Гърция е шокирана от убийството на малката Ани Борисова

Гръцката полиция съобщи, че е арестувала 27-годишния баща на 4-годишната Ани Борисова. Първоначално той призна, че е убил детето, но после смени показанията си.

Обратно в новината

Коментари - Гърция е шокирана от убийството на малката Ани Борисова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sram me e da kaja 4esam balgarka ot takiva dolni cigani mrasni idiot kakvo moje dase o4akva ot ba6ta narkoman i mayka prosteturka za4erniha balgariq s golqmo petno Islam ciganite v zatvora damu oderat kojata na jivo ivseki den po edno par4e ot racete mu da oseti kak malkata ani e prejivqla vsi4ko tova i maykamu kazva 4e e nevinen kak nqma da e vinoven toq izrod a na taq prosteturkaaaaaa daya besqt za p.....A mamayi grozna dolna kurva kak moje za Edna grozna ku4ka da otneme jivota na detetosi I to po naI dolniqt na4in mejdu drugoto negi nari4ayte balgari za6toto te sa ciganeta

станислав бакърджиев е турчин,маиката е циганка.сега ги наричат българи за да ни плюят и дискриминират.голяма част от белите "гърци" са турци и албанци в гърция!!! всички с екзотични фамилии като "бакърджиев", "чешмеджиев" "коритаров", "плевнелиев" в булгаря са турци,анти българи.

Sega kak shte spish be choveko kak shte zatvarqsh noshtem oci vijdaiki nevinite i salzichki kak shte stoish buden chyvaiki bespomoshnite vikovi za pomosht na malkata si rojbichka kak shte qdesh xlqb sled kato znaesh che ti si zgotvil deteto si ne te li beshe malko jal ne ti li trepna sarceto kak taka posegna na malkata ani as sam chujda i dva dena pod red placha kato gledam novini sarceto me boli kak ne te e sram be negodniko dano edin den si platish s parche po parche da reji nqkoi za da otmasti zaradi ani nevqrvax che ima takiva xora dano prisadata ti bade nai tejkata ciganin grozen zabat mangal

в гарся сам много години никога нямах проблем но сега си нямате на прстава как се подиграват с нас ена долнопробна кърва и един дявол опетниха балгаря сас жестокоста които иска да ми вярва но се срамъвам да кая от кадесам и колко да мие мачно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

V Garsia sam mnogo godini nikoga niamax problem no sega si niamate na prstava kak se podigravat s nas Ena dolnoprobna kyrva i edin dsiavol opetnixa Balgaria sas jestokosta koito iska da mi viarva no se sramyvam da kaja ot kadesam i kolko da mie ma4no

ДАНО ГО СЪДЯТ ГЪРЦИТЕ , ЧЕ ДОЙДЕ ЛИ У НАС ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ ПАК ЩЕ ГО ПУСНАТ

Какво искате от наркоман и простОтутка!

Ба_си мамамата :(((((((

Долни, жълти журналистчета и редакторчета от дир.бг. Как изобщо ви хрумна, че можете да пишете с такива подробности, "сварени..." "разчленени...". Ако смятате, че сте много различни от изверга, който е направил това - жестоко се лъжете. Явно понятия като "журналистическа етика", "човечност" са ви твърде далечни, за сметка на омерзителната ви жажда за сензация. С какво ще направите нас вашите читатели по-добри хора, с какво ще ни информирате, така че да заемем гражданска позиция по този въпрос, събщавайки такива подробности? Според мен, единственото, което постигате е да отблъсквате нормалните читатели на медията си и да привличате четящите жълти весници малоумници.

Майката наистина прилича на циганка, обаче бащата май не е. Егати ужаса и тая ли да е ревнувал?! Само ни изложиха още повече в Гърция, тия ще вземат да си затворят границата към България.

Гърците са в шок , защото са християни и имат по 3-4 деца а бай Ганьо не е в шок...за бай Ганьо е нормално да няма деца или ако има да е най много едно и то му е в тежест...

А ако са две, вече става много тежко.....................Май Симеон беше прав за чипа. Има нещо нередно. И никой не се опитва да стане по-добър и по-толерантен. Само агресия.

Личи им че и двамата са висшисти! От българския етнос при това!

Лошото е, че точно тези са лицето ни в другите държави. А като се върнат у нас стават малцинство.....

Само че убиеца си е българин. Майката е циганка. Детето са го гледали родителите и в България.

Не мислите ли, че за такива изроди като тоя смъртното наказание е изход от живота, един вид решение зп него самия. Той знае, че е нещастен неудачник, че смисъл за него да живее няма, че тая игра е загубена и по-добре да щракне ристарт. Без мъчение, за един миг жалкото му присъствие свършва. А доживотна без право на обжалване и помилване е нещо подобно на камъка за Сизиф. Съществуват и морално-етични съображения, не е ли убийството на убиеца също престъпление. Какво става, ако законът сбърка и бъде ликвидиран невинен човек (като в Зелената миля). За такъв дегенерат най-доброто решение, освен присъдата разбира се, е самосъд - съкращаване на крайници става като възмездие

Ето за такива изроди трябва да се върне смъртното наказание и то публично-да го обесят веднага!

ei mnogo ste nehtasni be pomqri tekiva samo ni pravite za sram tekiva kato vas individi tekiva

Нали и в София друг баща -наркоман уби 2годишната си дъщеричка и се обеси на балкона след това..Този обаче психопат-хитрец е за учебник-никаква емпатия към жертвата,която е собственото му дете,опит да прикрие престъплението си и няма никакво разкаяние...

какво е " емпатия"?

чувство на съпричастност,състрадание към чувствата на друго същество

Абе тия цигани ли са? Май не са много.

Чиста циганка си е - изрусена, ама грозна. А аз какви красиви руси циганки съм ел - само по специфичната миризма ги разпознаваш.

форумен е*ач

кво слагат в тия наркотици бе.. ужас

"Майката" - проститутка, "бащата" - наркоман..., горкото детенце.

нарича се капитализъм

Аз не знам защо има още хора като имали "алергия" за комунистичен системи и наш социялистичне страни. Аз съм от стара Чехословакия кога беше čssr (českosloveská socialistická republika) на това време никого нямаме наркоманен, проститутки, крадеци и корупция, те са болести на капилализъм! това е истина! искате не искате, харесвате не харесвате!

Психопат!!!Дано получи правосъдие в затвора от останалите затворници!Горкото детенце,да почива в мир!

Циганите (99%) са генетично увредено племе. Дори сред животните има по-голям ред и морал. Ти му правиш забележка, той те гледа като дебил.

Ако само те гледа като дебил, пак си имал късмет. Защото обикновено продължават в идиотщините си и никакви забележки не им действат.

АКО ТИ СЕ РАЗМИНЕ БЕЗ КЮТЕК ЗАБЕЛЕЖКАТА,ЗНАЧИ СИ ПОПАДНАЛ НА МНООООГО ГОТИН ЦИГАНИН,С ГЕНЕТИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ!!! ЗАБРАВИ ЛИ УБИТИЯТ ПРЕДИ МАЛКО ВРЕМЕ В ПРАВЕЦ ЧОВЕК,ПО СЪЩИЯ ПОВОД ?!

По страшно жт филм на ужасите! Не съм расист, но в последно време започвам да се питам дали циганите нямат някаква генетична обремененост.

Дотам води политиката на ограни4ения и в Гърция живеят цигани ама живеят по добре от пове4ето българи.

Бедата не е точно, че са цигани, а че са наркоман и проститутка! Колкото и жестоко да звучи, трябвало е отдавна да им вземат детето. В институция щеше да е по-добре!

и аз сам на това мнение но е прекалено касно

алооо, журналята, спрете да пишете "българи". Слезте на земята и вижте, че тези изроди на снимката са цигани. Вече почти няма циганин, който да не е с българско име. Дори и тези които се турчеят също си сменят имената с християнски, когато пътуват из Европа /не иска да се казва Мюмюн, а Михаил/.

В моменти като този, наистина може да се съжалява, че принципите на хуманизма изключват прилагането на смъртното наказание. Абсолютно нищо друго не би било адекватно при подобно престъпление и то спрямо собственото ти дете. Като е наркоман - да не е създавал деца! Наркоман и проститутка, ето на какво са способни! Заслужават да ги разчекнат на четири коня и то публично, гадове!

Нямам думи. Лично аз съм подавала сигнал в полицията, след като в два часа през нощта видях мъж и жена дрогирани до безобразие, с бутилки в ръцете, залитащи, крещаха и т.н. и с тях беше детето им, на видима възраст около 4, 5 години пак момиченце. След като полицаите пристигнаха и ми вдигнаха скандал, че ги безпокоя за глупости, се обадих в агенцията за защита правата на децата. Там също ми се развикаха, че ги притеснявам през нощта. Не е ли редно на такива родители, да се отнемат правата?? Представям си, какво им е на тези дечица и в какъв страх живеят.

Не цапайте думите майка и баща об тези същества! Живота е кръгъл- всичко се връща, по един или друг начин!

Дрога, филми и обществени тенденции. Кое от тях в момента не е предпоставка за все повече такива случаи? А преди директните прични има предпоставки. Днес единствено има табу за осмиване на хомута и критика на евреи

Щом е способен на такова ИЗРОДСТВО спрямо дете, не ми се мисли на какво още е способен тоя МРЪСЕН БОКЛУК !!! НЯМА МЯСТО СРЕД НОРМАЛНИТЕ ХОРА ! ИЛИ СМЪРТНА ПРИСЪДА ИЛИ СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР ДО ЖИВОТ !

Мооооя странааааа....моооооя, Бългаааааааарияяяяя!!!!!!

И З Р О Д И !!! Каквото и да ви е наказанието все ще е малко. Всеки ден да режат месо парче по парче от вас... и това ще ви е малко. УЖАС! УЖАС! УЖАС!!!

И двамата са цигани. В гръцките затвори такива детеубийци и педофили ги " самоубиват" за дни другите затворници.

Ами да ни кажат, че са цигани. Стига са тази политкоректност спрямо етническата принадлежност. Защото и България ще бъде потресена от тази жестокост, не само Гърция, а сега се садистът е лепнал петно върху нацията! И докога ще премълчаваме кражбите, изнасилванията, убийствата, докато станат мнозинството от населението на България, ли? Докога с този чадър над тях? Европа като ги защитава, да си ги вземе!

Понякога се чудя за добро или за лошо останах без дете...В тоя скапан свят дали не ни спести съдбата още повече болка..?!

Ако си имала съмнения, че може да си убиеш детето като тези изроди или че ще го пребиваш като оная от Търговище...добре си сторила че си останала бездетна...

Мисля си,че така или иначе нямаше да мога да му осигуря един приличен живот и какво е виновно да се мъчи в мизерия...И че можеха да му се случат много лоши неща от много лоши хора-не от мене...И и т.н.Не било писано да стана маѝка,никога няма да разбера какво изгубих и какво спечелих,за щастие или за нещастие.

Кошмар!!! Каква жестокост. Стига бе хора, всеки ден чета за убити и малтретирани деца.

и за колко още не са писали никъде ???

Ами чети за такива спечелили конкурси и др. хубави новини...ама за журанлята такива новини не са интересни...няма сензация...

когато невинни умират , а изродите имат право на живот е доказателството за основни грешки в теорията на дарвин !!!

Съвременната цивилизация има представители от почти всички етапи на еволюцията. Което е гаранция, че и от всеки вид има представители от всички етапи. Някои са еволюирали до стадий човек, но други са си на стадий примат. С какво те смущава теорията на Дарвин? Има и тревопасни има и канибали. Въпросът е само, дали еволюцията е стигнала до там, да разграничи и отдели едните видове от другите, за да гарантира оцеляването им. В зоопарковете, това е направено нагледно.

Не че нещо, но защо когато извършителите са цигани нито имена нито нищо....нима няма...но като са етнически българи много бързо има изчерпателна информация! Това не е с цел да го оправдавам този/тези изрод/и, но малко дразни тендециозността на поднасяне на информацията.....

Мръсен изрод е бащата! А майката къде се е развявала през това време? Проституирала в БГ ли?

Кой ше го е*бе тва кучи? Аз не бих рискувал.

СМЪРТ за тези изверзи!

Колко трябва да си протст, за да намесиш и в тази тема ромския казус. Вие имате ли идея колко чисти етнически българи са наркомани? А виждали ли сте какво става в тоалетните на елитните заведения? Докато не се научим да дефинираме проблемите си правилно, ще ни се случват подобни безумия. Да почива в мир милото детенце! Въпросът е какво правят социалните и защо проститутка и наркоман отглеждат дете?

Знаем какво става, и не само в тоалетните на елитните заведения. Но там все още не са сварили някое дете. Затова намесваме циганския проблем, защото циганите нямат интелект и съответно никакви задръжки - умствени или морални. За образование няма смисъл да споменавам. По-добре да кажа - генна грешка!

Точно това исках и аз да попитам! ЗАЩО социалните служби не са го взели това дете??? Иначе дърпат деца от функциониращи семейства, които се чувстват добре, а истинските проблемни случаи ги заобикалят, защото са сложни...

Има и още нещо- навсякъде по света нашите цигани казват, че са българи и с престъпленията си излагат нацията ни. Вече всички от тях са с най-хубавите български имена. Така че, като излизат от страната ни да не им личи много. И всяка такава ужасна новина започва с - българин направил това..., а не с циганин от български произход.

Проблемът, Криста, е че ромите умело се използват за замазване на очите на хората за всякакви безобразия. Много е лесно да канализираш хорската омраза спрямо определен етнос (днес - циганите, по Хитлерово време - евреите и т.н и т.н), който дори не е представен в социалните мрежи. А това се прави с цел да се неглижира престъпното бездействие, а в много случаи и престъпленията на редица институции.

Ти, явно живееш някъде другаде. Ела в малките населени места, за да видиш за какво иде дума. Да видиш реалността. Но рано или късно, тя сама ще дойде при теб- станаха толкова много, толкова безцеремонни, толкова безнаказани.

Дааа, една малка част от плодовете на развития капитализъм!

мангали

...и след убиѝството продал леглото и,дрехи и играчки на друг циганин за 55 евро!Това съобщи гръцката полиция.Абсолютен психопат...!Горкото дете...!

По-скоро социопат. Поне са в Гърция, че тук правосъдието ...

Майката е мангалка..но бащата не

... той и Цветелин Кънчев не е мангал... и какво от това?!

Май си е баш българин за съжаление. И за съжаление в ЕС няма смъртно наказание. Вероятно ще полежи в лудница /щото действително е проявил нечовешка жестокост/, ще кажат че се е излекувал и ще го пуснат след 2-3 години.

Смъртното наказание винаги се е считало за "нехуманно" ( дори и преди 1989год.)! Но е съществувала "традиция" при която ИЗРОДИ и ОСОБЕНО ОПАСНИ ЕЛЕМЕНТИ са изчезвали с обяснението: " Убит при опит за бягство!" Изключително СПРАВЕДЛИВО! Не може от един КАНИБАЛ ( като полежи в затвора) да се очаква да се очовечи!

това не е бг тук ще го тикнат в коридало а там ще го оправят затворниците не се притесняваи няма да живее дълго кучето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чист циганин си е. Вие на луната ли живеете. Я му вижте муцуната. Те много при нас са вече бели, защото се чифтосват с разни бг момичета.

Заради такива мангали, никъде по света, не гледат на нас с добро око, алооо Кънчев, оправи си раята, не се размятай по студията с костюмчета, а те да си готвят децата и да ги ползват, като машина за пари... нямам коментар за случилото се

По наше време нямаше такива мангали, а ако някой направеше такова нещо , което никога не се е и помисляло , го набучваме жив на кола и така го интегрирахме , веднъж и за винаги!!!