Убийствата на жени зачестиха, борят насилието сезонно

Държавата няма целенасочена политика с домашното насилие, смята Юлия Андонова от "П.У.Л.С."

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гена селекция жените да са по силни

"Статистиката на МВР за м.г. показва, че са убити 8 жени от общо 95 убийства в страната." 8 от 95 от убийствата са на Жени. 95-8 = 87 убити мъже (Тук статистиката защо МЪЛЧИ ? ) Статистиката да си я наврете там дето слънце не огрява бе. Вие математика учили ли сте? Това е поредният опит с Явно НЕВЕРНИ статистически данни да се прокара Джендърството в бЪГ!

Убийствата на жени е необходимо, за да се наказват гадните феминистки. Дори мисля че са малко у нас. Докато жените не спрат да се гаврят с мъжкия авторитет, мъжете ще ги бият и ще ги убиват и никаква конвенция няма да ги спре. За да няма толкова много убийства на жени, трябва със закон да им се затвори устата, за да не се налага ядосани мъже да им я затварят. Няма такова нещо жената над мъжа! Жената винаги е била и ще бъде по-долу от мъжа. Докато това не се проумее от всички, мъжете ще правят не само равни, ами и "водоравни" тези жени, дето се мислят за недосегаеми и се блещят на мъжете за по-голямо равенство!

Турция ратифицира конвенцията първа. Добре, ама статистиката за 2017 сочи, че 7 000 жени са били убити в турски семейства. Могла ли е конвенцията да предпази тези 7 000 жени. НЕ. Разберете, превенция срещу насилието не може да има. Ние не можем да имаме 6,5 млн полицаи да стоят до всеки гражданин 24 часа. Истината за тази конвенция е вкарването на "социалния пол" и обучението на децата ни от предучилищна възраст на джендърство. След което идва пълна разруха на устоите на българското общество, просто защото градивната единица СЕМЕЙСТВОТО няма да съществува. Докато има думата "социален пол" в конвенцията, тя НИКОГА не трябва да се ратифицира. НИКОГА.

Интересно защо следните страни НЕ са ратифицирали конвенцията: - САЩ - Канада - Англия - Унгария - Чехия - Словакия - Гърция - Израел ... и много други.

Нито една конвенция НЕ може да предотврати насилието. Швеция ратифицира конвенцията през 2013 мисля. От тогава изнадилванията там експоненциално се покачват стигайки рекордните 26 000 изнасилвания през 2016. Е, за какъв чеп ни е такава неефективна конвенция ?

Без тия номера. Никаква Истанбулска конвенция. Никога.

ЖЕНО ОТ П.У.Л.С. Е КАТО ДОМАШНАТА РАКИЯ - ВСЕКИ СИ ГО ПРАВИ ПО СОБСТВЕН ВКУС , А ДЪРЖАВАТА ИМА ТАРИФИ ЗА АКЦИЗА !!! ИНАЧЕ - ПО СОФИЙСКИТЕ МНОГОХИЛЯДНИ БЛОКОВЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПИ ОТ ПЛАЧ И ШУМНИ СЦЕНИ НА ПОБОИЩА - НО СЪНУВАНИ САМО В НАГЛИТЕ ВИ ТЪПИ КРЪТУНИ !!!

ЗЛОКАЧЕСТВЕН ТУМОР - РАЗРАСТВА СЕ НЕКОНТРОЛИРУЕМО И УНИЩОЖАВА ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ - ТОВА Е ЦЕЛТА НА УПРАЖНЕНИЕТО ИК !!!!!

Сами си търсите глупаци и пияндета и селяци, от които лесно да цоцате пари и да продавате путката, а после - ама защо ме бият? Ами защото си курва и си оправяш живота чрез путката, а не чрез мозъка! Стани специалист, уреди си кариерата, застани достойно пред някой мъж и поискай равностойно партньорство. Ама не, ще търсим селски цървул, че да го манипулираме с голия си задник и празната си глава. Ами нека ви бият и убиват тогава, не ми е жал за такива парцали, дори жени не мога да ви нарека!

ОСТАВА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ ОТ МАСАТА НА СЪЛЗЛИВИТЕ СЕРИАЛИ !

Насилие има, защото липсва превенция и законност. И нито жените, нито децата и мъжете са застраховани.

Педалски статии може би който ги пише е джентър ели платена измет-има и обити мъже от жени ко праим ще имали за тях.

чета и си спомням какво пишеше по новините за тия 8 случая.... почти във всички става дума за безумна ревност.и почти във всички (само случая със сестрата е единичен) след като мъжът убие невярната си "половинка" посяга и на себе си. изводът си е много прост - ако каките спрат да си играят с чуствата на мъжете - няма и да ги има тия случаи... да погледнем оная стрелба на морето - бивш гард застрелва новяи "приятел" на бившата си, а тя в болница... сега - това как да го броим? досърбяло я, намерила някой по чичко-паричко да я чеше - и хоп -за малко нов случай за искане на конвенция... а двамата мъже кой точно ги защитава? те според мен са жертвите в случая. ако мацето не бе влязло в животът им - щяха да са много по добре(и може би живи...) къде е статистиката, колко мъже се самоубиват годишно, заради жени?някъде пишеше че средно на ден 2-3ма успявали да се самоубият, никъде не се споменава колко са опитали и са били "спасени". за половин година това са над 400 мъже сложили край на живота си заради жени. но тия 8 жени убити са мнооого по ценни явно. от хилядите съсипани от жени мъже, няколко стотин слагат край на живота си, няколко все пак решават преди да се оттърват от мъките да предпазят останалите мъже от техинте мъчители... и сега върху костите на всички тия се изправят разни НПО и размахват няква конвенция, дето ще защитава? кой е жертвата? жените?

Абе, чувствителните, що не вземете да пораснете? Като са ви малки и меки, защо са ви вновни жените?

Импотенция в России обретает характер эпидемии За последние 5 лет количество мужчин, страдающих импотенцией, выросло в России примерно на 15% - утверждают клинические психологи. И виной тому – не только и не столько экологический фактор, сколько наши "чисто российские" проблемы. Если ваш мужчина столкнулся с такой проблемой, самое время изучить вопрос со всех сторон и попытаться помочь. Рост числа мужчин-импотентов медики связывают с ростом у нас в стране депрессивно-психических расстройств, общей агрессии, а также алкоголизма. То есть это не настоящая, а так называемая "вторичная", или псевдоимпотенция. В начале года многие психиатры заговорили о повышении уровня агрессии и психических отклонений в обществе. Рост депрессий идет по всему миру, однако именно в России этот рост идет быстрее.

Колко много написано, за да кажат , че искат Истамбулската конвенция или тъй наречените джендъри. Иначе материалът щеше да е писан по друг начин. Трябва д а се пише, че Полиция - МВР и Прокуратура, не вземат отношение ,когато има оплаквания. Не разглеждат навреме и превантивно случаите на домашно насилие.Затова има толкова много убийства през последните години. Друг показател е , че няма достатъчно работа и пари - така хората озверяват най- лесно си отмъщават на близките покрай тях. Така трябва да се разгледат случаите. Тоест - виновни за нарасналия брой убийства на битова основа са : Парламента, Правителството, Всички партии, МВР, Прокуратура и Съд

И с какво убийствата на жени са по-лоши от убийствата на мъже, че се привлича внимание само върху тях? Още повече, че според статистиките на МВР мъжете ги убиват значително по-често, отколкото жените? Мъжете някаква втора категория хора ли са? И защо под домашно насилие продължава да се внушава, че това е изключително ориентирано от мъже към жени, след като жените постоянно доказват какви жетоки изверги могат да бъдат спрямо деца и мъже в безпомощно състояние?

Дебил. Толкова си зле, че няма смисъл от обяснения.

Типичното феминистко ниво на аргументация.

Ами, жените са по-слаби физически, ама ти това прекрасно го знаеш и затова посягаш на жени, а не на мъже и не си съгласен, някой да ти пречи, или?

Да биеш жени и деца е типично за комплексари импотентни псевдо мъже като повечето руснаци и тукашни продажници

Да пречупваш всеки факт от личния си и обществения живот на страната през призмата на политическите си виждания също говори за дълбоки психически отклонения.

алкохолизъм, импотентност, нисък интелект- характерни черти за повечето мурзилки

Това че ти си псевдо мъж и импотентен побойник на жени и деца, които биеш за да се себедоказваш си е лично твой проблем и на патиците, дето ти се връзват. Нас не ни касае. нищо чудно ако си некоя деградирала мигрантска или ромска креатура. :)))

Що, да биеш мъже според теб е приемливо ли? Ти си някоя феминистка, нали?

Нетипично е за руснаците, тъпанарю русофоб.

Така е и в Русия на путин

Не се ли разбра, че тази конвенция няма да я приемем. Българинът уважава жена си и жените въобще. Факт. Крайно време е в България да се приеме решението на Орбан. На всички организации да се забрани чуждо финансиране. И тогава да видим. Защото на някой някъде нещо му текнало и хайде да приложи чуждият опит, без да знае условията у нас.

Предложението ти е добро , НО ПЪРВО трябва да намерим нашият Орбан - Не знам дали ще е лесно !!! Дано само да не е Плевню !!!!

Конвенцията ще бъде приета дори със закъснение и на многобройните й противници ще се наложи да се съобразяват с други закони. Ясно е, че голяма част от населението по тия земи приема насилието за нещо нормално, а още повече обича да го упражнява върху други при добра възможност.

Да бе , ще бъде приета - за това спор няма , Но ти май не си разбрал/а другото - Пак можеш да си изядеш боя (ако си го търсиш) и с тази конвенция , и не виждам кой ще ти помогне !!!

КАкви други закони? Насилието и в момента е криминализирано и има закон срещу домашното насилие, привържениците на тая конвенция смятате да въвеждате други закони ли?

и аз съгласен :) ... АТАКА и ДПС са в кюпа , нали ? пък и разни грандове за БСП от рассиа броят ли се или ще минат метър ?

Който си има да си яде бой ( без значение мъж/жена) , ще го отнесе и сЪС , и без конвенция !!! Когато тъпите директивки изнервят хората до краен предел , съсипват им нервната система с всичката си простотия , и когато падне пердето , докато се разбере на коя страница е дадената конвенцийка - Си си отнесъл пердаха като стой та гледай !!!!

Ами, дай тогава да отменим всички закони, щото като му падне предете на човек от тия тъпи закони и някой си го отнася... Други големи идеи като тая да имаш? Целият съм слух.

Казах го и преди , и пак ще го кажа - Тези конвенции НЯМАТ НИЩО общо с ''насилието над жените '' и децата !!!!! Това са законови вратички,които ще развържат ръцете на много институции да се НАВРАТ ( буквално казано ) в ЛИЧНИЯТ и СЕМЕЕН живот на хората , а това означава - ЧЕ всичко това което слушате и четете за ИЗВРАЩЕНИЯТА на институциите по света , да стане реалност и при нас - ПОСЕГАТЕЛСТВО над децата и РАЗРУШАВАНЕ на семействата !!!! Преди , когато Путин или някой друг забраняваше НПО-тата , хората ги смятаха за луди , но ето Ви най-пресният пример Орбан - И СА МНОГО ПРАВИ !!! Тези хора разбраха че това са организации с опасна за обществата дейност , платени отвън за да РУШАТ , а не да помагат !!!! Не се поддавайте и бъдете Нащтрек , защото иначе ще се случат неща ,които няма да могат да се оправаят с десетилетия !!!! Не можем ли веднъж поне да вземем добър пример от другите - Трябва веднага да се забранят НПО-тата , а това трябва да се изиска от управляващите !!!!

8 от 95? Под 8% Искам Конвенция за защита на мъжете!!!

Един ден и за това ще се борим , изчакай първо да се уточнят правата ни , защото с всеки изминал ден те стават все по-малко , а когато зачестят и убийствата над мъже от жените им с МНОГОТО ПРАВА , тогава може някой и да ни ''защити '' с конвенцийка !!! Засега ти само ще плащаш и ще мълчиш , и ще се молиш жена ти да е на кеф, и да не се обади на милицията, когато я заболи главата - А тях ВЕЧНО ги болят главите ( да се чудиш какво имат в главите да ги боли ама...... ) !!!!!

Айде пак някой, който вероятно не сам не знае в коя тоалетна да ходи да пикае, започна пак да рекламира джендърите.

В момента има достатъчно строги законови мерки срещу всякакъв род насилие, не само над жени но и над всички хора от всички възрасти, но въпреки това насилия, физически и психически, се извършват ежедневно и никакви правни мерки не спират ръцете на извършителите им! Всичко зависи от това, коя/кой с кого/коя и как общува, какво е психическото, нравственото и физическото състояние на противостоящите си във всеки свързан с насилие конфликт и какви са конкретните условия и обстановка при това насилие. Специално за авторката ще й припомня някои истински неща от живота, които не са измислени, а са реалност: "Устата ти бие дъще, а не ръката на мъжа ти", "Д

В момента има достатъчно строги законови мерки срещу всякакъв род насилие, не само над жени но и над всички хора от всички възрасти, но въпреки това насилия, физически и психически, се извършват ежедневно и никакви правни мерки не спират ръцете на извършителите им! Всичко зависи от това, коя/кой с кого/коя и как общува, какво е психическото, нравственото и физическото състояние на противостоящите си във всеки свързан с насилие конфликт и какви са конкретните условия и обстановка при това насилие. Специално за авторката ще й припомня някои истински неща от живота, които не са измислени, а са реалност: "Устата ти бие дъще, а не ръката на мъжа ти", "Д

ами хайде да я разтълкуваме поговорката ... :) ... нали затова иде реч по принцип . да глворим а не да бием :))) . уникален тъ.па.нар . :)))

В момента има достатъчно строги законови мерки срещу всякакъв род насилие, не само над жени но и над всички хора от всички възрасти, но въпреки това насилия, физически и психически, се извършват ежедневно и никакви правни мерки не спират ръцете на извършителите им! Всичко зависи от това, коя/кой с кого/коя и как общува, какво е психическото, нравственото и физическото състояние на противостоящите си във всеки свързан с насилие конфликт и какви са конкретните условия и обстановка при това насилие. Специално за авторката ще й припомня някои истински неща от живота, които не са измислени, а са реалност: "Устата ти бие дъще, а не ръката на мъжа ти", "Д

е че има проститутки, отиваш, плащаш си, свършваш си работата за половин час, и после кой откъдето е. Няма сръдни ама ти що така, що онака. Всеки е доволен, аз съм си направил кефа, проститутката си е взела парите. Трябва да си откачен да живееш с някоя, дето постоянно ти лази по нервите и да и търпиш всичките гадости .

ТИ токущо ми даде прекрасната идея за нова ''конвенция'' , - ТИ ''експлоатираш '' физически жената ( проститутката) , погледнато това си е чист тормоз , и затова новата конвенция ще гласи : '' Плащаш и, но нямаш право да я пипаш '' !!!!

Нема проблеми - те ще го пипат. Той само ще си лежи и ще се кефи. Нали за това им плаща - останалото е тяхна работа.

както винаги пълно комплексари :))) , като не му харесва на някой е в азия не е така . мръдва едни 500км на юг или 1500 на изток и готово :))) . искам да иде да види как се посяга на жена в арабско и как посягали на жени висят по площадите после :))) е в тубата клипчета бол :)))

в арабския свят само казваш - тя поруга честта ми. и толкова. само ако родителите и са някъде мноого високо в йерархията на държавата, само тогава отиваш да "висиш". в арабския свят няма и проститутки - те си имат ритуал където се жените "пред бог" и след това може да правите каквото си искате. тоя брак се разваля с няколко прости думи, но важното е, че когато "работиш" ти си с жена си и не слагаш грях на душата си. абе кво да ти говоря - самолетен билет до арабите вече може секи да си купи - заминавай и за по евтино - земи си го еднопосочен

Като цяло става дума за едни невзети пари от някоЙ .....

Айде започнаха с нови напъни за пробутване на конвенцията. А, драги ДИР-ници, защо например заглавието не беше:"Юлия Андонова от "П.У.Л.С" смята че....." и после с подзаглание?!?!?

А ти чел си тая конвенция или само си чулна маса докато си пил ракия и плямпал с други прости "атакисти"? За един приятел питам

Значи излиза, че около 8.4% от убитите са жени! Малей! При положение, че те са над 50% от населението! Аре стига де - нали искате равноправие! Хайде - нека да е равноправие! Да го постигнем! Ето ви малко статистика: - средно се раждат 107 мъже на 100 жени, но към 65 годишна възраст на 100 жени се падат 75-78 мъже - що ли? - мъжете печелят и вкарват в семействата 61.5% от доходите, но харчат 25% от тях - мъжете харчат под 40% от това, което заработват (след данъците), а жените - около 90% - за борба с рака на гърдите при жените се харчат повече средства отколкото за борба с рака на белите дробове и на простатата общо - "шансът" при мъжете да заболеят от рак е 40% и 23% от мъжете умират от рак, при жените - рискът за рак е 38% и от рак умират 19% - мъжете са 94% от самоубийствата на работа и 93% от смъртните случаи при злополуки на работното място - 80% от самоубийците са мъже - от около 80% от бездомниците са мъже - в около 71% от случаите на съобщено домашно насилие, то е било започнато от жената, а не от мъжа - 76% от случаите на домашен тормоз (без физическо насилие) са от страна на жени - мъжете са между 40 до 70% от жертвите на домашно насилие, но местата за настаняване на жертви на домашно насилие за мъже са между 0.1 и 1% - мъжете губят родителски права при развод в 84% от случаите - 97% от алиментите (издръжка на децата) след разводите се плащат от мъжете - при извършване на престъпление вероятността мъжете да бъдат осъдени е 165% по-голяма отколкото при жените - за едно и също престъпление мъжете получават средно 63% по-тежка присъда от жените - реалната разлика в заплащането между мъжете и жените е около 1.2% - при работа в една и съща професия. По-големите ОБЩИ разлики в доходите се дължат на факта, че повечето от жените избират по-ниско платени професионални сфери... До утре мога да пиша. Но няма смисъл - защото това са факти, а е лошо, когато фактите говорят, щото тогава феминистките трябва да млъкнат. За това, по-добре да си ги премълчаваме, нали другарки феминистки?

Не се иска равноправие, а тотален контрол на жените върху мъжете.

лееел , колко много писа за да оправдаеш лъскането на бастуна :)))

Това ли успя да измислиш само?! Ми напъни се малко и произведената от теб кафява фекална субстанция можеш спокойно да я използваш на плакатче, с което да протестираш пред НС.

що , това словоблудство дето си сътворл , заслужава повече ли ? и променя значението на предишния ми пост ли ? :))) завършен комплексар

Скрий се някъде бе, боклук!

Поздравления!!! Жените се борят за равноправие, но само за мекото на баницата!!! Що например никоя не протестира за липсата на жени-миньори!!! И защо спортът "шах" се дели на мъжки и женски !!! И осен физическо насилие, има и по-гадно - психологично, което почти всяка жена оказва на мъжа си !!!

Много добре им го каза. Те си го знаят, обаче. И няма да спрат да злоупотребяват с изкривените цифри. Жениата е свещено същество и всеки, който и посегне, трябва да загуби ръката си. Но! Всяко нещо си има граници. Феминизма, еманципацията и особено оная простотия за сексуалния тпрмоз, набраха страшна скорост в последните години и сега започнахме да берем плодовете и.

Пореднадата пропагнда, която цели да ни припомни как Истанбулската Кнвенция ще ни реши проблемите. А аз искам да припомня, че имаме всички необходими закони за защита на жените и децата в настоящето ни законодателство. Това, че не се спазват законите е съвсем различен проблем, който няма да се промени с приемането на каквато и да било конвенция. Хората в съдебната и изпълнителна власт ще си останат същите и тяхното безхаберие - същото. ИК с нищо няма да подобри законодателството, а само ще въведе една камара джендърство в образованието и обществеността. Имаме всички нужни пособия за справяне с насилието в настоящото си законодалество, просто трябва да почне да се върши работа. И още нещо: статията много подвежда с тази уж статистика. Броят на убийства на жени изобщо не е зачестил главозамайващо, както го изкарват. За съжаление винаги е имало убийста, както у нас, така и в чужбина. Отвратителен факт, но е така. Просто съдебнтата и изпълнителна власт трябва да започнат да си вършат работата.

Отново платени репортажи, с цел да се пробутва истанбулската конвенция. Как до преди една година за такива случаи почти не се пишеше по медиите, а сега от както всички се обявиха против тази конвенция започнаха периодично да ни спамят с информация, която е съмнителна и не се посочват източниците.

Марш от тука русска свиньо!

Марш от тук долен пе.ал!

Само като видите езика на защитниците на статията и става ясно, за какви "изискани дами" става въпрос! А вмъкването на "руския елемент" показва и умственото им ниво!

Напълно нормально е, когато някой е по-едър и силен да бие по-слабия. На нас жените, такава ни е ролята - да бъдем бити. Когато някой мъж обаче е по-мъничък, често го избиват комплекси (например нашият президент Путкин е карлик/джудже) и затова има бомби и прави войни, така преодолява желанието да убива жени (щом не може да ги бие). Ние русските мамаши след 30 годишна възраст ставаме по 120 килограма и ролите се сменят - започваме ние да налагаме нашите мъже-пиянки.

Да ама до 30 рускинете са си бонбончета, та дрънкат, пък и след това някои от тях изглеждат фантастични "мамаши".

Доста сте тъп и прост човек!!!!

да те питам, вярно ли вашия президент бил джудже, обаче бил ебнал запада много лошо, и даже бил назначил най големия човек - Президента на най - великата и демократична държава ?

и да ти кажа мен ич не ми се верва таз работа - джудже да направи таквиз лоши неща на могъщия запад.

а кога ще се криминализира психичния тормоз от жени над мъже? Когато мъжете бият жените си наистина трябва да си понесат последствията. Обаче искам и жените да отговарят за своите постъпки. Психичния тормоз не е за подценяване.

еми обади се следващия път на 112 като те торммозят

тъп трол си бате

а ти цигане ли си? "бате" хаха. Или от Люлин

Научи се да разговаряш с жените. Малко ум се иска, не юмруци! В краен случай - тръгвай си, търси друг жена.

С няки жени не може да се разговаря, ако не си го разбрал. Единственото което те искат, е да правят напук и мръсно. Колкото повече се опитваш да говориш, толкова повече ти правят напук.

Щом прочетох заглавието, ми стана ясно, че ще се стигне до "важността" на ИК. Юлия Андонова, борецът за правата на жените, се възмутила от БПЦ при сблъсъка й с ИК: "Много тъжно. С много голяма тъга прочетох декларацията на митрополитите. И съм изненадана от тяхното становище. От една страна Българската православна църква, изхождайки от християнските ценности, следва да пази семейството, да се отнася с мир, любов и уважение към всички граждани. Църквата не взима отношение по други значими въпроси, а сега взе становище, което не подкрепя пострадалите." Юлия Андонова завършила философия в ЮЗУ. Е, как философката не е научила, че насила не можеш да дадеш и че колкото повече насилваш хората, толкова по-голям отпор получаваш... Аман от "загрижени" индивиди, методично тровещи въздуха в България...

Това го пиша вече от сума ти месеци, още откакто убиха моята позната Виола. Булгаропитека е тежък комплексар и смята жена си за вещ, която му пренадлежи и не може да взима самостоятелни решения. Затова жени, внимавайте при избора си на мъж, защото тук е национален спорт и черта, да биеш жена и да я смяташ за подвид. Бетер мюсюлманите сме, честно казано. Като ви напусне една жена, не значи края на света, ако сте с ума си веднага можете да си хванете нова - разведени, самотни и изоставени бол....

много съм съгласен. Жените са тези които избират, освен в редки случаи като известни спортисти, актьори и богаташи. Наистина, избирайте по-внимателно и дайте шанс на онези мъже които ги слагате в графата "план Б" в случай, че лошото момче което адски ми харесва стане твърде груб.

Напълно си заслужавате тупаниците щом се хващате с комплексари батки... Онези от план Б само ви гледат сеира...

Е мнохо хора джендари биха казали ако бяхте приели някаква си конвенция....!!!-----Ако спрат колите по пътищата няма да има жертви би казал друг.

Марш от тука русска свиньо

"убити 8 жени от общо 95 убийства" Значи няма проблем, че са убити 87 мъже, ама че са убити 8 жени има проблем :) аххахахха шъ мъ уморите от смЕх

Някоя неубита жена цука яко минуси по коментарите. После се чудят що ги убиват :) хахахха

А уботите мъже-кучета ги яли, така ли? Какво значение има жена или мъж..? Всички сме хора! Ето дискриминацията как се налага.

Мъжете са убити от мъже и жените са убити от мъже - там е заровено кучето. Но това е нормально - ние русските пачи даже се радваме като ни бият - това означава, че сме обичани! Нали сме "братушки" и при вас е така

Столюбовъ

Сърказмът ти е смешен, не заради остроумието, а заради теб ;)

аз съм жена, обаче и аз искам да те бия.

Зачестиха по политическа поръчка за по медиите щото не им мина инстанбулската конвенцийка. По същия начих и цените на имотите растат с по ръчка на статии как много голямо било търсенето и ейса ще стане вече много скъпо и затова юруш да се купува :) и още много други пропаганди...

Сетих се за още една. от верем на време се пише ка "бизнесът" ей са ще внесе рабоници от чужбина за да си кротуват работниците по фирмите на ниски заплатки и да са послушнички...

Щом фондации са замесени, значи е мръсна работа. Сега ще изкарат че убийствата се били увеличили ?

8 от 95? за да има равенство не е ли редно да ги направим 47 от 95?

След като статистиката показва повишаване на тези престъпления и деяния , нека покаже и пряката им зависимост от въвеждането на безотговорни привилегии за жените . . . Съпоставете узаконените женски привилегии и "права" спрямо посочените деяния и ще ви се изясни защо става така и кой има изгода от узаконяване на такива привилегии и защо . Аз виждам едно - трябва да падат пари за хората изхранващи се от право , и за това законите трябва максимално да ни противопоставят едни срещу други . Резултата ? Вижте колко хотели барове ресторанти и всякакви заведения в които не се работи а носят печалба не принадлежат на магистрати . По-добре направете тази статистика и ще разберете коя институция има изгода !

Нима не познавате Закона за Защита от домашно насилие, който имаме в държавата? Вие, които работите по него, би трябвало да го познавата изоснови, да създадете инструментите, които по закон са определени и да помагате. Ако нещо има да се допълни в закона, и то е добро, нима е трудно да се направи? Доколкото разбирам от обяснението, центърът в Плевенско е затворен, заради липса на пари. Значи очаквате и желаете ИК да даде пари на такива цетрове. Това ли очаквате - пари. Нима при сегашните закони това не може да стане и една конвенция ще го направи, но закона сега няма? Аз не виждам да казвате - закона ни пречи, държавата като институции ни пречат, не можем да пазим жените, защото бихме нарушили закона в момента, затова искаме ИК. Не. Вие казвате - Искаме ИК, за да имаме пари за центрове??? Това за мен е манипулация от ваша страна. С ИК и лез ИК парите идват от едно и също място - от данъци към бъджета. Аз вярвам, че ИК ще разруши доверието между половете и ще направи безсмислено семейството. ИК отрежда овластена роля на женския пол над мъжкия. ИК предлага мерки, които ще направят мъжете да мълчат и да търпят тормоз, без правна защита, защото ИК по презумция приема мъжът за насилник и би го презумирала в законите ни. Това няма как да е вярно, нито добро, нито справедливо. ИК е зло за семейството, особено за младите момчета, които ще наследят един ужасяващо несправедлив свят от нас, ако приемем ИК. Нямаме право да рушим бъдещото семейство, бъдещото щастие, доверие и любов. Когато законово поставим страх в единия пол от другия - няма как той да обича другия пол! Лъбов без доверие няма.

Аналогия: Никой шофьор няма право да гази пешеходци на "зебра". Но се случва! Препоръка: пешеходците да се огледат преди да пресичат ДАЖЕ на "зебра"!!! Никой няма право да убива или малтретира жени (важи за всички хора, ама нали става въпрос за жените). Но се случва! Препоръка: Жените (само за някои де, но май са повечето?!) да си помислят преди поредния ку.венски номер!!!

готин , ти познаваш ли мъж, който да го бият и убиват от бой жени :))) . ВСЕКИ мъж може да пребие до смърт жена . ВСЕКИ . напълно реално е , физиката му го позволява . това не те прави МЪЖ , както не те прави мъж да биеш и пребиваш други мъже , които са по-слаби от теб или по-нетренирани . МЪЖ ставаш когато научиш значението на думичката ТРЯБВА ( да направя това ) и НЕ ТРЯБВА ( да правя това ) . ставаш МЪЖ когато започнеш да контролираш агресията си и комплексите си . жените са най-важното нещо на този свят , НАЙ-ВАЖНОТО . без тях няма да има бъдеще , затова са им позволени повече неща от мъжете . затова трябва да ги пазим и уважаме . личното ми мнение е че мъж посегнал на жена е уникален комплексар и не трябва да има никаква милост или компромис към деянието му .

Сериозно ли?! Не бяхме ли за равноправие?

"затова са им позволени повече неща от мъжете". Я пак!? Затова ядете бой, понеже сте много зли духове..хитри и използвачки. Такива като вас трябва да бъдат осъждани заедно с насилниците ви.

Харесвам ку_вите, НО НЕ и НОМЕРАТА ИМ ...

още един любител на капиталистическите филми :))) ... от онази особена порода дето са повече от китайците ...

Пак ли започва напомнянето за ИК? Според мен колкото и конвенции да се подпишат, насилието от този тип ще продължи, докато не изчезнат причините за него. А те са преди всичко в бедността, оскъдицата, безпаричието, безработицата, липсата на перспектива за младите хора. От всичко това човек постепенно подивява, озлобява се и търси отдушник след по-слабите близки в собственото си семейство. Обществото ни се изроди и затова са виновни политиците - всички, управлявали след 1989 година! Решението е в подобряване на условията за живот и повишаването на приходите, което би успокоило хората. Друга алтернатива няма!

Тия пак почнаха с манипулациите !

8 от 95!! осем жени са убити от общо 95?! юлия андонова защо смята, че само мъжете трябва да бъдат убивани?? юлия изглежда не е чувала за еманципация! трябва убийствата да са по равно! по 51 и един траверс за баланс!

Марш от тука русска свиньо!

койчо, пий единояришник, намажи си краката с зельонка, и ще ти мине! евентуално де

А ти дори и свиня не си, свинете все пак имат мозък! А след като включи и Русия, спокойно мога да кажа, че си смачкан червей!