Задържаха осъден за убийство, избягал от правосъдието

Служители на Главна дирекция "Национална полиция" задържаха 36-годишен мъж, осъден за убийство, но избягал преди две години от правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха осъден за убийство, избягал от правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крил се две години, ама и никой не го е търсил през това време, най-вероятно :)

За 10 хиляди лева охранителя си сложил главата в торбата. Висок стандарт има в Б-я. Все пак сме в ЕС.

"Сега 36-годишният Живко Грозданов ще бъде приведен в затвора, за да изтърпи наказанието си" Алллооооооуууу дир-а. "приведен" значи "наведен". Научете го този български бе.

Допълнително трябва да има и 1 година поправителен труд + камшик за дето опетнява името "Живко Грозданов" Българско име, а да го петни с колене на рода ...

Много често след такива новини под коментарите се чете смърт, разстрел и прочее ... Аз се питам, не е ли прекалено хуманно? Разстрел, а след разстрела - червеи ... Това е казал поетът. Бързо, безболезнено а близките на жертвите остават с празнотата, която никой и нищо не може да запълни. Наречете ме безскрупулен, но тези гниди не заслужават смъртна присъда. Най-добре е превъзпитание до живот ... Има толкова места за облагородяване в България, и имаме 30-40 000 в затворите(не знам колко са, говоря на изуст). Заради ЕС трудовата повинност отпадна, но може да им се даде избор, за да бъдат мотивирани - или на хляб и вода или някаква нормална храна срещу 8 часов работен ден и някакви минимални пари на месец, които да се слагат в банка, така, че като излезе след 20-ина години да има нещо от където да започне. Специално този, синковеца, бих го пратил да подържа гробищния парк и да се налага всеки път да ходи на гроба на баща си ... или ще полудее или ще се разкае и ще стане човек. И в двата случая печели обществото. При смъртната присъда освен, че този няма да усети нищо и да плати за мъките си, съвестта му няма да тежи, ами и ще има палач и съдии, на който така или иначе ще тежи. Тези хора не заслужават това заради някаква си гнида ...

При какъв режим ще бъде изтърпяна присъдата и има ли някаква връзка този Низамов с Перата?!

loyola

Кто го чета това, ми идва единствено на ум да кажа - Шекспир пасти да яде ... Все пак някои не е ли взел рушветче, че синчето да избяга? Не следва ли да се порови в тази посока??

А за това, че се е крил 2 години няма ли да получи нещо?

d4

статията отново потвърждава пълната безпомощност на съд, следствие, прокуратура и прилежащите институции/съдебна охрана, МВР/ и т.н. за справедливи и излежани присъди.

Понякога човек прави паралел със застойния , тъмен ,човеконенавистен социализъм.Може да съм пропуснал някое прилагателно , ама вие си го добавете по свой избор.Та аналогичен случай """"""Убийството било, заради шепа златни накити, лека кола и апартаментът. Възрастната жена е умъртвена със 17 удара по главата, престъпниците, както вече казахме са разкрити и осъдени. Филмът спира дотук, в реалността следва куршум. В затвора ще забременея и пак ще се спася, повтаряла до последно стюардесата пред следователите. Но намeрила смъртта си след разстрел. Людмила Равняшка, 26-27-годишна, много красива и интелигентна. До последния момент не вярваше, че ще я разстрелят. Поисква цигара. Отказва да й кавалерстват, сама си я пали, единствено ръцете й леко треперят. Изпушва я. Поглежда палачите един по един и казва: Готова съм. Свършвайте по-бързо! Когато един от най-известните полицаи в страната казва това, няма как да не се заинтригуваш. Тя е красива стюардеса от София, организирала убийството на леля си, а той е Ботьо Ботев, днес полковник, който разплел престъплението. Годината е далечната 1982-а. Но и до днес криминалистът смята този случай за професионалната си любов. Това е и единственият случай, когато Ботев отива в съдебна зала, за да проследи делото. Тогава вижда за последно 35-годишната Людмила Р. Съдът отсъжда: смърт чрез разстрел. И за нея, и за прекия извършител на убийството. След няколко месеца ги екзекутират чрез разстрел."""""""

Ние в Пресцентъра на Партията възнамерявме още в първия месец от мандата да внесем тази мярка като част от борбата с демографската криза.

И за двамата изрода!

Нищо необичайно , оскотяването на народа върви по план.Но не се кахърете , мастит адвокат срещу прилично възнаграждение ще намери някакви "сериозни " прцесуални пропуски и той ще бъде освободен.Другия вариант е да гние в затвора , за да се научи да плаща на когото и колкото трябва

Защото е аматьор. Професионалистите лежат по друга тарифа.

Не разбрах защо като поръчител получава една година по-малка присъда

За следващите 4 години , толкова .

типично за България - бащата се труди и живее в миризлива панелка в Ботунец т.е. на тъча на София само мангали, инвалиди, работници и всякакви бедняци, обаче синът движи с охрана, смърка кока и пилее пари ;)) В момента традицията продължава със страшна сила, по родопските села стоят гладни и събират пенсиите само и само детето да се изучи в града, той си купил БМВ и мята кючеци в Студ. грАД. по подобни селянки.

Ето начин подчинен и шеф да се окажат на равен старт в живота. :))) Сега ще се види, кой е по преживяемия индивид :))))

Укрил се е, зщото във ВКС делата са неприсъствени. Това са законите в Бг, обслужват престъпниците.

От както Борисов е ИЗВЪН властта хората са необезпокоявани от политическия чадър НАД престъпниците и работят.

Браво за откриването и задържането му.

Не е имало опасност да се укрие или да извърши други престъпление, затова е успял да се укрие две години?

"неподозиращия" е една дума