Издирван за убийството на Хюлия арестуван в чужбина

Издирваният за убийството на 24-годишната студентка Хюлия Маджар - Иван Костадинов, е бил задържан в чужбина, съобщиха "Труд" и БНР.

Обратно в новината

Коментари - Издирван за убийството на Хюлия арестуван в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 4 излиза от страната на 6 вече е в холандия с колата , аве тая кола да не лети ???

Пак ли биячи? Боже мили ! Навъдиха се, като проклятие, и нема кой да ни отърве от тях ?? Сигурно сте гледали "Умно село", поучителна творба на Доньо Донев Та и при нас таака стана. Некай, направо да си го кажем ГЛУПАК, Събра сите биячи : Кара-катури, Тае -коконди, Бокцьорчета и пр., Обучи ги да стрелят с Калкачници и Грънатометки, мотивира ги, каде с пари, каде с пагони, И ги пусна като добермани срещу Народните момци - нашите борци ! Та тез "Герои", вече Генерали, Адмирали, ни отърваха от борците Но от тях самите, кой ще ни спаси ? Надежда всяка оставете? Молете се, на Господ се молете! бТ

ОВЧЕВ,РАЗМЪРДАЙ СИ КРАТУНАТА!! ТАРАНБУКАТА ОТ ПИРОТСКА ГО ХВАНАХА ГЪРЦИТЕ! ТОЯ ИЗРОД ГО ХВАНАХА РУМЪНЦИТЕ!!! АБЕ ИМАМЕ ЛИ ПОЛИЦИЯ ВЪОБЩЕ?????

От цялата история разбрах само че момичето е погребано по мюсолманските обичай в родното си село .

Какво им е на Крумовите закони че бягат от тях като дявол от тамян???...ако лъже му режат езика, ако краде му режат ръката, ако убива му режат главата....всичко е толкова просто че изобщо няма нужда от адвокати, пречещи на крумовото правосъдие

Трагедията е за всички. Обществото я заслужава заради безхаберието си към пошлостта, агресияата и лигавенето, което търпим да се изсипва върху нас. Семейството на починалото момиче- платен данък заради потъпкването на българските интереси от хиляди като тях печелбари и хитреци, но в ущърб обикновените българи. Иван- заради забъркването му с турските келепирджии. Последното нямаше да е проблем, ако същите среди не бяха просто алчни, но те са и турски агенти. Тъжно. Дано повече хора си извлечем поуки. И трагедията да не е просто статистика.

И защо бързо реши, че семейството на момичето са "печелбари и хитреци". Много грубо изказване.

Бедните, грозните, тъпите и болните Убиват красивите богатите интелигентните и умните :)))) ..... А дали убитата и убиеца са имали интимни отношения ? Българин и Дъщеря на Бей ????

Така е при комунизъма.

ама как Галеви не можаха да ги хванат с тези мутри разпознаваеми от 1 километър, а точно един обикновен на външен вид човек, който се слива с тълпата го хванаха веднага ?! Друго си е да платиш 300 000 $ и да избягаш с правителствения самолет ;)

Тук заспалите полицаи го изпуснаха, граничните и те, а добре че са в чужбина да ни ги ловят.

не е лошо повече новобогаташи , да усещат от помията ,която забъркаха в България. току виж се сетили за Бог.

Това е трагедията. Завист и разруха. Жлако за такива като теб.

Баща и е дал прехрана на много хора, ако не знаеш да ти кажа.

аз пък си мисля,че прекалено бързо я погребаха...дали успяха да си свършат работата криминалистите,все пак ,ако има някакви доказателства-те вероятно са по тялото..даже и при случая със сестрите преди години се наложи ексумация,но след толкова време....разбирам и близките-вероятно под техен натиск се е бързало толкова..но детето няма да бъде върнато-а е по-важно да се намери извършителя-за да си получи заслуженото.

нещо ме съмнява,че ще стане като случая Белнейски-тоя,оня и накрая никой...Май се опитват да прикрият някой "наш" човек.Тоя Иван ,нито е издирван,а още по-малко е хващан в Румъния....

Мъжът, който уж е задържан пише в профила си във фейсбук, че не е той извършителят и че не е задържан, а е вкъщи при семейството си. На кого да вярвам сега???

В този случай ще се раздаде правосъдие, дори може роднините на жертвата сами да го раздадат. За разлика от десетките случаи, когато бедни семейства са почернени.

при отнемане на живот по такъв начин да се наказва със смърт независимо от етнос и религия! този закон трябва да се върне в бг!!!

животински неволи

Му-ха-ха-ха-ха! Българските престъпници ги хващат САМО В ЧУЖБИНА и никога в България!

Този е пътник

А дано!

Какво са искали от това прекрасно дете?Наказания трябва,строги наказания! Някои искат да се сдобият с пари по много лесен начин като стигат до садизъм.Поклон пред светлата и памет!

На 24 не си дете!

За родителите и е дете.

може да го видите на профила и в феисбук,качил е снимки от сватбата си,има и детенце... jалко за мадамата...

Да не избързваме. Може да не е той извършителя.

точно като му гледаш фб профила-изглежда напълно нормален млад мъж....ама знае ли човек.

то има много по върховете на власта които изглеждат нормални,ама всички са за растрел,до един.никога не знаеш каде е границата между нормалното и ненормалното

Fb е за ненормалници.

Е сега се почва по познатат схема. Адв. Марковски, нема доказателства, връщане за дораследване, и т. н. Май някой трябва да убие дете от семейството на този адвокат и той да защитава убиеца. Да видим тогава кой крив кой прав.

И все пак по добре убиец на свобода, отколкото невинен в затвора...

марковски показва на съдебната система къде има слабости затова съдии и прокурори го ценят.......

Боко се е обадил до централата на ЕНП и веднага западните ни партньори са го хванали! Утре Цветанов лети да го върне в чувал та публично да го линчуват на победен предизборен митинг като преди това виновния публично си признае, че е изпълнявал поръчка на Орешарски, Сергей, Местан и Пеевски.

Е, как може да бъдеш толкова тъп!? Атакист си, нали?

Ако се докаже че е отвличане наистина няма вече страх и полицейщина. Пак започнаха. Да не се наложи да се молим на ЦЦ да подслушва пак.

Не го понасям много ЦЦ, но наистина да не се окаже, че си вършеше работата както трябва. Щото много зачестиха такива и онакива работи, сещате се и организираната престъпност също.

Разбира се, само дето 90% от подслушването беше към разни бизнесмени и други партийни централи. И свършената му работа беше да отлюспи по няколко депутата от Яне и Воленчо, те да станат независими гербери и да даряват субсидийката в правилната каса. Другото беше боеви клипчета по телевизията за мат`ряла и заглавия на екшъни за пред репортерките. Иначе ефекта от тях стария лаф на шефа му "Ми ние ги ловим ама те ги пускат."

Боксьорчето да го дадат на роднините на убитото момиче.

Освободете боксьорчето под гаранция.

Като и гледах снимките изобщо и е дремело на оная работа за мюсюлманските обичаи ;)

centsche

Ей, и човек да умре, пак има хора да злорадстват! Акъла ми не го побира!

Щом не ти го побира акъла значи явно нямаш много от него, за да не кажа даже хич. Убийствата са функция, последствия, отговор, точно толкова грозен и отврътителен колкото са причините за него....

има мюсюлмани които следват вярата в нормални граници и мюсюлмани -фанатаци ти кои имаш в предвид

С всяко подобно зверско убийствно се очертава огромната бездна между правосъдие и справедливост и между управляващи и народ. Докато народа стене и вика- смърт за убииците, нашите управници се готвят да отменят доживотният затвор. Брюксел така искал. Ами като ще служите и слушате Брюксел, идете и стойте там, пък от тук да ви изпращат само заплатите. Вие и без това повече вредите, отколкото служите на собствените си избиратели.

А , неееее ! Категорично не ! Откъде накъде ще им плащаме заплати от нашите данъци ?! Техните избиратели ги видяхме на Орлов мост - онези неговорещи Български възмургави индивиди . Редно е те да им поемат издръжката в Брюксел , защото само техните интереси и права са защитени в България. А всъщност някой грижи ли се за нашите проблеми , имам предвид за тези на Българите ?! Отговорът няма да ми хареса , знам си .......

То няма доживотен затвор май. Така само се нарича, а иначе е до 30 години. Тук няма сумиране на годините, като в САЩ. Където могат да осъдят някой на стотици. Горе долу се съди по най-тежкото провинение, като другите се взимат в предвид. Например за убийство е 20-30 години затвор. Ако има други провинения и/или е жестоко или е вече криминално проявен, ще го осъдят на по-горна граница. Има и някакви по-нови измислици, за намаляване при признаване на престъпление. Но дори бягството ще му е в минус. Все пак да не избързваме с присъдата, че не е ясно дори още, кой го е извършил реално. Засега са предположения. Това че и е звънал бившия, още не значи, че е той. Може да е просто част от ежедневието и и нещо несвързано да се е случило навън. Въпреки че отвличания обикновенно се извършват от запознати с финансовото състояние.