилите се републики в Източна Украйна. Както отбелязва организация, отношението към украинските военни, които са попаднали в плен на проруските групировки, нарушава всякакви норми на международното право и това трябва да се разследва и съответно да се накажат виновните след справедлив съдебен процес. не виждам твоите тролче.

ТЪП РУСКИ ТРОЛ ЛЪЖЕЦ!!!!! Само не разбирам каква ти е файдата от пръскането на ЛЪЖИ по форумите.... толкова ли си пропаднал????

Вече десетина жени претендират че имат деца от Борето. А се очаква да се появят и още наследници, та нищо чудно да го е поръчала и някоя от тях. Много факти от плейбойският му начин на живот тепърва ще научаваме. И ако начело на опозицията е стоял човек с подобни наклонности сами си направете изводите как се възприемат от обществото.

който не бие жените, а им прави други работи.

Поръчителите на убийството на Немцов са в Чечения? = Путин и Медведев са в Чечения?

Верните чеченски приятели на путлер са решили да направят подарък на покровителя си, та белким го зарадват.

Малко стар но за сметка на това по темата виц. Вечер на вратата на Яйценюк се звъни. Той отваря и вижда красива млада дама. Коя сте Вие и какво желаете пита той. Тя му отговаря. Анна Дурицкая, нека си направим една романтична разходка под дъжда

Глупако :)))

"Чечения е най-безопасното място за организаторите на убийството на Немцов. Смятам, че тези хора са там"-а това съм написал още преди повече от месец: Дидо ( нерегистриран ) 02.03.2015 10:45 Всичко е под контрол.Събитията се движат по познат коловоз.След дискредитиране на жертвата,следва отстраняване на изпълнителите и свидетелите."Следите" ще ни отведат към "злите чеченци" или някъде там,при съседите им. Дежа вю. !pепликавземи линк +5 -0 смех ( нерегистриран ) 02.03.2015 10:49 много си умен, бе, Дидо, евалла, кажи сега кога и земетресение ще има та да се спасяваме овреме. Все пак еди съвет от нас, непрозорливите, я, вземи пак да прочетеш статията и объркаността на украинците, които отново поради тъпота не са си синхронизирали изказванията.

Стига с тези Чеченци де, измислете и набедете някой друг народ от общноста там. Примерно Чукчи или както им е там името. Аман, тез Чеченци за всичко те виновни, айде де! :)

Я па мислим, дека тиа от атаката са утрепале Немцовия. Що коги такову уно Др. Волен се разпеняви кату Веро за миене на паници от 1980 годин. Те виа кажете така ли а или не а?

Комсомолската както и болшевишката Правда винаги са били Лъжа и Кривда!

Добре де , това ако е който и да е роден плейбой на подобна възраст с девойче по-младо от дъщеря му ще следва огън и жупел , а само щото ви е угодно на политическата конюнктура Немцов е извисен до Светия ??? Нямам против да чукнеш нещо младо щом имаш милиони зад гърба си ама айде неко не възвеличаваме подобни комплексари ...

Ами харесват го руските момичета...висок,строен,не е джудже и финансово красив. И най важното не беше като Путин да бие жените че не може друго да направи..ха..ха

Ти щото си бил да им светиш та знаеш кой кого бил ? Имал ли си тежка раздяла да знаеш какви ли не чудеса се сипят след това , дето не си ги и сънувал ... Дребен , грозен , строен , красив , не ми пука кой какъв е ама като видя мъж на 45-50 с девойче при това манекенка на 20 имам едно наум ;) Щом и нашта миска Антония Първанова се оказа сред близките му семейни приятели ...

И що на смартфона ще му слагат специален чип за проследяване? Колко приложения и за Андроид, и за Уиндоус не се инсталират ако не им позволиш да следят местоположението ти, щото примерно батерията нямало да може да работи правилно ако в дадения момент не те знае дали си на моста или под него. Айретен че момата ако е имала мерака да се праи на сигнално колче сама може да си пусне местоположението с проследяване в реално време от смартфон серийно производство.

+++

" Единият бил смартфон, в който имало чип, чрез който Службата за сигурност следила Немцов. Според други медии чрез този телефон килърите на политика са следили точното му местоположение." Какъв е извода? Службата за сигурност са килърите. Нищо ново.

Вие за религиозни фанатици на Путин-бог ли ни имате. Какво каже и да му вярваме..ха..ха Фирмата изпълнител няма значение. А всички знаят кой е поръчител...

Путин да не би да е заминал за Чечня, че поръчителят е там

Руснаци да лъжат и да си измислят!! Нищо ново под слънцето!!

Американци и украйнци да лъжат и измислят. Ет ова никога не е било :)))))))))))))))))))

Ами те нали украинците били руснаци бе..ха..ха Уточнете си опорните точки. И нас БКП-КПсс зорлем 1947 ни направи македонци

Колко значима фигура е бил Немцов,за когото спорехме преди 40 дена се вижда от това ,че не може да събере и 20 коментара за 2 часа.Лека му...

Ами той е значим в Русия!! Най голямата фигура на опозицията!! И какви коментари искаш , хората се готвят за празници!! Кой ще ти седи в умрелия ДИР??

Страшна имперска логика :) Немцов е пречел на чеченците и затова са го убили? Я стига мужишки глупости :) :) :) На кого ли е пречел Немцов? Въпрос с повишена трудност за идиоти..... :)

Кое куче,Немцов ли имaш предвид ??

Не, Путя!!

кучето е заровено в кремъл, даже и децата разбират

Путин е стрелял от прозотецa нa кaбинетa си със снaйпер,a Кaдиров зa всеки случaй го е довършил яздейки кaмилa!

Поръчителите са в Кремъл. В Москва и Чечения има организатори, изпълнители и подизпълнители.

"Организаторите на убийството на политика Борис Немцов се намират в Чечения, смята Вадим Похоров"! А всички знаят, че организаторите се крият зад стените на Кремъл! Не случайно, а символично е, че беше екзекутиран точно под стената!

Ха-ха, всички знаят, ама най-вече Виктория Нюланд - Тъпото.

Ами,че то на целият свят стана ясно ,че Немцов е убит по заповед на Путин,както стана с эурналиската и цял списък негови противници избягали зад границата на "злото"!Та, ТОЙ,путин си е сериен убиец,без съмненея!

Коментари - Поръчителите на убийството на Немцов са в Чечения? | Днес.dir.bg

Поръчителите на убийството на Немцов са в Чечения?

Организаторите на убийството на политика Борис Немцов се намират в Чечения, смята Вадим Похоров, адвокат на семейството на Немцов.

Обратно в новината

Коментари - Поръчителите на убийството на Немцов са в Чечения? | Днес.dir.bg

Коментари

ЯАААААААААА, ОТ КОГА КРЕМЪЛ СЕ ПРЕМЕСТИ В ЧЕЧНЯ?????????

Никакъв опозиционер не е Б.Немцов това е блъф на ЦРУ за много пари ! Народа с проклятие си спомня за неговото Вецепремиерство , патерица на семейството на Елцин , заедно с Чубайс и Гайдар , не ни пробутвайте евтини реклами за покойника ! Адвоката търси начин да си изкара парите които му дава Посолството на САЩ в Москва ! Задайте си въпрос тази моделка случаен човек ли е ???????

зеленчуковата каша ще получиш както винаги в централата на Юруш.

Там дават пици. Кашата остава за теб. Да си я духаш.

добре, че поне от време на време се виждат мислещи хора, на фона на офчата маса тук.

Останалите от опозиционната агитка щастливи и благодарни на неизвестният аналитик, избрал Немцов за сакралната жертва и знаме на опозицията

извъднъж немцов е станал някакъв хиперболизиран образ на демокрацията и благоденствието в Русия и всеки забравя, че той е всъщност от петролната мафия... Кой толко високохуманен човек би се занимавал с една манекенка? стреотипа е ясен. Аз мисля, че основния проблем на руснаците, поради който живеят толко мизерно е, че са достатъчно глупави и не искат да се образоват, продължават да очакват некой да върши нещата вместо тях а те просто да си седят... та не е Путин, проблема си е в тях самите.

Путин от коя мафия е? Я кажи ни на нас ти що си тъп? Акушерката ли те е изпускала като малък или си го придобил с годините? Я ни кажи на кой Пу-Винету даде да строи мост до окупираната земя? От коя мафия е той? Строил ли е някога мост или ходенето по мостове го прави най-добрия за тази работа... или газовия Вожд на Путинландия се нуждае да даде финансова инжекция на приятеля си от години които всъщност прави тръбите му.... За мафия ли искаш да говорим? ;)

къде твърдя, че путин е света вода ненапита не разбрах? Липсват ти елементарни способности за спор - оборвай неща, които са били казани, а не ирелевантни факти. И си изпий хапчетата.

Имаше затишие в Чечня последните години, нали? Благодарение на Путин. Сега няКОЙ иска пак да разчовърка там кошера, а сме чували за чеченците. Въобще пак същия няКОЙ човърка навсякаде по света за да има огнища, пушеци и ....мъти се и ядрена война.....

оръжия трябва да се продават все пак...

поръчителя седи насред москва и се казва путин.чечня друг път.тоя адвокат за какво ги говори тези неща...да се неначудиш.

Че от кога,Кремъл го преместиха в Чечня,бе?!

В Путландия нещата са различни. Адвокатите са всъщност следователи и не защитават клиентите си, а правят безсмислени изказвания по медиите. Не знае кой е, но знае, че е в Чечня. :) Достатъчно несериозно изказване да компрометира всеки, който се представя за сериозен юрист.

А дано и нашите предатели ги сполети същото...назависимо дали се кланят на изток или на запад!!!

Поръчител е лично другаря кагебист Путен.

На пазара разказваха,че се подозира четвъртата му тъща заедно сдезата от първият брак и шуреят от третият са наели манекенката и са организирали убийството

Организатори и "поръчители" са различни нещта. Поръчителите, един на брой, живее в Кремъл. Организат ги, както обикновено, наемните убийци на КГБ. Този път, казва статията, те живеят в Чечня.

и тоя е барал оракул по шлифера...

Немцов може ида е симпатичен,но съвсем пропаднал политик,даже удобен на властта в Кремъл!Путин е мощна личност,някои на запад се насират само като чуят името Путин-за какво му е да се занимава с такива дребни фигури като Немцов!?

то всички политици на Запад вече ходят с по една ролка тоалетна хартия, да не би случайно някой да каже думата лилипутин ....

Смарт телефон с открит чип за проследяване? Е няма по-голяма глупост от това. Всеки съвременен телефон има gps локатор и е въпрос на софтуер, той да се ползва за проследяване (особено, ако собственикът на телефона е запознат).

Светът е пълен с хора, които си мислят, че знаят всичко ... "Всеки съвремен телефон" има GPS, който работи само на открито, а и там голяма част от "ширпотребата" работи ама не всеки път. Става въпрос за съвсем друго нещо, което позволява надеждно локализиране, независимо от местоположението. Не напразно в авиацията GPS-а е спомагателно средство за навигация използващо се по изключение и то е 7-мо под ред в списъка !

А има и такива които знаят, ако не всичко, то достатъчно за да схванат кога им говорят глупости. А има и глупаци, които дори не могат да мислят. Та да, има и други инструменти за проследяване. Но ВСЕКИ работи в определен диаметър, като за локализирането му се използва допълнителна техника. Ако не се ползва gps (който има глобално покритие, а нещо по специалижирано) се иска проследяващия да е постоянно в неговия обхват. До тук ОК, имаме манекенка шпионин и устройство за проследяване. За чии му е на някой да крие устройството в телефон? Само глупак би го скрил там. Много по-удачно е, то да бъде в козметика или нещо друго, което жената мъкне на всякъде и на което никой не би обърнал внимание след като изхвърли. Всичко свързано с "чип в телефона който следи" са глупости за тъпаци. В случая, gps локаторът на телефона е повече от достатъчен за успешно проследяване. Всъщност, дори не е необходим локатор, достатъчно е телефона да има нет, и да праща данните за клетките около него. Тогава може да се локализира до метър (така локализират от 911 в сащ).

Прекалено глупаво оправдание за Путин!Та аз казах още преди путиновите служби,че атентатът ще бъде преписан на чиченците!За света е ясно ,че организацията и поръчката е от Путин и той не може да се скрие,защото убиствата му са серийни!

В ЮСА са поръчителите !

тролчето и получи 5 копейки :)

По- скоро в КРЕМЛИН!!!

Кога пренесоха Кремъл в Чечня. Знаех че руснаците имат неограничени възможности, но чак пък такива

те и жена ти ще пренесат без да усетиш...

Аз сама си избягах.

Соросоидните пишеха, че Путин е убил и Березовски, но се оказа, че е убит от ЦРУ И МИ6-има и документи.

НЯМА ТАКАВА СТРАНА ЧЕЧЕНИЯ !!! ИМА ЧЕЧНЯ !!! ВРОРОТО ЧЕ ЧИПЪТ МЕИДЕ ИН ЮСЕЙ Е ИЗВАДЕН ОТ ДЪНОТО НА РЕКАТА !!!

Няма какво да се лъжем .Големият авторитет на Немцов спрямо Путин го е убил.Комплексите за малоценност на джуджето от Кремъл което заплашва света с ядрена война са много голям хенди къп в ръководството на Русия.Пххх което е добре.Колкото повече злобее толкова е по неадекватен.Другаря или по скоро унзере фюрер.А мурзилки?

Порьчителят на убийството на Немцов е един и се намира в центьра на Москва-в Кремьл...... Путлер умело разказва приказки от хиляда и една нощ, за чеченска врьзка...... :-) :-) :-)

САЩ се опитват с всички сили и средства да активират петата колона в Русия.Заветната цел е разпад и разграбване на РФ.Този план съществува от столетия,но досега не са успели да го вкарат в действие.По времето на революцията 1917г. и след разпада на СССР,плана почти успя.Само появата на велики личности в точния момент,проваляха този геноциден план срещу руският народ.Явно Русия не е само стожера на православието,но е благословенна.Силите действащи срещу нея имат страховита мощ,и въпреки това Русия се въздига от пепелта,като феникс.Велика, славянска,страна!Тя пази реликвите на православието и не напразно я наричат, третия Рим.

За петата колона в България може и настъпят неприятни времена като се приложат законите срещу национално предателство. Вместо да пишете лъжи и глупости, можете ли, ако не сте платени, да обясните защо сте за путлеровата държава с нейната нахална агресия, откровена еднолична диктатура, примитивен капитализъм и политически убийства?

Нещо си се объркал-"петата колона"на САЩ управлява в момента, а така наречения Пухльо и Тиквата всички знаем какви са!

СМ

Примирието в Донбас приключи. Украинската армия атакува с тежка артилерия и танкове. Украйна под натиска на САЩ нарушиха споразуменията. Прав бях ! Докато бойните действия не се пренесат в Киев, войната няма да приключи. От днес започват най-големите православни празници. За някои няма нищо свято.

Ето моя цитат от преди 10 часа: Amnesty international says it has new evidence of 'execution-style killings being carried out by Russian-backed militants in east Ukraine's Donbas region дай да видя твоя цитат?

А Amnesty international от кого се финансира?- От ЦРУ, естествено ще казва каквото нареди ЦРУ

Да такива са новините от фронтовете в Новорусия. Укрофашистите атакуват масирано Донецк, Пески и летището с танкове и артилерия. ОССЕ се е погрижило опълченците да нямат артилерия в района, но за укрофашистите изобщо не се грижи.

би ли дал цитат от къде черпиш тази информация ???? Или няма да дадеш както всеки лъжец прави ;)

ето още цитати: Международната правозащитна организация Amnesty International заяви, че е открила нови доказателства за разстрел на военнопленници в Донбас. Според изявлението насилието е извършено от привърженици на самопровъзгласилите се републики в Източна Украйна. Както отбелязва организация, отношението към украинските военни, които са попаднали в плен на проруските групировки, нарушава всякакви норми на международното право и това трябва да се разследва и съответно да се накажат виновните след справедлив съдебен процес. не виждам твоите тролче.

ТЪП РУСКИ ТРОЛ ЛЪЖЕЦ!!!!! Само не разбирам каква ти е файдата от пръскането на ЛЪЖИ по форумите.... толкова ли си пропаднал????

Вече десетина жени претендират че имат деца от Борето. А се очаква да се появят и още наследници, та нищо чудно да го е поръчала и някоя от тях. Много факти от плейбойският му начин на живот тепърва ще научаваме. И ако начело на опозицията е стоял човек с подобни наклонности сами си направете изводите как се възприемат от обществото.

който не бие жените, а им прави други работи.

Поръчителите на убийството на Немцов са в Чечения? = Путин и Медведев са в Чечения?

Верните чеченски приятели на путлер са решили да направят подарък на покровителя си, та белким го зарадват.

Малко стар но за сметка на това по темата виц. Вечер на вратата на Яйценюк се звъни. Той отваря и вижда красива млада дама. Коя сте Вие и какво желаете пита той. Тя му отговаря. Анна Дурицкая, нека си направим една романтична разходка под дъжда

Глупако :)))

"Чечения е най-безопасното място за организаторите на убийството на Немцов. Смятам, че тези хора са там"-а това съм написал още преди повече от месец: Дидо ( нерегистриран ) 02.03.2015 10:45 Всичко е под контрол.Събитията се движат по познат коловоз.След дискредитиране на жертвата,следва отстраняване на изпълнителите и свидетелите."Следите" ще ни отведат към "злите чеченци" или някъде там,при съседите им. Дежа вю. !pепликавземи линк +5 -0 смех ( нерегистриран ) 02.03.2015 10:49 много си умен, бе, Дидо, евалла, кажи сега кога и земетресение ще има та да се спасяваме овреме. Все пак еди съвет от нас, непрозорливите, я, вземи пак да прочетеш статията и объркаността на украинците, които отново поради тъпота не са си синхронизирали изказванията.

Стига с тези Чеченци де, измислете и набедете някой друг народ от общноста там. Примерно Чукчи или както им е там името. Аман, тез Чеченци за всичко те виновни, айде де! :)

Я па мислим, дека тиа от атаката са утрепале Немцовия. Що коги такову уно Др. Волен се разпеняви кату Веро за миене на паници от 1980 годин. Те виа кажете така ли а или не а?

Комсомолската както и болшевишката Правда винаги са били Лъжа и Кривда!

Добре де , това ако е който и да е роден плейбой на подобна възраст с девойче по-младо от дъщеря му ще следва огън и жупел , а само щото ви е угодно на политическата конюнктура Немцов е извисен до Светия ??? Нямам против да чукнеш нещо младо щом имаш милиони зад гърба си ама айде неко не възвеличаваме подобни комплексари ...

Ами харесват го руските момичета...висок,строен,не е джудже и финансово красив. И най важното не беше като Путин да бие жените че не може друго да направи..ха..ха

Ти щото си бил да им светиш та знаеш кой кого бил ? Имал ли си тежка раздяла да знаеш какви ли не чудеса се сипят след това , дето не си ги и сънувал ... Дребен , грозен , строен , красив , не ми пука кой какъв е ама като видя мъж на 45-50 с девойче при това манекенка на 20 имам едно наум ;) Щом и нашта миска Антония Първанова се оказа сред близките му семейни приятели ...

И що на смартфона ще му слагат специален чип за проследяване? Колко приложения и за Андроид, и за Уиндоус не се инсталират ако не им позволиш да следят местоположението ти, щото примерно батерията нямало да може да работи правилно ако в дадения момент не те знае дали си на моста или под него. Айретен че момата ако е имала мерака да се праи на сигнално колче сама може да си пусне местоположението с проследяване в реално време от смартфон серийно производство.

+++

" Единият бил смартфон, в който имало чип, чрез който Службата за сигурност следила Немцов. Според други медии чрез този телефон килърите на политика са следили точното му местоположение." Какъв е извода? Службата за сигурност са килърите. Нищо ново.

Вие за религиозни фанатици на Путин-бог ли ни имате. Какво каже и да му вярваме..ха..ха Фирмата изпълнител няма значение. А всички знаят кой е поръчител...

Путин да не би да е заминал за Чечня, че поръчителят е там

Руснаци да лъжат и да си измислят!! Нищо ново под слънцето!!

Американци и украйнци да лъжат и измислят. Ет ова никога не е било :)))))))))))))))))))

Ами те нали украинците били руснаци бе..ха..ха Уточнете си опорните точки. И нас БКП-КПсс зорлем 1947 ни направи македонци

Колко значима фигура е бил Немцов,за когото спорехме преди 40 дена се вижда от това ,че не може да събере и 20 коментара за 2 часа.Лека му...

Ами той е значим в Русия!! Най голямата фигура на опозицията!! И какви коментари искаш , хората се готвят за празници!! Кой ще ти седи в умрелия ДИР??

Страшна имперска логика :) Немцов е пречел на чеченците и затова са го убили? Я стига мужишки глупости :) :) :) На кого ли е пречел Немцов? Въпрос с повишена трудност за идиоти..... :)

Кое куче,Немцов ли имaш предвид ??

Не, Путя!!

кучето е заровено в кремъл, даже и децата разбират

Путин е стрелял от прозотецa нa кaбинетa си със снaйпер,a Кaдиров зa всеки случaй го е довършил яздейки кaмилa!

Поръчителите са в Кремъл. В Москва и Чечения има организатори, изпълнители и подизпълнители.

"Организаторите на убийството на политика Борис Немцов се намират в Чечения, смята Вадим Похоров"! А всички знаят, че организаторите се крият зад стените на Кремъл! Не случайно, а символично е, че беше екзекутиран точно под стената!

Ха-ха, всички знаят, ама най-вече Виктория Нюланд - Тъпото.

Ами,че то на целият свят стана ясно ,че Немцов е убит по заповед на Путин,както стана с эурналиската и цял списък негови противници избягали зад границата на "злото"!Та, ТОЙ,путин си е сериен убиец,без съмненея!