Министър: Да докажат, че е подготвяно убийство на Пеевски

Хората, които твърдят, че "убийството" на Пеевски е уговаряно на протестите срещу кабинета "Орешарски" трябва да ги докажат, заяви правосъдният министър.

Обратно в новината

Коментари - Министър: Да докажат, че е подготвяно убийство на Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да перефразираме: "Гузен министър, негонен бяга".

Колега, ти докажи, че не е доготвяно, не ни занимавай с глупости.

не може да се докаже отрицателен факт, че нещо не е казано, или не е правено, не е подготвяно. Този, който твърди съществуването на факта, трябва да го докаже!

Ужас! Ужас! Ужас! Кашата в тази държава е пълна !!!

Абе, П.тьо! Защо са тези следователи, прокурори, когато всеки трябва да тръгне сам да доказва за извършено престъпление?

А това не е ли престъпление да си платиш данъците едва след започнала ревизия, т.е. ако нямаше ревизия, нямаше да има и платени данъци.......защо на никого не прави впечатление този факт???

борец да свобода ли е, или е джихадист?

кой да докаже бе ?

Не е необходимо да си герберазд или цоциализд (и дебеу слуга на Доган), за да кажеше нещо лошо за Христо Иванов. Но помага. Гнусните слузести мафиоти се дразнята, че един човек се опитва да направи нещо добро за правосъдната система. И веднага почнаха да търсят под вола теле. Е, ще намерят, но не теле...

Абе не знам дали е подготвяно, но много съжалявам, че не е извършено. Колко такива като прасето има в Бг за трепане, ама нали сме овци, няма кой да ги гръмне...

Интелигентен, плащащ данъци, симпатичен фейс! Типичен български министър.

Бейби фейс.

В България, обикновено подготовката съвпада със самото убийство.Примери: Васил Илиев, Стоилов, Георги Илиев, Илия Павлов, Емил Кюлев, Маймуняка и т.н. и т.н.

Вчера от държавното обвинение обявиха, че след започналата ревизия на семейството на Пеевски са платени з00 000 лева данъци. " =================== а сега трябва директно в затвора за укриване на доходи ....какво чакат

Интересно на един хамерикански агент кои ли ще са донорите и какви ли ще са проектите, които е изпълнявал! Ама не е само този такъв в този проституиращ кабинет, начело с Лизашки, предложен от Плевела, подреден в хамериканското посолство.

Що за логика притежават назначените в служебното правителство? Вече втори министър казва " Аз тогава действах и говорих като гражданин/ партиец, а сега трябва да говоря по друг начин!!! Идете и им вярвайте!

така ще е, докато прокуратурата работи на принципа ЕЖК и от кой може да вземем някой лев....

Министъра беглец сякаш говори от името на протестите ...

Липсва ти един пълен член. Дълбоко.

"Вчера от държавното обвинение обявиха, че след започналата ревизия на семейството на Пеевски са платени 300 000 лева данъци. " Значи трябваше да се извърши ревизия, за да се сети гражданина Пеевски , че като всички останали и той дължи данъци.

Значи протестърчето го направиха министърче и вече не е същия. Когато подписвал за поръчването на Пеевски го направил като гражданин, но сега вече е друг човек!? А за паричките получени за протеста е кандидатствал, разбира се ... все пак ЦРУ и Сорос са сериозни организации, раздават пари само с конкурс и на добре проверени подлоги.

В Русия съм :)

Какво ни интересува къде си?

БРЦК

Ми много ясно ,че го е подписал като гражданин. Сега е министър и не може да подписва току така ...

Изглежда ми свестен човек. Дано да успее да придвижи реформата в правосъдието. Без това сме обречени на вечна мизерия, герберастия и бесепарщина с а.ални елементи.

Важното е че човека е много по-добър министър от Оффчефффф. Само да смени Сельото Главенио Секретар

Тоя е правосъден, а не вътрешен министър, така че няма нищо общо с главсека на МВР-то. А за Бакалов съм чел, че ходел да си проверява имейлите в Пловдив, защото не му били казали че става и от Асеновград. Гении.

Може и да не може, ако четенето на даден имейл изисква софтуерен ключ който е инсталиран само на пловдивскя компютър... Ама пък що ли ще му е чак такава сигурност за електронна поща дето в повечето случай е само за безобидни писма и спам?

Намерете донорите. Убедете ги да спечелите проектите. Спечелете проектите. Докажете ,че правилно сте спечелил. Очаквайте нови проекти . Донори има.Всичко е честно и по закон. Само уважавайте донорите и следвайте криволиците на правата линия.

Кой го твърди това...Мая Селска, Дудуков и Пеевски....Цапцарапов да се самосезира..и Сарафов също....може и Галъп и Медиана...Ха-ха

Коледата е само след 4 месеца,какво има да доказват,то просто си му иде ред на прасето Пеевски...

Абе, подземие, вземете че утрепете най-после този шопар Делян, та да кротне страната. Писно ни от простотиите на десните и богаташите - плявата на нацията. Докога ще прозирате истината - че страната губи златни години в лапите на безделници, крадци и заговорници?

леле, каква гнусна физиономия има тоя..

Прилича на талибан. Само чаршафите му трябват.