Поръчали Политковская да бъде убита за рождения ден на Путин

Убийството на руската журналистка Анна Политковская е трябвало да бъде извършено именно на 7 октомври - рождения ден на Владимир Путин, който през 2006 г. бе президент на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Поръчали Политковская да бъде убита за рождения ден на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние не сме кръвожадна нация. Бихме желали послучай националния ни празник да сменят цялото правителство на това неясно ГЕРБ, та да видим и ние бял ден. Да ни внесат от Запада екип експерти и да въведат шведския модел. Или да обявим война на Швейцария, до обуд да капитулираме и вечерта да сме техен нов кантон. Ама с циганите ни няма да ни вземат...

Убийството е грозно нещо. Убива се обаче не само с куршуми. Продажността на сороските хрантутници като Политковская, които изобразяват "независими", но винаги вредни и разрушителни за националната държава позиции, омерзяват, стремят са да убият националното самочуствие и дух и така да предложат тлъста и лесна плячка на задокеанските си господари. Руснаците не плачат за Политковская, защото в нейно лице различаваха руски враг и чужд слуга. А продажници се намират и след цялата рекламна алелуя за Политковская ще има кой да я замести в позорното й дело. Важното е, че нормалните и моралните хора вече добре го разпознават.

Това е перверзия!

Кафа вече от тази Политковская!

И за Политковская/лека и пръст/ ли ще приложат приказките за ГМ и ТЖ????Когато се започне по този начин се принизяват заслугите на жертвата...

Защо ли и таз поръчка, много прилича на една българска история - "За рожденния ден на дуаря Тодор Живков", за един негов приятел ловджия и писател - Георги Марков. Кухнята ли е една и съща????

Като чете човек да му стане гадно , убиици , мръсници и спят спокойно , ами Стоймирова и мъжа и кой уби , Стоимирова е дъщеря на чеченец и рускиня ! Защо убиха нея и тя беше от правозъщитна организация !

Жалко, че при нас не гърмят журналисти. Всичките са подкупни, защо ще гърмиш, като можеш да го купиш. Почти всички журналя са некадърни, продажни с поръчкови статии...

Анна Политковская беше пример за кураж, професинализъм и свободен дух. ТАКЪВ е истинският журналист, а тези драскачи у нас, които бълват само помия не са журналисти, те са просто измет. Но, пък и народът ни се впечатлява от евтиното и пошлото и затова има толкова много жълта преса.

А вашата милиция страхотно я защити - като я уби!

Березовски е страхотен враг на Путин /и на Русия/ така че ако той е поръчал това е цинична провокация. Но е ясно едно - нейните си хора, либерал-западниките, си я убиха политковская.