Куршуми от упор за българин в Доминикана

Няколко куршума от упор в главата сложиха край на живота на български инженер в центъра на столицата на Доминиканската република Санто Доминго, съобщиха световните медии, цитирани от Стандарт Нюз.

Обратно в новината

Коментари - Куршуми от упор за българин в Доминикана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Доминикана работят доста българи като поддаржат диз_генераторни станции за ел енергия и напълно задоволяват нуждите от ток за острова и в никакав случай не са мутри ,пак и факта че е шкода го доказва.Мир на праха му!

Мамка му, знаех си аз, че ако завърша МЕИ-то трябва да съм готов на всичко! Ами сега какво, да си търся пистолет ли??

niama po dobra novina ot tazi za umrel bulgarin :)))

явно не му е чиста била работата на българския инженер

Разказвали са ми, че в цитираната страна: -има много сериозна охрана на всички финансови институции (до банкомат даже, вътре в сградата а и отвън); -съвсем не е данъчен рай ...а много било приличало на Куба, но с допълнение много на брой дребни улични шмекери; -имало доста от неразкритите престъпници от Втората война. ...та горе-долу успях да си обясня как и защо точно наш (нека и инженер) се е оказал там .... това за ланеца и пищова му ми се видя на нещо, за което всички знаем; Ама това за Шкода(та) направо си е индикация за качеството на нашите великоплетци .

СЛУЧАЯТ С ИНЖИНЕРА В ДОМИНИКАНА Е ЗАРАЗИТЕЛЕН. ТРЯБВА НАЙ-МАЛКО 10 000 ДУШИ ДА ГО ПОСЛЕДВАТ. НО ДАЖЕ И ТАКА, МАЛКО ВЕРОЯТНО Е СЪС СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ НЕЩАТА ДА СЕ ОПРАВЯТ. АЛЧНИТЕ КОМУНИСТИ, КОИТО НАТРАПИХА СВОЯ ПЕЩЕРЕН МАНТАЛИТЕТ ПРЕЗ 65 Г. ТРУДНО ШЕ СЕ ПРОМЕНИ

Сигурно са му търсили сметка за някоя качествено построена кооперация в София...

Това е прякор. На един му викаха Учения защото едвам беше изкласил до 8-ми клас.

Масивен ланец, пистолет ... бах тия Инженери. Външно естествено отново няма никаква информация. А и то нашенски бизнесмени в тия държавички са известни с едни афери.

Що бе, що да не е инженер?!? Шарнал е където трябва и хоп диплома за инжИнер!

Самия факт че Доминиканската република е данъчен рай и, когато в БГ Парламента имаше предложение всички парични преводи от/към офшорки да се облагат с данък (тогава то беше категорично блокирано), говори че този е някакъв високо поставен перач на пари!

Нашето Министерство на външните работи не разполага с официална информация за смъртта на българския инженер в Доминиканската република, за която съобщават испанските медии, заяви днес говорителят на ведомството Драговест Горанов. Колко готино. И за какво имаме МВнР, когато все не са чули и все не са разбрали? А накрая на месеца като взимат заплати чуват и разбират ли?

mirise mi na belo

Сигурно го е гръмнал някой друг инженер, който му е завиждал за повечето шестици в дипломата...

Аз съм компютърен инженер в държавно предприятие. Преди години поисках разрешително за носене на оръжие, хей така, за да видя как работи системата. Категорично ми отказаха - трябвало да бъда БИЗНЕСМЕН!!! ЗАЩО ЛИ???

Българското правосъдие не работело. Защо да работи като другите работят и то безотказно, бабиното.

Какъв инженер бе????? Тоози си е чист престъпник от тези, които комунягите създадоха. И кой мирен гражданин ходи с пистолет на кръст????? Един боклук с фалшива самоличност по-малко.

Защо ни е посолство в Куба а нямаме в Доминиканската република.Време е да се сложи край на практиката крадливи политици свалени от власт чрез народния вот да се изпращат на почивка, в някоя слънчева страна, с голяма заплата и привилегии за наша сметка.

Аз пък съм учител,направих грешка с човека.Толкова приличаше на маймуна,но за жалост късно го разбрах.

На каквото си постелиш, на това ще ядеш... дори не могъл да посегне към пистолета си, който носел на кръста...

a na men mie mnogo dobre na karibite;)

hahahahahahahahaha bravo strahoten. 5stars

Ха-ха-ха !!! Кой инженер ходи с масивен златен ланец около врата ??? Масивният златен ланец е отличителен знак за кастова принадлежност към кастата на мутрите !!! Тоя е бил чистокръвна мутра - никой уважаващ себе си почтен инженер не би овесил златен ланец около врата си !

БРАВО БЕ КЪЦИ..

Защо го определяте като инженер след като явно не се е занимавал с инженерство. Едва ли не вижте кроткия човек както си ходел с ланеца и взели че го убили.

Веднага трябва да се открие представителство, после консулство и накрая посолство в Доминикана.Кой ще ги защитава горките момчета там?Тук ги защитава полицията и в краен случай съдът.А там си нямат никой.

От всички тия убийства може да се сглоби поне един тъп виц. Пример - Доктора, Инженера и Бай ганьо били застреляни като кучета и всички се явили пред свети Петър. Свети Петър ги попитал Къде съгрешихте? Защо ви застреляха толква млади и зелени? Доктора - ами защото изшмърках стоката Инженера-ами Аз също изшмърках стоката Бай Ганьо - Мен пък ме застреляха едни нашмъркани полицаи с бойни патрони в пистолетите, на които вече нямало кой да им пренася стоката

Силно впечатлени са доминиканските и световни медии от убииството посред бял ден на улицата,докато това в България,Сърбия и Русия е ежедневие и не предизвика толкова голям интерес!Явно организацията по установяване на местонаходището на престъпниците от страна на килърите е на много по-високо ниво отколкото на полицията у нас ,която издирва с години някой,който спокойно си живее в някоя софииска кооперация!

Дали има нещо общо следният цитат от интервю на Константин Александров, собственик на Син Сити, по повод, че са отрязали ухо на негов служител, с 'инжинера': ' Константин Александров: Няма такова нещо. При нас няма стриптийз бар, а пиано бар. Затова такива момичета не ни трябват. За да не се конфронтираме с другите клубове, нашите танцьорки са с друга визия. Освен това можем да докараме страхотни момичета от Русия, Бразилия, което е по-лесно и по-евтино. Правили сме го преди, когато бяхме в Дали, където идваха вариететни групи от Доминикана - тези жени са по-атрактивни. Хората, които идват в Син сити, знаят, че това не е стриптийз заведение, а пиано бар...'

А розови слонове има ли или само светло сини носорози?

Хубаво. И този няма да отнесе парите на оня свят.

Инж.Константин Александър? Не зная защо, но все ми излиза, че инжинера с масивен златен ланец се казва Константин Константинович Александрър!

дали има нещо общо с заловения кораб с кокаин в гърция?

Защо ще носи пистолет,явно нещо се страхува.Тези са може би изнесените навън мутри ,за да следят отблизо как вървят сделките в Латинска Америка и Карибския басейн.Както навремето бяха външнотърговските дружества на БКП,които после финансираха хората на ,които бяха раздадени куфарчетата с парите и сега се правят на големи и успели бизнесмени.

Тази република е убежище за много български престъпници. Мой съсед беше ограбен в БГ от собствения си племенник, който после с цялото си семейство се ската в Дом.република. Този човек беше ограбил и други хора.Тук се водеха дела за имуществото му, за да се покрият част от задълженията. Имайки предвид постиженията на българското правораздаване - резултат няма. Не бих се учудил , ако това убийство е някакво такова разчистване на сметки, именно поради липса на правосъдие в БГ.

Отстрел на тези, които носят масивни златни ланци...

Много престъпници е родила тази малка България.Къде ли не вече българските престъпници си получават заслуженото.

Това да не е прословутия инженер от книгата на Христо Калчев. Който всъщност е един от големите в бъгларската организирана престъпност.

Интересто - с какво се е препитавал,и то явно добре,за да живее в елитен квартал, въпросният инженер на другия край на света ??? И дали бизнесът му е бил чист,след като се е движил въоръжен???

Не знаят подробности, а знаят, че е инжинерин... с масивен златен ланец... и дебел врат... ...те така разстрелват... за нищо...

Injener s masiven zlaten lanez - nechto ne mi se vrwzva. Ili e injener ili e sws zlaten lanez. Komai chte e vtoroto. No na tia im kazvat dobre oblecheni biznesmeni , za da ne gi nazovat s istinskite im imena - banditi. Ta, tuk nechto s terminologiata mi kuza...

Направил е някоя магария, ама там такива номера не вървят както у нас...

Как може да нямаме посолство там? Всички сегашни и бъдещи престъпници в родината ни рано или късно отиват в Доминиканската република. Кой защитава там правата им питам аз:):):)

ах Доминикана, Доминикана .....

че нашенецът дори не могъл да посегне към пистолета си, който носел на кръста

Ами бай Ганьо си е свикнал да мисли, че навсякъде е безнаказан, също като в Чалгария, 'кво да ви кажа...Манталитет...

Веднага да се открие дипломатическо представителство! На какво прилича това?

pak se obuvat