Бащата на убитата Яна: Ако пуснат Чеци - ще го открия и убия

Съдът ни принуждава да взимаме правосъдието в свои ръце. Ще съм принуден аз да раздам присъдата на убиеца на детето ми.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на убитата Яна: Ако пуснат Чеци - ще го открия и убия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ревльо, Защо не научи дъщеря си да не ходи сама по барове, да не забърсва първия срещнат, гнусен дебел боклук, да не се чука с него в храстите в тъмна градинка? Знам колко жестоко звучи, но това е изводът от този трагичен случай. Децата от малки трябва да се учат на самосъхранение, избязване на опасности, методи на самозащита. Не е ли ясно, че това е по-важно от един френски или английски език? Никой не го каза, но аз мога - това трябва да е урок за всички родители и деца. Мир на праха й, пък ония да се излежава 20 годинки (няма да го дочакаш да излезе) в пет-звездния хотел ЦСЗ. Малко ли е, че ще връщаме и смъртното наказание.

Ами грешка е да декларираш пред медиите че ще го убиваш.веднага ще изкара ограничителна заповед.и още:става предумишлено убойство и тогава наказанието е друго.мълчи си бе човек.блъсни го с колата, напий се и се предай и признай.я лежиш 3 години я не.смърт по непредпазливост.

На оногова, който закла хокеиста колко му дадоха? А на другия, който преби момчето в Студ. град? Третия, който прободе с нож и уби другото момче на пейката? И още, и още....десетки са подобните случаи

Както и много други! Аз ще сторя същото. Амин !

да ми се обади и аз се включвам в издирването , убииството и хвърлянето на трупа в реката !

Герой на думи пред компа!аАко ти си обади,ще се скриеш в миша дупка!

Имитацията на правосъдие у нас наистина накрая ще докара до взрив обществото. Ние сами сме си виновни, че ги търпим и приемаме смешните им обяснения защо са толкова богати. Те покоряват нови висини. Дано този случай да доведе до по-сериозни промени. Не вярвам обаче, защото управляващите са най-заинтересовани от такова "правосъдие".

Когато се каниш да убиеш някой,предварителната декларация е груба грешка,освен ако не правиш котешка тупурдия!

Не е грешка. Това е много удачен психологичен тормоз. Иначе, напълно подкрепям човека.

В светлата седмица се налага да коментираме този изрод Чеци... Каквото и наказание да получи - малко ще е... Одобрявам саморазправата в подобни случаи, аз лично мисля, че също бих го направил и съм дори убеден, че в затвора биха се отнесли с мен с уважение, така както презират изнасилвачите и убийци на деца, така уважават тези, които са отмъстили на подобни изверги. Да не дава Господ подобно изпитание, но човекът е слаб и не може да прости подобно нещо, само Исус е имал силата да прости на убийците си, но той е син Божи, а ние сме обикновени хора, грешни, импулсивни и отмъстителни и най-вече смъртни...

Тук пишат някои пълни ретарди. "Да възпитаваме децата и да не ходят в пропаднали заведения" ? Много хубаво, но изродите СА НАВСЯКЪДЕ! Те са и в нормалните заведения, те са в магазина, те са на улицата, те са в парка, те са зад ъгъла!!! И ? Ти си виновен, че са те убили ? Вие четете ли какво пишете ? На коя планета живеете ? Ако те хванат на улицата, пак ли ти ще бъдеш виновен ? Вместо да искате да са в затворите, искате да ги избягваме, което е напълно невъзможно!

Глупако, светът и животът не са черно-бели, а шарени! Рискове има винаги, бъди внимателен и предпазлив, а не се пъхай в долнопробни кръчми и в храстите със съмнителни (в случая - отвратителен) непознати!

Алоууууу, Глупак, ти къде живееш ? Имаш ли представа за живота ? В мазе ли живееш ? Жената, която беше ритната в гърба от един изрод, на бургаска спирка и тя ли беше невнимателна и непредпазлива ? Сигурно е объркала спирките и вместо на спирката за нормални, е отишла на спирката за изроди ? Такива примери 10 години мога да ти давам. И какво значи да не се пъхам в храстите с непознати ? Ти нормален ли си ? Пиша ти за паркове! За най-хубавите и посещавани паркове в градовете. Идиот.

Да се направи референдум за връщане на смъртното наказание, в тази джунгла просто няма друг начин, убийците пратени в затвора стават още по лоши, излязат ли навън ще убият отново а докато са в затвора ние плащаме да ги храним и поим.

Никой при никакви обстоятелства няма право да изнасилва и убива - тези престъпления са много тежки и трябва да се наказват най-строго. Но в случая не може да не се вземе предвид и поведението на тази Яна - пиянство, дрога, флирт и секс по сред нощ в храстите на Борисовата градина. Кой каквото ще да ми говори, но това НЕ Е НОРМАЛНО ПОВЕДЕНИЕ за едно младо момиче! При всички положения съдът не може да не отчете и тези обстоятелства, когато произнася присъдата.

Какво казваш? Тя го е изкушила с лесното си поведение, че и пияна. Молила го е да я убие?! Ти май си психопат с начина си на мислене. Повече се поставяш на мястото на престъпника, май си склонен и да му съчувстваш?! Изкривено и болно мислене. Може би мъж на когото жените отказват често, или не пожелана жена. Запомнете няма жена която да не дава, има мъже които не знаят как да си поискат.

Това би трябвало да са УТЕЖНЯВАЩИ вината обстоятелства...

Съжалявам за младото момиче, съжалявам и да го кажа това, но каквато е била тя, такива са и близките и.

Каква е била тя? Какви са били близките и? Нормално българско семейство, обикновени хора. Те ли са направили престъпление, убили ли са откраднали ли са? Стига малоумни писаници! Не ви е срам да пишете такива неща, на фона на човешка трагедия.

Ама много си тъп, а тоя изверг дано не излезе скоро, че е заплаха обществена, поне мутрата му сенабива на очи.

Въпреки че съм родител на момиче не го подкрепям Дъщеря му се е напила на куче кой знае какви ги е вършила все пак 20 год затвор не са никак малко може само да се гадае дали ше го пуснат преждевременно от

Офца ти била ли си там да знаеш какво е правило момичето???Значи някакъв чичка иска да изнасили и убива по особено жесток начин детето и ще го храним 20 години така ли??? Само на бесилото това е оправията.

Stef ти знаеш ли какво ги върши твоето момиче? Как може да твърдиш , че 20 години не са никак малко за убийство? Най леката присъда трябва да е доживотен затвор без право на замяна. Или както в някой щати 150-200 години затвор.Ако се случи нещо на детето ти друга песен ще запееш...........

Да знам какви ги върши моето момиче И ако я видя пияна както покойната Яна изобщо няма да обвинявам тоя дето и е сипвал ЯСНО ЛИ ТИ Е

Я се замисли малко, върху това което пишеш! Значи утре твоето момиче, ще попадне в компания, където ще се напие. И тя ще е виновна когато, някой изверг, я изнасили и удуши, така ли? Викаш, то на пияно не се брои, нали? Чукай на дърво безумецо и си плюй през рамото.

Каквото и да е вършела, дори и безпаметно да се е напила, никой няма право да убива.

Бащата на Яна трябва да почне от такива БОКЛУЦИ като теб!!!

Ti nesi bashta

Трябва да знаят, че в природата празно няма. Те служат на народа. И след като са окупирали властта, но отказват да му служат, то той, народа, сам ще вземе правжсъдието в ръце. Когато нещо липсва, то винаги се замества от нищо друго. Обществото е жив организъм. И за да не се замести липсващото звшено от рака на мафиотите, обществ

Аз пък не бих го убивал а бих го прострелял в слабините и гръбнака.Смъртта е прекалено лесен изход за такива уроди.

Ще има възможност да изпълни заканата си след само 5-6 години, като пуснат чеци предсрочно от затвора. Вече е излежал 5 години докато трае делото и скоро ще си преполови присъдата. Толерантни закони, хуманни.

Толкова смелчаци са се събрали тука днеска. Да не е събраниет на воините на мишката и клавиатурата? Чак да се чудиш как има някаква престъпност изобюо, при условие, че толкова борбени отмъстители бродят готови на всичко по улиците. Реално сте много смешни, ако имаше такива като вас поне една жертва някой татко щеше да я отмъсти. Като погледна назад, поне 30 години няма такъв случай. Рицарите ми сладки

Просто, на хората ще им писне в един момент и ще им избият бушоните, повярвай ми. Нормалните и мирни граждани, са повече от отрепките. Аз бих помогнал на приятел, на когото закачат детето му.

Само едно ще ти кажа - гледай да не стъпиш на моето килимче.

Нищо няма да направи. ако смяташе да го убие нямаше да дефилира и декларира. За такава работа си трябват мъже на място. Този вече е първият заподозрян и затова работата му трябва да се свърши от друг човек, докато този е в кръчма с 20 души. Няма как да стане просто. Иначе Чеци трябва да полежи за това грозно убийство.

Лично аз съм за смирението и християнството, но дайте да сме си смирени и християни ние хората. Животните изверги като чеци - просто трябваше да е набучен веднага на кол пред съдебната палата - там кучетата да го ръфат. и който мине да го плюе и да го замеря с камъни.

Големи отмъстители тука бе. Ще трепели, ще убивали, ще мачкали... За да не стигате до там, вземете да наблегнете на възпитанието, за да не се ходи до заведение на име "Маймунарника" (то самото име е показателно), да се напива и да флиртува с първия срещнат...

А младо момиче какво да прави, да стои вкъщи от страх някой да не я удуши?! Много заведения носят абсурдни имена... Вие пък стига сте раздавали морал, имайте уважение към чуждата трагедия. Това, че е излязла да се забавлява не означава, че е трябвало да бъде удушена! Мислете преди да пишете, моралисте!

Кой ти говори за морал. Има поне 100 други заведения в които можеш нормално да се забавляваш. Но не - в маймунарника е най-добрата атмосфера. Убиеца си е да го претрепеш, но все пак възпитавайте децата си да не ходят на далнопробни кръчми...

Няма да затваряме децата си като престъпници в къщи, само и защото по улиците бродят извратеняци и педофили. Искаме справедливи закони и строги наказания. Децата имат нужда от социални контакти и да се виждат с приятели. Не децата са виновни а извратеняците изроди.

Къде прочете, че те призовавам да ги затваряш? Не мислите с главите си. Ами пускайте ги в долнопробните кръчми като искат да са фридъм и не ги мислете тогава. После що станало така....

на 100%! Първият виновник за тази трагедия е именно бащата! Дали има майка, никой не казва, но родителите носят огромна отговорност за възпитанието на децата си. Чеци е боклук и такива се навъдиха твърде много, факт. НО - да би мирно седяло, не би чудо видяло - също безспорен факт. При тези първоначални факти сексът сигурно е бил доброволен, а след това нещо се е объркало и при пияни и дрогирани всякакъв изход е възможен.

Та той Чеци не си ли излежа вече голямата присъда,май наистина може да излезе на свобода,стига му толкова ..Тия наистина са за разстрел,и убиеца и магистратите.

Не искам да съм на негово място, защото от това по-страшно няма. Не знам каква е вината на съдиите, защото не те определят максималното наказание - законът казва до колко години максимум могат да му дадат, да не говорим, че позволява и намаляване, от което съдът иска, не иска, не може да избяга. Трябва промяна на наказателните ни закони. Стига с тази толерантност към престъпниците. Щом е извършил три престъпления, да търпи три присъди, а не както е сега - ако го хванат след третото престъпление, да търпи една присъда. Ако ще и 100 г. затвор да се съберат, щом си е надробил попарата, да си я сърба, пък ако има късмет може да ги доживее.

Присъдата е 20 г, ще лежи най-много 12. А може и по-малко. И аз съм баща и бих направил същото. Само няма да го обявявам официално. А и не е нужно този отпаден продукт да лежи в затвора толкова време и да си почива там.

В затвора и един месец ти е достатъчен вече да не си никога същият...

разбира се че ще го пуснат и той ше избяга в чужбина - за това за убиване са прокурорите и съдиите

Уайлд, Уайлд Уест! Десперадо...

Не е нужно да го убива. Само ако разбера, че някой блудства с детето ми, го намирам и му режа... сещате се, въобще няма и да чакам, да си помисля да убива. След това, да ме съдят както искат.

Да! Точно така! Само Крумовите закони ще ни спасят от разрастващата се престъпност. Изнасилили бабички, деца - кастрация; пребили старци, деца - осакатяване за цял живот, а не в затвора ние да ги храним; откраднали- чупене на една ръка и един крак, за да не може да прескочи ограда, разбие врата, бребие и убие възрастни и немощни възрастни хора, и отнесе от къщите каквото си хареса, та като дамгосан да проси по улиците, и т.н. т.н.

Разбирам го и го подкрепям на 100%. Ако някой посегне на семейството ми, изобщо няма да го бавя. Ясно е, че на МВР и на съдебна система в тази територия не може да се разчита. Само дано да го направи интелигентно, че да не го хванат него за изкупителна жертва.

Милият човек. Никой не бива да погребва детенцето си. Никой. А правосъдната ни система е под всякаква критика. Направо никаква я няма.

Мойта е лесна. Директно съм заявил пред дъщеря ми, че ако нещо й се случи, отивам и го застрелвам виновника на място, или пък го газя с кола. То за сгазен човек, 2 години дават нашите велики магистрати

Само това е начинът за саморазправа в тази страна.Подкрепям Ви.Аз също бих постъпила така.

Така ни се пада! Излизате да протестирате срещу 30-40 лв. - данс уит ми, цеко, щели да изсекат 100-200 дървета. Галсувате срещу 30-40 лв. за всякакви знайни и незнайни нарциси. Никой не протестира за безумните решения на съда, никой не протестира срещу полицейското бездействие , и за всичко друго важно. Чакайте да дойде някой и да ви даде 30-40 лв. и да вижкаже за какво да викате 2-3 дни пред камериее на послушните медии

Евала на човека! И аз бих постъпил точно така на негово място! (баща на две дъщери)

Наистина както пише сестрата на убитата, правосъдието ни толерира убийците и по този начин създава общество толериращо убийствата. С неадекватното си решение съдът предизвиква продължаване на убийствата в случая като улично правосъдие, но и сигналът който изпраща към обществото е, че ако убиеш лежиш някоя друга годинка, обжалваш и си на свобода. Аз също съм си задавал въпросът, който задава бащата: "Той попита дали, ако Яна е била дете на магистрат присъдата е щяла да бъде същата." Аз ще бъда още по-краен: сега, когато бащата видя, че за убийството на детето му съдията е дал 20 г затвор и убиецът може да лежи половината, дали ако бащата убие детето на съдията, същия този съдия би му дал 20 г затвор с право на обжалване!?

Този заслужава да е следващия правосъден министър да се насерат всички престъпници .......дано не ми се налага но и аз бих постъпил така

и да каже как ще му отмъсти!Примерно като вземе една тел и го души ...20 минути! Говедото предварително да знае как ще умре!Затова смъртното наказание има смисъл-осъденият знае точно как ще умре и го изживява хиляди пъти преди това! А приказките за превъзпитаването в затвора са алабализми-става точно обратното-изпичат се още по-големи престъпници!

Това не е правосъдие. Това е мафиотска структура, така че да убие първо съдията и децата му. След това нататък.

Бих те оставил на място само защото имаш безумието да желаеш детска смърт. Боклук!

Защото сме глупав и търпелив народ, свикнал на робство и мълчание.....

И аз бих направил така за детето си. За такива изроди само едно е правосъдието.