Задържаха бивш подполковник за убийството на Политковская

Висш офицер от московската милиция, който по онова време е бил действащ, е организирал убийството на известната руска журналистка Анна Политковская. Това установи следствието, което задържа бившия подполковник Дмитрий Павлюченко.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха бивш подполковник за убийството на Политковская | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли този факт въобще не ме учудва. И защо ми се струва че въпреки забраната на КПСС преди 22 години в Русия все още властва духът на СССР, и са на мода сатрапи като Сталин и Брежнев. Това показва че въпреки стремежа да се покажат по-модерни в Русия властват същите елементи, който са властвали в СССР до 1990. У нас не е чак толкова ЗЛЕ, НО НЕ Е ТАЙНА ЧЕ ВСИЧКИ ИВСШИ ДЛЪЖНОСТИ В ПОЛИЦИЯ, АРМИЯ, СПЕЦ-СЛУЖБИ държавна администрация се заемат от хора свързани с БСП-БКП и ДС. И някак си странно звучи 22 години след промените някой някъде в МВР да се обръща към друг с "другарю полковник". Уж на майтап.

Що не запитат Путкин по въпроса.Със сигурност има какво да каже.

Когато умни хора казват, че в основата на големите престъпления в бившия източен блок са дело на държавни хора, това е истина. Тя не се харесва на мнозина, особенно на част от бившите служители на органите. Именно тези органи се оказват в основата на организираните банди, кланове, мафиотски фирми и сдружения. Именно хората с власт са , които трепят, крадат, развращават и сриват държавността. Нищо не им е мило, освен парите. Това е декаданс, гниене, това са вредни, ненужни на обществото типове. Обединени от страх, от мания за гибел, те трябва да са на върха, като смятат, че са недостижими. Занапред, когато милицията ни /полиция нямаме/ се пита кой е извършителят, нека първо огледат собствената си къщичка и онази на властта. Обикновените хора не правят золуми, знаете го прекалено добре.

Съгласявам се с Политковски напълно. Затова преди "промените", влизайки в САЩ се попълваше деклрация: Членувате ли в комунистическа или в друга терористична организация. Там още тогава са били наясно със ситуацията. На нас с времето ни се изясняват тези неща.

във всеки блок е така. стига само натам сте гледали.

На света е ясен поръчителя- този които поръча убииствата на Литвиненко, на десетки журналисти, общественици и честни хора в Русия. Името му е ВЛАДИМИР ПУТКИН

За Бога, уж сте журналисти! Пише се "задЪржаха". Аман от неграмотници!

Пише се "задЪржаха"..