Коментари - ДНК уличава Иван за убийството на Никол, остава в ареста | Днес.dir.bg

ДНК уличава Иван за убийството на Никол, остава в ареста

Апелативната прокуратура в Бургас обяви в съда, че по ножа, с който е намушкана 11-годишната Никол, и по телефона й е открито ДНК от задържания Иван Иванов.

Обратно в новината

Коментари - ДНК уличава Иван за убийството на Никол, остава в ареста | Днес.dir.bg

Коментари

За съжаление този младеж, ще трябва да се научи да живее с това което е сътворил !

Заглавието кърти мивки! Авторът притежава силен журналистически "интелект".

dimka

+++ :)

Пак ни замазват очите с очевадното. ДНК-то е УЛИКА, А уликата НЕ Е доказателство. А само повод за съмнение. Отделно полицаите може да са му показали ножа и да са го питали: -Твоят ли е? И той да го е взел в ръце. И край, неговото ДНК вече е там. Има много такива случаи и тоя няма да е по различен.

Koj във входа има наргиле или просто продава наркотици марихуана или друго, това е въпроса, който ще отведе и следователите до убиеца.

Винаги съм подозирал, че всеки дебил, който не може дори да държи нож, може да ползва доста добре РС. Ето, факта е пред очите ни...или..?!

Това момче е убиецът . Той е отишъл на срещата с нож . Камера е заснела и срещата и пътуването в автобуса . Има свидетели , които са ги видяли да влизат в блока . В асансьора преди да я убие , я е ударил - има синина . После и е забил ножа и е избягал бързо , взимайки и сака и телефона . Смърт за този идиот !

Разглеждат и друг случай , с момиче , което едва се откопчало от него .

Ножа сигурно си го е скрил в джапанката, щото в ръцете му не е виждан, нито в късите панталони би могло ... Сигурно щото му е убивал на краката през цялата разходка из града, накрая го извадил, и ... Но едно приятелче от същия вход, дето нещо не знам си кво с масетата там, дето му ги носела Никол ... (тая работа никой не я разследва, нито евентуални мотиви като неуредени сметки, например - как да знаем нещо за тоя приятел?! той казал на полюцията в първата вечер кой кого е убил, и оттогава изчезва ...) било там, бдяло, видяло всичко, и го разказало на когото трябва! Е, тва е то разследване в наши дни и по нашата територия ... Шампиони бре! Ударници на капиталистическия труд!

someone

абе, авроро, не ти ли писна да бълваш омраза по това умряло момиче, като те чета изпитвам все по-голяма оврат от теб, от самите думи, с които я описваш лъха злоба и омраза, убедих се, че тук пишат много противни хора, па ще оплюва умряло момиче, па ще ти пожелава детето ти да влезе в затвор, па ще те кълне твоето дете да бъде заколено по същия начин, па ще злорадства - аи сиктир, ма! дотолкова се отвратих, че вече само ще чета, без да пиша, не искам разни изроди да ме кълнат от панелката си в софия.

someone

много смешно.

От нож до нож има разлика.Не пишат да е бил със сабя или ятаган вътре Аври.

Интересно е как и защо са изтрити двата му профила във Facebook (единият видях, с едно лого с ЧЕРЕП) над 3000-4000 "приятели"? Там (Facebook) Иван бил видял, че момичето е починало, докато той си играел на гоненица пред блока. P.S. Прави са китайците, никаква анонимност при коментари в медиите.

Ако си мислиш, че като коментираме нещо в чата, всички ние сме анонимни, много се лъжеш! IP адреса ти грее при интернет доставчика и при системния оператор на този сайт!Агентите не спят! Ха ха ха!

"Днес баща му заяви в съда, че Иван отрича да е убил момичето." Само я е БОЦНАЛ, какво ти убийство?

Няма капка кръв по него, това е като да няма следи от барут по ръцете на някой който казва, че е стрелял. Стрелял е но няма следи от барута! Вдяваш ли?

Да ама има кръв от момиченцето по ножа който е използвал за да го убие!

Явно много серии Декстър си гледал, но в зависимост от мястото, при удар с нож може и да не "плисне" кръв. При наранявания на вътрешните органи кръвта ти изтича в коремната кухина.

Абе, умници, забравихте най-важното за едно разследване: какъв му е мотивът на този Иван да убие почти непознато момиче? 1. Ако е дебил? 2. Ако си е съвсем с акъла, а майката лъже, подучена от адвокати? Ако е дебил би трябвало да няма мотив, но и не може да планира нищо, още по-малко убийство. Ако не е дебил какъв му е мотива да отнеме живота на дете, знаейки какво очаква един убиец?

никой не споменава и за резултат от аутопсията. Да не се окаже, че множеството удари с тъп предмет по главата са причина за смъртта й.

А дали не е умряла от смях , защото са я гъделичкали ?

Злоба, завист, омраза също са мотив. А ако не е много в час това момче, няма и нужда от голям мотив, достатъчно е било момичето да му се е изрепчило. Още повече тоя Иван е носил ножа, значи е имал нещо наум. Аз не се разхождам с нож.

Братовчед му Диян, по-голям от него, също живеещ нейде там в квартала, също както всички останали, казва за него, че е страхливо, неуверено в себе си дете, с развитието на десетинагодишен. По-малки деца - на 7-8 го биели и му се подигравали, той падал на земята и не ставал, не им се противопоставял, защото го било страх - и ако никой по-голям не дойде да го спаси, така и можели да го пребият! Бил добър и искал да учи, колкото можел с ресурсната учителка се готвел за училище. Мразел цигари, не употребявал никакви наркотици, алкохол и пр. като по-големите момчета (на неговата възраст). И какво излиза?! Всички, които са го познавали това дете досега, говорят едно и също - че е кротък, добър, една муха не може да убие, никого не е удрял, дори и при самозащита от малките деца, които го биели ... И родителите, и учителите, и съседите - всички говорят едно и също за това момче, а някой му е поставил и диагнозата за СОП. И изведнъж това момче се оказва в асансьора с някаква наркопласьорка от центъра, едра и нагла, която иска да го води да пушат наргиле, а той не иска - и затова я убива с един удар, или с повече, ако броим и тези по главата ѝ?! Пак никой не казва чий е тоя нож, кой го е носил в тоя злополучен ден, къде е бил ножът, докато Иван се мотал из града три часа по шорти, тениска и джапанки?! Имало следи от неговата ръка по ножа - ами, ако го е хванал веднъж - в полицията или другаде - има следи. И какво?! Аз ако ям пица в едно заведение с нож и вилица, по тях ще останат следи от мен, а после с тоя нож някой да ръгне сервитьорката - и аз ли ще съм виновна?! Кой е убиецът и къде е, защо полюцията го прикрива?! И докога безнаказано ще се гаврят с едно беззащитно непълнолетно дете?!

По-луда си от дебила, който сърцато защитаваш и определено си за връзване. Дотам я докарахме с липсата на адекватна психиатрична помощ.

авроро, за теб стигнах до няколко извода - не работиш, по цял ден седиш в апартамента, затова имаш толкова време да четеш 1 новина на 100 саита, по характер си злорада и като лешояд обичаш да поругаваш паметта на умрели момичета, с една дума, ако те срещна ще се пазя от теб!

Значи от цялата работа се разбира , че тя му е хвърлила един бой , защото той не иска да пуши наргиле и впоследствие се появява трети човек , който да ги разтърве и я мушва с ножа.После същият дава ножа на Иван и казва ; Я виж това е сладолед и той понеже не е добре го хваща да се убеди , че е сладолед.Третият човек си тръгва спокоен след като е изпълнил дълга си на съвестен гражданин , който е спасил две деца от скандал и Иван от побой.А едрото и яко 11-годишно момиче е неутрализирано за да не може да пердаши повече такива , които не искат наркотиците и.Това е в главата на Аврорка

точно пък братовчед му е много достоверен източник на информация след убииство.

боже, колко простотия има на тоя свят, ножа и днк не доказвали убиеца, па защо нямало кръв, па 3 см било дълбоко и непосилно за него да набоде, нямал силичка, па защо не се отбранявала, па как бил толкова бърз, па дали не си го просела, без коментар.

с ДНК се доказва изнасилване, а точно с кръв и отпечатъци - убийство. Помислете си, че и невинно момче в затвора е трагедия, както и убито момиче. Не бързайте да хвърлите камъка.

ако беше твоята щерка щях да те видя колко ще философстваш, за чужди деца е лесно.

Не мога да разбера защо всички бързат със заключенията и обвиненията.Едва ли разследването е приключило.Най вероятно в момента се търсят още свидетели, доказателства, мотиви и тн.т.И не очаквайте полицията да е изнесла всички факти пред медиите, понеже разследването още тече.Така че искам да помоля всички които бързат с обвиненията си да си припомнят случая с Кристиян от Триград.Всички помните злобните коментари,как го криели, вече не бил в България и тн.т.А на края, пълен обрат.

Адвоката и майка му казаха, че е малоумен и всички захапахме въдицата. И се почна едно съжаление, конспирации ...

доказа обратното?

излезе на яве истинската истина за убийството на сестри Белнейски,толкова ще е тя и за Никол. Където има много пари няма истина:(

Ние тук какво си пишем няма никакво значение...обаче, хора, бъдете отговорни родители! И дано някога узнаем истината за станалото и виновника, който и да е той да си получи заслуженото. Това е. Впрочем благодаря на модератора, че директно изтри мой коментар без никакво нарушение в писаното от мен. Благодаря , жив и здрав да си модераторе, и дано жълтите стотинки, които ти плащат си струват за това, че си кривиш душата!

добре известно, че той е по-назад в развитието си и от задържания Иван. На него му доставя перверзно удололствие да мачка хора. Психопат е, а още и фен на главорезите от ИСИС

Кобилке тънконога, заинтригува ме. Защо не приведеш отново изтритото - с уважение към чувствата на модератора, разбира се?

европата зачени още два рода туземци! а ако убитата беше "европейка", евро-агент или евро-зомби, досега този нещастник щеше да е разпнат на кръст на долу с главата! европата упорито насажда изображението на българина и балканеца крадец, насилник, убиец, зъл и жесток човек! а такива тука са само нейните агенти и зомбита!

Положението несъмнено е много сериозно. Направо си е за специалист ;)

На схващам каква е идеята на коментара си, но по времето когато се случи трагедията с Никол, в Холандия бяха убити две момичета на 14г и в медиите им се говореше само за това. Наркотиците не прощават на никого, независимо от каква националност и континент е., тъй че не намесвай световната конспирация в тези случаи.

И къде са я правили тая ДНК експертиза?Има заглавие -МВР спря да прави ДНК експертизи,поместено във Фрог.Ножът и телефона писаха били в Иван,намерили ги ,където живе.После писаха ножът бил намерен под камък,телефонът хвърлен в контейнер.Хората и на прокуратурата не вярват.Тя е пропита от корупция.Говори се ,че за пари можело и лъжесвидетели да се намерят. Имало такива платени..Съседите на Иван казват ,че е добро момче.Отзовавал се,когато са го молели за услуги . Човек не знае на кой да вярва и къде е истината.

Това че , някой върши услуги изобщо не значи , че не може да убие.Серийните убийци не се различават от другите хора и успяват да баламосат жертвите си,но резултата е убийството на избраната жертва , която се е поддала.

това не доказва, че не може да убие, но и това, че може да убие не доказва, че е убил. Просто трябва да бъде доказано, че точно той е убил. От самото начало полицията и прокуратурата тръгнаха по тази версия и друга така и не разгледаха, а в началото казваха, че няма нито свидетели, нито каквито и да било насоки. Нормално беше да се разследват и други версии. Това предизвиква съмнения. Още повече, че самопризнания няма и кръв по т.нар. убиец няма. А първоначалните сведения, че първоначално са й били нанесени множество удари с тъп предмет по главата напълно се забрави и дори предположение не се изказа какъв е бил предметът. До този момент не се съобщава какво е установила аутопсията, особено за тези удари.

на използване на определения за жертвата? По телефона на "пострадалата" било открито ДНК на Иван???!!! Та от какво е "пострадало" момичето?!

Родителите на Никол цигани ли са? Защо така се говори в интернет ?

Защото четеш глупости най-вероятно

И МАЙКАТА И БАЩАТА ПРИЛИЧАТ. ВИЖДА СЕ В ФЕЙСВУК ПО СНИМКИТЕ. БАЩАТА ХАРЕСВА МОДЕЛИТЕ НА ВИКТОРИЯ СИКРЕТ...УХА

А родителите на Иван какви са? И за тях доста се говори. Пък и той си прилича на ромче. Това обаче ли е най-важното в случая?

Следите по ножа и телефона доказват единствено, че Иван ги е пипал- може да са му подадени от трето лице да ги държи, дори да има кръв по него и днк от жертава, пак не е сигурно, че той е извършителят, защото може истниският извършител да се е възползвал от него, като бавноразвиващ. Майка му нали каза още в началото как имало деца от съседен блок, които го биели и се гаврели с него, защото е недоразвит- децата са много жестоки в това отношение, знам как се държаха навремето с момиче от квартала, за което се знаеше, че учи в помощно училище за бавноразвиващи, бяха карали момичето в един изоставен двор да си яде изпражненията.

Да, но тогава Иван щеше да разкаже за това, че някой го е карал да прави такива неща. А той не споменава подобни факти, затова си остават твои измислици. При това може и неизвестният да остави следи, ДНК включително. Пък нали Иван трябва да помага на следствието, не да му пречи. Какво ще кажеш сега? Хайде измисли, нещо за извънземни.

ДНК за три дни??? Колко месеци бяха нужни за Белинейски? Двойни, тройни експертизи и материала свърши... А сега- петилетката за четири години! Нагласено, та чак смърди

По новините дават в момента - Иван не е психично болен, не е малоумен. ДНК-то е неоспоримо. Родителите малоумни, не са му обръщали никакво внимание.

Недей сега , че Аврора ще оспори това , което гледаш и ще ти обясни нагледно ,че гледаш манипулирана телевизия.Няма да се учудя и да се запише и Роксана, която да се разкрещи, че това е циганска телевизия и , че репортажа е заплатен от циганската наркомафия.Совите не са това , което са.

българчето иван уби едно сиганче.

По-скоро обратното...

не е. щото ако беше обратното олелията щеше да е повече. и мотоциклетисти на протест щеше да видиш.

Системата в Бургас ни смята, за идиоти. Семейството на Иван да си вземе Софийски адвокат , от сорта на Марковски и на бургаските тарикати, ще им се стъжни. Само глупости четем и слушаме по случая. Истинският убиец е от Меден рудник, (и двете деца не живеят там), да не излезе накрая, някой син на ДПС активист?

Айде бееее, Иван не живее ли в Меден рудник, а?

Никой не може да каже защо са решили да се срещнат на абсолютно непознато място в квартал Меден рудник. Детето има около 3000 приятели. Това е показателно за един двойнствен живот

Детето има 3000 приятели, а другото дете 3500. Обаче жертвата сама си е виновна...да ви имам логиката.

Грешна ви е информацията. Иван живее в Меден рудник - на около триста метра от мястото на убийството. Кварталът е бил непознат само за момичето.

европата явно е наела нови тролове и е вдигнала заплата за тролене в неина полза! нито един обективен анализ затова какво направи европата, полицията, прокуратурата, съда, училището, медиите, обществото за децата на демокрацията!!!

Геополитиката хич не ти влияе добре! Казвам ти, някаква конспирация ще да има тук. Най-вероятно Путин и Сорос ще са се уговорили за убийството.

И аз съм баща , на 2 деца. Представям си какво му е на бащата на убитото момиче! Не стига, че са убили детето му, но и сега трябва едва ли не сам да докаже , че това лaйнo наистина е убиеца! Не се предавай, гнусотията в българското правосъдие е голяма! Трябва да имаш железни нерви!

виж какво! може да има и трети, може да има и подбудител! Не е възможно малоумно дете да има толкова бърз замах, да резне гърлото на момичето и да нямаш време да си сложиш поне ръката! та то никъде не се писа за съпротива! При такъв срез от който поради кръвозагуба да починеш, има силна струя кръв, която би напръскала убиеца, питам къде е кръвта по дрехите, тук ДИР нищо не споменава. Ножа намерен, телефона намерен, дрехата я няма!!!

Защо толкова лесно и бързо повярвахте на теорията, че момчето е малоумно? Майката го каза само защото беше подучена от адвоката. Момчето не е малоумно. Вие колко пъти сте виждали малоумен да борави с интернет, компютър или смартфон, да изтегля и инсталира месинджър или вайбър... Стига вече! Хората ви дават факти - изолирано ДНК. Не вярвате! Пуска се някаква теза на защитата - веднага вярвате без грам доказателства. Вижте му сами профилите във фейсбук - контактувал е с много хора, пускал е снимки, получавал е и е оставял коментари. Момчето е всичко друго, но не и малоумно.

не само по дрехите, по него самия трябва да има следи от кръв

виновна е европата! тя уби над 2милиона! тя планира и екзекутира всички балкански държави ,където жертвите са над 10 милиона! кои ще я осъди и екзекутира за този геноцид!? кои кои? кои?

стига сме съдили наместо съдът! нека си свършат работата, мислите ли че така бързо ще вземат решение, че детето е виновно! абсурд! никога няма да го направи съдъд!

На 15 години и вече завършен социопат и убиец! Хубава булка ще е в затвора.

Колкото повече се мъчат да докажат, че той е убиеца, толкова повеще лъщят измишльотениците им. И адвокатина така хич да не му се иска да защити клиента си... Цялата работа смърди та се нв трае!

Моли се някой такъв "невинен" да не те срещне тебе, че да се увериш лично за какво става въпрос. Моли се!

Някой тук каза, "достатъчни са само няколко клетки за ДНК анализ", аз ще отговоря! Ами няколко клетки могат да попаднат само като кихнеш или се изкашляш!

И като пръднеш също,

даа, напълно възможно, като изкараш и малко матриал, .... ха ха ха

Внимавайте, лейтенант Курчев, не кихайте и не кашляйте върху чужди телефони в контейнери за боклук или окървавени ножове ;) Хахахаха. Толкова сте тъпи, че чак се забавлявам с вас!

омг-омг добре звучи, но по темата: не трябва да сме пристрастни, ето това ми е мисълта, ако въобще има мисъл в тиквата ми, знам, тъп съм, но това е, искам да знам вички тези доказателства, или поне не само една страничка както е сега! Нали? От една страничка тук ние взехме решение и отсъдихме, ние наропдния съд! Какво нещо сте хората! Самонадеяни, самовярващи си, нахъсани, да убиват вече, ааааа! Лошо! много лошо!

А какво стана с онова другото непълнолетно келешче - убиеца от борисовата градина. И там щяха днк експертизи да се правят на някакъв нож престоял в шахта, който нож бе посочен от брата на задържания. Писаха писаха и нищо- там нещо майката бивша журналистка, настояща пр, какво става или покриха случая? Ще има ли дело, присъда, задържания ли е , брат му ли е какво. Журналята пишат и търсят евтини сензации, после ги няма да ходят и задават въпроси - защо делото се бави, защо това е така, защо за един случай разкриват извършителя за няколко дни, а други извършители снимани с камера и известни на цяло училище и съседи биват оставяни на свобода докато не се рязсмърди нещо. В крайна сметка става дума за убийства на деца.....

Много уместен въпрос!

То на журналистите цялата работа им е такава. Разшумя се за нещо - з как е завършило - не ги интересува, защото иска работа, за да се провери.

Доказателството ДНК улики е много съмнително и един опитен адвокат може лесно да го обори, ако уликата с ДНК е намерена след арестуване на заподозрен! На заподозреният, може да се вземе ДНК и да се нанесе към някоя от уликиите! Трябват и други доказателства!

Грешите! ДНК тестът е едно от най-силните и необорими доказателства. Тестът може да се повтори - най-вероятно защитата ще поиска това. ДНК тестът е доказателството, което заковава престъпникът. Няма как да бъде оборено това, не пишете глупости.

Парите оборват всичко... Например ДНК-то на О Джей Симпсън!

ДНК теста може да показва до 99.9 % съвпадение на следи по някоя улика и заподозряно лице! Но, не и как тези следи са попаднали и кога на уликата! Стопляш ли? Или си зле с логиката.

И какво доказва този ДНК-тест от ножа?! Че Иван го е хващал в ръка ... Ами, като чета тия глупости за това "разследване", те може в следствието да са му го дали в ръката - и готово - ето ти материал за ДНК-тест! Той доказва ли, че той е ударил с ножа това момиче?! С такава сила, че да пробие тялото на 3 см и да я убие? Абсолютно нищо не доказва ДНК-то в този случай, само че Иван е хващал този нож с ръка! За убийство, както и преди, трябват анализи на аутопсията (ако изобщо е правена!) със заключения за причината за смъртта ѝ (ударите с тъп предмет - къде изчезна сега и тоя предмет, така и не се разбра ... или един удар с ножа?!), свидетелства на очевидци или други хора (косвени - за отношенията ѝ с разните герои от нейните чатове, които я заплашват дни преди убийството!!!), точен график на събитията, МОТИВАЦИЯ за това жестоко престъпление - защото някакъв си спор за наргилета не може да бъде причина да се убива човек ... И анализ на самата възможност на Иван (единственият заподозрян от доблестната, но мързелива, наша полюция!) да извърши това деяние, защото Никол е била доста едро моме, ако е оказвала съпротива, той трябва да е целият в синини и подутини също ... Психологически портрети, следствени експерименти - къде са тия неща?!

Да ,така е,но може да се вземе докато момчето беше в ареста!Така че в тоя случай не е доказателство ,а натъкмяване!

За него е по-добре да е зад решетките защото времето, което му предстои там никак не е малко и по-добре да почне да тече от сега. Вероятно още на 23 ще излезе.

За него е по-добре зад решетките и няма да го пуснат от съображения за сигурност. По-добре зад решетките, отколкото още един детски труп.

До бавноразвиващите се , които пишат във форума - ДНК тест може да стане готов и за 24 часа. Ако не знаете, защото явно живеете в някакви пещери, ДНК тестове се продават дори в аптеките.

Предполагам, че трябва да има доста биологичен материал за да стане теста или ...?

Всъщност не. Дефакто са необходими няколко клетки. Имайте предвид, че ДНК тестовете са точни до 99,99999 процента. Грешка няма на практика!

Освен,4е са бързо изоставащи, но много дразнещо,4е се опитват да се правят на умни и оригинални! А, в същност се излагат, като кифладжий без кифли.

Не е виновен Иван. Като напишат момиченцето се сещаш за някое тънкокрако с детско личице. Това Ромско момиче на 11 изглеждаше кат 25 годишноа фадрома. Не случайно първо се писа намерена е 20годишна . Иван е изкупителната жертва. Тази с 3000 контакта е била пеперуда на заплащане и в Бургас и малко дрога. Там търсете ключа. Ако смятате,че ще убиете едно болно българско момче и неговото семейство ,заради ромската труженичка ,давайте. Поради Асеновград и всичката ромска престъпност,сега политически коректно ще изкарат българина убиец на ромката. Да си потърсят в махалата между сводниците и дилърите,кого не е слушала и или окрала. Там е заровено кучето. Оставете Иван на мира. Той е бавноразвиващ се и каквото му кажат повтаря. Но той е българско дете съдиите се най-долните твари в България.Прокурорите също.

Вие не сте добре, Аврора, Роксана и още един тук са един човек и спамят глупост след глупост. Слушай, овцо, ако тя е имала 3000 приятели, той е имал над 3500. Дай сега който има приятели във фб да го трепем, щото това значи , че е лош човек и не трябва да живее. Относно това кой е като фадрома, как ми се иска да те видя на живо каква мишка си плаха! А това дали Иван е ромче...абе доста може да се спори по въпроса.

Нит съм Аврора,нит съм Роксана. Туй дира го знаят от ай пи адреса. Просто на доста хора им е ясно,че Болното БЪЛГАРСКО дете,ще стане курбан заради ромската труженичка. Със сигурност се прикрива дилър или сводник който си е платил където трябва.Със сигурност е ром,щото основно те си държат контингента. Просто това е потресаващ пример за това какво ниско племе са прокурори и съдии. Иван трябва да бъде спасен,пък ако не им стиска да осъдят истинския убиец,поне да не унищожават Иван.

Ти си един долен изрод. Само красивите момичета ли имат право на живот. Ромка била. Ти въобще какво си проучвал.

Гнус ме е от тебе , Аврора или "ми не". Как можа да си го изтискаш това от гнусния мозък.

Който и да си, адвокатчето или роднина на убиеца, си не по-малко гнусен. Такива като теб нямат страх и срам от никого както си личи, но възмездие идва рано или късно. Дано не го плащат децата ти, и ти да чуваш такива гнусотии за тях. Аман от духовни примати като теб.

Кълненето е по тяхната част. Мъ клетвите се връщат душа.

МАЛОЛЕТНО ДЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НА 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С ДОКАЗАНО БАВНО РАЗВИТИЕ! Е В ЗАТВОРА БЕЗ АДВОКАТ И РОДИТЕЛ, ПО ЗАКОН ТОВА ДЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА МРЪДНЕ НИКЪДЕ БЕЗ РОДИТЕЛСКИ ПОДПИС! СИЧКО, ИЗВЪРШЕНО БЕЗ АДОКАТ И РОДИТЕЛ НА ДЕТЕТО, Е НЕЗАКОННО - НА 1000000% ОТПАДАТ ПОДОБНИ ПОКАЗАНИЯ И СЕКАКВИ ОБЕСНЕНИЯ, ПОДВЕЖДАНИЯ И ТЪНКИ СМЕТКИ НА ОБВИНЕНИЕТО, КОЕТО ОЧЕВИДНО ЛАПА НАРКО МРЪСНИ ПАРИ ОТ ЦИГАНСКАТА МАФИЯ! СЛУЧАЯ ВОНИ, ТА СЕ НЕ ТРАЕ!

Малолетното дете убива като голям човек така че ще си седи точно там в ареста където стоят всички убийци.А ти заминавай в лудницата където отдавна ти е мястото.

да да да да да дааааааа! тук малоумници пишат и се репчат, и искат смърт, ама не! не бива, иначе лесно се убива, за минути става, .... ейййй какви хора сте, бре! Искате смърт! Лоши хора сте!

Иван няма доказано бавно развитие. Никога не е бил преглеждан от психолог или психиатър (различни специалности са). Иван няма доказано заболяване. Не се е справял в училище, защото родителите му не са му обръщали никакво внимание. Може би и там се корени проблемът, че едно дете, което не е получавало любов и внимание от майка си и баща си, в един момент просто се превръща в някакъв социопат.

Е много бързо излязоха резултатите от ДНК пробите. От кога в България има такива специалисти? И не е ли необходимо чисто технологично време за нейното извършване? лицензирана ли е фирмата, казала да?

Вие не сте наред! Престанете да пишете глупости!

ДНК пробите на сестрите Белнейски ги размотаваха с месеци Пращаха ги в Англия,мисля че после и в Австрия.....после патоанатом се обеси на детска катерушка.....

ДНК резултати излизат много бързо от 1 до 14 дни тъй, че няма нищо чудно да излязат,толкова бързо........Още нещо да те интересува.

И кво сега?! Изследванията на кръвта от двамата, която била взета още веднага (писаха за това в първите съобщения), не са готови и не се знае вземали ли са наркотици, какви, кога ... А ДНК от ножа и нейния телефон вече била направена - и как стават тия чудеса в нашата държава?! Като изследването за наркотици и следи от тях се прави в обикновена лаборатория, коя да е в ДКЦ или частна, за половин час, а на ДНК - за по-дълго, със сравнения и потвърждения ... Ако Иван е пипал ножа преди или след убийството - по дръжката може да са останали микрочастици от пот, но това наистина не е никакво доказателство, че той е нанесъл ударите с ножа или с "тъп предмет" по главата ѝ! Къде е тъпият предмет, какъв е, кой е нанасял удари по главата на това едро момиче, което е оказвало съпротива, в тесния асансьор?! Ако Иван е бил там, би трябвало тениската му да е разкъсана, лицето и врата - изподрани, а той със следи от удари по лицето и ръцете ... А след като я зашеметил с нещо си, тя се свлякла в асансьора, а той, наведен над нея, забил ножа - и следва "фонтан" - така се казва тази струя кръв, която бликва веднага от сънната артерия и пръска по тавана и стените на асансьора - но не и по Иван, а по убиеца!!! И кой е тоя убиец?! Защо не казват, имало ли е следи от нейната кръв по телефона ѝ? Много важен детайл, защото би показал, че телефонът ѝ е отнет след убийството, а не преди това - от кого?! Както и черната раница ... И така, Иван е излязъл от бл.108 чист и неопетнен, може би с телефона ѝ в ръката, който някой му е дал нарочно, хвърлил го е в контейнера, и е отишъл да си играе с децата. А убиецът къде е?! Кой и какъв е този "приятел", при когото те двамата били ходили в този блок, ако е негов - родителите му би трябвало да знаят за него, ако е неин - какъв е, на колко години, с каква физика, на него ли е носела тя масета, и каква е ролята му в цялата драма?! От него има ли ДНК по ножа и телефона, или те само за Иван са проверили, а не всички следи?!

Колко ти плащат да вършиш всичко това ?

Колко ти плащат НА ТЕБЕ, да защитаваш циганската нарк омафия, срещу едно бавноразвиващо набедено българче? да чуем тарифата ти, мърлью!

Ех, де да ми плащаха - аз чудеса щях да извърша! Никой не ми плаща, пиша си тук и си разсъждавам във форума! Скучно ми е с повечето коментатори - адски тъпи и злобни писания, не е интересно ... Ти си един от най-скучните! ПОлюцай ли си?! Седиш и чакаш 20-те заплати, а кой кого убил, и кого още има да убива - ич и не те брига, кво са, нека се убиват, тъкмо работата намалява ... Когото посочи шефа - той е набеден за убиец, нали, нема да се абиме, нито па да мислиме - за това никой не плаща в тая територия ...

Да Пак Синия Кит. Но Синия Кит няма да лежи в затвора, Иване!

Още миналата седмица служебният адвокат на младежа заяви, че неговото развитие е като на 10-годишен, а майката уточни, че той има специални образователни потребности и учи с ресурсен учител. Това обяснява защо е дружал с по малко момиче. съдът трябва да вземе под внимание неговата умствена и психическа неразвитост. А родителите на момичето да се запитат защо не са се грижили за нея.

А те понеже родителите на момчето много са се грижили за него, та отраснал още на 15 завършен убиец...Браво, добра критика направихте!

Значи може да е някоя мишка. С нея имаме съвпадение 98%

Именно. Точно това написах в поста си по долу.

P.S. Коментар до "учете бе".

Ще има повторна експертиза, бе, спокойно!!!

Ми писали сме заедно едно и също нещo твоя НЕТ е бил по-бърз след като сме натиснали ENTER

Да обвиниш някой по ДНК е нужно изследване 3-4 седмици за толкова се реплекира пробата. Пише го в енциклопедиите.

Не знам какво да мисля за ДНК експертизите у нас. Преди време се правеха в чужбина и трябваше период от месец и повече за резултата. В новините преди време имаше пак случай с ДНК експертиза, направена пак именно в Бургас за ден-два, която уличаваше във вина по някакво си престъпление. И тогава това ме учуди, и сега пак също. Колко ли са напреднали нещата и дали наистина са напреднали, че в Бургас за ден правят ДНК екпертизи. И то все с положителен резултат относно нечия съпричастност към престъпление. Не знам, малко ме гложди съмнението.

11 годишната Никол пуши наргиле и ходи сама по срещи с мъже?

Някой няма ли да потърси първопричините за тази трагедия? Какво прави Никол на 11 години на майната си в цигански квартал сама? Защо майка и не и е обяснила, че виртуалните и приятелства не винаги са реални и да е по-предпазлива? Бащата на Никол какво се прави на голям експерт? Ами да беше се грижил за детето си, ако не беше станала тази трегедия сигурно нямаше и да се сети да си дойде да я види! Момчето, очевидно не е наред с главата, това не го оправдава, но ако родителите на Никол си бяха свършили работата, тази трагедия можеше да се избегне.

затова какво трябва да се направи? Да ни разрешат оръжията какво в САЩ, да си ги взимаме от местния супермаркет, да може полицията да стреля с бойни патрони при престъпление или като циганите искат да им почупят патрулката. Много бързо хората ще разберат, че не трябва да се "ебават" току така, а далаверите ще станат легални като в САЩ с политици и корпорации. За съжаление по темата в новината жалко, че родителите не си познават възможностите на синчето. Явно е поредното "ангелче на мама", което една филийка неможе да си намаже. Само той обаче може да каже какво го е предизвикало толкова много, че да се стигне дотук.

"Деца, пазете децата" - защо драги граждани на милата ни родина, не излезнахме на едно шествие с лозунг: не на детската престъпност, не на клиповете с насилие по интернет, не на филмите и игрите с убийства и терор!

Ако само от факта, че по оръжието и телефон на детето са намерени негови следи, се съди за виновността му е меко казано недопустимо! Самопризнания също не вършат работа, необходими са преки и косвени средства за доказване на вината или невинноста му. Поради непълнолетието на обвиняемият, решението на съдията ще се базира главно на заключението на психолозите!

Професоре, защо не завреш твоите философия там където слънцето никога няма да огрее?! Абе, алан коло те нещата са от ясни по- ясни, а ти си решил да се правиш на по - умен от колкото си. Аиде холам от тука дървен философ. Утре , като утрепят твой деца и аз ще ти развия тази притча!!!

виновния, истинския виновен, доказано и точно, не откъслечна информация от нета от ДИРА-а. така само си чешем онез работи, ама ха!

Ти къде искаш да има следи още ? Ножът е оръжието с което престъплението е извършено , а до телефона ги е завел сам и е показал къде го е хвърлил.Искаш за по-убедително и клип докато я убива ли да е направил ? Тогава ще повярваш ли или пак нещо няма да ти излиза пасианса ?

момченце, трябва ясно да се каже - виновен или не, а не полувиновен! полуневинен! защото ако е убил детето, то скоро и неговия живот няма да е вън от опасност! ясно ли ти е сега защо настоявам за ..... ааааааа!

Защото е бавноразвиващ и защото не пускат при него адвокат и майка му, затова. некой си играе игричките. По закон показанията му са невалидни, ако не са направени в присъствие на родителя (момчето е МАЛОЛЕТНО!!!!) И АДВОКАТ! Или сте го подкарали през просото от дира, щото циганската мафия ви е дала мокра поръчка. Има си закони, и в случая на това бавноразвиващо е ясно, че некой гази закона с трактор!

Коментари - ДНК уличава Иван за убийството на Никол, остава в ареста | Днес.dir.bg

ДНК уличава Иван за убийството на Никол, остава в ареста

Апелативната прокуратура в Бургас обяви в съда, че по ножа, с който е намушкана 11-годишната Никол, и по телефона й е открито ДНК от задържания Иван Иванов.

Обратно в новината

Коментари - ДНК уличава Иван за убийството на Никол, остава в ареста | Днес.dir.bg

Коментари

За съжаление този младеж, ще трябва да се научи да живее с това което е сътворил !

Заглавието кърти мивки! Авторът притежава силен журналистически "интелект".

dimka

+++ :)

Пак ни замазват очите с очевадното. ДНК-то е УЛИКА, А уликата НЕ Е доказателство. А само повод за съмнение. Отделно полицаите може да са му показали ножа и да са го питали: -Твоят ли е? И той да го е взел в ръце. И край, неговото ДНК вече е там. Има много такива случаи и тоя няма да е по различен.

Koj във входа има наргиле или просто продава наркотици марихуана или друго, това е въпроса, който ще отведе и следователите до убиеца.

Винаги съм подозирал, че всеки дебил, който не може дори да държи нож, може да ползва доста добре РС. Ето, факта е пред очите ни...или..?!

Това момче е убиецът . Той е отишъл на срещата с нож . Камера е заснела и срещата и пътуването в автобуса . Има свидетели , които са ги видяли да влизат в блока . В асансьора преди да я убие , я е ударил - има синина . После и е забил ножа и е избягал бързо , взимайки и сака и телефона . Смърт за този идиот !

Разглеждат и друг случай , с момиче , което едва се откопчало от него .

Ножа сигурно си го е скрил в джапанката, щото в ръцете му не е виждан, нито в късите панталони би могло ... Сигурно щото му е убивал на краката през цялата разходка из града, накрая го извадил, и ... Но едно приятелче от същия вход, дето нещо не знам си кво с масетата там, дето му ги носела Никол ... (тая работа никой не я разследва, нито евентуални мотиви като неуредени сметки, например - как да знаем нещо за тоя приятел?! той казал на полюцията в първата вечер кой кого е убил, и оттогава изчезва ...) било там, бдяло, видяло всичко, и го разказало на когото трябва! Е, тва е то разследване в наши дни и по нашата територия ... Шампиони бре! Ударници на капиталистическия труд!

someone

абе, авроро, не ти ли писна да бълваш омраза по това умряло момиче, като те чета изпитвам все по-голяма оврат от теб, от самите думи, с които я описваш лъха злоба и омраза, убедих се, че тук пишат много противни хора, па ще оплюва умряло момиче, па ще ти пожелава детето ти да влезе в затвор, па ще те кълне твоето дете да бъде заколено по същия начин, па ще злорадства - аи сиктир, ма! дотолкова се отвратих, че вече само ще чета, без да пиша, не искам разни изроди да ме кълнат от панелката си в софия.

someone

много смешно.

От нож до нож има разлика.Не пишат да е бил със сабя или ятаган вътре Аври.

Интересно е как и защо са изтрити двата му профила във Facebook (единият видях, с едно лого с ЧЕРЕП) над 3000-4000 "приятели"? Там (Facebook) Иван бил видял, че момичето е починало, докато той си играел на гоненица пред блока. P.S. Прави са китайците, никаква анонимност при коментари в медиите.

Ако си мислиш, че като коментираме нещо в чата, всички ние сме анонимни, много се лъжеш! IP адреса ти грее при интернет доставчика и при системния оператор на този сайт!Агентите не спят! Ха ха ха!

"Днес баща му заяви в съда, че Иван отрича да е убил момичето." Само я е БОЦНАЛ, какво ти убийство?

Няма капка кръв по него, това е като да няма следи от барут по ръцете на някой който казва, че е стрелял. Стрелял е но няма следи от барута! Вдяваш ли?

Да ама има кръв от момиченцето по ножа който е използвал за да го убие!

Явно много серии Декстър си гледал, но в зависимост от мястото, при удар с нож може и да не "плисне" кръв. При наранявания на вътрешните органи кръвта ти изтича в коремната кухина.

Абе, умници, забравихте най-важното за едно разследване: какъв му е мотивът на този Иван да убие почти непознато момиче? 1. Ако е дебил? 2. Ако си е съвсем с акъла, а майката лъже, подучена от адвокати? Ако е дебил би трябвало да няма мотив, но и не може да планира нищо, още по-малко убийство. Ако не е дебил какъв му е мотива да отнеме живота на дете, знаейки какво очаква един убиец?

никой не споменава и за резултат от аутопсията. Да не се окаже, че множеството удари с тъп предмет по главата са причина за смъртта й.

А дали не е умряла от смях , защото са я гъделичкали ?

Злоба, завист, омраза също са мотив. А ако не е много в час това момче, няма и нужда от голям мотив, достатъчно е било момичето да му се е изрепчило. Още повече тоя Иван е носил ножа, значи е имал нещо наум. Аз не се разхождам с нож.

Братовчед му Диян, по-голям от него, също живеещ нейде там в квартала, също както всички останали, казва за него, че е страхливо, неуверено в себе си дете, с развитието на десетинагодишен. По-малки деца - на 7-8 го биели и му се подигравали, той падал на земята и не ставал, не им се противопоставял, защото го било страх - и ако никой по-голям не дойде да го спаси, така и можели да го пребият! Бил добър и искал да учи, колкото можел с ресурсната учителка се готвел за училище. Мразел цигари, не употребявал никакви наркотици, алкохол и пр. като по-големите момчета (на неговата възраст). И какво излиза?! Всички, които са го познавали това дете досега, говорят едно и също - че е кротък, добър, една муха не може да убие, никого не е удрял, дори и при самозащита от малките деца, които го биели ... И родителите, и учителите, и съседите - всички говорят едно и също за това момче, а някой му е поставил и диагнозата за СОП. И изведнъж това момче се оказва в асансьора с някаква наркопласьорка от центъра, едра и нагла, която иска да го води да пушат наргиле, а той не иска - и затова я убива с един удар, или с повече, ако броим и тези по главата ѝ?! Пак никой не казва чий е тоя нож, кой го е носил в тоя злополучен ден, къде е бил ножът, докато Иван се мотал из града три часа по шорти, тениска и джапанки?! Имало следи от неговата ръка по ножа - ами, ако го е хванал веднъж - в полицията или другаде - има следи. И какво?! Аз ако ям пица в едно заведение с нож и вилица, по тях ще останат следи от мен, а после с тоя нож някой да ръгне сервитьорката - и аз ли ще съм виновна?! Кой е убиецът и къде е, защо полюцията го прикрива?! И докога безнаказано ще се гаврят с едно беззащитно непълнолетно дете?!

По-луда си от дебила, който сърцато защитаваш и определено си за връзване. Дотам я докарахме с липсата на адекватна психиатрична помощ.

авроро, за теб стигнах до няколко извода - не работиш, по цял ден седиш в апартамента, затова имаш толкова време да четеш 1 новина на 100 саита, по характер си злорада и като лешояд обичаш да поругаваш паметта на умрели момичета, с една дума, ако те срещна ще се пазя от теб!

Значи от цялата работа се разбира , че тя му е хвърлила един бой , защото той не иска да пуши наргиле и впоследствие се появява трети човек , който да ги разтърве и я мушва с ножа.После същият дава ножа на Иван и казва ; Я виж това е сладолед и той понеже не е добре го хваща да се убеди , че е сладолед.Третият човек си тръгва спокоен след като е изпълнил дълга си на съвестен гражданин , който е спасил две деца от скандал и Иван от побой.А едрото и яко 11-годишно момиче е неутрализирано за да не може да пердаши повече такива , които не искат наркотиците и.Това е в главата на Аврорка

точно пък братовчед му е много достоверен източник на информация след убииство.

боже, колко простотия има на тоя свят, ножа и днк не доказвали убиеца, па защо нямало кръв, па 3 см било дълбоко и непосилно за него да набоде, нямал силичка, па защо не се отбранявала, па как бил толкова бърз, па дали не си го просела, без коментар.

с ДНК се доказва изнасилване, а точно с кръв и отпечатъци - убийство. Помислете си, че и невинно момче в затвора е трагедия, както и убито момиче. Не бързайте да хвърлите камъка.

ако беше твоята щерка щях да те видя колко ще философстваш, за чужди деца е лесно.

Не мога да разбера защо всички бързат със заключенията и обвиненията.Едва ли разследването е приключило.Най вероятно в момента се търсят още свидетели, доказателства, мотиви и тн.т.И не очаквайте полицията да е изнесла всички факти пред медиите, понеже разследването още тече.Така че искам да помоля всички които бързат с обвиненията си да си припомнят случая с Кристиян от Триград.Всички помните злобните коментари,как го криели, вече не бил в България и тн.т.А на края, пълен обрат.

Адвоката и майка му казаха, че е малоумен и всички захапахме въдицата. И се почна едно съжаление, конспирации ...

доказа обратното?

излезе на яве истинската истина за убийството на сестри Белнейски,толкова ще е тя и за Никол. Където има много пари няма истина:(

Ние тук какво си пишем няма никакво значение...обаче, хора, бъдете отговорни родители! И дано някога узнаем истината за станалото и виновника, който и да е той да си получи заслуженото. Това е. Впрочем благодаря на модератора, че директно изтри мой коментар без никакво нарушение в писаното от мен. Благодаря , жив и здрав да си модераторе, и дано жълтите стотинки, които ти плащат си струват за това, че си кривиш душата!

добре известно, че той е по-назад в развитието си и от задържания Иван. На него му доставя перверзно удололствие да мачка хора. Психопат е, а още и фен на главорезите от ИСИС

Кобилке тънконога, заинтригува ме. Защо не приведеш отново изтритото - с уважение към чувствата на модератора, разбира се?

европата зачени още два рода туземци! а ако убитата беше "европейка", евро-агент или евро-зомби, досега този нещастник щеше да е разпнат на кръст на долу с главата! европата упорито насажда изображението на българина и балканеца крадец, насилник, убиец, зъл и жесток човек! а такива тука са само нейните агенти и зомбита!

Положението несъмнено е много сериозно. Направо си е за специалист ;)

На схващам каква е идеята на коментара си, но по времето когато се случи трагедията с Никол, в Холандия бяха убити две момичета на 14г и в медиите им се говореше само за това. Наркотиците не прощават на никого, независимо от каква националност и континент е., тъй че не намесвай световната конспирация в тези случаи.

И къде са я правили тая ДНК експертиза?Има заглавие -МВР спря да прави ДНК експертизи,поместено във Фрог.Ножът и телефона писаха били в Иван,намерили ги ,където живе.После писаха ножът бил намерен под камък,телефонът хвърлен в контейнер.Хората и на прокуратурата не вярват.Тя е пропита от корупция.Говори се ,че за пари можело и лъжесвидетели да се намерят. Имало такива платени..Съседите на Иван казват ,че е добро момче.Отзовавал се,когато са го молели за услуги . Човек не знае на кой да вярва и къде е истината.

Това че , някой върши услуги изобщо не значи , че не може да убие.Серийните убийци не се различават от другите хора и успяват да баламосат жертвите си,но резултата е убийството на избраната жертва , която се е поддала.

това не доказва, че не може да убие, но и това, че може да убие не доказва, че е убил. Просто трябва да бъде доказано, че точно той е убил. От самото начало полицията и прокуратурата тръгнаха по тази версия и друга така и не разгледаха, а в началото казваха, че няма нито свидетели, нито каквито и да било насоки. Нормално беше да се разследват и други версии. Това предизвиква съмнения. Още повече, че самопризнания няма и кръв по т.нар. убиец няма. А първоначалните сведения, че първоначално са й били нанесени множество удари с тъп предмет по главата напълно се забрави и дори предположение не се изказа какъв е бил предметът. До този момент не се съобщава какво е установила аутопсията, особено за тези удари.

на използване на определения за жертвата? По телефона на "пострадалата" било открито ДНК на Иван???!!! Та от какво е "пострадало" момичето?!

Родителите на Никол цигани ли са? Защо така се говори в интернет ?

Защото четеш глупости най-вероятно

И МАЙКАТА И БАЩАТА ПРИЛИЧАТ. ВИЖДА СЕ В ФЕЙСВУК ПО СНИМКИТЕ. БАЩАТА ХАРЕСВА МОДЕЛИТЕ НА ВИКТОРИЯ СИКРЕТ...УХА

А родителите на Иван какви са? И за тях доста се говори. Пък и той си прилича на ромче. Това обаче ли е най-важното в случая?

Следите по ножа и телефона доказват единствено, че Иван ги е пипал- може да са му подадени от трето лице да ги държи, дори да има кръв по него и днк от жертава, пак не е сигурно, че той е извършителят, защото може истниският извършител да се е възползвал от него, като бавноразвиващ. Майка му нали каза още в началото как имало деца от съседен блок, които го биели и се гаврели с него, защото е недоразвит- децата са много жестоки в това отношение, знам как се държаха навремето с момиче от квартала, за което се знаеше, че учи в помощно училище за бавноразвиващи, бяха карали момичето в един изоставен двор да си яде изпражненията.

Да, но тогава Иван щеше да разкаже за това, че някой го е карал да прави такива неща. А той не споменава подобни факти, затова си остават твои измислици. При това може и неизвестният да остави следи, ДНК включително. Пък нали Иван трябва да помага на следствието, не да му пречи. Какво ще кажеш сега? Хайде измисли, нещо за извънземни.

ДНК за три дни??? Колко месеци бяха нужни за Белинейски? Двойни, тройни експертизи и материала свърши... А сега- петилетката за четири години! Нагласено, та чак смърди

По новините дават в момента - Иван не е психично болен, не е малоумен. ДНК-то е неоспоримо. Родителите малоумни, не са му обръщали никакво внимание.

Недей сега , че Аврора ще оспори това , което гледаш и ще ти обясни нагледно ,че гледаш манипулирана телевизия.Няма да се учудя и да се запише и Роксана, която да се разкрещи, че това е циганска телевизия и , че репортажа е заплатен от циганската наркомафия.Совите не са това , което са.

българчето иван уби едно сиганче.

По-скоро обратното...

не е. щото ако беше обратното олелията щеше да е повече. и мотоциклетисти на протест щеше да видиш.

Системата в Бургас ни смята, за идиоти. Семейството на Иван да си вземе Софийски адвокат , от сорта на Марковски и на бургаските тарикати, ще им се стъжни. Само глупости четем и слушаме по случая. Истинският убиец е от Меден рудник, (и двете деца не живеят там), да не излезе накрая, някой син на ДПС активист?

Айде бееее, Иван не живее ли в Меден рудник, а?

Никой не може да каже защо са решили да се срещнат на абсолютно непознато място в квартал Меден рудник. Детето има около 3000 приятели. Това е показателно за един двойнствен живот

Детето има 3000 приятели, а другото дете 3500. Обаче жертвата сама си е виновна...да ви имам логиката.

Грешна ви е информацията. Иван живее в Меден рудник - на около триста метра от мястото на убийството. Кварталът е бил непознат само за момичето.

европата явно е наела нови тролове и е вдигнала заплата за тролене в неина полза! нито един обективен анализ затова какво направи европата, полицията, прокуратурата, съда, училището, медиите, обществото за децата на демокрацията!!!

Геополитиката хич не ти влияе добре! Казвам ти, някаква конспирация ще да има тук. Най-вероятно Путин и Сорос ще са се уговорили за убийството.

И аз съм баща , на 2 деца. Представям си какво му е на бащата на убитото момиче! Не стига, че са убили детето му, но и сега трябва едва ли не сам да докаже , че това лaйнo наистина е убиеца! Не се предавай, гнусотията в българското правосъдие е голяма! Трябва да имаш железни нерви!

виж какво! може да има и трети, може да има и подбудител! Не е възможно малоумно дете да има толкова бърз замах, да резне гърлото на момичето и да нямаш време да си сложиш поне ръката! та то никъде не се писа за съпротива! При такъв срез от който поради кръвозагуба да починеш, има силна струя кръв, която би напръскала убиеца, питам къде е кръвта по дрехите, тук ДИР нищо не споменава. Ножа намерен, телефона намерен, дрехата я няма!!!

Защо толкова лесно и бързо повярвахте на теорията, че момчето е малоумно? Майката го каза само защото беше подучена от адвоката. Момчето не е малоумно. Вие колко пъти сте виждали малоумен да борави с интернет, компютър или смартфон, да изтегля и инсталира месинджър или вайбър... Стига вече! Хората ви дават факти - изолирано ДНК. Не вярвате! Пуска се някаква теза на защитата - веднага вярвате без грам доказателства. Вижте му сами профилите във фейсбук - контактувал е с много хора, пускал е снимки, получавал е и е оставял коментари. Момчето е всичко друго, но не и малоумно.

не само по дрехите, по него самия трябва да има следи от кръв

виновна е европата! тя уби над 2милиона! тя планира и екзекутира всички балкански държави ,където жертвите са над 10 милиона! кои ще я осъди и екзекутира за този геноцид!? кои кои? кои?

стига сме съдили наместо съдът! нека си свършат работата, мислите ли че така бързо ще вземат решение, че детето е виновно! абсурд! никога няма да го направи съдъд!

На 15 години и вече завършен социопат и убиец! Хубава булка ще е в затвора.

Колкото повече се мъчат да докажат, че той е убиеца, толкова повеще лъщят измишльотениците им. И адвокатина така хич да не му се иска да защити клиента си... Цялата работа смърди та се нв трае!

Моли се някой такъв "невинен" да не те срещне тебе, че да се увериш лично за какво става въпрос. Моли се!

Някой тук каза, "достатъчни са само няколко клетки за ДНК анализ", аз ще отговоря! Ами няколко клетки могат да попаднат само като кихнеш или се изкашляш!

И като пръднеш също,

даа, напълно възможно, като изкараш и малко матриал, .... ха ха ха

Внимавайте, лейтенант Курчев, не кихайте и не кашляйте върху чужди телефони в контейнери за боклук или окървавени ножове ;) Хахахаха. Толкова сте тъпи, че чак се забавлявам с вас!

омг-омг добре звучи, но по темата: не трябва да сме пристрастни, ето това ми е мисълта, ако въобще има мисъл в тиквата ми, знам, тъп съм, но това е, искам да знам вички тези доказателства, или поне не само една страничка както е сега! Нали? От една страничка тук ние взехме решение и отсъдихме, ние наропдния съд! Какво нещо сте хората! Самонадеяни, самовярващи си, нахъсани, да убиват вече, ааааа! Лошо! много лошо!

А какво стана с онова другото непълнолетно келешче - убиеца от борисовата градина. И там щяха днк експертизи да се правят на някакъв нож престоял в шахта, който нож бе посочен от брата на задържания. Писаха писаха и нищо- там нещо майката бивша журналистка, настояща пр, какво става или покриха случая? Ще има ли дело, присъда, задържания ли е , брат му ли е какво. Журналята пишат и търсят евтини сензации, после ги няма да ходят и задават въпроси - защо делото се бави, защо това е така, защо за един случай разкриват извършителя за няколко дни, а други извършители снимани с камера и известни на цяло училище и съседи биват оставяни на свобода докато не се рязсмърди нещо. В крайна сметка става дума за убийства на деца.....

Много уместен въпрос!

То на журналистите цялата работа им е такава. Разшумя се за нещо - з как е завършило - не ги интересува, защото иска работа, за да се провери.

Доказателството ДНК улики е много съмнително и един опитен адвокат може лесно да го обори, ако уликата с ДНК е намерена след арестуване на заподозрен! На заподозреният, може да се вземе ДНК и да се нанесе към някоя от уликиите! Трябват и други доказателства!

Грешите! ДНК тестът е едно от най-силните и необорими доказателства. Тестът може да се повтори - най-вероятно защитата ще поиска това. ДНК тестът е доказателството, което заковава престъпникът. Няма как да бъде оборено това, не пишете глупости.

Парите оборват всичко... Например ДНК-то на О Джей Симпсън!

ДНК теста може да показва до 99.9 % съвпадение на следи по някоя улика и заподозряно лице! Но, не и как тези следи са попаднали и кога на уликата! Стопляш ли? Или си зле с логиката.

И какво доказва този ДНК-тест от ножа?! Че Иван го е хващал в ръка ... Ами, като чета тия глупости за това "разследване", те може в следствието да са му го дали в ръката - и готово - ето ти материал за ДНК-тест! Той доказва ли, че той е ударил с ножа това момиче?! С такава сила, че да пробие тялото на 3 см и да я убие? Абсолютно нищо не доказва ДНК-то в този случай, само че Иван е хващал този нож с ръка! За убийство, както и преди, трябват анализи на аутопсията (ако изобщо е правена!) със заключения за причината за смъртта ѝ (ударите с тъп предмет - къде изчезна сега и тоя предмет, така и не се разбра ... или един удар с ножа?!), свидетелства на очевидци или други хора (косвени - за отношенията ѝ с разните герои от нейните чатове, които я заплашват дни преди убийството!!!), точен график на събитията, МОТИВАЦИЯ за това жестоко престъпление - защото някакъв си спор за наргилета не може да бъде причина да се убива човек ... И анализ на самата възможност на Иван (единственият заподозрян от доблестната, но мързелива, наша полюция!) да извърши това деяние, защото Никол е била доста едро моме, ако е оказвала съпротива, той трябва да е целият в синини и подутини също ... Психологически портрети, следствени експерименти - къде са тия неща?!

Да ,така е,но може да се вземе докато момчето беше в ареста!Така че в тоя случай не е доказателство ,а натъкмяване!

За него е по-добре да е зад решетките защото времето, което му предстои там никак не е малко и по-добре да почне да тече от сега. Вероятно още на 23 ще излезе.

За него е по-добре зад решетките и няма да го пуснат от съображения за сигурност. По-добре зад решетките, отколкото още един детски труп.

До бавноразвиващите се , които пишат във форума - ДНК тест може да стане готов и за 24 часа. Ако не знаете, защото явно живеете в някакви пещери, ДНК тестове се продават дори в аптеките.

Предполагам, че трябва да има доста биологичен материал за да стане теста или ...?

Всъщност не. Дефакто са необходими няколко клетки. Имайте предвид, че ДНК тестовете са точни до 99,99999 процента. Грешка няма на практика!

Освен,4е са бързо изоставащи, но много дразнещо,4е се опитват да се правят на умни и оригинални! А, в същност се излагат, като кифладжий без кифли.

Не е виновен Иван. Като напишат момиченцето се сещаш за някое тънкокрако с детско личице. Това Ромско момиче на 11 изглеждаше кат 25 годишноа фадрома. Не случайно първо се писа намерена е 20годишна . Иван е изкупителната жертва. Тази с 3000 контакта е била пеперуда на заплащане и в Бургас и малко дрога. Там търсете ключа. Ако смятате,че ще убиете едно болно българско момче и неговото семейство ,заради ромската труженичка ,давайте. Поради Асеновград и всичката ромска престъпност,сега политически коректно ще изкарат българина убиец на ромката. Да си потърсят в махалата между сводниците и дилърите,кого не е слушала и или окрала. Там е заровено кучето. Оставете Иван на мира. Той е бавноразвиващ се и каквото му кажат повтаря. Но той е българско дете съдиите се най-долните твари в България.Прокурорите също.

Вие не сте добре, Аврора, Роксана и още един тук са един човек и спамят глупост след глупост. Слушай, овцо, ако тя е имала 3000 приятели, той е имал над 3500. Дай сега който има приятели във фб да го трепем, щото това значи , че е лош човек и не трябва да живее. Относно това кой е като фадрома, как ми се иска да те видя на живо каква мишка си плаха! А това дали Иван е ромче...абе доста може да се спори по въпроса.

Нит съм Аврора,нит съм Роксана. Туй дира го знаят от ай пи адреса. Просто на доста хора им е ясно,че Болното БЪЛГАРСКО дете,ще стане курбан заради ромската труженичка. Със сигурност се прикрива дилър или сводник който си е платил където трябва.Със сигурност е ром,щото основно те си държат контингента. Просто това е потресаващ пример за това какво ниско племе са прокурори и съдии. Иван трябва да бъде спасен,пък ако не им стиска да осъдят истинския убиец,поне да не унищожават Иван.

Ти си един долен изрод. Само красивите момичета ли имат право на живот. Ромка била. Ти въобще какво си проучвал.

Гнус ме е от тебе , Аврора или "ми не". Как можа да си го изтискаш това от гнусния мозък.

Който и да си, адвокатчето или роднина на убиеца, си не по-малко гнусен. Такива като теб нямат страх и срам от никого както си личи, но възмездие идва рано или късно. Дано не го плащат децата ти, и ти да чуваш такива гнусотии за тях. Аман от духовни примати като теб.

Кълненето е по тяхната част. Мъ клетвите се връщат душа.

МАЛОЛЕТНО ДЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НА 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С ДОКАЗАНО БАВНО РАЗВИТИЕ! Е В ЗАТВОРА БЕЗ АДВОКАТ И РОДИТЕЛ, ПО ЗАКОН ТОВА ДЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА МРЪДНЕ НИКЪДЕ БЕЗ РОДИТЕЛСКИ ПОДПИС! СИЧКО, ИЗВЪРШЕНО БЕЗ АДОКАТ И РОДИТЕЛ НА ДЕТЕТО, Е НЕЗАКОННО - НА 1000000% ОТПАДАТ ПОДОБНИ ПОКАЗАНИЯ И СЕКАКВИ ОБЕСНЕНИЯ, ПОДВЕЖДАНИЯ И ТЪНКИ СМЕТКИ НА ОБВИНЕНИЕТО, КОЕТО ОЧЕВИДНО ЛАПА НАРКО МРЪСНИ ПАРИ ОТ ЦИГАНСКАТА МАФИЯ! СЛУЧАЯ ВОНИ, ТА СЕ НЕ ТРАЕ!

Малолетното дете убива като голям човек така че ще си седи точно там в ареста където стоят всички убийци.А ти заминавай в лудницата където отдавна ти е мястото.

да да да да да дааааааа! тук малоумници пишат и се репчат, и искат смърт, ама не! не бива, иначе лесно се убива, за минути става, .... ейййй какви хора сте, бре! Искате смърт! Лоши хора сте!

Иван няма доказано бавно развитие. Никога не е бил преглеждан от психолог или психиатър (различни специалности са). Иван няма доказано заболяване. Не се е справял в училище, защото родителите му не са му обръщали никакво внимание. Може би и там се корени проблемът, че едно дете, което не е получавало любов и внимание от майка си и баща си, в един момент просто се превръща в някакъв социопат.

Е много бързо излязоха резултатите от ДНК пробите. От кога в България има такива специалисти? И не е ли необходимо чисто технологично време за нейното извършване? лицензирана ли е фирмата, казала да?

Вие не сте наред! Престанете да пишете глупости!

ДНК пробите на сестрите Белнейски ги размотаваха с месеци Пращаха ги в Англия,мисля че после и в Австрия.....после патоанатом се обеси на детска катерушка.....

ДНК резултати излизат много бързо от 1 до 14 дни тъй, че няма нищо чудно да излязат,толкова бързо........Още нещо да те интересува.

И кво сега?! Изследванията на кръвта от двамата, която била взета още веднага (писаха за това в първите съобщения), не са готови и не се знае вземали ли са наркотици, какви, кога ... А ДНК от ножа и нейния телефон вече била направена - и как стават тия чудеса в нашата държава?! Като изследването за наркотици и следи от тях се прави в обикновена лаборатория, коя да е в ДКЦ или частна, за половин час, а на ДНК - за по-дълго, със сравнения и потвърждения ... Ако Иван е пипал ножа преди или след убийството - по дръжката може да са останали микрочастици от пот, но това наистина не е никакво доказателство, че той е нанесъл ударите с ножа или с "тъп предмет" по главата ѝ! Къде е тъпият предмет, какъв е, кой е нанасял удари по главата на това едро момиче, което е оказвало съпротива, в тесния асансьор?! Ако Иван е бил там, би трябвало тениската му да е разкъсана, лицето и врата - изподрани, а той със следи от удари по лицето и ръцете ... А след като я зашеметил с нещо си, тя се свлякла в асансьора, а той, наведен над нея, забил ножа - и следва "фонтан" - така се казва тази струя кръв, която бликва веднага от сънната артерия и пръска по тавана и стените на асансьора - но не и по Иван, а по убиеца!!! И кой е тоя убиец?! Защо не казват, имало ли е следи от нейната кръв по телефона ѝ? Много важен детайл, защото би показал, че телефонът ѝ е отнет след убийството, а не преди това - от кого?! Както и черната раница ... И така, Иван е излязъл от бл.108 чист и неопетнен, може би с телефона ѝ в ръката, който някой му е дал нарочно, хвърлил го е в контейнера, и е отишъл да си играе с децата. А убиецът къде е?! Кой и какъв е този "приятел", при когото те двамата били ходили в този блок, ако е негов - родителите му би трябвало да знаят за него, ако е неин - какъв е, на колко години, с каква физика, на него ли е носела тя масета, и каква е ролята му в цялата драма?! От него има ли ДНК по ножа и телефона, или те само за Иван са проверили, а не всички следи?!

Колко ти плащат да вършиш всичко това ?

Колко ти плащат НА ТЕБЕ, да защитаваш циганската нарк омафия, срещу едно бавноразвиващо набедено българче? да чуем тарифата ти, мърлью!

Ех, де да ми плащаха - аз чудеса щях да извърша! Никой не ми плаща, пиша си тук и си разсъждавам във форума! Скучно ми е с повечето коментатори - адски тъпи и злобни писания, не е интересно ... Ти си един от най-скучните! ПОлюцай ли си?! Седиш и чакаш 20-те заплати, а кой кого убил, и кого още има да убива - ич и не те брига, кво са, нека се убиват, тъкмо работата намалява ... Когото посочи шефа - той е набеден за убиец, нали, нема да се абиме, нито па да мислиме - за това никой не плаща в тая територия ...

Да Пак Синия Кит. Но Синия Кит няма да лежи в затвора, Иване!

Още миналата седмица служебният адвокат на младежа заяви, че неговото развитие е като на 10-годишен, а майката уточни, че той има специални образователни потребности и учи с ресурсен учител. Това обяснява защо е дружал с по малко момиче. съдът трябва да вземе под внимание неговата умствена и психическа неразвитост. А родителите на момичето да се запитат защо не са се грижили за нея.

А те понеже родителите на момчето много са се грижили за него, та отраснал още на 15 завършен убиец...Браво, добра критика направихте!

Значи може да е някоя мишка. С нея имаме съвпадение 98%

Именно. Точно това написах в поста си по долу.

P.S. Коментар до "учете бе".

Ще има повторна експертиза, бе, спокойно!!!

Ми писали сме заедно едно и също нещo твоя НЕТ е бил по-бърз след като сме натиснали ENTER

Да обвиниш някой по ДНК е нужно изследване 3-4 седмици за толкова се реплекира пробата. Пише го в енциклопедиите.

Не знам какво да мисля за ДНК експертизите у нас. Преди време се правеха в чужбина и трябваше период от месец и повече за резултата. В новините преди време имаше пак случай с ДНК експертиза, направена пак именно в Бургас за ден-два, която уличаваше във вина по някакво си престъпление. И тогава това ме учуди, и сега пак също. Колко ли са напреднали нещата и дали наистина са напреднали, че в Бургас за ден правят ДНК екпертизи. И то все с положителен резултат относно нечия съпричастност към престъпление. Не знам, малко ме гложди съмнението.

11 годишната Никол пуши наргиле и ходи сама по срещи с мъже?

Някой няма ли да потърси първопричините за тази трагедия? Какво прави Никол на 11 години на майната си в цигански квартал сама? Защо майка и не и е обяснила, че виртуалните и приятелства не винаги са реални и да е по-предпазлива? Бащата на Никол какво се прави на голям експерт? Ами да беше се грижил за детето си, ако не беше станала тази трегедия сигурно нямаше и да се сети да си дойде да я види! Момчето, очевидно не е наред с главата, това не го оправдава, но ако родителите на Никол си бяха свършили работата, тази трагедия можеше да се избегне.

затова какво трябва да се направи? Да ни разрешат оръжията какво в САЩ, да си ги взимаме от местния супермаркет, да може полицията да стреля с бойни патрони при престъпление или като циганите искат да им почупят патрулката. Много бързо хората ще разберат, че не трябва да се "ебават" току така, а далаверите ще станат легални като в САЩ с политици и корпорации. За съжаление по темата в новината жалко, че родителите не си познават възможностите на синчето. Явно е поредното "ангелче на мама", което една филийка неможе да си намаже. Само той обаче може да каже какво го е предизвикало толкова много, че да се стигне дотук.

"Деца, пазете децата" - защо драги граждани на милата ни родина, не излезнахме на едно шествие с лозунг: не на детската престъпност, не на клиповете с насилие по интернет, не на филмите и игрите с убийства и терор!

Ако само от факта, че по оръжието и телефон на детето са намерени негови следи, се съди за виновността му е меко казано недопустимо! Самопризнания също не вършат работа, необходими са преки и косвени средства за доказване на вината или невинноста му. Поради непълнолетието на обвиняемият, решението на съдията ще се базира главно на заключението на психолозите!

Професоре, защо не завреш твоите философия там където слънцето никога няма да огрее?! Абе, алан коло те нещата са от ясни по- ясни, а ти си решил да се правиш на по - умен от колкото си. Аиде холам от тука дървен философ. Утре , като утрепят твой деца и аз ще ти развия тази притча!!!

виновния, истинския виновен, доказано и точно, не откъслечна информация от нета от ДИРА-а. така само си чешем онез работи, ама ха!

Ти къде искаш да има следи още ? Ножът е оръжието с което престъплението е извършено , а до телефона ги е завел сам и е показал къде го е хвърлил.Искаш за по-убедително и клип докато я убива ли да е направил ? Тогава ще повярваш ли или пак нещо няма да ти излиза пасианса ?

момченце, трябва ясно да се каже - виновен или не, а не полувиновен! полуневинен! защото ако е убил детето, то скоро и неговия живот няма да е вън от опасност! ясно ли ти е сега защо настоявам за ..... ааааааа!

Защото е бавноразвиващ и защото не пускат при него адвокат и майка му, затова. некой си играе игричките. По закон показанията му са невалидни, ако не са направени в присъствие на родителя (момчето е МАЛОЛЕТНО!!!!) И АДВОКАТ! Или сте го подкарали през просото от дира, щото циганската мафия ви е дала мокра поръчка. Има си закони, и в случая на това бавноразвиващо е ясно, че некой гази закона с трактор!