Ученикът-убиец не се призна за виновен

Състав на Софийски градски съд даде за втори път ход на делото срещу 20-годишния Николай Арабаджиев, който миналата година уби връстника си Атанас Атанасов и разчлени трупа му, предаде репортер на БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Ученикът-убиец не се призна за виновен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ВСЕ МАРИН МАРКОВСКИ Е ЗАЩИТНИК НА НАЙ-ЗНАКОВИТЕ И ПОТРЕСАВЪЩО ПРЕСТЪПНИ ГАДОВЕ. И ЗАЩО ВСЕ ТОЙ УСПЯВА ДА ГИ ЗАЩИТИ. ЯВНО ИМА ЛОБИ СРЕД СЪДИИТЕ И ДЕЛИ С ТЯХ БЕЗУМНИТЕ ХОНОРАРИ, КОИТО ПОЛУЧАВА ОТ ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ. ЗАПРИЛИЧАЛ Е НА УГОЕНО ЛАЙНО, ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ ОТ ТЛЪСТИНИ.

отново е на линия щом има да се защитава убиец.

Dojivoten zatvor mu e malko. Dano se vurne smurtnata prisuda. Izvinqvam se za latinicata, no nqmam kirilica tuk.

Докато има гнусни, алчни и мазни адвокати като марковски - ще има и такива изроди, които убиват, колят, разчленяват и т.н. и излизат на свобода. Лично на марковски му пожелавам да изпита всичките страдания на близките на жертвите, причинени от убийците, които е уредил да бъдат пуснати на свобода ! Такива като адвокат марковски нямат морал, нямат достатъчно интелект и човещина да разберат чудовищността на постъпките си - садистичните убийци са психично болни, заслужават в най-добрият случай доживотен затвор, само защото няма смъртна присъда. Но такива като гнусният адвокат марковски изпълняват задълженията си напълно доброволно и са запознати в детайли с истината, знаят подробносте лично от убиеца и умишлено ги крият от съда и полицията - такива марковски са съучастници в престъплението, защото да знаеш, че клиента ти е садист и да не си направиш отвод е гнусна постъпка. Все повече се убеждавам, че марковски не случайно си избира такива ключови дела на садисти и убийци - според мен той е доста извратен, че е педал е 100 % сигурно, но не знаех, че обича насилието ! Повръща ми се от такива индивиди като него !

дебелака Марковски гледа на всяко дело като пари,няма за него човешко страдание и болка.този изрод просто ако имаше смъртна присъда трябва да работи както едно време в уранова мина докато може,да е изложена на бавна и мъчителна смърт.заради такива боклуци страдат хората.жалко за момчето.

да бъде нарязан по същия начин.Ако има справедливост да бъде най тежката присъда ДОЖИВОТ!

Наистина не мога да повярвам, че адвокат Марин Марковски е напрпавил искане делото да протече по реда на Съкратено съдебно следствие! Та от 10.04.2009 година е невъзможно да се гледа дело за умишлено убийство по този ред! Нима не знае за тази промяна в НПК, или вече старческа деменция е на дневен ред!По същия начин преди няколко дни и онзи Манчо Панюков, тоя дето беше заклал жена си и децата си поиска с адвокатите си в Благоевград съкратено съдебно следствие, и чудното пък там беше че на съда му трябваше цял един ден за да откаже, като недопустимо! какво става с тези адвокати! Като не могат да плуват ,да не се събличат!

ДО ЖИВОТ!!!

е вие какво очаквате, да каже, да виновен съм, това и това направих, няма такива филми, само побоища и убийства

Какъвто Марковски, такава и съдебната система. Нали са в един кюп... Боклуци миризливи.

Предлагам 2,6г условно за момчето! Има чисто минало, пък и убит е само един човек, няма втори в кома например?

И все пак трябва да има поне мъничко морал - този Марковски защитава само убийци и то най-гадните и долните, като оня изрод, който закла баща си, брат си и мащехата си, сега и този садист. Единственото му загубено дело на Марковски е това за убитата от полицай Елеонора - каква ирония - когато е на страната на справедливостта Марковски е безсилен, иначе и най-големия боклук изкарва чист като сълза. ИДИОТСКА ДЪРЖАВА!!!

За такова животно трябва затвор доживот!!!!! Но в нашата мила родина надали ще го осъдят така. А този Марковски незнам каква психика има да защитава такива животни, то дори за такъв екзпляр е голяма чест да му казват животно, защото едно животно има по-голяма ценостна система от него, за такива като него само доживотен затвор или смърт!!!!!!!!!!!!!!!

sapostavkata tuk e neumestna , nemisli6 li.kato ti sa tolkova mili bezdomnite pesove, napravi iim priut i t.n. a za tozi izrod, smart.

ТОЗИ МАЙ ПРЕКАЛИЛ СЪС СЕРИАЛА ДЕКСТЪР!А ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ КРИЯТ НАРЯЗАНИТЕ ТРУПОВЕ Е ПРОПУСНАЛ-АМАТЬОРА..

Не зная с какво ти е виновен адвоката, професия като професия. Ами ако на виновните им се забрани защита от кого тогава ще бъдат защитавани невинните?! А престъпниците не ги пускат адвокатите, а съдиите!!!

eto sega e momentut da raziskame temata za kuchetata ubiici. Tezata na mnozina ot vcherashite diskusii beshe: da se izbiat vsichki kucheta, shtoto edno kuche ubilo dete. Kak da poastupim s choveshkia rod kogato redovno niakoi (misleshti sushtestva) ubiva niakoi drug? Iskam mnenieto na tezi deto iskat da izbiat vsichki 4-kraki.

Za ubieca e yasno - ima kasmet che v BG nyama smrtna prisuda, az bih mi ya dal. Ama tozi advokat, kak spi s svoyata suvest, ako ya ima izobshto.......Lud narod, ne - psihyasal narod, da jivee BKP (sory, BSP)

Добре това отроче е расло така.Ами тези нашите бизнесмени,прокурори лекари,администратор те пък как са станали такива?

Как нашият народ и общество ражда такива екземпляри - като оставя големите престъпления ненаказани! Как ги възпитава - ами т'ва е някое номенклатурно отроче, цял живот учено, че е над другите... В каква среда расте - ами мама и тате с мания за величие и то така...

ДО НЯКОЙ СИ.Ами генетичният материал е такъв.Всеки да погледне себе си.

На Марковски започна по-трудно да му се отваря парашута да освобождава престъпници.

Този адвокат Марин Марковски не е човек, няма ценностна система и явно е много силно комплексиран. Все най-големите негодници защитава.

как нашият народ и общество ражда такива екземпляри,как ги възпитава за да станат такива,каква е средата в които растат?

Заради такива адвокати като Марковски всички маниаци се разхождат между нас и набелязват следващата си жертва.

Няма ли най-сетне да ми подадете този дебелогъз адвокат в затвора, че да му проверя аналните възможности.

Свинята Марковски пак грухти за ярма. Умриии прасе проклето !!! Защитник на убийци и изнасилвачи.

Самият Марин Марковски заслужава да влезе в затвора! Как спи спокойно след като оправдава най-извратените убийци. Това па със сексуалния тормоз от къде пък го измисли тоя мазен шопар?! Убиеца е типичен психопат, как така ше го покани в дома си, нали уж е бил тормозен? Нали Арабаджиев си беше признал, че си купувал хирургически инструменти и очевидно е бил подтикнат от тази си мания, защо сега се измисля сексуален тормоз?

Абе тая свиня марковски няма ли кой да я разпори?

Марковски не те ли е гнус от себеси? Дори само това, че си се освинил показва колко много си лаком! Трудно може да се намери по гнусен и долен човек от теб! ...И вечер се прибираш в къщи приказваш с жена, деца, внуци ...пипаш хляб и спиш спокойно....Юда си ти и НЕ човек!

Тази фабрика за лайна Марковски скоро ше загине, виж го, че едва диша вече от сланини... Лошото е, че има много други като него АДВОКАТИ....

ako be6e v USA , dosega da be6e slojen na elektri4eskiq stol za tova izrodsko deqnie.a tazi loena topka Markovski, nqma li da prestane ve4e .ujas.

Вярно е, че всеки има право на защита, но как па тоя Мазен Марковски един път не защити когото трябва, а само престъпници. Лакомията му ще го погуби!

Тоя Марковски съвест има ли?? Д....ба и шопара мазен...