Майката: Илиян си е боядисал косата от страх

Майката на обвинения за двойното убийство в центъра на София Илиян Тодоров заяви, че той си е боядисал косата веднага след това от страх, а не защото е смятал да се укрива.

Обратно в новината

Коментари - Майката: Илиян си е боядисал косата от страх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много си прав!

руаса мацка ше влезе в затвора:)

Това е безобразие. Колко акъл трябва да имаш, за да посегнеш на човешки живот?Кога най-накрая ще се прилжат законите, които уж са справедливи?Видеомат не бил доказателствен материал - глупости.Тогава всичко, което гледаме по медиите пак е 100% лъжа. Кате не е участвал в УБИЙСТВОТО защо ще се боядисва?По-красив ли е станал?Или може би по-добър...ПРОСТОТИИ

Изчетох голяма част от коментарите. Преобладават мнения на младежи. По какво познах? Направо е потресаващо положението с образованието и възпитанието. Да, голяма вина за това имаме ние - родителите. Но, мили деца, младежи, моля Ви, учете по-сериозно. Половината пишете на някаква шльокавица - чували ли сте за кирилица? А за правопис и препинателни знаци? Не четете книги изобщо, стоите само пред компютъра, но и там не четете полезни материали. Утре и вие може да се окажете в подобна ситуация - замислете се как вие бихте реагирали. А реакциите ви зависят от вашите схващания за света, за добро и зло, за правилно и неправилно, зависят от опита на хората, които са живели преди вас и са си направили труда да напишат книжки. Четете и мислете! Пожелавам да не ви стига такава съдба! Относно трагедията - майка съм и не искам да се поставям на мястото на г-жа Тодорова, да пази господ, нямам идея как ще реагирам аз, но ми се струва твърде неуместно поведението й. А за починалите момчета - съболезнования на родителите и близките! И, млади хора, моля ви, мислете преди да направите каквото и да е, защото се ликвидирате бавно и методично!!!

Глупако, ако си по родословие българин, забрави веднага имената на дедите си, смени си и твоето. Забрави българския език и повече дума да си казал! Стой, където и да си, на майната си, и внимавай някой трезвен масов убиец да не ти пръсне тиквата. Със здраве!

ТИ ЯВНО НЕЩО МНОГО СИ СЕ СДУХАЛА. ИЛИ СИ ЛУДА ПО РОЖДЕНИЕ, ОСВЕН ЧЕ СИ КРЕЩЯЩО НЕГРАМОТНА. ПОНЕ СЕ НАУЧИ НА ПРАВОПИС ПРЕДИ ДА ИЗЛАГАШ ГЛАВОЗАМАЙВАЩИТЕ СИ ТЕЗИ ТУК. А НАЙ ДОБРЕ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ ПРИ СПЕЦИАЛИСТ СЪЩО. МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ НЯКЪКВИ ХАПЧЕТА. УСПЕХ И ДАНО ИМАШ ПОДОБРЕНИЕ

в тая скапана държава ще се окаже накрая че двете момчета са се подхлъзнали и паднали на ножа

ВИЖТЕ КАКВО ЩЕ ВИ КАЖА.НАРОЧНО С КАПСЛОК ДА ВИ ИЗВАДИ ОЧИТЕ. НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ОГЪНЯ!!! АКО ТРЕТОТО МОМЧЕ БЕШЕ УМРЯЛО,ТОВА ЩЕШЕ ДА Е ПЪРВОТО МАСОВО УБИЙСТВО У НАС МЕЖДУ МЛАДЕЖИ СЛЕД 1989 Г. В АМЕРИКА И ГЕРМАНИЯ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ УЧЕНИЦИ ПОСТРАДАХА ЖЕСТОКО ОТ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ. МАЛТРЕТИРАНИ НА ДАСКАЛО. ОТИВАТ СУТРИНТА В УЧИЛИЩЕ И УБИВАТ ДЕ КОГО ВИДЯТ, УЧИТЕЛИ И МАЛОЛЕТНИ УЧЕНИЦИ. НЕ ЗАЩИТАВАЙТЕ ТАКИВА ХОРА! ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ХАПЕТЕ ЗА ГЪ*ЗЪ. И ДА НЕ РЕВЕТЕ НА ГРОБА НА ВАШЕТО ДЕТЕНЦЕ С ОЩЕ 10-20 КАТО НЕГО! ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ(ЗЪРКЪЛИТЕ) ,НЕ БЪДЕТЕ КЪСОГЛЕДИ! ВИЖТЕ КАКВО СТАВА ПО СВЕТА! ТАЯ БУРЯ НЯМА ОТМИНЕ И ВАС. МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ! НЕ ЗАЩИТАВАЙТЕ МАСОВИ УБИЙЦИ! ЧЕ ТАКА ПООЩРЯВАТЕ И ДРУГИ. УТРЕ НЯКОЙ МЛАДЕЖ НА 18-19 ГОДИНИ ЩЕ ЗАСТРЕЛЯ ЦЕЛИЯ КЛАС. МЕЖДУ УБИТИТЕ МОЖЕ ДА Е ВАШЕТО ДЕТЕ. МОЖЕ ДА СИ И ТИ КОЙТО ЧЕТЕШ ТОВА И ЗАЩИТАВАШ ИЛИЯН,АКО СИ УЧЕНИК. В БЪЛГАРИЯ ИМА ГОЛЕМИ ЕТНИЧЕСКИ МАЛЦИНСТВА. ЕДНА ИСКРА МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ СТРАХОТЕН ПОЖАР.ПОМНИТЕ ЛИ ПОРУГАНОТО ГРОБИЩЕ ОТ ПОМАЧЕТАТА? ТАЯ СЪДЕБНА СИСТЕМА ДА НАКАЗВА СУРОВО ВСИЧКИ КАТИЛИ. ДА НЕ ИЗГОРИМ НАКРАЯ ВСИЧКИТЕ. И ВИЖТЕ КАКВО ЩЕ ВИ КАЖА НАКРАЯ. ПОЧТИ 100 % ОТ МАСОВИТЕ УБИЙСТВА В АМЕРИКА И ГЕРМАНИЯ СА ИЗВЪРШЕНИ ОТ БИТИ И МАЛТРЕТИРАНИ УЧЕНИЦИ. Е ХАЙДЕ ДА ПРИЕМЕМ ТИЯ МАСОВИ УБИЙСТВА ЗА НОРМАЛНИ! Е ХАЙДЕ ДА ГИ ЗАПОЧНЕМ И У НАС! НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ОГЪНЯ!!! ЩЕ ИЗГОРИТЕ! ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ИЗГОРЯТ! МОЖЕ ДРУГИ НИКОГА ДА НЯМАТЕ! ВЗЕМАЙТЕ МЕРКИ ДОКАТО НЕ Е КЪСНО! СЛУЧАЯТ ИЛИЯН Е ГРАНИЧЕН ПРЕЦЕДЕНТ НА МАСОВО УБИЙСТВО И Е МНОГО ОПАСЕН! РАЗБИРАТ ЛИ ГО ТОВА ТЪПИТЕ ВИ БЪЛГАРСКИ КРАТУНИ? ИЛИ ЩЕ РЕВЕТЕ НА УМРЯЛО КОГАТО ВЕЧЕ Е КЪСНО???

Приятелката му трябва да бъде съдена като съучастник в убийство, защото е вкарала ножа в дискотеката.

С каквито и думи да го наричаш това си е убийство. Обаче има един такъв въпрос ако милото момче беше интелигентно зклало твой близък дали щеше да си такава самарянка? Не съм безгрешна, не съм и чак такава самарянка като теб. Защото в случая да оправдаваш такова нещо е равносилно на пълно безхаберие към съдбата на другите. Позицията ти е щом не се е случило на мен мога да съм либерална, ама като се случи -око за око зъб за два. Тоест твоето поведение е типично за безмозъчните същесва прекланяйки се пред начина първо действам, после мисля как ще се оправям. Та и Илиян първо убил после съжалил и в знак на страх и разкаяние се крил два дена и преживявайки си спретнал една нова визия. Белки му се размине. Нужно е да ви се шибнат два шамара на теб и оправдаващите писачи та дано останките на мозък ви се наместят.

Няма нормален човек , няма и практикуващ юрист, който да успее да защити теза самозащита при фактите които са известни. Няма самозащита при три удара в гръб и три целени убийства / едната жертва по случайност оцеля/. Вероятно убиецът ще се прави на луд т.е ще демонстрира психически отклонения. Само , че това няма никакво значение. Дали го осъзнава или не , това същество вече е извън човешкото общество. Винаги и навсякъде тези които са с него ще очакват поредното му превъртане. И ще са готови да отвърнат . Няма да може да изненада никого за да го удари в гръб. И вероятно след като се опита отново, ще получи възмездието което заслужава. Казано е -който нож вади от нож умира.

Тиндичке, вземи се скрий някъде и не се обаждай, че ще вземеш да ни разплачеш от умиление! Още днес ви го написах, че снощи по телевизията адвокатът му заяви в прав текст, че няхната теза пред съда НЯМА да бъде убийство при самозащита. И като го попитаха: - Ама нали майката..., той каза: Аз не мога да коментирам чужди изказвания. Стига сте се езлагали с тая самозащита, следете информациите.

Абе , ма вие май сте луди повечето. Защо не се замислите за причината? Ами , ако той беше убития? Щяха светите момчета да са убийците така ли. В тая ситуация има трагична нелепа смърт, но не и вина. Всеки е длъжен да защитава живота си. А към тези , които се чудят какви хора защитават Илиян ще кажа, нормални , обикновени хора, които не гледат плоско на случилото се. Да, когато Илиян излезе ще го прегърна и ще му стисна ръката. Да, отнел живот, но това не е била целта му. Не, Илиян не е нито Убиец, нито Изверг. Илиян е един от най-милите хора, които познават. Съжалявам за двете мъртви момчете и семействата ми, но повече съжалявам за Илиян, защото това момче има качества, който не се срещат във всеки. И пак казвам , ако вас пребиваха или ваш приятел как щяхте да постъпите? На дали щяхте да подадете и другата буза !

Ot koga v dir.bg pishat samo sledovateli,prokuror i sadiii?????? Ma tipi4no po balgarski ZNAEME I RAZBIRAME VSI$KO,,daje i smartni prisadi xaxaxaxaxa EI mishki ostavete da se provede razsledvaneto i togava pluiite,,,,4e do predi dva dni taka pluvaxte STANISHEV ama nego ne go ebe :):)

Загрях! Ножа е основен инструмент(job aid - муньчето програмистче йе васпитано - знае английски) на програмиста.

До всички: Не се унижавайте да отговаряте на Пантерата. Тя е само една проскубана котка с мазохистични наклонности. Не си заслужава!

ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ЕДНА СЛУЧКА ОТПРЕДИ 15 ГОДИНИ,КОГАТО УЧЕХ ВЪВ ЕДИН БОРЧЕСКИ ГРАД И МОЕТО БРАТЧЕ ПО МАЛЪК 2 ГОДИНИ МИ БЕШЕ ДОШЪЛ НА ГОСТИ И ГО ЗАВЕДОХ НА ДИСКОТЕКА-ТАМ СЕ ЗАЯДОХА СЪС НЕГО А ТОЙ БЕШЕ НА 15 БОРЧЕТАТА ДА ГИ ЧЕРПЕЛ ШОКОЛАД И ВОДКА НИЕ НЯМАХМЕ ПАРИ ЗА 30 ЧОВЕКА И АЗ СЕ НАМЕСИХ ЧЕ ТОВА НЕ Е РЕДНО И МИ КАЗАХА КАТО СИ ТРЪГНА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ.ТРЪГНАХМЕ СИ И НА ВХОДА НИ ЧАКАХА КЪМ 10 ЧОВЕКА ,КАЗАХ НА БРАТ МИ ДА БЯГА ЗАД МЕН ДА СЕ ПРОМУШИ И ТОЙ ИЗЧЕЗНА А АЗ ОСТАНАХ НЕ МОЖАХ ДА ИЗБЯГАМ.ПОСЛЕДСТВИЯТ 2 СЧУПЕНИ РЪЦЕ,НОС ГОРНО И ДОЛНО ЧЕНЕ + 6 РЕБРА И СПУКАНА ГЛАВА СЪС 35 ШЕВА +КОМОЦИО И ХЕМАТОМИ ВЪВ МОЗЪКА !!! ТРЯБВАШЕ ТОГАВА ДА ИМАМ НОЖ И ДА ГИ ИЗБИЯ ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН ДНЕС ДА СЪМ НА СВОБОДА МИНАХА 15 ГОДИНИ НО ТИЯ УРОДИ НЯМАШЕ ДА БИЯТ ВСЯКА ВЕЧЕР ПО 4-5 ЧОВЕКА ЗА КЕФ .

Смотло, деренегати не знам какво е, защото такава дума няма, но дегенерати сте ти и съпартийците ти, които сте се мобилизирали като за последно да спасявате друг един дегенерат и убиец от вашите хора... То човек само като му погледне фациеса и погледа на говедо, трябва да му даде 5 години затвор на този, дори и да не е бил там! А той не само, че е бил, ами е и убивал, извергът!

Нещастието се е случило. Двама млади българи , надежда за родителите си , надежда за застаряващата ни държава вече са мъртви. Следствие , прокуратура , съд ще се произнесат. За някои това ще е справедливост , други ще твърдят обратното. Убиеца на снимките изглежда уплашен и жалък. Вероятно това е нормалното му вътрешно състояние. Мислил ли е , че само три дни след като е изживял своя личен своеобразен връх е.бал мамата на трима т. е разплакал три майки и унищожил три семейства , само три дни след това ще се премести в затвора .Надали. Опитал се да промени външността си. Хленчил е в къщи. Мълчи и не дава показания , очевидно се надява да го измъкнат. Ако успеят да му съчинят някаква психиатрична експертиза и го обявят за невменяем , може да се получи . Само че клеймото остава- убиец ! Животът му ще продължи още известно време , но какви хора ще общуват с него ? Какви хора ще общуват със семейството му - освен първичната партийна организация имам предвид кои нормални хора ще седнат на маса с убиец ? Неговото наказание с присъда или без присъда тепърва започва. Не мога да намеря оправдание обаче за тези от пишещите , които по вулгарен , примитивен , безпринципен начин се нахвърлят върху жестоко убитите момчета . Затова ви моля , смирете се пред нелепата смърт на тези млади хора .

На това циганско-русо лайно на драго сърце бих вкарал цевта в задника и бих дръпнал спусъка. Той друго не заслужава.

Калкулирай процента на популярност на вашата партия тук във форумите! Тук е съсредоточена грамотната част от електората!. Знай че калкото и гласове да долучите на изборите - те ще са от НЕКАЧЕСТВЕНИЯ (според ББ) материал на България.

Мунчовци, много ви е тъпанарска държавата, и скапана младежта, и полицията, и бързата помощ, и охраната по нощните клубове, и родителите и политиците. Толкова сте мизерни че дори не си давате сметка за това че живеете в единствената европейска държава кенеф. Защо всички изтъкват употребата на алкохол или опиати като смекчаващо вината обстоятелство? Това че някой е пил а после е бил/убил е утежняващо обстоятелство! В нормалния свят бабаитите се натряскват в домовете си и не създават проблеми за други хора освен за най-близките им. Реално алкохола има доста голям принос за уличните престъпления в БГ а той не се налива сам в устата на децата ви. Ако и двете групи побойници бяха малко по-трезви едва ли щеше да има мъртви и подсъдими. Много сте зле, тъжни картинки от Източна Европа, дори елементарна култура нямате да пиете. Как сте в Европа не е ясно! Май по-скоро трябва да е България е част от Ориента и Съветския с такова пияно и дивашко население. Българите са тъпи грубияни!

Всички умници дето хулят НБУ и са с някаква тъпа платена диплома от УНСС и другите корумпирани университети забравят, че и АНДРЕЙ МОНОВ беше наш колега в университета!! Той също беше заклан в близост до мястото, където сега са се клали и той също е жертва. Какво значат приказките студентите от НБУ са убийци - значат, че сте тъпи злобни кратуни.

Всички умници дето хулят НБУ и са с някаква тъпа платена диплома от УНСС и другите корумпирани университети забравят, че и АНДРЕЙ МОНОВ беше наш колега в университета!! Той също беше заклан в близост до мястото, където сега са се клали и той също е жертва. Какво значат приказките студентите от НБУ са убийци - значат, че сте тъпи злобни кратуни.

Явно другарите са се активизирали пред-изборно. Наивно и тъпо се опитват да защитят един роден убиец. На младини бях активен спортист и природно много як. Винаги съм избягвал скандалите и побоищата, къде с опити за усмиряване с думи, къде с оттегляне (бягане), дори с риска да ме нарекат страхливец или мекушав. Имах гърчави познати, които в мое присъствие добиваха кураж и налитаха на по-силни от тях. Никога не съм се подвеждал от такива. Но ми се случи веднъж някакъв слаботелесен комплексар да ме нападне в гръб, след като бях счел, че обстановката се е успокоила. Изненадата и болката бяха толкова големи, че ако не ме бяха спрели, можеше и да го убия с голи ръце. Във всеки случай беше така маскиран, че дълго време му личеше, че го е мляла мелницата. Единственото в случая, което ме очудва е как мерзавеца е успял последователно да наръга трима, един след друг в гърбовете. Още след първият паднал останалите е трябвало или да избягат или да го озаптят. Освен ако убиецът не е бил специално трениран и много ловък. Явно жертвите са били жестоко изненадани, за нещастие - фатално. Сега очаквам страхотен фарс - не може нашето момче да е виновно! Обществото трябва да се надигне и да не позволи това да продължава.

Хей, смотло!! Няма да храниш срещу НБУ, че там студентите не сме по-лоши от където и да било другаде. Влиза се с тест, който обхваща 8 природни науки, айде да те видим тем, тикво тъпа, как ще влезнеш там?? Много хора предпочитат НБУ, заради новите и атрактивни специалности, както и валидната, всепризната от цял свят диплома! Дори в Софийския дипломата не се признава така, както в нашия у-тет.

Хей, смотло!! Няма да храниш срещу НБУ, че там студентите не сме по-лоши от където и да било другаде. Влиза се с тест, който обхваща 8 природни науки, айде да те видим тем, тикво тъпа, как ще влезнеш там?? Много хора предпочитат НБУ, заради новите и атрактивни специалности, както и валидната, всепризната от цял свят диплома! Дори в Софийския дипломата не се признава така, както в нашия у-тет.

Щеше да е смешно, но е трагично. Индивиди като пантерата показват само едно - че да си привърженик на БСП е възможно само ако си най-долния и отвратителен изрод, който може да се пръкне на тази земя. Ако тази мърша има деца, дали би желала те да са в ковчег и някой да поставя под съмнение вината на убиеца им ? Ебаси долната пачавра, жалко че нашият език няма достатъчно силни думи за да характеризират падението на тази отрепка !

Е, нямаше начин да не се яви и червената пантера - типичната бесепарка. Нали това обясняваме във форума, момчето е невинно, тези няколкостотин килограмови спортисти са го нападнали, но след като то им е казало Защото сме социалисти те са се засрамили, грабнали са един нож и са се самоубили с него.

Явно всички обикновени българи трябва да се снабдим с пистолети и при срещи с подобни червени педалчета директно да им изстрелваме по 9 гр между очите. По-добре осъдени, отколкото заклани, нали така ? Ще видите, че мръсното комунистеско копеле няма да бъде осъдено с ефективна присъда, както не беше осъден Стависки, както бе оневинен Румен Петков, както Чичибаба, както цялата комунистическа измет, с която съдебната система само си играе на гъделичкане и бъзикане.

Обвиненият за двойното убийство на ул. Позитано Илиян Тодоров ще лежи за постоянно в килията. Решението взе Софийският градски съд, след като се запозна с доказателствата, които сочат, че Тодоров е извършител на престъплението, пише сайтът www.vsekiden.com 4.00 часа на 18 април 22-годишният Тодоров заедно с негова приятелка и двама естонски граждани разговаряли на английски език на ъгъла на Съдебната палата откъм бул. Витоша. Покрай тях минала друга група младежи, които били 4-5 човека. Между двете групи възникнал конфликт. Тодоров, който носел в себе си сгъваем нож, го извадил и размахал заплашително. Изчакал хората от въпросната група да се обърнат с гръб, за да си ходят и атакувал. Заклал зверски 24-годишния Васил Александров, забил 10-сантиметровото острие на ножа до дръжката в гърба му. Последвал същият удар и в гърба на 21-годишния Кирил Въжаров, който паднал бездиханен на плочките на тротоара. Тодоров не се поколебал за миг, довършил с жесток удар и третото момче Кирил Методиев. Александров е починал на път за болницата. Оцелява единствено Методиев, след като му е оказана първа помощ от гардовете на клуб Соло. Установено е, че трите удара с ножа са нанесени с определена сила в следствие, на което са засегнати жизнено важни органи. Всичките наранявания са в областта на гърба, дълбочината им е около 10 см и са нанесени на около 130 см от петата на тялото на жертвите.След клането Тодоров невъзмутимо си взел такси от близката стоянка и се прибрал в жилището си в кв. Красна поляна. По пътя провел един единствен разговор с все още неизвестно лице. На тия тримата им е*ах мамата, казал Тодоров и затворил GSM-а. Това става ясно от показанията на таксиметровия шофьор. Двойният убиец не се е предал и не си е признал, както първоначално бе оповестено. Дори напротив, опитал е да се укрие. Подстригал се е и си е изрусил косата, не е бил открит и на известните на МВР негови адреси в София и Перник. Отишъл в полицията в Перник чак след два дни и не без помощта на разследващите органи, които убедили баща му да го накара да се предаде. При огледите в жилището му разследващите се натъкват на бяла окървавена риза с кървави петна по нея. Вкъщи се свързал с естонската си приятелка и провел чат с нея в Skype. От хисторито на програмата, става ясно, че Тодоров я е увещавал да не се обажда в полицията и убеждавал, че не е клал с ножа, а само го е размахвал. Това е и една от основните улики на престъплението, тъй като самото хладно оръжие все още не е открито, пише още vskiden.com

hodi se grymni nqkade..izrod mazen

Разбрахме от самопризнанията му куха главо и айде научи се най-накрая да пишеш-няма думи като обиец,башта и дрги.Ти от България ли си или от маймунария.

ХА ХА ХА АХХАХААХХХАХХАХАХ..П (23.04.2009 г. 14:52ч.) Е и как разбрахте че точно Илян е обиеца, с башта от БСП много удобно за ББ, ЯЯ и дрги деренегати, много сте добри като трябва да плюете и злобееете ... Е ТОЛКОВА ТЪПОТИЯ НЕ БЯХ ВИЖДАЛ В ТРИ РЕДА....

Каквито и да са причините за драмата, жалко, че завършва така. Какво става с тези младежи? Те вече не се карат, не се бият, те се убиват! Майката би трябвало да не се показва никъде, а да се моли за душите на починалите момчета. Убийство с нож в гърба е изключително долна, подла постъпка, не е самоотбрана. Жалко за погубените, неизживели живота си. Лоши, лоши неща стават с децата, много лоши. За това, че са станали такива сме виновни ние - по-възрастните.

Е и как разбрахте че точно Илян е обиеца, с башта от БСП много удобно за ББ, ЯЯ и дрги деренегати, много сте добри като трябва да плюете и злобееете

Да бе боядисал се от страх. Друг път! Сигурно и от страх ги е убил в гръб! Боядисал се е като опит да си смени физиономията за да не го познаят.

Дали защитниците на убиеца щяха да го защитават с такава упоритост ако беше от цигански или турски произход ?

za6to sled kato sam se e predal v policiata i e kazal kakvo e izvar6il, v sledstvieto mal4i kato pan i ne se priznava za vinoven.Da ne 4aka hiakoi da se poiavi i da kaje...az sam!

Това , което е извършил убиецът е плод на огромна агресия!!!!! Изумена съм от многото версии тиражирани всеки ден!!! Майка съм на дъщеря на 21г -студентка, която е от компанията на едното убито момче, всички недоумяваме и не вярваме за трагедията, още повече не вярваме за справедливост в тая територия, не държава, затова бягайте деца навън и си търсете щастието..........им го!!!!! А за тези майкчици...... нямам сили и думи да ги утеша....... болка......мъка...ст заедно с тях!!!!!!

Лошото е станало, жалко за момчетата. Колкото и да пишем глупости с нищо няма да ги върнем. А онзи перничанин прост или ще лежи в затвора или някъде на Витоша. Ебаси комплексираните идиоти, с нож ще ми ходи глупака.

И какво ще стане ако се окаже че тия спортистчета наистина са предизвикали боя, да намушкани, на всички тъпи спортисти и чалгари нека им е за урок. Търпиш, търпиш и накрая ръгаш, не винаги и навсякъде може да избягаш и да премълчиш. Всички дето искат да осъдите убиеца преди да е станало ясно как се е стигнало до това. ООо разбрах, той е трябвало да изчака, да го понатупат мааалко, да му разбият челюста и после като намери сили да стане и да им забие нож. Баща му е някакъв политик, много ясно че в 3 часа посред нощ ще намерят адвокат. Боядисал си косата, що да не я боядиса, и аз като ми скимне си бръсна главата, това какво значи - сигурно че бягам от проблемите, нали, или още по якото сигурно се опитвам да се скрия. Смешници смешници

Изчетох повечето от коментарите и съм изненадан, че никой не вижда отговорността на държавата в подобни инциденти и особено в превенцията им. Навсякъде стават тежки престъпления - обаче в България те не са изключение, а правило, за разлика от другаде. Което показва красноречиво, че нещто много фундаментално не е в ред с държавата. МВР, прокуратура, съд и следствие не са това, което са, т.е. вместо да изпълняват задълженията си, за се превърнали на практика в структури на организираната престъпност, обслужващи какви ли не интереси, но не и тези на държавата и гражданите. При това положение безнаказаността на голиемите престъпници съвсем естествено прелива и надолу - при останалите, още повече, че те са са свързани. Една от най-важните функции на справедливото наказание за предотвратяване на подобни престъпления - превантивната, на практика не съществува в България, защото няма реално и адекватно осъдени за нито едно тежко престъпление. От там отпада и респекта към закона и държавата, и се култивира безхаберие и чувство за безнаказаност сред престъпниците.

Майката е нагла , по-добре да не се появява по ТВ защото говори глупости. Защо нарича убитите момчета мъже ,а нейния си н момче, та те са по-малки от сина и. Защо иска да искара убитите зверове, те ако бяхяа такива нямяше да бъдат убити. Дори и да имаха вина реакцията на синът и е не пропорционална на действията на другите момчета. Не съм чула да има пострадали от неговата компания. Изказване му в таксито е направо гадно.

Тоя вапцан шушумиг е нанесъл ударите, и след това се е похвалил на таксиста, то е ясно като бял ден! Освен на тъпата комунистка, дето го е родила и възпитала такъв свитичък, дребничък и чувствителен, че след като заклал двама и ранил ужасно трети, отишъл да се маже с перхидрол ... гадна мутра, и фактът, че е в НБУ не говори колко е умен, а напротив - че е достатъчно глупав, за да издържи приемните изпити в нормалните вузове, и родителите му са достатъчно заможни, за да му плащат таксите и нощните забавления с нож в ръка ... Мръсен и гнусен комуноиден изтърсак! И стига са разглаголствували за това какви са спортистите - в едната компания, доколкото се разбра, един е бил спортист, и то национал, а другите са му приятели от махалата, не спортен отбор! Лошо ли е, че момчетата са били високи и красиви?! Слава Богу , не всички българи са такива недорасляци с миши очички и оранжева четинка по тиквата! Да се осъди спешно двойният убиец, и да не се слушат обиграните му адвокати, които вече са съчинили няколко версии ... Не бил ги наръгал той, защото никой не го е видял?! Да ви пикая на йезуитската логика, алчни фарисеи на юриспруденцията!!! Да не би зелените човечета да са слезли от една фърчаща паница и наръгали с джобното му ножче горките момчета?! Сърцето ми се къса като чета всички тези материали, и като си помисля, че и синът ми се връща късно вечер от работа, ходи по тъмни улици, и при това е висок и хубав, и не носи никакви оръжия да се защити от туртестите комплексари-изтърсац от партийните чукундури ...

БРАВО!УМЕН ЧОВЕК!ВСИЧКИ КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО ПЛЮЯТ ДОКАЗВАТ ПРОСТОТИЯТА БЪЛГАРСКА!ВЪЗПИТАЛА МАЙКАТА СИН УБИЕЦ!НА ТОЗИ КОЙТО Е НАПИСАЛ ТОЗ ПРОСТАШКИ КОМЕНТАР ИСКАМ ДА КАЖА: НИКОЯ МАЙКА НЕ РАЖДА И НЕ ВЪЗПИТАВА ДЕТЕ -УБИЕЦ!ПРАВИ ГИ ПРОСТАШКОТО ОБЩЕСТВО ТАКИВА-АГРЕСИВНИ И УБИЙЦИ!ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ Е ЗА ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА!

майката сама доказа вината на сина си с постояната смяна на версиите,ако искаше да го защити да си беше мълчала,за мен поне всичко е ясно,остава само съда да си свърши работата и убиеца,както и този на студентката от Варна да си получат заслуженото.това важи и за всички които си позволяват да отнемат човешки живот

Егати комплесираното Джудже. Сигурно се е нервиарло от някоя реплика за ръста му! Татко му е висок и на ръст и в политиката. На дискотека с нож не ходи никой нормален! А ако ходиш с нож значи мислиш да го използваш! А трима Атлети да свалиш с нож трябва да го владееш доста добре! А на тия тримата им е е.а Майката може да го каже само изрод! Ако не съда то силата Свише ще го осъди!!!

Абе не ни занимавайте с тази история вече! Едните са си го просили, а пък този сега ще си го получи. Така че не ме интересува. Само ще кажа че всички нормални хора по време на случката са си били по къщите в леглата, защото ходят на работа! Затова през комунизма беше забранено да си без работа.

Дата: 22-04-2009 20:55 Читатели : 1898 Двойният убиец не се е предал и не си е признал, както първоначално бе оповестено. Дори напротив, опитал е да се укрие. Подстригал се е и си е изрусил косата, не е бил открит и на известните на МВР негови адреси в София и Перник. Отишъл в полицията в Перник чак след два дни и не без помощта на разследващите органи, които убедили баща му да го накара да се предаде. Обвиненият за двойното убийство на ул. Позитано Илиян Тодоров ще лежи за постоянно в килията. Решението взе Софийският градски съд, след като се запозна с доказателствата, които сочат, че Тодоров е извършител на престъплението, пише сайтът www.vsekiden.com 4.00 часа на 18 април 22-годишният Тодоров заедно с негова приятелка и двама естонски граждани разговаряли на английски език на ъгъла на Съдебната палата откъм бул. Витоша. Покрай тях минала друга група младежи, които били 4-5 човека. Между двете групи възникнал конфликт. Тодоров, който носел в себе си сгъваем нож, го извадил и размахал заплашително. Изчакал хората от въпросната група да се обърнат с гръб, за да си ходят и атакувал. Заклал зверски 24-годишния Васил Александров, забил 10-сантиметровото острие на ножа до дръжката в гърба му. Последвал същият удар и в гърба на 21-годишния Кирил Въжаров, който паднал бездиханен на плочките на тротоара. Тодоров не се поколебал за миг, довършил с жесток удар и третото момче Кирил Методиев. Александров е починал на път за болницата. Оцелява единствено Методиев, след като му е оказана първа помощ от гардовете на клуб Соло. Установено е, че трите удара с ножа са нанесени с определена сила в следствие, на което са засегнати жизнено важни органи. Всичките наранявания са в областта на гърба, дълбочината им е около 10 см и са нанесени на около 130 см от петата на тялото на жертвите.След клането Тодоров невъзмутимо си взел такси от близката стоянка и се прибрал в жилището си в кв. Красна поляна. По пътя провел един единствен разговор с все още неизвестно лице. На тия тримата им е*ах мамата, казал Тодоров и затворил GSM-а. Това става ясно от показанията на таксиметровия шофьор. Двойният убиец не се е предал и не си е признал, както първоначално бе оповестено. Дори напротив, опитал е да се укрие. Подстригал се е и си е изрусил косата, не е бил открит и на известните на МВР негови адреси в София и Перник. Отишъл в полицията в Перник чак след два дни и не без помощта на разследващите органи, които убедили баща му да го накара да се предаде. При огледите в жилището му разследващите се натъкват на бяла окървавена риза с кървави петна по нея. Вкъщи се свързал с естонската си приятелка и провел чат с нея в Skype. От хисторито на програмата, става ясно, че Тодоров я е увещавал да не се обажда в полицията и убеждавал, че не е клал с ножа, а само го е размахвал. Това е и една от основните улики на престъплението, тъй като самото хладно оръжие все още не е открито, пише още vskiden.com