Разкриха жестокото убийство на бизнесмен

Убиецът на бизнесмена от село Български извор Иван Масърлиев е задържан, но се издирват още двама мъже във връзка с жестокото убийство, съобщиха от МВР-Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха жестокото убийство на бизнесмен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега някой гениален юрист да ни обясни какво е справедливото наказание в този случай????

Гадове мръсни, долни, как не озаптиха това племе садистично..., колко още трябва да ги търпим!?

ОчевАдно е от кой етнос са, нали?! Същите нямат никакъв помен от съвест, човещина или състрадание. Грешка в еволюцията?!?

Спирали на всички циг.анки. Убийци, грабители, и крадци раждат. Докато не покажат, че са готови да раждат и отглеждат добри деца, защо да раждат престъпници? Кой нормален човек ще се радва да роди престъпник?

Държавата трябва да предаде много силно послание, за да респектира т. нар. ни "битови" престъпници. С жандармерия ли ще ги озаптяват. Профилкатично ще ги привикват в полицията да им набиват канчето ли, не знам. Но ако държавата не го направи, ще го направи обществото някой ден, а това е крайно нежелателно. Такива тежки престъпления в мирно време, при това с такава честота, са напълно недопустими. То има войни с по-малко жертви. Не ни стига "мекия" геноцид, ами и елементи на етническо прочистване са ни уредили. Кой не знае за какво иде реч, ще му предложим списък с райони, в които доброволно да поживее годинка или колкото там оцелее. Като ни управляват мижитурки и страхливци така ще е.

Spuret germa. zakunodatel po 4len 131 ,alinea 12 -parafrav 2 : Obiistvoto e otnemaneto na zhivota na niakoia kriatura po nasildtven sposop,t.e. bez negovoto izrlishno zhilanie.

Айде ма, стОдентке, ти не се ли изучи вече ?

Интересно ми е само,как се опитваш да ни..."превеждаш"от и на немски,при положение,че..."не чуваш"...на български???

По очите им личи на тези получовеци, че са убийци и престъпници!

За такова престъпление, наказанието трябва да е набиване на кол. Е, хайде нека бъдем цивилизовани- да ги обесят на площада.

Лош мат'рял остана, факт!Хайде опровергайте ме!

Май са от толерираното малцинство ....

Цигани!!! Каракачанов е прав! Циганите са кърлежите в снагата на България!

Ей Щерьооо,такива да ти го начукат на 3-ка ...

Нуждата от смъртно наказание е по-силна от когато и да е било в историята на държавата.Лошото е че политиците са си роми и никога няма да го допуснат а голяма част от българите са алкохолизирани амеби и нямат волята да изберат нужните политици за да направят нужните промени.За европейските политици-но комент такива като тия на снимката им са мокрият сън.Те затва напъват въобще и да няма присъди за убийци и изнасилвачи.

Типични русофили. През 1944г такива мародери (советски) избили хиляди бизнесмени.

Абе има истина в това, Щерев! Макар и не на 100%.

1944 и 1989 когато бг беше държава със сурови закони и дисциплина всички убийци биваха наказвани и убийствата бяха в стотици пъти по- малко от сега!!!

Щерев, пак ли се изходи бе, несретнико!!!!

И докога ще търпим мангалите? Така ли в този уж разботещ парламент не приеха един закон за неприкосновеността на частната собственост и влезе ли крадец у вас да си го гръмнеш и да си лягаш да спиш отново без да те преследват съдебно. Е тогава да видим дали на някой от тези нагли крадци ще му стиска да влезе... като застрелят един, двама.... до 10броя и всичко ще секне, защото не знае какво ще го очаква. А корумпираните ни политици само се чудят как да ни направят живота по-труден....

маймуните сме ние, дето търпим стари извратеняци да се гаврят с млади момичета!

Dali sa cigani ili ne kakvo e znachenieto??Balgari ubiici,iznalsivachi i kradci niama li?A da, te stoto belite hora ne ubivat ,ne kradat,ne iznasilvat,nali??Stiga veche po vid da sadim horata!Za vseki da ima sad i pravosadie!

Циганите- най- зверските главорези дори по време на османското робство. Сега също.

Смърт за убийците!

Левият бандюга ми прилича на мангал ! Що не им пишат националността??

И двамата са си чисти мангали!

Има ли доживотна присъда, отсъдена през последните 5 години?

В България Няма Справедливост.

в сащ са избивали черните и уж се учим от тях ,но жертвите у нас са все от белите !

Сега остава някой евроатлантик да каже колко се гордее,че няма смъртно наказание.

Не проумявам защо няма снимка на задържания и не се казва името му?!? На издирваните има но на задържания не. Има нещо дълбоко порочно в законодателство ни. По ханско време,ако хана е дал лош закон, е убиван.

тогава сме били в 22 век .

това не са мъже а цигани , с радост ще им размажа противните мутри и после за храна на рибите.

ще ги откриеш ??

В някое казино или заложна къща. Тия примати дори няма да изхарчат парите без да разбере целия крими контингент. Как мислиш че ги ловят куките?

Па може и у бл.625 у Люлин да потърсиш,се нещо ше откриеш!

И през бай Тошово време и сега циганите са под контрола на онази част от ,,службите" които би трябвало да се борят със ,,циганската"престъпност! Но всъщност ги експлоатират!И ало измамниците и ченчаджиите и просяците и проституцията всички чинно и безпрекословно ,,снасят" на ,,джандара"!Иначе наказанията са извършват със средновековна жестокост! Е за тия двамата и ясно че са примитиви които едва ли могат да предвидят последствията от своите деания!

По Османско е било по-цивилизовано!

Абе тези е интегрирани или не итгегрирани римляни? Май също като умерени и не умерени терористи е едно и също.

При соца първи с убийствата на бизнесмени започнаха шумкарите на 9-ти Септември 1944-та!

са техните наследници .

При соца нямаше бизнесмени.

Имаше. Викаха им "партийни секретари" и "номенклатурчици".

Нямаше, защото ги избиха!

Какво толкова казах?? Казах само, че единия от ляво сме го виждали и преди на снимка май?

прилича ти на оня манго, който уби Вероника

Май да! Възможно ли е?

Integrate THAT!

Гнусна измет, циганска!

7милиона за 3месеца ще се усвоят от,,МВР,,и най после ще се справим с циганите,то съд няма.Все пак пенсий убиват и то булгаристан.Това е целта да ни избият.

ДИР-ници , освен че сте неграмотни , сте е тясно скроени, а и разширени отзад!

ДИР-ници , освен че сте неграмотни , сте е тясно скроени, а и разширени отзад!

А дано третия път го напишеш вярно, неграмотнико. :)

Колега, тия дирниците верно са много тъпи. Не знам на кой слугуват, ама за нищо не стават. Жив и здрав!

Чоки

Това при соца не го е имало !!!!

Нямаше го я, нали не го съобщаваха.

Кичо

Може и да не го съобщаваха но за убийство се отнасяше куршум в тила а манго бачкаше в чистотата и не мислеше за глупости защото народната милиция не знаеше , че са РОМИ и имат само права....

Щом не го казват - значи го няма!

Викаш, затвори нямаше, убийства нямаше, кражби нямаше... направо рай.

Кичо

..и убийства имаше и кражби но в пъти по малко но имаше и пълни затвори и смъртни присъди нямаше само орка с 12 "висящи " дела...

Единствен се е справил с циганите. Съд по бързата процедура и на кариерата.Не са смеели да са мръмкат дори.

Имаше го. Спомням си в едно село бургаско, двама като тези от снимката бяха убили един старец за пари. Били го с чук. Убиха ги и двамата като кучета. Тогава процедурата позволяваше определена бройка смъртни присъди да се изпълняват за година, та единия се наложи да поизчака няколко месеца. Естествено, не знаеше, че другарчето му го ядат червеите вече.

абе друго си е докато си спиш да те убият за има няма 2 хиляди лева от свирепа мургава банда. Чудно за колко ли време ще им стигнат тия пари че са готови на зверства 2,3 месеца?

Сорос беше плащал за т.нар. декада на ромското включване. Ето ви го включването. Ефектът беше, че тези чуха, че били имали всякакви права, че били уникално специални и по-важни от всичко. Кметове и политици ги ползват за електорат и са наистина недосегаеми. Сложете и бездействието на онези с 20-те заплати и ето какво става. Трепят баровец като мишка, та ще простят на баба ми. Въпросът е докога ще търпим плевнелиевите ценности. Докога ще им гласуваме и ще ги оставяме да ни разиграват.

Кичо

Не от онея с 20 те заплати са отговорни че орки с по 20 -30 полицейски регистрация са на свобода ...

Трябва да сме толерантни и политически коректни към етноса на убийците! Те не са виновни, че са се родили в гетото и са станали грабители и убийци! При тях това е традиция и трябва да разбираме особеностите им и да сме снизходителни и дори благосклонни към подобни напълно човешки деяния! Не че не сме, както се вижда! Щом с подобни досиета, милите, са на свобода!!! Онези от Хелзинкския комитет трябва да са доволни и да спят сега спокойно!

Трудно се различават някои българи от циганите.

Вероятно трагедията за някой съдия,който ще ги съди, ще е златен дъжд.Ще има условно и порицание...

А убииците на Киро ченча от град Левски кога ще ги хванат , има свидетел, кво става.

Овладяхме битовата престъпност. РБ направихме съдебна реформа.

относно ГЕРБ е оправдана, но за вторите вината е в първите и твоите любимци от БСП и ДПС.

Както е тръгнало, скоро хората ще започнат сами да въздадат справедливост! Управляващите от това ги е страх най-много... Българина може да е всичко, но не е прост...

От доста време говорим за това "скоро" . До кога ше го чакаме ? Хайде, време е да започваме ! ! !

Оооооо, много е прост!

Цигани са. И защо ли нападат само стари хора над 75-80 годишни.И какви храбреци само - цяла група с/у самотен стрец.

Ами това е доста специфично за примати и дегенерати от този етнос - в глутница се чувстват силни и смели. Раздели ги по един и ги наблюдавай - свиват опашките между краката и хленчат!

Сега станалите златни наките ще послужат за съдйски рушвети и.... условна присъда!