По следите на убийството в Бояна

44-годишният Александър Занев, който бе разстрелян вчера вечерта в столичния кв. "Бояна", е бил съдружник със сестрата на вдовицата на Бай Миле, който бе убит през 2004 година, съобщи Фокус.

Обратно в новината

Коментари - По следите на убийството в Бояна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne znaia za6to se davat mnenia i kvalifikaci za hora,koito ne poznavate.Sa6o be6e ne- veroiaten 4ovek i priatel. Galko za nego. Poklon pred pmetta my

Как не ви е срам хора. Не го познавате, а давате определения. Ще Ви кажа, че той беше един прекрасен човек, баща и приятел.

Типичен перач на пари. Сега чрез баници. Взел се е на сериозно. Или пък страха от идването на Бойко Борисов е твърде голям и перачите на пари просто замитат следи. А и тази връзка с бай Миле.

Интересно ми е кой назначава ликвидаторите!Какъв специалист е този баничар

Стана по-опасно да произвеждаш баници, отколкото да ги ядеш.

Хем бил честен,хем бил бизнесмен?!

Не успял да легализира първия милион и са го гътнали. Тая работа е мъглява, едва ли са виновни само баничките...

Ликвидираха ликвидатора...

Istinata,e nekade tam

ВЕЛИКИТЕ БГ БИСНЕСМЕНИ, ИЛИ СА ЗАПОЧНАЛИ С КРАЖБИ И ИЗНУДВАНЕ, ИЛИ ЗАД ТЯХ СТОИ ПОЛИКО-ПОЛИЦЕЙСКА-ПР СИСТЕМА НА СТРАНАТА. ТОВА ГО ЗНАЯТ И МАЛОУМНИТЕ ПО СВЕТА

тия па намерили кво да изземат - цялата техника ... На кой ще я продадете тая шибана техника бе, нещастници? А защо в съобщението за пресата и в протокола от обиска не е влязал фактът че са иззети и всички пари от квартирата на убития?

Тоя май са го сбъркали с някой.Гръмнали го по погрешка.

му излезе чавката в списъка на групата за мокри поръчки към полицята. Чавките ги дават кукловодите. Поради това разнищване на убийствата мисия невъзможна. Това е. Моля следващия!

Отиде си още един добър човек......В гробището на Орландовци има алея на добрите хора.....Сигурно си е запазил парцел там, ама там е за по-известни и по-добри хора........

всеки път като се случи нещо такова се оказва, че БИЗНЕСМЕНЪТ бил известен на полицията откога на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ почнахме да казваме БИЗНЕСМЕНИ

Внимавайте, че баницата най-много с това върви... Да не стане некой сакатлък.

и какво сега да го жалим щото карал джип ли.Не му е чиста работата,ясно е.Някои тук предлагат като едно време -нищо да не излиза по медиите.НАПРОТИВ ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ-АКО Е УБИТ,ЗАЩО Е УБИТ.АКО Е ЗАРАДИ НЕЧИСТИ СДЕЛКИ И ИМОТИ-КОИ СА ТЕ.И КОИ СА СВЪРЗАНИТЕ С ТОВА ДРУГИ ЧЕСТНИ БИЗНЕСМЕНИ.

Лош късмет изтегли.

Хайдеееее... И на тоя му извадиха кирливите ризи - къде и с кой престъпник се е познавал. Човек да не завъди бизнес в България... а още по зле ако го застрелят... В вие уважаеми честни-частни медии, да сте чували поговорката: За мъртвия или с добро, или нищо!... Застрелят някого и го урезилите - да не смеят роднините му да излязат на улицата... Дори и да е бил престъпник - това не е индулгенция за полицията, че не си върши работата... Ами утре, ако гръмнат някой от вас дракачи и колегите ви ви опишат в този дух... Можете ли да се подпишете за всяка стотинка, която ви влиза в джоба? Или и за вас да се гръмне, напр.: че сте пили уиски с шурея на Косьо Самоковеца на прием при Сакскобурга през 19...и балканската война

to niama li da imat krai tezi istorii we...omryzna mi...policiata obace sedi li, sedi i nishto ne se prawi.

Ние сигурно сме единствената държава, в която разкриваемостта на разстрелите и убийствата е нулева. Що ли...?

Сигурно е слагал повече сирене в баниците. Пък тооо нали сиренето е с пари.

tolkova mnogo ubiistva stavat i to ot godini, na vsiakavki biznesmeni ili drebni muhi.... veche ne obrushtanm vnimanie. vseki da si preceniava sam v kakvi shamari se buta i da si nosi posledstviata.

За мъртите или добро или нищо. И все пак много зачестиха инцидентите напоследък - стрелби, отвличания, убийства с ножове и т.н. И всеки път се повтаря един и съш рефрен - убитите са като божи кравички, невинни и нямат нищо общо. Убийците също ги изкарват невинни - особено ако са свързани с БСП. Как стана така че всички т.н. бизнесмени които до преди 4 години уж нямаха нищо общо с бСП сега се прикоткаха до управляващите. И вече не се крият, а на висок глас заявяват партийните си пристрастия. Има някаква закономерност. Румен Петков лично дава заповед да се охранява Маджо, среща се с Братя Галеви и покровителства Маргините. Други висши предтавители на управляващите даже и не се крият при демонстриране на връзките си с престъпния свят -пият си пиенето с тях, карат им джиповете, шибат им курвите, пък и някой лев сухо прибират. Човещинка е, все пак. Пълната безпомощност на полицията при разследване на тези случаи вече стана пословична. И аз си мисля че май някой няма интерес от разкриването на престъпленията. Защото може да се окаже че всъщност голяма част от престъпниците са покровителствани от висшия партиен елит, което между впрочем вече си е публична тайна. Не е нормално пти над 65 хил. състав на МВР да се вихри такава престъпност. То че управлаващите са некадърни е ясно, но все пак при такова количество би трябвало да има и някакви резултати. Т.н. бизнесмени в България нямат много общо с нормалния бизнес. И затова ако направим една статистика за броя на отвлечените и разстреляни бизнесмени у нас може да се окаже че твърдо държим първото място в Европа. Далеч сме напред пред доста държави, включително и мафиотска Италия. И не само. Ако сме съвсем честни, тези гангстерски войни не интересуват обикновения човек. Даже може би е по-добре че се избиват. Така и така не могат да ги вкарат в затвора. Лошото е че като утрепят един на негово място се пръкват петима. По-гладни и по-настървени. А полицията отново играе ролята само на регистратор. Трябва да се смени системата. Престъпниците - в затвора, независимо кои са. Нови качествени хора вполицията. Нова некорумпирана съдебна система. И воля за промяна. От всички, които имат намерение да управляват.

Какво значение има какви фирми има, имал е или ще има. И защо трябва да публикувате личните данни на хората винаги. Може да е застрелян от мъжа на любовницата си. Голяма омраза се лее тука - сигурно заради неземно скъпия джип сузуки.... Гледайте си собствения живот, стига с тая омраза

Бил ликвидатор на мини,после бил известен на полицията.Какви ли данъци е плащал?Какво ли е работил преди 1990 година?Само да не е пак полицай или спортист.Кой го е назначил за ликвидатор ?

Лицето е с криминално минало явно,но пък бил ликвидатор на мини,доста интересно.Какви ли данъци е плащал?И сигурно е висшист.Какво ли е работил преди демокрацията?

Нека се избиват, та нацията ни да придобие по европейски облик...

Хора, опомнете се СИК-аджийскта мафия в лицето на Бойко Борисов ще управлява България. Прочетете биографията на Борисов може да я намерите в Google. Винаги може да стане по зле. Помните ли царя? Мислете и гласувайте за най-малкото зло, има достатъчно партии!!!!!!!!!!

Пич, как можа! Що издаваш класифицирана информация?! Сега ще те разчепим - от ДАНС наблюдаваме денонощно продавачите на банички от 1 година, за да стигнат до Голямата баница, а ти ги осветли, така да се каже, в ефир! Сега дилърите са предупредени и ще почнат да пъхат дрогата в чушки камби, а за зеленчуковите сергии нямаме толкова хора. Караш ни да избързаме с акцията, както избързахме с Априлското въстание и видя как стана! Ей, всичкото българин е предател бе, мама му стара!

а ти бе тъпако задай си въпроса защо не свалят чичо Мишо от жигулата и го гръмнат за килото домати и връзката с чесън с които прави бизнес. ай стига си ми дрънкал глупости, че явно такива като теб са следващите. голям кеф че държавата се чисти от боклука...

Тези убийства стават все на улици с поетични имена- Бял равнец, Луканов беше на Латинка. Има и други. Погледнах Гугъл Земя - много красиво място , с къщи с басейни и т.н. В полите на Витоша.Прекалено много фирми, прекалено много дейности. Не го познавам , но познавам много такива. Управляват фирми от целия спектър на търговската дейност. Лакомията убива. Даже в чисто физически смисъл - ако си лакомник за ядене,може да ти приседне.

v prevod ot ....ski na bwlgarski ezik - biznesmen na bwlgarski oznachava bandit.

narkotici - za tova ubivat. a kakva po-lesna distribucia ot biznes s banichki. vednaj sediah v zavedenie, a otsreshta na ulicata imashe malak pavilion za palachinki. Sobstvenika karashe AudiTT - ne se uchudih, kato zagledah kakvi si kupuvat palachinki i kak na niakoi im gi zavivat po-usardno ... moje i banichkite da e taka ili s vnosa na brashnoto ili ... niama znachenie, moje drug po-goliam banichar da e poiskal biznesa.

Абе медиите,спрете да си прави свободни съчинения, а вие стадо българско спрете да им вярвате бе.Много ясно че ще го изкарат бандит и престъпник иначе простия тъп народ ще почне да си задава въпроса защо убиват обикновенни хора... айде да почнеме да мислиме малко а???

Поредната магическа формулировка на разните органи: известен на полицията. Това, поставено редом с неизвестен извършител и следствена тайна дава отговор защо у нас досегаеми и наказуеми са само обикновените граждани, а т.н. органи съществуват, за да държат чадъра на мафията.

яде, яде от софийската баница, докато не го задавиха...

Търсил-намерил.

Едва ли са го гръмнали заради някакви банички. Както и едва ли е станал бизнесемен като още от малък е спестявал от парите за баничка и боза.

Вчера бях прав като цитирах зам.-гл.прокурор, който по НоваТВ каза, че 98% от дадените на съд през 2008 г. били осъдени от съда. С ДРУГИ ДУМИ, ИМА ПРАВОСЪДИЕ... РАНО ИЛИ КЪСНО! Независимо кой съд произнася присъдата! Днес вече картината се изяснява постепенно. Човекът изобщо не е баничар и надали е пострадал заради някакви тестени изделия! Истината е някъде в кръга, очертан с имената на Ковачки, Бай Миле, Маджо и други техни познати, покровители и конкуренти. За съжаление нямаме достатъчно данни за да коментираме подробно, но всеки се досеща къде може да е истината.

То па Сузуки Витара е големия джип ръйш ли... Тоя е някой селски длъжник и са го гръмнали в отчаяние или по грешка...

ликвидация на ликвидаторите.

6to si tolkova lo6(a)? ako niakoi kara jeep, dai da go mrazim, taka li?

Klasika

май май не е от честните бизнесмени.....еми така е драги джипаджии на всички им идва сметката.....рано или късно!

До: труп (19.05.2009 г. 10:44ч.) Ами, господин Труп, остава да кажеш кое е най-малкото зло според теб. Само не ми говори за гнусния мангал Костов, че ортикария ме хваща. Ако обичаш...

Ja, gatnali sa edno ot mom4etata na KostOff. Eh tija Sapijo nomera i likvidacii

За Станигей ли да гласуваме или за бай Доган Рязания? То кв ш кайш?

Лош късмет изтегли.