Коментари - Намериха обезглавен труп в центъра на Велики Преслав | dnes.dir.bg
назад

Намериха обезглавен труп в центъра на Велики Преслав

Обезглавен труп на мъж е бил намерен тази сутрин в центъра на Велики Преслав, съобщи БТА по информация от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Намериха обезглавен труп в центъра на Велики Преслав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kide sa dirjavnite vlasti,zakoninyama

Тва с клането е специалитет на турците...да погледнем историята и да се сетим кво е ставало през Турско робство,извинете присъствие :).Може и българин да го е извършил, ама едва ли ще си е пил хаповете редовно.С две думи не виждам нищо на етническа основа освен това,че убитият човек е мюсюлманин по вероизповедание.

Sto da ne,e ziganin s psih4ni otklonenia?

А С КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЖЕ ГЛАВА,С НОЖЧЕ? ЗНАЧИ ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНО!

Вероятно е пренесена там от кучетата... а после в статията се казва, че се е видяло на камерите че кучетата я местят... Но той все още не е сигурен..затова е вероятно...

Horata sa nai-kovarnite jivotni na Zemiata.

AZ PAK KAZUVAM 4E E DELU NAAA NEKOI SAMURAI,DEKA E DO6AL OT STRANSTVO.TAKAF EDIN KRAVOJADEN ZNA4I.OKO MU KRVAVO.DANO DODE DOMA DA TEGLI EDNA TO.... NA JENATA.

Хайде спрете с глупостите.Човечецът си имаше крави и с това си изкарваше прехраната-продаваше мляко, познавах го. Просто имаше лошо пиянство и като се напиеше се заяждаше. И да, убил го е българин, според информацията, с психични отклонения.

Акън вълчо точно обратното е по Доганово време много цигани взеха че станаха турци ама само турци в България иначе в Турция пак са си цигани. А по тошово време не ставаха циганите турци щото нямаше файда а и нямаше кой да ги пише турци. А тва си е работа на неговите си хора най вероятно е загледал някоя девойка или друго по тежко е направил.

аааа защо не мълчите? ако резнат главата на някой българин? как ще реагира обществото се чудя? Сигурно пак турците ще са виновни за случилото се? Оправете си държавата после плюйте турците. В прочие то турци няма много има цигани приели исляма и наричащи се турци по Тодор Живково време. Научете се да различавате отделните етноси после ги обиждайте.

А ти защо не си гледаш ибрика,ами дращиш в българския форум.Айде,гит!

Ужасен свят, ужасни хора...

е както винаги българите пак са специялисти по всичко и веднага намериха кой и защо го е убил баси работата аабе смотани що не си гледате чорбата а разследването да го направи полицията

Декапитация . На мъж . С определен профил . Във Велики Преслав . До църква Св. Архангел Михаил .

Прави впечатление че зачестиха опитите да се приписва етнически нотки на каквото и да е било негатично събитие.... Случайн или не... за същото предупреди и една публичн личност в късните часове след последните избори

Етническа основа. Дрън дрън. Тези все някой тръгнал да ги убива видиш ли. Алоу, тука не сме родните ви земи Анадола. Тука не се убива за етническа основа. По-скоро си признал какви далавери сте въртели!

A koy otrqza glavata na Stambolov?Nqkoy mazen i mirizliv balgarin!Nali!

Никой, които се занимава с отглеждане на животни не убит заради това. Една данъчна проверка би могла да покаже дали се е занимавал и с друга дейност. Наркотиците са доходен бизнес и често има преразпределение на територии. Не казвам, че убития го е правил, но все има нещо, заради което не просто да го убият а направо да го обезглавят.

koito moze da se spasiava ot tozi bulgaristan tva ne e saqmo pumiinata iama na evropata a na zelia sviat...begaite spasiavaite se hora tuk niama zivot...

Що не вземат да проверят братчето му. Намерисва ми на братска делба. Много лесно се изказва. Там наистина няма други етноси почти.

Голяма простотия е да се представя обезглавяването като престъпление на етническа основа!Това са си турски разрешавания на спорове!Брат му да даде пълни обяснения защо вижда етнически елемент във всичко това ?

Те мангалите тъй са колят по цял свят, що са чудите пък вие. И преди си я имаше престъпноста ама вестниците не пишеха, а сега пишат. Тва е разликата.

Tova she da e rabota na shotlanskiq boec.

На записът от банковата видеокамера се вижда кой е убиеца и как кучетата малко по- късно му завличат главата на човека в един близък строеж!

Боже, колко глупости изписани... напукали са се в дискотеката след работа, скарали са се я за мома, я за 50 лв. заем и кофражистът е клъцнал главата на зидаро-мазача... съвсем простичко е, ще видите, че ще се окажа прав...

Примавера , миличка ... ! Ти да не си русичка ?!

В това и аз съм сигурна! Българин не реже глава - това е турски начин да убие някого - да му пререже гърлото или да одреже глава. Правят го с цел да им се обърне внимание от Европа.... виждате ли ,колко са преследвани ... от злобните българи. Само те могат да се самоубиват и убиват по такъв демонстратичен начин.

delo na turci,ama sre6tu texen... ne znam.

Е таа България стана ДЕЖЛАТСКА РЕПУБЛИКАЕ то не бе убийства то чудо,намушкана студентка,заклани деца,намушкан тинейджър,рижи и други.Стига с тази криворазбрана демокрация господа СЪДИИ И АЙДУКАТИ. Господа управляващи намесете се,давайте срокове на съдийте да гледат делата.Стига с този безкраен имунитет.

nai veroqtno e delo...na Dankan McKlaud..

Почна се, ха ха ха.

Подсказвам,дело на турци е.

Сигурно е на някой латинос- циганин , понеже в Преслав друг етнос почти липсва!

Аз пък не мога да разбера що за кретенщина е този наш живот..

до за Neco (10.10.2009 г. 20:29ч хей манго забравяш че и аз съм български гражданин я си подвий опашката

Ако брата се бърка с техтуси хора ислямчета? Не е за хора със слаби сърца!!! 18+ http://www.truthtube

Е ЕДИН МАНГАЛ ПО-МАЛКО,КВО ГО МИСЛИТЕ НАПИЛИ СЕ,А УЖ ПОСРАНИЯ АЛАХ ЗАБРАНЯВАЛ ДА ПИЯТ И СВИНСКО ДА ЯДАТ. НИЩО ЧУДНО БРАТА НА МАНГАСАРЯНА ДА ГО Е ОТЕПАЛ,АБЕ В ТАЯ ОБЩИНА БАНКЕТ ДА ПРАВЯТ:)

Po incidenta niamam komentar no za gramatikata ti imam. DEMONSTRATIVEN nachin za kazva ;-)

GionBABA e bil toi na razhodka...i se e razvihril,,

Не само в България стават такива работи! Поне не са етнически религиозни или там каквито... http://p

Дерзай! Но и червеничка не съм!

оДреже... ;-)

Ако беше отишел в Америка да мие кенафи да не мислите,че нямаше да му се случи?То всичко от там идва!Некой негър щеше да му резне гръцмуля,както си мие кенефа.А келешите-Америка,та Америка.

тъпи прости и ограничени българи незнам за кви се мислите ако ви дойде на главата тогава да ви видим така ли ще пишете

Spoko,probvah si novata katana

Не прави чест на dir.bg, които уж помежду другото съобщават, че убитият е Мехмед, а е намерен до църква. Това е директно журналистическо внушение за етническа омраза и саморазправа.

mmmmmmmmmmmm.