Парче земя зад убийството на шефа на ”Гранити”

Бургаският бизнесмен Стоян Стоянов - собственик на фирмата "Гранити", е бил убит заради спор за недвижим имот, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов след като в петък е бил открит трупа на бизнесмена.

Обратно в новината

Коментари - Парче земя зад убийството на шефа на ”Гранити” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до аз ли съм тъпа ... ами били са им обещани по 30к но явно не са платени ... пък и от друга страна едва ли ликвидирането е за 60к евро мисля че е имало по-големи суми :)

убит ,защото не искал да купи имота, а поръчителите платили по 30 хиляди на убийците - и какво са спечелили? има ли логика според вас? .......

Не вярвам Галин Костов да е извършил това, в което го обвиняват. Не е такъв човек. Убеден съм, че тези, които го познават дори бегло, са на същото мнение. Твърденията за неговото участие звучат по-скоро като хипотеза, а посочения мотив е меко казано неправдоподобен. Интересно на какви доказателства се крепи такова обвинение.

съжалявам че новото правителсво работи като старото-пак неудобни и невинни хора обвиняват.поне да бяха измислили по достоверна история.жалко за вас,за нас и за България.защо не се заемете с истинскита мафия?а извинете тя ви е удобна.....

Ако тези хора имат някаква съпричастност към убийството, значи са най-големите идиоти. Толкова елементарна схема, липсващ мотив и прекалено много въвлечени лица. какво печелят от убийството на Стоянов? Май нищо. Какво губят - от много до всичко.

Бяха сигурни че са го задушили,сега сменят версията-обедени са че е застрелян,а когато излезе ДНК какво ще стане????...друга версия! Защо не се погледнат от страни полиция и управляващи и да видят колко са жалки и безсилни, дори смешни.Колко хора завъртяха в този случай без конкретни доказателства и обвинения----поръчит сте !!!!!

Познавам Галин костов като ЧСИ и като човек. Смятам, че е прекалено умен юрист и човек, за да се включи в такава елементарна схема. Дори бих казал тъпа схема. В изнесеното в медиите липсва каквато и да е логика. Абсурд е да убиеш човек защото не е купил твой имот. Нима от онзи свят убитият, Бог да го прости човека, ще го купи по-скъпо? Абсурд е да убиеш човек ако иска да ти купи имота. Като не продаваш, не продаваш. Народа го е казал Мерак с пари се гаси. Обяви цена и чакай. Ама пък да убиеш..... То има облни равнивци, детго могат да посегнат на жена, ако друг мъж я загледа, но Ви уверявам, че Галин Костов не е ревнив към недвижимото имущество. При положение, че сме членове на Евросъюза и говорим за правосъдие, как е възможно полицията да задържа човек и да твърди, че е налице такъв абсурден мотив. Нещо куца, има нещо гнило в МВР, а вероятно ще загние и в съда, ако се даде вяра на такава версия. Оставам с минимална надежда в провосъдието, защото след публичността, която се даде на случая не вярвам в безпристрастността на съда. Много ме е страх да не се окаже този случай опит да се докаже на света, че има борба с престъпността. Защо ако това е борбата - не това е борбата.

Tazi versiya ne mi izglejda pravdopodobna.

NIKOJ ne se razda prestapnik. genite, i zivota go OFORMJAT! GOreposoc ili sa vinovni ili e drug! Ima ubiec-ubijci! ZLOBA I EGOIZAMA pravi horata ubijci-tova e!!! DANO ne se otkupjat otnovo! DA! NO ubieca go chaka VECHEN AD! A tuka dozivoten zatvor! Mir na praha na choveka i uteha na roda mu!!!

Тази версия нещо куца.

По-логично е да е отказал да им продаде?

Ба си майката и от тези хора чакай правосъдие, ми те направо ликвидират потърпевшия....

Това са глупости! Други са поръчителите! Галин Костов не е способен да извърши такова нещо!

Ei, kakva prikazaka ni razkazaha pak! Ne iskal da kupi parcela i go ubili.... I kato go ubiyat, kakvo??? Kak shte reshat problema...ot martav pari ne mogat da se vzemat....

ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ... ГОЛЯМ МАЙТАП Е ТАЗИ ДЪРЖАВА!

Каквото и да се каже, от тая версия човек го напушва смях. Тия двамата са хора много интелигентни, отлични юристи. Те така балъшки ли ще убият някого, при това доверявайки се напълно на пандизчии. Смешно е. всеки юрист знае, че последният човек на когото можеш да имаш доверие е затворникът. И за какво да го убиват, какво печелят. Човек с висок интелект и високо социално положение убива не заради някакво си наранено его от провалена сделка, а от отмъщение, ревност, реална печалба.

МАЙКО, НЕ ГО ЗАРАВЯЙ ПАК В ЗЕМЯТА, ИЗГОРИ ГО И ХВЪРЛИ ПРАХА В МОРЕТО, СПОМНАЙ СИ КАК ЖИВЯ, НЕ КАК УМРЯ ... И ДРЪЖ СИНА МУ ДАЛЕЧЕ ОТ ВОНЯТА НА ПОМИЯТА

Аз бях свидетел, как един кмет на малък крайморски град извика мутри(борци) и изведнъж откраднатия GSM се върна. А, кажете ми това не е ли местна самоуправия(къде е полицията)?

Г-н Министър, назначете на заплата един(3) СЛУЖИТЕЛЯ, КОИТО ДА ЧЕТАТ ФОРУМИТЕ И МИСЛЯ, ЧЕ 20% от престъпленията на администрацията са установени (впоследствие осуетени). Знам, че е трудно, но лесно няма - аз копая цял ден за 15 лева на ден.

tozi trup za tolkova vreme v zemqta bi trqbvalo da e samo skelet!!! ako e taka i sa go namerili v petak -mnogo barzo napraviha expertiza i ustanoviha 4e e to4no iz4eznaliqt biznesmen??? kolkot umni hora ima v bg , ima i tolkova strahlivi! pravqt ni na glupaci i lo6oto e 4e go vijdame tova i ni6to ne pravim ili ne mojem da napravim , tova e s vsi4ko ne samo s tova ubiistvo ili kakvoto i da e (prikrivane , zali4avane na samoli4nost i t.n. )ne se zalagvaite ne ni 4aka svetlina v tunela bogatiqt stava po bogat a bedniq po beden

Някъде бяха писали, че убития Стоян Стоянов искал да прави циментов завод. Това е по-правдоподобен мотив за убийство - елиминиране на конкурент. Не бих се изненадал ако поръчителите на убийството имат финансови интереси в циментовия завод в Девня.

...pravosadnata ni sistema e stignala naistina danoto..predstavete si i na kolko hora tozi sluzitel na temida e moralen ubiec v kacestvoto si na sadia-trjabva da se prerazgledat delata kadeto toj e ucatval kato sadia..znam ce tova njama da stane i mnogo drugi raboti v darzavata BG njama da stanat...vazno e rakijata da e bez akciz...............

Обзор! Обзор! Обзор! Защо не захванете кмета и секретараството в Обзор? Там, ако знаете какви далавери се правят(са се правили в близките 4-5 години), бедна ви е фантазията. Как, как, как Г-н Цветанов ще покажете на нас, данъкоплатците, че кметове, секри на кметства ит.н. са просто като нас и са една заплата, а не недосегаеми? Газ до дупка , Г-н Цветанов! Аз съм с Вас! До края се режи и може да боли, но иначе сме обречени. Ноижът е опрян до кокала. Не може в една нормална страна(държава), полицаят да взема заплата, която едва му стига да изхранва семейството си, а кметове, секретарки или секретари на кметства, ит.н. да се вихрят. В САЩ може би ги има, но не се виждат от нормалните хора, за да се дразнят. GO,GO,GO, Г-н Цветанов. Ако, само това направите - евала!

А колко се радваха като бяха казали на Гери, че няма рак..... Смееха се и казваха Ще остареем заедно, ще си гледаме внуците....... Жестоко.............

Среща преди разтрела???Доста наивни трябва да сме за да повярваме!Какво би трябвало да се очаква-да каже ДА,да го приберат и той да не се оплаче,че е изнудван!!!Хайде сега да видим колко са слепците в Бг,които ще повярват на тази версия!!Мотива е друг...за поръчителите-едва ли ще ги разберем

Колко съдии има у нас, та маса убийства станаха вече от съдии или техните отрочета?

Това са сьвременните герои на Бьлгария-дьржавния служител/алчен,освер са те-КАТаджии,даньчни, сдружения.всички тия сьс заплати по-големи от Премиера и рушвети десетки пьти по-големи от заплатите им,а от другата страна бизнеса и народа.

Да, много глупав сценарии. Хората толкова ли са глупави. Защо им е трябвало да го убиват? - не казват истината

Мила родна картинка

А къде остана ТИМ ? А МИ5 ? А дискотека час пик във Варна ?

а за ТИМ и бетона по черноморието нищо не са разкрили, парцел бил в основата на нещата в село туин пийкс, ченгенцата от това поколение много филми са гледали, направо дейвид линч ряпа да яде, а ачик мафията даже не е спомената, голям майтап в тая родина. ТИМ - спосор на Борисов и лейди кон от външното.

Ето такива ги търпи българският тъп, ТЪП народ...

Има разминаване между версиите за убийството, поднесена от Ц.Ц. и журналята, понаписали настоящата дописка. Вижте пресконференцията. Според Ц.Ц. убийството е поради отказ да се продаде терен от убития, а не заради отказ да купи съседен...

много бързо проговориха килърите, що така?

Ужас! Но има логика. Все пак, вече толкова години животът в тая държава е като в джунгла, че много хора са развили мания за величие и комплекс за безнаказаност. Направо е отчайващо да знаеш, че тия перверзни психопати са облечени във власт и даже прилагат закона.

KAKVO slovu,kakva izjashtna misal i putrideni izri4eniitza,PSIHO.. sam....ot tep.!!! drugite im sa lae-laiat ,no bis stil i bes faktulogia...A Psicho z ..toi...e katu u4ebnik pu sadebnu ptuizvotstvo....!!!

Фрапиращото е и друго - че двама души от различни окръзи, с различни фамилни имена (явно не са братя), но работещи в съдебната система в различни области притежават имот в съсобственост. Как е придобит този имот? Дали зад придобиването му не се крие друго престъпление по служба? А колко имота имат в съсобственост или в съсобственост с други колеги? И какво ли се крие и зад тяхното придобиване?

Нещо не се вързва.Както казва Марлоу тази исторея се разплита като чорап ,откъдето и да я подхванеш.Мотива е хлабав.Изпълнителите липсват.Затова пък шерифа Бойко иска бързи резултати.

истината и друга-поръчителите други-имот ли хахаха защо в обзор защо сега се открива всичко мирешеее много,добра пиар кампания на цецо цветанов

Кога ще ги пуснете,всички знаем че накрая излизат невинни:)))))

Изпълнители и поръчители сигурно са описаните (след като са описали къде е заровен трупа), но причината... нмого съмнителна. Ако започне да се трепе всеки, който се е отказал да купи имот, то много убииства ще има. Фирмите за недвижими имоти ще сложат надписи Който имот погледнете, но не купите - поръчвайте си некролог. Нещата не се връзват!!Аз съм продавал имот и десетки са идвали да го гледат. През ум не ми е минавало, че трябва да си отмъщавам, и то с убийство...

След като един окръжен съдия /бивш съдия и настоящ частен съдебен изпълнител/ е поръчал едно убийство и е извършил друго, как тогава някой ще ме убеди, че този човек е правил обективни правораздавания в съдебна зала и не е осъдил някой невинен, напр. затова, че не му е дал рушвет под масата ? Ако има някой, който да е несправедливо осъден от този окръжен съдия, как тогава той може да изчисти името си в тази държава, след като вече е обществена тайна, че съдебната ни система е корумпирана ? Тук възниква въпроса : Осъденият от този окръжен съдия престъпник ли е или не ? Може ли един потенциален и доказан вече престъпник да правораздава обективно ? Някой може ли да гарантира, че този случай е единствен в държавата ни ? Как тогава може да се има доверие на съдебната ни система ? За пореден път се вижда, че сме държава на абсурдите и това не е новина, а поредното доказателство за това ! Който не е престъпник го осъждат, защото не е част от мафията у нас ! А убийците си се разхождат на свобода и се правят на бизнесмени и дарители ... Сценарият е ясен - тези двамата ще има да се разболяват, адвокатите им също, накрая ще се окаже, че липсвал някакъв ключов свидетел и затова делото се отлага ... Докога с тези постановки ? Затова трябва да има преки избори за съдии както има избори за парламент и кметове ! Избирателите /данъкоплатците/ трябва да имат право да дадат своето доверие за некорумпираните съдии, а не да им се спускат корумпирани такива от ВСС, където е обществена тайна, че смърди от корупция !

Чувал съм за десетки случаи, когато мафиоти натискат някой да им продаде имота си, а той се опъва, и за това му теглят куршума. Но за пръв път чувам да утрепят някой, защото не искал да купи имот. Има нещо много гнило в тая легенда. Или Цветанов не ни казва цялата истина, или още не я знае !

A ne vi li se struva istoriata sushita s beli konzi? Kakvo pechaliat tezi hora ako ubiat Stojanov? Moje bi naslednizite mu boha kupili tahnia imot? Edva li, ne s arazpolagali s tolkova pari. A sudia i danuchen edva li biha s4eli, 4e podobna pokupka e edinstvenia nachin da realizirat imota. Ta na men mi prilicha na niakakva stukmena istoria, uj razkrili neshto...

След като един окръжен съдия /бивш съдия и настоящ частен съдебен изпълнител/ е поръчал едно убийство и е поръчал друго, как тогава някой ще ме убеди, че този човек е правил обективни правораздавания в съдебна зала и не е осъдил някой невинен, напр. затова, че не му е дал рушвет под масата ? Ако има някой, който да е несправедливо осъден от този окръжен съдия, как тогава той може да изчисти името си в тази държава, след като вече е обществена тайна, че съдебната ни система е корумпирана ? Тук възниква въпроса : Осъденият от този окръжен съдия престъпник ли е или не ? Може ли един потенциален и доказан вече престъпник да правораздава обективно ? Някой може ли да гарантира, че този случай е единствен в държавата ни ? Как тогава може да се има доверие на съдебната ни система ? За пореден път се вижда, че сме държава на абсурдите и това не е новина, а поредното доказателство за това ! Който не е престъпник го осъждат, защото не е част от мафията у нас ! А убийците си се разхождат на свобода и се правят на бизнесмени и дарители ... Сценарият е ясен - тези двамата ще има да се разболяват, адвокатите им също, накрая ще се окаже, че липсвал някакъв ключов свидетел и затова делото се отлага ... Докога с тези постановки ? Затова трябва да има преки избори за съдии както има избори за парламент и кметове ! Избирателите /данъкоплатците/ трябва да имат право да дадат своето доверие за некорумпираните съдии, а не да им се спускат корумпирани такива от ВСС, където е обществена тайна, че смърди от корупция !

Разбрахте ли сега защо досега не са разкрити ? После плюйте Бойко Борисов.. Той не защитава високостоящите престъпници в България! И досега го знаехме, а сега виждате, че им се търси сметка, арестуват ги.... Не е ли време всички да го признаем - КОМУНИСТИТЕ СА НАПАСТ, УЖАС ЗА ВСЯКО ОБЩЕСТВО.

хубав край, хубави хора...

Съдии, шефове на държавни агенции... ??!!??!?? УЖАС !