Коментари - Повдигнаха обвинение на мъжа, убил жена си от ревност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че "Живко бил пастир, често си пийвал . . ." изрично споменавате, и по този начин сугестирате хората. А за възможността жената /Бог да я прости !/ системно да е проучвала параметрите /дължина, дебелина, твърдост/ на един от израстъците на тялото на мъжете /как се казваше, забравих му името/, и човекът да я е хванал, нищо не казвате. Вероятно за да не ви обвинят в сексизъм, нали ? А при женската изневяра, да бъде обвиняван само мъжът ако е наказал жената по някакъв начин, според вас не е сексизъм, а ? Правилно, правилно.

Обвинението е в убийство, не в сексисъм, педерастизъм, джендърство или евро-ценности. Убийство! Никой няма право да убива друг човек освен в самозащита, за да не умре самият той. Други извинения няма, особено пък недоказани и форумски предположения. Ако ще тази може да се е е+++ла с цялото село, той не може да я накаже с убийство! Всъщност с нищо не може да я накаже, те са били разделени. Както и тя него не може да го накаже с каквото и да е ако е спал с цялото село. Убийство с цел измиване на честта има в едни други географски ширини с една друга религия, с едни други ценности - анадолски!

И после те питат що не си тръгнеш от ей такъв психопат. Смееш ли?

Това е защото сиганите на са интегрирани. В този случай би могло да помогне и диференцирането на двамата. Като единствена ефикасна мярка за тотално решаване на проблема виждам анихилирането на въпросния етнос.

Не са цигани

В Хасковско циганите се турчеят. Имат турски имена, мюсюлмани са уж на хартия и говорят езика горе-долу. Циганите с български имена са по на север. Няма къде в Хасковско да видиш циганин с име Живко или Боряна пък, типични български имена. Ако изберат име дето не е турско, ще е някакво такова странно типично циганско Сълза например.

До ъхъ. Ако си мъж и твоят късмет е там .Но май още не си намерил твоя.

Подозирал я и затова решил да я убие - ебаси олигофрена!

До Ъхъ.Балъка защо си търси жена да опита с мъж може да се получи ,бият се после се обичат.Жените обикновено си търсят мъже,но някои просто нямат късмет . Повечето сме случили на истински мъже!

късметът ви е между краката, но някой много ги разтварят и си изпускат късмета

И какво означава си пийвал? Че се е напивал като кютук

Новия дизайн е гола вода

Точно за това говоря няма жена която иска това ние се стремим към любов незнам кой ще ни се падне просто ни привлича както и с децата но не ги трепем просто се разделяме .Никой не е собственост на друг дори децата

просто се разделяте и търсите друг балък, ама понякога става сакатлък

Отвратителен нов дизайн.

Често се споменава за насилието над жени като се забравя една много важна подробност..Кои жени стават жертва като тази ? Ами тези които са се събрали с разни рецидивисти алкохолици побойници и т.н. Тези жени нямат нищо против ако мъжът върши престъпления спрямо други хора. Не бих казал че такива жени са жертви.

Е ти я изкара виновна за собствената си смърт! Заслужила ли си го е?

Не на Истанбулска конвенция да ни изтребят да крак и само джендъри да живеят на земята

джоинтват "трева". Ромео дърпа и казва: - Обичам те, Жулиета! Жулиета дърпа дълбоко и след секунди размисъл произнася: - Същият боклук...

на нивата... едва ли, етносът е ясен

Циганка с името Боряна от Хасковско работила на нива???? Дооообре.... Много работни станаха тия цигани бе.

За този доживотна присъда.

И по форма и по съдържание. Сутринта писахте: "Вчера в 12,20 часа на спешния телефон в РПУ-Харманли е получен сигнал от 45-годишен тракторист, който съобщил, че в местността "Циганския гьол" в землището на село Браница е открил тяло на жена със следи от насилие." и т.н.

JALKO ZA JENATA , NO NIKOGA NISHTO NE STAVA PROSTO EI TAKA... SHTO NAVREMETO DEDITE NI NE SA UBIVALI BABITE NI ??? MNOGO CENNOSTI SE NAVYDIHA DNES ... I VSE EVROATLANTICHESKI ...

vasil

И навремето са ставали убийства от ревност.

Сестрата на моята пра-пра баба е била убита от мъжа си посред бял ден. Дошъл е пиян, извлякъл я от къщата и с една брадва й отрязала главата на дръвника пред 3те й деца. От ревност, щото решил че била погледнала съседа по-така... Едно време никой не е водил статистика на убийствата, просто са ги погребвали.

И само да допълня, че мъжът й никога не е съден за убийството, нито воден в полиция и т.н. За хората от онова време това е било нещастен случай в нечие семейство.

Де биеш редовно жена си е стара българска традиция, практикувана повсеместно. Убийството е като се увлечеш малко